- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #42.061
Kız yoksa hamiel misin? Ben bu şikayetleri ettiğimde eşim bana öyle soruyor, "Karnın da büyüdü hamile olmayasın..."
ayyy bu filmi izledim harika bi film yaa animasyon olmasına rağmen çok duygusal ve komik..çocukları olmuyooo ne kötü yaaa
Günaydın güzel anneler.
Umarım herkes iyidir, alıntılrla geçmişi anlamaya çalıştım.
Selkie, üzme canım kendini, biz gece karar verdik, doğumdan sonra bebekle kendimi yatak odama kilitleyeceğim, 40 sonra çıkarız :)) Şaka bir yana, umarım üzmezler seni.
Benimkiler bugün gitti. Kar yağmaya başlayınca korktular yollar kapanır diye. Dün Bursa'ya gezmeye gittik. Saçma sapan şeyler görüp alalım diyorlar, ben de ben kullanmam diye kapatıyorum. Görümcem temmuzda evlenecek, garip garip paçavralar aldı çeyiz diye. Konuşmadığım için müdahale de edemiyorum ama aldıkları köylerde bile kullanışmaz artık. Neymiş çeyiz yapamamış anası, yok demesinler diye alıyormuş. Eşime söylüyorum aldırma onları diye, kız ters bi cevap verdi sustu o da. :)
Acıdım da hallerine hiç zevkleri yok. Kız sözde okumuş, yüksek lisans yapan biri...
Neyse, bu kız beni çok üzdü ben de çok fena dualar ettim, benden on kat daha çok üzülsün diye. Şimdi, evleneceği çocuk askerliğini yapmadı, işleri belli değil. Çocuk Şırnak'ta. Evleri eşyaları ne olacak belli değil. Çocuk ilgilenmiyor. Dün görümcem bi şeyler alacak, arıyormuş sen hallet diyormuş çocuk. Onun suratı asıldıkça ben mutlu oluyorum. Çok kötü biri değilim. İnsanlara kolay kolay düşmanlık yapmam, herkese elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım ama bu kız beni DELİRTİYOR. Her türlü kötülüğü yapasım geliyor. Şimdi temmuz sonunda evlenecekler, ağustos başında çocuk askere gidecek. Kız yine anasının evinde... O zaman bn konuşurum işte... opuyorumnanaktanlülülülülülü
valla doğru diyosun keyif yapıyım biraz çalış çalış nereye kadar.zaten geçen günpatron geldi geçmiş olsun dikkat et kendine dedi...halden anlayan bi adam ama ben huzursuz oluorum işte...hamileliğim başından beri bu 2 dir gitmediğim...Hep zaten bugünlere saklamak için izin almadım :)
keşke sende gitmeseydin canım yaaa ben çok korkuyorum artık yürümeyeee...karnımın morlukları geçmedi tekrar maceraya gerek yok yaneeee....
ama bende çok kızıyorum o salaklara şirket arabası var benzini de şirket koyar ama gelmezler..ve onlar geldiklerinde gelmeyen olursa lafta ederler...öle insanlar kendilerini hiçç görmez...birde bizim şirkette üst katta bi hamile var o geçen karda hiiç gelmemiş benim bebeğimden önemli değil deyip..ooohh dedim milletin canı canda benimki patlıcan mı bende gitmiyorum...
evet rüya sanırım sadece benim kuruntum...
:) ayyy yazııkk eşin de baya endişeleniyor demekki ama bunları rüyada görüp dışa vurmak çok iyiymiş...
e-bebekten hangi marka aldın canım sanki oradakiler bana azcık pahalı gibi geldi...
güle güle kullansın bebişinnn...bende bu hafta vercem 1 ay içinde teslim edicekmiş zaten:)
enazından bizimki erken gelirse park yatağı hazır olsun kızımın :)
aslında çok haklısın bak bunu düşünemedim hiç
artık çok kırgın hissediyorum ona karşı kendimi,,,:umursamaz:
Ne desen haklısın...
Günaydın güzel anneler.
Selkie, üzme canım kendini, biz gece karar verdik, doğumdan sonra bebekle kendimi yatak odama kilitleyeceğim, 40 sonra çıkarız :)) Şaka bir yana, umarım üzmezler seni.
Benimkiler bugün gitti. Kar yağmaya başlayınca korktular yollar kapanır diye. Dün Bursa'ya gezmeye gittik. Saçma sapan şeyler görüp alalım diyorlar, ben de ben kullanmam diye kapatıyorum. Görümcem temmuzda evlenecek, garip garip paçavralar aldı çeyiz diye. Konuşmadığım için müdahale de edemiyorum ama aldıkları köylerde bile kullanışmaz artık. Neymiş çeyiz yapamamış anası, yok demesinler diye alıyormuş. Eşime söylüyorum aldırma onları diye, kız ters bi cevap verdi sustu o da. :)
Acıdım da hallerine hiç zevkleri yok. Kız sözde okumuş, yüksek lisans yapan biri...
Neyse, bu kız beni çok üzdü ben de çok fena dualar ettim, benden on kat daha çok üzülsün diye. Şimdi, evleneceği çocuk askerliğini yapmadı, işleri belli değil. Çocuk Şırnak'ta. Evleri eşyaları ne olacak belli değil. Çocuk ilgilenmiyor. Dün görümcem bi şeyler alacak, arıyormuş sen hallet diyormuş çocuk. Onun suratı asıldıkça ben mutlu oluyorum. Çok kötü biri değilim. İnsanlara kolay kolay düşmanlık yapmam, herkese elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım ama bu kız beni DELİRTİYOR. Her türlü kötülüğü yapasım geliyor. Şimdi temmuz sonunda evlenecekler, ağustos başında çocuk askere gidecek. Kız yine anasının evinde... O zaman bn konuşurum işte... opuyorumnanaktanlülülülülülü
Seni fena delirtmişler :)
Hadi bakalım el mi yaman bey mi yaman...
Ama ne güzel çabucak gitmişler...
Bizimkiler olsa, iyice yerleşirlerdi kar yağıyor diye :)
Kız yoksa hamiel misin? Ben bu şikayetleri ettiğimde eşim bana öyle soruyor, "Karnın da büyüdü hamile olmayasın..."
Benim eşim de öyle diyor :)
Ama aylardır da kankayız, nasıl olacak ki diyor bir de kaydirigubbakcemile3
kızlar günaydın nasılsınız?ben pek iyi değilim,hiç uyuyamadım +akşam eşimle dalaştım,,,kızkardeşini aradı,ben mutfaktaydım,ona diyorki annemleri yollama yollar kapalı,,,meğersem annesigil geleçekmiş bana söylemiyor beyfendi,,içeri gittim bişey demedim ama..sonra saat 12 yatalım dedi,yatağa girdik..eşime dedimki yatlı geleçek misafi varmı?hazırlık yapmak lazım ona göre..hani söylesin diye sordum...snden bir riçam var dedim..ben doğumu yapayım eve geleyim ondan sonra herkese haber ver..geçen seferki gibi eve geldiğimde 20 tane misafir görmek istemiyorum biraz dinlenmek istiyorum dedim..bana bağırdı o hayattayken bu eve gelen her misafire güler yüz gösterip hizmet etmek zorundaymışım.9 aydır dinleniyormuşum zaten.yoksa benim burnıumu kırarmış...bende bağırdım sen kendini bu evde ne sanıyorsun ...evin müdürüde sanma kendini dedim..sen kimsinki bana bu şekilde konuşuyorsun dedim..sen beni boynuzladığında senin benim üzerimdeki hakimiyetin bitti dedim.vde kalır misafirlerini ağırlasın kendin dedim.arkamı döndünm sonraoda böbürlendi ordasonra uyudu kaldı ama ben uyuyamadım sinirden..sonra geec biraz ağrım oldu ..ben biraz kıvranınca çanım hayatım falan saçımı okşamaya kalktı bende elini ittim..sabahta kalkmadım onu geçirmeye!gitti tek başına..
şimdi anlaşılan doğumda başımdalar...ya 9 ay arayıp sormadılar,şimdi ne hakla geliyorlar..en zor günlerimde gittim dedimki onlara gidin oğlunuzla konuşun aklını başına alsın..ama bana sırtlarını çevirdiler günü geldi yüzüme bile vurdular..şimdi gelipte bebeğimi sevmelerini istemiyorum..benim evimde nefes almaları bile zoruma gidiyor...milletin lafından çekinip geleçekler zaten onlarda! meraklı olduklarına değil..işte benim salak koçam anlamıyor...
canım hiç kendi canını sıkma,tepkini de koy..burun kırmak ne demekmiş görsün gününü,hiç ama hiç yumuşama...utanmada yok bunlarda,doğuracaksın sen canından can çıkacak ne demekmiş 9 ay dinlendin zaten..allahım sinirden kudurturlar insanı...
ne ekersen onu biçersin misali yani,sanırım seninde eşin askerdeymiiş ve seni üzmüşlerdi di mi canancım
Merhaba canım alemsin heee...Seni gerçekten çok ii anlıyorum...benimde bir zamanlar eltim öyleydi o nişanlıyken ve yeni evlendiğinde bana çok kötülük etmişlerdi..o birde eşimin kardeşini kışkırtıyodu bana karşı..ama ben ona iyilik ettim sonra o ne kadar kötüde olsa..benim kayınpederim onların durumu yok diye tüm eşyalarını ve beyaz eşyasını aldı..ben kendim getirmiştim almam gerekenleri...bu duruma ozaman gıcık oluyodum ama sonra baktım ki yok bir hal çaresi...sonra kız ne kadar kötü davranırsa ben okadar iyi olmaya başladım kayınvalidem rica etti o cahil nereye çekersen gider diye...bende açıkçası bu huyunu kullandım biraz diyebilirim :) şimdilik aramız iyi hemde inanamadığım kadar iyi...hep arar sorar bana misafir gelince yardıma gelir hamileyim diye.. ve misafire o servis yapar bana geldiğinde beni elletmez..kayınvalideme gittiğimde sen otur ben hallederim herşeyi der..hep akşamları yemeye çağırır sen bişi hazırlama ben yaparım der..ama noldu benim eşim nekadar iyi kalpli ise kardeşide tam aksine okadar kincidir..şimdi eltimle aramız ii ama eşi pek benle muhatab olmaz..geçen gün düştüm ölümlerden döndüm nerdeyse...arayıp geçmiş olsun bile demedi...Günaydın güzel anneler.
Evet canım, eşim geçen yıl askerdeyken çok üzmğşlerdi. Onun öncesinde de hiç sevmediler beni. Dolayısıyla ben de onları.
ilerde bi oğlum olursa gelinimle ona hiç karışmıcam..herkes kendi hayatını yaşasın..aptal kaynana kıskançlığına girmicem..çok şükür görümce de olmicam
Yeniden evlenmiş gibi olacağız sanırım. Biz de artık "kardeş, naber" falan diye konuşmaya başladık. Allah sonumuzu hayır etsin.. :)
hay senin anana emii gel bende war bi tane her işi göreninden werim sanada takılsın bi kaç günyerimsenibenbenim de bir haftadır midemin tadı tuzu yok deli ediyor beni,zaten ilk dört ay serumlalrla beslendim,2 ay ragattım yine başladıııııııııııııııı yanmalar garip garip şeylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrannemi istiyorum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Annem geldi
yazmadan kacmak zorunda kaldım
annem salonda konsolu döntü benim önümede gardolabı yıgdı katlıyom katlıyom işin içinden cıkamıyom
Canım genelde bilinmeye bir tanım zaten Mechandiser ; Pazarlamacı anlamına geliyor ben bir tekstil firmasında yurtdışı satış departmanındayım...
evet çok hoş film...evet değilmi çok güzel!
bendemi kitlesem kendimi?
sana kar iyi gelmiş..şükür gitmişler başından...boşver herkes ektiğini biçiyor çananığım..görümçen etmiş oda göreçek..bakalım benim koçam ne zaman göreçek?benimde koçama ve aileisne her türlü kötülüğü yapasım geliyor..arada rüya görüyorum eşimi kestiğimi falan...
hadi kolay gele çok yorma kendini..bende çamaşır katlamam lazım ama hiiç yapasım yok..ütü de var...Kuzucuklarımın tatlı annelerı fazla ılerlemeyın ben ewı toparlım da gelım
Cok kaynatmayın hııııılmaz:
Gelınce gorusuruz hepınız ben gelene kadar dıkkat edın kendınıze
ŞenizŞeniz
bosnacım bende chicconun beğendim...peki o sallanıyor mu??? yani sallanma aparatı varmı??ıyi yapmışsın Beknurcum, hiç dert etme.
Benim ilk aylarda gelemediğim çok oldu, kimse lafını etmedi çok şükür.
Şimdi son günlerim zaten, sıkıyorum dişimi...
e-bebek'ten Chicco Lullaby LX aldık biz, bebek arabasından kazandığımız indirim kuponları vardı, onları kullandık. Baktığımız yerler arasında en uygun fiyata almış olduk böylelikle...
Haklısın, yatacak bir yeri olsa kuzunun yeter zaten. Odamı niye hazırlamadınız diye alınacak halleri yok :)
Modellere bir bak istersen önce, beğendiğin birşey olursa internetten fiyat araştırması yaparsın canım...
[
bende kocami çoook özlediiimm..ama korkuyorum bişi olur diyeeeYeniden evlenmiş gibi olacağız sanırım. Biz de artık "kardeş, naber" falan diye konuşmaya başladık. Allah sonumuzu hayır etsin.. :)
hay senin anana emii gel bende war bi tane her işi göreninden werim sanada takılsın bi kaç günyerimseniben
iyi yapmış kadın sana ne yapsa yaranamıyo anca öle elin bi iş görür başka türlü kıçını kaldıramazsınmafoldumben
İyi yapmışsın Beknurcum, hiç dert etme.
Benim ilk aylarda gelemediğim çok oldu, kimse lafını etmedi çok şükür.
Şimdi son günlerim zaten, sıkıyorum dişimi...
e-bebek'ten Chicco Lullaby LX aldık biz, bebek arabasından kazandığımız indirim kuponları vardı, onları kullandık. Baktığımız yerler arasında en uygun fiyata almış olduk böylelikle...
Haklısın, yatacak bir yeri olsa kuzunun yeter zaten. Odamı niye hazırlamadınız diye alınacak halleri yok :)
Modellere bir bak istersen önce, beğendiğin birşey olursa internetten fiyat araştırması yaparsın canım...
Ne desen haklısın...
Seni fena delirtmişler :)
Hadi bakalım el mi yaman bey mi yaman...
Ama ne güzel çabucak gitmişler...
Bizimkiler olsa, iyice yerleşirlerdi kar yağıyor diye :)
vereliniortak
canım hiç kendi canını sıkma,tepkini de koy..burun kırmak ne demekmiş görsün gününü,hiç ama hiç yumuşama...utanmada yok bunlarda,doğuracaksın sen canından can çıkacak ne demekmiş 9 ay dinlendin zaten..allahım sinirden kudurturlar insanı...
yok aklını başına alaçak!
evet çok hoş film...
Ebrucum sende biraz testere filmindeki pisikopat haller sedim hee..dikkat et kendine..bıçakla filan pek dolanmaaazemuszemus
kesiçem onu bir gün testeredeki gibi...klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?