2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim de bir haftadır midemin tadı tuzu yok deli ediyor beni,zaten ilk dört ay serumlalrla beslendim,2 ay ragattım yine başladıııııııııııııııı yanmalar garip garip şeylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrannemi istiyorum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ayyy bu filmi izledim harika bi film yaa animasyon olmasına rağmen çok duygusal ve komik..çocukları olmuyooo ne kötü yaaa

evet değilmi çok güzel!

bendemi kitlesem kendimi?

sana kar iyi gelmiş..şükür gitmişler başından...boşver herkes ektiğini biçiyor çananığım..görümçen etmiş oda göreçek..bakalım benim koçam ne zaman göreçek?benimde koçama ve aileisne her türlü kötülüğü yapasım geliyor..arada rüya görüyorum eşimi kestiğimi falan...

Kuzucuklarımın tatlı annelerı fazla ılerlemeyın ben ewı toparlım da gelım
Cok kaynatmayın hııııı lmaz:

Gelınce gorusuruz hepınız ben gelene kadar dıkkat edın kendınıze
ŞenizŞeniz

İyi yapmışsın Beknurcum, hiç dert etme.
Benim ilk aylarda gelemediğim çok oldu, kimse lafını etmedi çok şükür.
Şimdi son günlerim zaten, sıkıyorum dişimi...

e-bebek'ten Chicco Lullaby LX aldık biz, bebek arabasından kazandığımız indirim kuponları vardı, onları kullandık. Baktığımız yerler arasında en uygun fiyata almış olduk böylelikle...

Haklısın, yatacak bir yeri olsa kuzunun yeter zaten. Odamı niye hazırlamadınız diye alınacak halleri yok :)

aslında çok haklısın bak bunu düşünemedim hiç

Modellere bir bak istersen önce, beğendiğin birşey olursa internetten fiyat araştırması yaparsın canım...

Merhaba canım alemsin heee...Seni gerçekten çok ii anlıyorum...benimde bir zamanlar eltim öyleydi o nişanlıyken ve yeni evlendiğinde bana çok kötülük etmişlerdi..o birde eşimin kardeşini kışkırtıyodu bana karşı..ama ben ona iyilik ettim sonra o ne kadar kötüde olsa..benim kayınpederim onların durumu yok diye tüm eşyalarını ve beyaz eşyasını aldı..ben kendim getirmiştim almam gerekenleri...bu duruma ozaman gıcık oluyodum ama sonra baktım ki yok bir hal çaresi...sonra kız ne kadar kötü davranırsa ben okadar iyi olmaya başladım kayınvalidem rica etti o cahil nereye çekersen gider diye...bende açıkçası bu huyunu kullandım biraz diyebilirim :) şimdilik aramız iyi hemde inanamadığım kadar iyi...hep arar sorar bana misafir gelince yardıma gelir hamileyim diye.. ve misafire o servis yapar bana geldiğinde beni elletmez..kayınvalideme gittiğimde sen otur ben hallederim herşeyi der..hep akşamları yemeye çağırır sen bişi hazırlama ben yaparım der..ama noldu benim eşim nekadar iyi kalpli ise kardeşide tam aksine okadar kincidir..şimdi eltimle aramız ii ama eşi pek benle muhatab olmaz..geçen gün düştüm ölümlerden döndüm nerdeyse...arayıp geçmiş olsun bile demedi...

Yani anlayana tabii bu muameleyi yapıcan sen nekadar ii olursan karlındaki öküz olursa ozaman boşver ..iktir et gitsinbayanssulusmile

Evet canım, eşim geçen yıl askerdeyken çok üzmğşlerdi. Onun öncesinde de hiç sevmediler beni. Dolayısıyla ben de onları.

boşweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrr kimse kimseyi sewmek zorunda değil, bizde karşılıklı nefret ediyoruz eşimde bunu biliyor we haklı olduğumuda bildiği için sawunuyor benizemuszemus yani ilk defa 2 gün önce şahit oldum sawunduğuna malum:Saruboceq: sen eşinle iyi ol huzurunuz olsun gerisine de koy gitsin, geldiklerinde 2 sahte gülücük hadi yallah

ilerde bi oğlum olursa gelinimle ona hiç karışmıcam..herkes kendi hayatını yaşasın..aptal kaynana kıskançlığına girmicem..çok şükür görümce de olmicam

ilerde bi oğlum olursa gelinimle ona hiç karışmıcam..herkes kendi hayatını yaşasın..aptal kaynana kıskançlığına girmicem..çok şükür görümce de olmicam

Ben de aynı şeyi söylüyorum hep. Dün çeyiz mağazalarını gezerken eşim, şimdiden alsak mı biz de gelinimize veririz diyor. Doğmamış çocuğa don biçmek bu olsa gerek...

hay senin anana emii gel bende war bi tane her işi göreninden werim sanada takılsın bi kaç günyerimseniben

Annem geldi
yazmadan kacmak zorunda kaldım
annem salonda konsolu döntü benim önümede gardolabı yıgdı katlıyom katlıyom işin içinden cıkamıyom

iyi yapmış kadın sana ne yapsa yaranamıyo anca öle elin bi iş görür başka türlü kıçını kaldıramazsınmafoldumben

evet çok hoş film...
Ebrucum sende biraz testere filmindeki pisikopat haller sedim hee..dikkat et kendine..bıçakla filan pek dolanmaaazemuszemus

hadi kolay gele çok yorma kendini..bende çamaşır katlamam lazım ama hiiç yapasım yok..ütü de var...

bosnacım bende chicconun beğendim...peki o sallanıyor mu??? yani sallanma aparatı varmı??
ya ben geçenlerde modokoya gittim, çok güzel kız bebekler için tüllü beşikler vardı insanın içi gidiyo ama fiyat 300 den başlıyo 1000 tl ye kadar...valla çok hoşuma gitti gerek yok..eşimde ne gereği var diyor ztn..ama alalım dese al derim yaneeeeopuyorumnanaktan

Yeniden evlenmiş gibi olacağız sanırım. Biz de artık "kardeş, naber" falan diye konuşmaya başladık. Allah sonumuzu hayır etsin.. :)
bende kocami çoook özlediiimm..ama korkuyorum bişi olur diyeee

Son düzenleme:

Kız senden ne var ne yok?
Yüzsüz bebekli avatar sahibi...
O bebeğe hasta oldum ama...

Biz kocamla sarılıp yattığımızda bile hemen kıpırdanmaya, vurmaya başlıyor, kaldı ki bi şey yapıcaz. Doğduktan sonra da rahat vermeyecek bu bıdık bize... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…