2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

TOPRAKCIM:aslını sorsan bende istemem ama olmaz işte.annemde herşeyi benim üstüme yıkıyor gibi söyleniyo.haklıda üzülen ben oluyom.annemede çok üklenemem off. bizim buralar küçük.laf hazır olur yani ya..... tafra da yapsam ohusalıkda o benim yanımda olmalı.yakışanı bu.

PANCUBEN dogumgününü kutluyorum canımm ..doktora gidecek arkadaslar iyi haberlerinbizi beklioruss...benim kontrolde cumartesi ..hadi yavas yavas yaklasıoruz mutku sona..opuyorumnanaktan

kız kilolu bebek olur 2-3 hafta içinde 4 ü bulur...senin dr de normal doğum güç olur dedimi kilolu olursa...?benimki 4 ü bulursa gününü beklemeden suni verelim diyorda!

tatlım sen ve diğer arkadaşlardan tel istiyorum ben hepinizden haberdar olmak için

Uyuyacaktım
ama benim bu yaşadım reflü değil galiba ya
gırtlagımdan bişey geri geliyo gibi oluyo ve ben nefes alamayacak gibi hissediyorum helede sırt üstü falan asla yatamam o gırtlagım tuttunda
reflü yaşayanlar nasıl yaşıyor?
süt içtimde geciyor abimi aradım süt alıcak dükkandan fırsat buldunda

ya arkadaşlar benim sol göz kapağım şişmiş dun ağrıyordu sabahta baktım şişmiş şimdide başım ağrıyor çok fena yaaaaa acaba gözümden dolayımı :sm_confused:

Kızlar bende yarın doktora gidiyorum.Akşamüstü gidicem.umarım iyi şeyler söyler.kızlar ben daha fazla tepindiğini duyuyom bebeğimin bu normal dimi.

Temizlik deyince aklıma makinaya atılacak çamaşırlar geldi.Bende birazdan makinayı açayım bari... Bu arada dün bacaklarımı ve kol altımı aldım yavaş yavaş ağdayla.Doğuma kadar gider bana bu sanırım.Zaten azalmıştı bir kaç aydır pek çıkmıyordu.Ne olur ne olmaz diye temiz dursun diyorum.

Tatlım mideden yukarıya dogru bi yanma oluyor bazen bogazıma kadar

Sağ yanıma ve sırt ustu asla yatamıyorum o zaman nefes alamıyorum

Asla sıcak birşey yiyip içemiyorum

Sanki içimde birşeyler parçalanıyor

[B]selkie gecmişi okuyamadım sen kontrolün nası gecti??catı muayenesi yaptımı??[/B]

canım iyi geçti catı muayenemi yaptı.rahat olunca fazla açımıyor.daha bebiş inmemiş aşağıya...keyfi yerinde hiç gelmeye niyeti yok dedi dr...3350 gr olmuş 52 cm!ama 2 hafta içinde 4 kiloyu bulursa ve kendisi gelmezse suni sancı ile alalım dedi,doğumun zor olmasın dedi...

Kızdırmış seni bayağı.Bende kızınca öyle yaparım sinir olur bana.........

asinazcım benim ve eşimin çevresi çok geniş. 40 bitmesini beklersem bana gelen giden çok daha fazla yorulurum ben. yataktayken okunursa rahat ederi o sebeble. sezeryan olucam ameliyat sonuçta nekadar sürede geçer ağrısı.o halde hizmet edemem. ama 40 çıkmadan yapılırsa annemler teyzemler olcak o ara koşturacak yardıma çok.. ama diğer ürlü daha zıor.
off bana koyan kayınvaldemin bu umursamaz ve değer vermez tavrı.
neyse çok meşğul ettim bu sorumla sizi ya.

bak şimdi içim daha rahat walla millet dikkat etmez bebekleri 4 kilo dogar dikkat edeninde kimi zamam zayıf dogar demekki plasenta cok önemli..

cnm benim öncelikle çokkk geçmiş olsun,minik kızçen biraz korkutmuş seni,Allahın izni ile en az iki hafta daha sabreder bebeğin sonra sağlıkla kucağına alırsın inşallah,hiçbişeyi kafana takma,ye iç yat dinlen,ne istiyorsan yaptır onlara,unutma hiçbişi senden ve içindeki meleğinden önemli değil

Haber mi veriyor kız önceden. Neden oluyor ki? Bebek dışında yediklerin de dokunuyor olabilir mi?
gırtlagım tutuyo gibi oluyo ya anlıyorum geleceğini sinyal veriyoo

Hayırlı olsunn gözünüz aydınn canımm
sen agrıları hissettinmi
ulan ben o 40 agrıları hissediyorum agrı eşiğim çok düşük sanırım
valla nevincim midemi bu nedir anlıyamadım bogazımda taammen bu sorun gırltagım beni gırtlaklıyor zemuszemus
bende onu gebertecemm
sen nasılsınn canımm..
buarada lohusalıkta anneye bile batıyormuş söyledikleirmiz baksana forumda bi sayfa var okudunmu' ben lohusayım herkez benden lohusa'
tavsiye ederim

naberr mutluu
da dogurmadınnmı anamm
seninde 3 haftann kalmışş oluyor değilmii benimde 3 haftam var :dance:
buarad bugün bi tuhaflık hissediyorum hasta oldum içinmi acaba
canım bana neden yapmıyosun demiyorda memet neden yapmıyor diyor benkaca bölüneyim diyor bugün yengemin perdeleirnicamlarını temizliyecek bizdede 2 hamile var 2 hafta arayla ya olacak şey değil bari 2 ay olsaydı aramızda
Canım benim galiba aynı durumu yaşıyoruz annem tabikide evladıyım severek yapar ama benim annemde sık sık söyleniyor srekli her iş bana bakıyor bana güvenip memette bişey yapmıyor diyor kaynanan gelmyior demiyorda acık acık ben ondan yüz alıp bişi demim diye ama ben anlıyorum gercekten kendi evine bakıyor bana bakıyor geliyo gidiyo yengemde hamile of anam off
bencede yakıaşan kaynanaın yanında olması ayrıca insan bırakmamalı ya evladının evladı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…