- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #40.961
kız annannesi dayısı dalga geçiyor annediye doğup gelecek doğar doğmaz yürüyecek diyorlar[ çünkü drum 3 hafta önce 3 haftada biter bu iş demişti şimdi satımı baz alıyor yine 2 veya 3 hafta var diyor /B]
Sancı İlacımı İçmek İÇin uyandım neye yarar cok acayip kafamm
Günaydınn Burada
Günaydınn
EE hani beşikk? bende jahnson baby aldım bimden birde neyle başlarsan onla devam etmek gerekiyormuş bende cok ğahalı bişeyle başlamak istemedim devam ettiremeyeceğim için
Ebru benim gözüm döndü buaralar bende farkındayım
Dün o kdar sinirlendim kine evde kırıp dökmek istemediğim eşya yoktu ayırt etmezdim ama ya bebişe bişi olur diye yemedi
Günaydınnn hadii bakalım gözün aydın su gibi gecsin inşallah bu hafta senin için
Beşiğin resmini görebilcekmiyizz
Günaydınnn
Günaydınn canımm
Agrı böyle bazen gidip gelen bi agrı saplanır derecesinde
bazen zonklama
belde olan agrıyı acıkcası bende tam olarak adet agrısına hem benzetiyorum hem benzetemiyorum işin içinden cıkamıyorum
Günaydınn canımm
kaynanamı mevzu zemuszemus biri diyorya en orjinal kayannalar bizim sayfada hakkatten öyle galiba
güle güle büyüsün kızın inşallah odasında canım çok güzel oluyor sonradan alışıyorsun odanın gelmesine neredeys eben 2 hafta sürekli egenin odasında oturuyodum
Selam Gülencim.Evet mevzu kaynana .
Kızlar pazar günü kaynanam geldi.Ki hiiiiç gelip hatrımı falan sorma.Dayının kızın nişanı olaakmış.3 nisan size uygun mu dedi.Bana doktor 20 mart sezeryan demişti.bende ben gelemem ama hayırlısı olsun ona nezaman uyarsa ozaman olsun dert etmesin dedim.İyi demişmiyim?????
Gelelim asıl konuya.Kayanam dediki bizde 6 sında ümreye gidicez.daha babana söylemedim.teyzende gitcek dedi.bide bilmemkim varmış asıl o çok istemiş annelerim busenede gitmesini oa arkadaş olmak için.Kayınvaldem daha önce ümreye gitti.
Şimdi kızlar ben 22 sinde oğum yapsam 3 gün yatacakmışım çünkü tansiyon için birgün fazaladan tututcam dedi doktor.olucak ayın 25 mart.eeee bir haftada biraz azalırmış ağrı sezeryan olunca. tam benimdüzeldiğim hafta kaynana gidecek.benyarı kırk olmadan mevluum okunsun isterim. o gidene kadar yapmam.3ndede nişan var 6 sında gitck nereye sıkıştırcam.o gidince o yokken yapamam.ayıp yani.e beklersem lohusa kalmaz yatakda yatamam.ben yatağımda yatmak istiyorum yakışanı öyle ve o aradaır bizde. eşime de anlattım böle böle diye. oda olmaz gitmez dedi.neyse bide demezmi bize eeve bırak diye.bizim eşimle bi pazaımız var ikimizde çalışıyoz.ve bisürü işimiz var.onun dünyadan haberi yok ama bi sürü şey yapılıyor yani.onada kızdım.neyse aldık bunları eve götürdük.teyzeler önce indi.en son kaynana.dedim kaynanaya kesşn gitcen mi dedim.eveledi geveledi.bizi bırakcan yarı kırk çıkmadan dedim.aa yok gitmeden yaparız dedi.doğum yapacak benim o bana göre hareket etmeli ben ona göre deil ama diyemiyo insan.emde şimdi o arada ne ümresi yaa dedi.bakalım neolacak.insanı günahada sokar.ilk gitse neyse daha önce gitti.hem se kayınvaldesin otursana beim yanımda misafirimi karşıla bana yarımcı ol.çok bozuldum.şimdi deyiverin bakalım ne olur bu işin sonu?????bilmiyorumkismile
tatlım birincisi ben de Allahın izni ile bebeğimi kucağımsa sağsalim aldırsam bi kıran okutucam evimde,geçenler eşimin halasındayız,kayınvalidem ve halaya sordum kuran ne zaman okutulur diye,40 çıkmadan mı olması gerekiyor dedim,onlarda aynı ağızdan,bebeğin bi kırkı çıksın toparlansın,nisan mayıs haziran gibi yaparsın dediler,hem sen hem bebek kendinize gelmiş olursunuz dediler ve bana çok iyi bir fikir olarak geldi rahat rahat olur işte Allahın izni ile,burada niyet önemli cnm,hani demişsin ya yatakta olduğum zmana yarı 40 çıkmadan olsun diye ondan dedim,hem kaynanan gidecekmiş,olaylar biraz karışık bence bi 40 çıksın sonra rahat rahat yaparsınız hem de sinirlerin bozulmamaış herşeyde istediğin gibi olmuş olur
[B]selkie gecmişi okuyamadım sen kontrolün nası gecti??catı muayenesi yaptımı??[/B]kız maşallah tosuncuğa,,,ne zaman doğuruyon?bende 2 hafta içinde doğurcam galiba! :))
maşallah canım..senin kızda tosuncuk olmuş...
ben pek giremiyorum bu aralar ablam geldi doğumu için haftaya salı teyze oluyorum inşallah :dance: zaten ondan sonra da o teyze olacak a.s. birine telefon numaramı vericem haberleşiriz gerçi eşim ben yazarım sayfana diyor ama dalga mı geçiyo anlamadım :)))
Evet canım düşünce cok onemı kendıne bı hafta tut bende 36 dıyorum 36 artı0 bı geleyım 37 dıyeceğim inş beklicek cocuklarımız dıyorum ya senin cadıyla benım fırlamayı bas goz edekopuyorumnanaktan
cık cık canım bilgisayarın masaustuyse cok fazla oyurma esın bi sehpanın ustune koysun yatagının yanına klavyesnı yatagına al bı arkadasım butun gamılıı boyuncabboyle yapmıştı
günaydınn canım galba herkez pazartesı temızlıgıne gıttıler kaydirigubbakcemile3 ben daha mutfagımı topladım bı yatak odamı gorme yannee sempatiksalakcinni
valla canım o gıdıcektır bence sen ayarla zamanını o gıtmedeb yap gıtsın o yokken yapamazsın
o gelıncede gec olur solım sana gelcek olan herkez tekk tekk geklecektır canın cıkar guclubacismile
Uyuyacaktım
ama benim bu yaşadım reflü değil galiba ya
gırtlagımdan bişey geri geliyo gibi oluyo ve ben nefes alamayacak gibi hissediyorum helede sırt üstü falan asla yatamam o gırtlagım tuttunda
reflü yaşayanlar nasıl yaşıyor?
süt içtimde geciyor abimi aradım süt alıcak dükkandan fırsat buldunda
[B]selkie gecmişi okuyamadım sen kontrolün nası gecti??catı muayenesi yaptımı??[/B]
Geldi benimkiler şans dileyin. :) Koca koca valizlerle..:sm_cool:
Suratım asıldı hemen yahu, nasıl geçer bu günler?..
adama mail attım
randevu persembe saat 16:00 da dıye
birde seker yapmaktan vazgectımı işten izin almasına gerek olmadını yazdım
aradım nıye vazgectın felan dedı lokum alırız falan dedım kapadıok
sesım cımıyozaten
dün aksam ben ıstedımı yapıyomuş o yapınca para sorun oluyomuş oyle dedı
bende vazgectım ıstedıklerımdebn
unı baby ıslak mendılde almıyacagım
Galiba gene reflü gelecek anasını satayımm
bak şimdi içim daha rahat walla millet dikkat etmez bebekleri 4 kilo dogar dikkat edeninde kimi zamam zayıf dogar demekki plasenta cok önemli..--------------------------------------------------------------------------------
bu herkese kocccaman bir selam,çok özleik kız.emle sizleri
biz cuma günü dra gittik eşim ile,bebeğim yine bir hafta geriden gelmeye devam ediyor,155 gr dı,dr kızçen birz az kilolu doğar ama gayet sağlıklı,problem yapma bunu kendine,sen iyi beslendğini düşünüyorsan bebeğin doğunca kilosu az olabilir ama iyi beslenmedenden dolayı bağışıklık sistemi kuvvetli olur dedi,32 haftamızda drdaydık,bir dahaki randevuyu 35.haftaya verdi,35.haftada mst bağlanıcaz,sonra kontrolümüz yapılıcak,37.haftada tekrar gidip çatı kontrolümüz yapılıcak ve doğum şeklimiz belli olucak hayırlısı ile,bebeğimiz yine ters duruyordu ama drumuz 37.haftaya dönebilir dedi,ama 37.haftadan sonra zor ama dedi,neyse kızçemin yüzünü gördük çok şeker bişidi uyuyordum gözlerimiz kapalıydı eşim dudak ve çene yapısını bana benzetti,drumuz bugün çok asık suratlıyız dedi ben de babasına naz yapıyordur dedim...bu arada eşim üştümüş sanırım sabahtna beri doğru düzgün bişiler yemedi yatıyor sürekli terliyemedi de ona canım sıkın biraz neyse çok uzatttttttttttttım ama kolay değil 3 gündür uzağım sizlerden
bunu dün yazmıştım bugünde okumayanlara göstermek istedim
Günaydın arkadaşlarım..
Sizi çok özledim ben yaa.. Ne kadar büyük bir aile olmuşuz da burda haberimiz yok haa.
Beni merak eden, bana ve kızıma dua eden, ilgilenen, arayan, soran, mesaj atan, herkese, kısacası hepinize çoookkk teşekkür ederim, arayanlardan birtek Sinpac ile konuşamadık, ortam müsait değildi açamadım telefonu, kusura bakmadın umarım Sinpacim, mesaj atmıştım sana sonradan almışsındır heralde.. Dualarınızı hissettim arkadaşlar, beni rahatlattınız inanın..
Gelelim asıl mevzuya, daha öncede yazdığım gibi en az 2 hafta daha içerde tutmaya çalışacak doktorumuz bizim yaramaz kızı :)) Daha fazla tutabilirsek daha iyi olur dedi ama bakacaz artık, rahimde kaç cm. açılma olduğunu söylemedi doktor ama açılmayı kontrol ederken parmağım bebeğin kafasına değiyor ona göre dedi, bebek epey bir aşağıda yani anlayacağınız, ışığı görünce ahaa bir yol buldum ben buradan bir geçeyim dedi heralde benim haylaz kızım :))) ciğer geliştirici iğne yapıldı 12 saatte bir, yine sancıları kesmek için iğne yaptılar, 5 ünitede serum yedim, hastaneden cumartesi öğlen çıktım, haşat olmuştu her yerim ama şu an daha iyiyim, hafiften sancılarım var ama bununla idare edicem artık, yatacakmışım 2 hafta boyunca, cumartesi günü yine kontole gidecem, nst de sancılarım 50 nin üzerindeydi hep, bu arada sancım artarsa yine hastaneye yatırabilir tabi doktor. Bunun dışında birde plasenta yaşlanması çıktı başıma, doktor normal olduğunu ama ilerlerse kötü olabileceğini söyledi, birde kesinlikle sezeryan olacak benim doğum şeklim, hatta bu hafta gittiğimde tarih bile verebilir bana...
Herşeyin hayırlısı, Allaha sığındım, tedbirimi de aldım, bekliyorum.. Hepinizi çok seviyorum ve çok öpüyorum, tekrar teşekkür ederim..
gırtlagım tutuyo gibi oluyo ya anlıyorum geleceğini sinyal veriyooHaber mi veriyor kız önceden. Neden oluyor ki? Bebek dışında yediklerin de dokunuyor olabilir mi?
Hayırlı olsunn gözünüz aydınn canımmKızlar slmmm...
Biz haftasonu doktora gittik ...
32. haftadayız ama 33+5 gibimişiz... Yani hızlı büyüyormuş Minik kızımç.. 2.070gr. olmuş
Beni NTs ye soktu doktor haifif sancım varmış sancılar... 25-30-40 larda seyiretti...
Sonra benden kan ve idrar tahlili istedi.. Bu sefer baya pahalıya patladı bize... ama az kaldı herşey yolunda gitsinde...
valla nevincim midemi bu nedir anlıyamadım bogazımda taammen bu sorun gırltagım beni gırtlaklıyor zemuszemusMerhaba kızlar...Nasılsınız?Asayiş bugün de berkemal , maşallah mart kedilerine ve bebiklerine...
Gülencim reflü olur tabi onu kafana tak bunu kafana tak ne olacak midene vuracak...
Pancupen nice mutlu senelere...
Hiloş benim doğumun olacağı günlerde kayınvalide kayınpederde umreye gidecekler...Doğrusu ben çok kafaya takmadım...Doğum sonrası lohusalıkta yanımda çok kalabalık olsun istemiyorum , zaten o dönem de hormonlar tavan yapıyor bir de yanımda olupta kalbini kırmayayım diyorum.Malum anneye nazın geçerde kayınvalide el onlara geçmez kötü gelin olursun...Diyorum ya benim kayınvalide de ne yaptınız ettiniz diye sormaz doğrusu bunu da kafaya takmıyorum , sağolsunlar çok iyi anlayışlı bir oğlan yetiştirmişler bu bana yeter...
Simenay iyi olmana çok sevindim tekrar geçmiş olsun...
naberr mutluuasinaz gözün aydın sende bebişini görmüşsün
benim bebişde zayıf gibiydi şimdi kilo aldı drum gününü bekler diyor bakalım normal doğum yapabilecekmiyiz
annem var yanımda ya diyo daha 1 aymı var niye söylemedin gelmezdim diyor
kaynanamda gelmek için benim haberimi bekliyor ama bende erken diye henüz çağırmadın
annem işlerimi yapıveriyor bende iyiyyim günlük 1 2 3 saat yürüdüğüm oluyor
canım bana neden yapmıyosun demiyorda memet neden yapmıyor diyor benkaca bölüneyim diyor bugün yengemin perdeleirnicamlarını temizliyecek bizdede 2 hamile var 2 hafta arayla ya olacak şey değil bari 2 ay olsaydı aramızdaannen ne diye laf ediyor. sen bir tehlike geçirdin senin temizliğini bile yapması lazım. bu kocaları başıboş bırakıyorsunuz ondan sonra anneleri zannediyorlar sizi.klava:
aynen... 3-4 ay önce sabah o kalkmadan (malum ikimiz de çalışıyoruz haftasonundan başaka zaman yok) balkonları silivereyim dedim de... 4 saat falan öttü tepemde...
maaşallah canım bebişine...
Canım benim galiba aynı durumu yaşıyoruz annem tabikide evladıyım severek yapar ama benim annemde sık sık söyleniyor srekli her iş bana bakıyor bana güvenip memette bişey yapmıyor diyor kaynanan gelmyior demiyorda acık acık ben ondan yüz alıp bişi demim diye ama ben anlıyorum gercekten kendi evine bakıyor bana bakıyor geliyo gidiyo yengemde hamile of anam offTOPRAKCIM:aslını sorsan bende istemem ama olmaz işte.annemde herşeyi benim üstüme yıkıyor gibi söyleniyo.haklıda üzülen ben oluyom.annemede çok üklenemem off. bizim buralar küçük.laf hazır olur yani ya..... tafra da yapsam ohusalıkda o benim yanımda olmalı.yakışanı bu.
Canım yanlış düşnüüyorsun bak benim yengem 40 cıktıktan sonra yaptı varya gelmek isteyenler oluyor mevlüt yaptında hepsi diyor sanı olsa mevlüt yapacak (soruyolar mevlüt ne zaman diye mesela 10 gün sonra) gelmiyolar sende evde kafanı topluyorsun anca anca yakın akrabalar samimi arkadaşlar geliyor ama mevlüt da yapmaya niyetimiz yok dendinde hepğsi cıkıp cıkıp geliyor çok zor oluyuor ben yengemin yanında kalıyodum ilk bebekte sabahın 11 zil calıyor ev dagnık bebek durmaz yengem uykusuz üstü başı denk değil gelen birde oturor 2 saat rahat cok zor oluyor o yüzden ben 10 günde yapma taraftarıyım acıkcası yani bizim burada cok gelirler bebekte felan olsun mevlüttw 120-130 kiş diyolartatlım birincisi ben de Allahın izni ile bebeğimi kucağımsa sağsalim aldırsam bi kıran okutucam evimde,geçenler eşimin halasındayız,kayınvalidem ve halaya sordum kuran ne zaman okutulur diye,40 çıkmadan mı olması gerekiyor dedim,onlarda aynı ağızdan,bebeğin bi kırkı çıksın toparlansın,nisan mayıs haziran gibi yaparsın dediler,hem sen hem bebek kendinize gelmiş olursunuz dediler ve bana çok iyi bir fikir olarak geldi rahat rahat olur işte Allahın izni ile,burada niyet önemli cnm,hani demişsin ya yatakta olduğum zmana yarı 40 çıkmadan olsun diye ondan dedim,hem kaynanan gidecekmiş,olaylar biraz karışık bence bi 40 çıksın sonra rahat rahat yaparsınız hem de sinirlerin bozulmamaış herşeyde istediğin gibi olmuş olur
Uyuyacaktım
ama benim bu yaşadım reflü değil galiba ya
gırtlagımdan bişey geri geliyo gibi oluyo ve ben nefes alamayacak gibi hissediyorum helede sırt üstü falan asla yatamam o gırtlagım tuttunda
reflü yaşayanlar nasıl yaşıyor?
süt içtimde geciyor abimi aradım süt alıcak dükkandan fırsat buldunda
gene kendimi alıntı etmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?