- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #42.081
Ben en son geçen akşam "hemşerim" dedim kaydirigubbakcemile3
Rezalet valla :)
Düzeliriz inşallah bilmiyorumkismile
Yeniden evlenmiş gibi olacağız sanırım. Biz de artık "kardeş, naber" falan diye konuşmaya başladık. Allah sonumuzu hayır etsin.. :)
ay delirdiniz mi kiz neden oyle muhabet kurdunuz.gidip gelip kiskirtin az kaldi falan diye.tovbe ya :kedi:
Bu espiriyi banada çok yapıyorlar :))))Kız yoksa hamiel misin? Ben bu şikayetleri ettiğimde eşim bana öyle soruyor, "Karnın da büyüdü hamile olmayasın..."
bosnacım bende chicconun beğendim...peki o sallanıyor mu??? yani sallanma aparatı varmı??
ya ben geçenlerde modokoya gittim, çok güzel kız bebekler için tüllü beşikler vardı insanın içi gidiyo ama fiyat 300 den başlıyo 1000 tl ye kadar...valla çok hoşuma gitti gerek yok..eşimde ne gereği var diyor ztn..ama alalım dese al derim yaneeeeopuyorumnanaktan
bende kocami çoook özlediiimm..ama korkuyorum bişi olur diyeee
Biz kocamla sarılıp yattığımızda bile hemen kıpırdanmaya, vurmaya başlıyor, kaldı ki bi şey yapıcaz. Doğduktan sonra da rahat vermeyecek bu bıdık bize... :)
Biz kocamla sarılıp yattığımızda bile hemen kıpırdanmaya, vurmaya başlıyor, kaldı ki bi şey yapıcaz. Doğduktan sonra da rahat vermeyecek bu bıdık bize... :)
hay senin anana emii gel bende war bi tane her işi göreninden werim sanada takılsın bi kaç günyerimseniben
iyi yapmış kadın sana ne yapsa yaranamıyo anca öle elin bi iş görür başka türlü kıçını kaldıramazsınmafoldumben
kesiçem onu bir gün testeredeki gibi...klava:
ay delirdiniz mi kiz neden oyle muhabet kurdunuz.gidip gelip kiskirtin az kaldi falan diye.tovbe ya :kedi:
Kışkırt kışkırt nereye kadar. Daha en az 80 gün var. Boşuna kışkırtmayalım herifleri de canım. mafoldumben
aa otomatik seçenek vardı sanki öyle hatırlıyorum bakiim biii...Sanki site bir r harfini unutmuş...
Benim bildiğim merchandiser diye yazılıyor:içelim:
merhaba kızlar
soğuk ve karlı ankaradan merhaba
bizde kocişle 3 gündür ayrı yatıyoruz ohhhh dünya varmış istediğim tarafa yatıyorum oğlumla ve yastıklarımla beraber dünde baktım bi yastıpım bacaklarımın arasında diğeri yorganın dışında kalmış bende gel gel sende küsme diyorum artık biz bir bütünüz yastılarım ve ben sırnaşık şey
Edebiyatçı, geçmiş olsun, kar sana yaramış anlaşılan...:1rolleyes:
Selkie, ne yazsam bilemedim... Kelin ilacı olsa başına sürermiş... Seni anlıyorum...:teselli:
keşke bende bu kadar beslenemesem..homini gırtlak yiyorum aklım midemde oluyo..bu yüzden evde kalmayı hiiç istemiyorum bu seferde sıkıntıdan yiyorum :)kız hasret inanki bu hafta hiç doğru düzgün akşam yemeği yiyemiyorum,çünkü yapamıyorum halim olmuyor,yapıncada yorgulnluktan ya da yaparken doyuyorum ve beslenemyiorum bu yüzden çok istiyorum
ayy ben kcam olmadan rahat olamıorum üşüyorum vallaha :)merhaba kızlar
soğuk ve karlı ankaradan merhaba
bizde kocişle 3 gündür ayrı yatıyoruz ohhhh dünya varmış istediğim tarafa yatıyorum oğlumla ve yastıklarımla beraber dünde baktım bi yastıpım bacaklarımın arasında diğeri yorganın dışında kalmış bende gel gel sende küsme diyorum artık biz bir bütünüz yastılarım ve ben sırnaşık şey
Hımm evet pahalı ama ne yalan söliyim yine en kalıplısı chicconun ki duruyor..Kraftta ii ama chicco daha ii sanki...Beknurcum sallanmıyor da, titreşimi var.
Nasıl birşey olduğunu anlamadım tabi ben, içine girip yatamadığım için :)
Bir de bebek ara kattayken, elle sallayabiliyorsun.
Diğerlerine göre Chicco pahalı ama ben uzun süre kullanacak diye düşünerek aldım.
O süslü beşikler falan çok güzel, benim de içim gidiyor ama kullanım süresi çok kısa, verdiğimiz paraya değmeyecek. Sonra koyacak yer problemi olacak. Ben uzak durdum onlardan :)
Ben de özledim ama bu sıpa sürekli kımıl kımıl, bişeye konsantre olabilmem mümkün değil kaydirigubbakcemile3
Zaten korkuyorum da...
Napalım, kavuşmalarımızın hayaliyle idare etcez artık :kedi:
Aynen aynen...
Kıskanıyor kanımca minik :)
merhaba kızlar yüzümde hamilelikten dolayı lekeler var ben gibi olan oldumu yanaklarımda ve bıyık bölgemde özllikle canımı sıkıyor bildiğiniz doğal bir maske varmmı bununla ilgili
yok sinpac ftynin abisi gelmiş benimde annem ablam geldi simenay rahatsızlandı buluşma olmadı artık bebeiklerle sana gelicaz biz
ben artık zor buluşuruz son 2 haftam
merhaba kızlar yüzümde hamilelikten dolayı lekeler var ben gibi olan oldumu yanaklarımda ve bıyık bölgemde özllikle canımı sıkıyor bildiğiniz doğal bir maske varmmı bununla ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?