2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben en son geçen akşam "hemşerim" dedim kaydirigubbakcemile3
Rezalet valla :)
Düzeliriz inşallah bilmiyorumkismile

Yeniden evlenmiş gibi olacağız sanırım. Biz de artık "kardeş, naber" falan diye konuşmaya başladık. Allah sonumuzu hayır etsin.. :)

ay delirdiniz mi kiz neden oyle muhabet kurdunuz.gidip gelip kiskirtin az kaldi falan diye.tovbe ya :kedi:

Beknurcum sallanmıyor da, titreşimi var.
Nasıl birşey olduğunu anlamadım tabi ben, içine girip yatamadığım için :)
Bir de bebek ara kattayken, elle sallayabiliyorsun.
Diğerlerine göre Chicco pahalı ama ben uzun süre kullanacak diye düşünerek aldım.
O süslü beşikler falan çok güzel, benim de içim gidiyor ama kullanım süresi çok kısa, verdiğimiz paraya değmeyecek. Sonra koyacak yer problemi olacak. Ben uzak durdum onlardan :)

Ben de özledim ama bu sıpa sürekli kımıl kımıl, bişeye konsantre olabilmem mümkün değil kaydirigubbakcemile3
Zaten korkuyorum da...
Napalım, kavuşmalarımızın hayaliyle idare etcez artık :kedi:

Biz kocamla sarılıp yattığımızda bile hemen kıpırdanmaya, vurmaya başlıyor, kaldı ki bi şey yapıcaz. Doğduktan sonra da rahat vermeyecek bu bıdık bize... :)

Aynen aynen...
Kıskanıyor kanımca minik :)

merhaba kızlar
soğuk ve karlı ankaradan merhaba
bizde kocişle 3 gündür ayrı yatıyoruz ohhhh dünya varmış istediğim tarafa yatıyorum oğlumla ve yastıklarımla beraber dünde baktım bi yastıpım bacaklarımın arasında diğeri yorganın dışında kalmış bende gel gel sende küsme diyorum artık biz bir bütünüz yastılarım ve ben sırnaşık şey

kız hasret inanki bu hafta hiç doğru düzgün akşam yemeği yiyemiyorum,çünkü yapamıyorum halim olmuyor,yapıncada yorgulnluktan ya da yaparken doyuyorum ve beslenemyiorum bu yüzden çok istiyorum

kesiçem onu bir gün testeredeki gibi...klava:

Ayyy sende seri cinayet potansiyeli görüyorum...
Kayınvalidemler gelince ben de onları kesicem, sonra anlatırız birbirimize, çok heyecanlı olur.

ay delirdiniz mi kiz neden oyle muhabet kurdunuz.gidip gelip kiskirtin az kaldi falan diye.tovbe ya :kedi:

Çok eğleniyorum valla ben kaydirigubbakcemile3
Hep böyle konuşmuyoruz tabi canım, normal karı koca muhabbetimiz de devam ediyor, sözlü olarak :)

Kışkırt kışkırt nereye kadar. Daha en az 80 gün var. Boşuna kışkırtmayalım herifleri de canım. mafoldumben

Evet, doğuma en az bir ay, sonrası da en az 40 gün desen, çok var daha...
Kışkırmayla olacak iş değil bu, zaten onlar da yemez artık :)

Edebiyatçı, geçmiş olsun, kar sana yaramış anlaşılan...:1rolleyes:

Selkie, ne yazsam bilemedim... Kelin ilacı olsa başına sürermiş... Seni anlıyorum...:teselli:

Mutlu,
Cumartesi buluştunuz mu?

kız hasret inanki bu hafta hiç doğru düzgün akşam yemeği yiyemiyorum,çünkü yapamıyorum halim olmuyor,yapıncada yorgulnluktan ya da yaparken doyuyorum ve beslenemyiorum bu yüzden çok istiyorum
keşke bende bu kadar beslenemesem..homini gırtlak yiyorum aklım midemde oluyo..bu yüzden evde kalmayı hiiç istemiyorum bu seferde sıkıntıdan yiyorum :)

ayy ben kcam olmadan rahat olamıorum üşüyorum vallaha :)

Hımm evet pahalı ama ne yalan söliyim yine en kalıplısı chicconun ki duruyor..Kraftta ii ama chicco daha ii sanki...
evet yer sorunu var beşikler için..birinden de bulamadım kullanmak için alsam diyeee...
Aynen öle insan konsantre olamıyo valla..sanırım o an bizim kalp atışları artıyor..vücut farklı hormon salgılıyo ya onlarda hissediyo başlıolar kımıldanmaya..

Valla Selkiecim adamı kuşbaşı yapsan yeriddir hakediyor çünküüü kaydirigubbakcemile5(ay bizde ne güzel gaz verioz heee)

merhaba kızlar yüzümde hamilelikten dolayı lekeler var ben gibi olan oldumu yanaklarımda ve bıyık bölgemde özllikle canımı sıkıyor bildiğiniz doğal bir maske varmmı bununla ilgili

yok sinpac ftynin abisi gelmiş benimde annem ablam geldi simenay rahatsızlandı buluşma olmadı artık bebeiklerle sana gelicaz biz
ben artık zor buluşuruz son 2 haftam

merhaba kızlar yüzümde hamilelikten dolayı lekeler var ben gibi olan oldumu yanaklarımda ve bıyık bölgemde özllikle canımı sıkıyor bildiğiniz doğal bir maske varmmı bununla ilgili

benimde oldu canım hafif kırmızımsı sanırım doktora danışmak gerek ama geçer sanırım
bosna benim kociş gitti diğer odaya ama annesi gelince mecbur benimle yatmaya diğer odada annem var öünkü

Arkadaşlarım sayfam açık ama sizi takip edemedim
Oğlum için duvar sticker ı yapıyordum :asigim:

Şimdi de arka mahallede oturan kuzenm çağırdı oraya gidiyorum, ordan da anneme geçeriz kısmetse :))
Evden olmak güzelmiş yaa :))
Darısı çalışan arkadaşlarıma a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…