- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #42.041
hq tuşu varya alıntı yap tuşunun yanında alıntı yapmak istediğin mslara tıklıyon..bittikten sonra en son alıntı yaptığım msjın alıtı yap tuşuna basıon hepsi gelio ekrana herbirinin altına cvp yazıon...
süpermişsiniz yadelikafadulden ben de eşim bazen bağırınca çok sessiz kalıp kedi gibi köşeme çekilirim ve onu en çok üzen şeylerden biri odur tabi hemen seninki gibi özürler başlarkaydirigubbakcemile3benim de çok hoşuma gider
Canım sen park yatağı aldın mı?? Aldıysan onu da internetten mi aldın?
Ben daha almadım..odayı da almadım...fuarı bekliodum ama sanırım beklersem yetişmez..odayı bu hafta sipariş veriorum..
bence bi dene belki ders olur ona...hakediyo ama
evet doğru diyosun zatn ne çekerse kadınlar çekiyo affediyo..
Canım sen park yatağı aldın mı?? Aldıysan onu da internetten mi aldın?
Ben daha almadım..odayı da almadım...fuarı bekliodum ama sanırım beklersem yetişmez..odayı bu hafta sipariş veriorum..
bence bi dene belki ders olur ona...hakediyo ama
evet doğru diyosun zatn ne çekerse kadınlar çekiyo affediyo..
Canım sal.Bende çok mutluyum.herkez yanımda olsun istiyodum.eşimden yana şanslıyım ama arada odunlukları oluyor tabi.ama benide hep destekler.Madem öle anlatayım azcık.
Kayınvaldem pazar günü gelip öle demişti işte 3 nisan nişan 6 sında ümreye gitcez diye.ben o an bişi demedimdi eşim iraz işte nerden çıktı dedi.konu kapandı.
Tabi ben sonra kocama ya yanımda olsa daha ii deilmi desteğe ihtiyacım olacak.alemden ayıp yarı kırkı çıkmamış lohusayı bırakmış demezlermi.ben mevludumu ona göre mi ayarlıcam.ameliyalı olucam( sezeryan ) nasıl bırakıp gidebilecek mevludum azcık ii olunca yapardım şimdi ne o gitmeden yapabilirm ne gidince. dönüşte 40ım çıkar lohusa mevludunun bi anlamı kalmazalan saydırdım tatlı dilleeeeeee amaaaaaaa.
Sonra pazartesi sabahı bilhassa görümcemi aradım.konuşmalarımın ileteceğinden emimdim.
havadan sudan konuştuk.sonra dedim annemler ümreye gitcek .o da dedi evet teyze istiyo ama daha belli değil babama ve enişteye sorcaklardı dedi.yaaaaa yani bu iş kesin dedim.bizi bırakıp yanı dedm buruk bi sesle:))))))
o da yok sen doğum yaparsın öle dedi.
e dedim mevlut.o da okunur öle dediay dedim kız bana doktor 22 sinden sonra sezeryan diyo.benim hastaneden gelmem 25i.3une kada 1 hafta var. bi haftalık sezeryanlı kişi mevlut okutamaz dedim.napıcam bilmem dedim.gidene kadar benim sağlığım musade etmez dedim.o gidince ben yapamam dedim. dönüşündede hiç manası kalma benim mevlutun dedim lohusa bitecek.
sonra işte ya belki erken sezeryan yaparlar sorsa dedi.BAKARMISINIZ YA BEN BEBEĞİ ONLAR IN PLANINA GÖRE SAĞLIK NEOLURSA OLSUN ERKEN SEZERYAN YAPCAM.olur mu öle dedim.nese o karaını vermiş bizi bırakıp gidecek dedim.ben onuda yanımda isterdim dedim. o da biraz kalır dedi.ÇILDIRACAKTIMMMMMMM!!!!! ya dedim sen doğum yaptın ananda kaldı kaynananda.bende isteri bi o gelir bi o dedim.ikisinin yeride ayrı.annem beni ne olsa bırakmaz ama ben kaynanamıda ynoımda isterim.dos t var dost var yani yarı kırkı çıkmadan lohusayı bırakmış derler dedim. hemen bana deme mi bende 10 gün kaldılar diye.bende dedim gündüz gelmedilermi misafirini karşılamaya kapı açmaya dedim.aman neyse dedi ben bitirdim.Sonra eşime tel edip bi güzel anlattım.ertesi gün salı kaynana aradı.kızım benvazgeçtim gitmicem dedi.benim sizden başka kimim var dedi.ben mevludu yapa gideriz demiştim ama yok şimdi vazgeçtim dedi.saol anne bizi yanlız bırakmıcaksın yani bugünlerde insan sadece yanıda destek arıyo dedim.
sonrada açtım kocişe telefon dile benden ne dilersen kocacığım dedim:))))) mutlu on oldu. tabi umarım kaynana karar değiştirip yok ben gideyim falan demez.Yüzüne bakmam bida.......kötükedihüso
kıs herkesler nerde nie kimse bişi yazmıyo........... bugün abone yok........... buraalr bomboş.... kızlar eşim aras holdinge görüşmeye gitti ne olur dualarınız eksik etmeyi nartık zamn iyice darlıyor insaşşlah olumlu bir görüşme olurda hayırlısı ile başlar işe :::::((((((((((8
kızlar oğluma isim ege - kuzey - göktuğ - tuğberk hangisi daha güzel çocuk doğacak isim kararsızlığı var bende :)))
günaydın güzeller ve melekleri,nasılsınız bakim,bu arada internetten dönence siarişi veren oldu mu,bildiğiniz,tavsiye edeceğiniz bir sayfa var mı
kızlar günaydın nasılsınız?ben pek iyi değilim,hiç uyuyamadım +akşam eşimle dalaştım,,,kızkardeşini aradı,ben mutfaktaydım,ona diyorki annemleri yollama yollar kapalı,,,meğersem annesigil geleçekmiş bana söylemiyor beyfendi,,içeri gittim bişey demedim ama..sonra saat 12 yatalım dedi,yatağa girdik..eşime dedimki yatlı geleçek misafi varmı?hazırlık yapmak lazım ona göre..hani söylesin diye sordum...snden bir riçam var dedim..ben doğumu yapayım eve geleyim ondan sonra herkese haber ver..geçen seferki gibi eve geldiğimde 20 tane misafir görmek istemiyorum biraz dinlenmek istiyorum dedim..bana bağırdı o hayattayken bu eve gelen her misafire güler yüz gösterip hizmet etmek zorundaymışım.9 aydır dinleniyormuşum zaten.yoksa benim burnıumu kırarmış...bende bağırdım sen kendini bu evde ne sanıyorsun ...evin müdürüde sanma kendini dedim..sen kimsinki bana bu şekilde konuşuyorsun dedim..sen beni boynuzladığında senin benim üzerimdeki hakimiyetin bitti dedim.vde kalır misafirlerini ağırlasın kendin dedim.arkamı döndünm sonraoda böbürlendi ordasonra uyudu kaldı ama ben uyuyamadım sinirden..sonra geec biraz ağrım oldu ..ben biraz kıvranınca çanım hayatım falan saçımı okşamaya kalktı bende elini ittim..sabahta kalkmadım onu geçirmeye!gitti tek başına..
şimdi anlaşılan doğumda başımdalar...ya 9 ay arayıp sormadılar,şimdi ne hakla geliyorlar..en zor günlerimde gittim dedimki onlara gidin oğlunuzla konuşun aklını başına alsın..ama bana sırtlarını çevirdiler günü geldi yüzüme bile vurdular..şimdi gelipte bebeğimi sevmelerini istemiyorum..benim evimde nefes almaları bile zoruma gidiyor...milletin lafından çekinip geleçekler zaten onlarda! meraklı olduklarına değil..işte benim salak koçam anlamıyor...
cnm çok üzüldüm senin için,bu odun adamlar ailelerine karşı neden böleler alamam,insanın eşinin yeri ayrıdır ailesinin yeri ayrı,hem bu adam babalığı tatmış zaten Allah izin verirse ikincisi geliyor,her zaman ön planda eşi ve çocuklarının fikirleri olmalı ama işte odun olunca olmuyor,sen canını sakın sıkma,sakince düşün ve bi çözüm bul
valla doğru diyosun keyif yapıyım biraz çalış çalış nereye kadar.zaten geçen günpatron geldi geçmiş olsun dikkat et kendine dedi...halden anlayan bi adam ama ben huzursuz oluorum işte...hamileliğim başından beri bu 2 dir gitmediğim...Hep zaten bugünlere saklamak için izin almadım :)Beknurcum çok iyi yapmışsın gitmemekle...
Zaten yakında bir tehlike atlattın, yeniden riske girmenin hiç anlamı yok.
Ama ben de senin gibi hissediyorum işe gelmeyince, resmen vicdan azabı çekiyorum.
Oysa ben bugün kar buz demeyip geldim gelmesine, servise kadar eşim götürdü, ama koca koca adamlar, altlarında şirket arabası, arabalarında kar lastiği olduğu halde yoklar meydanda...
Şimdi salak gibi hissediyorum kendimi.
Akşam eve dönebilmek için bir sürü merdiven inip çıkmam gerekiyor, birinden yuvarlanmak kaçınılmaz bu buzda...
Bakalım bu sefer de annemden falan rica edicem artık gelin beni alın diye...
Diyeceğim o ki, hiç dert etme, keyfine bak, hiç olmazsa çok güzel, çok tatlı bi mazeretin var :)
Rüyanı Allah hayıra çıkarsın, tamamen stresli bilinçaltının dışavurumu diye düşünüyorum ben... Unut gitsin...
:) ayyy yazııkk eşin de baya endişeleniyor demekki ama bunları rüyada görüp dışa vurmak çok iyiymiş...beknurcugum ,
hamileligin sonlarina gore bu tur ruyalar goruluyormus.olabilir sikma canini.benim esim bile goruyor kaydirigubbakcemile3
is her zaman olur bosver allahaskina
e-bebekten hangi marka aldın canım sanki oradakiler bana azcık pahalı gibi geldi...Park yatağı e-bebek'ten aldık biz canım, Çamlıca'daki mağazasından.
Dolap ve şifonyeri de Koçtaş'tan aldık, yerleşik hale getiremedik ama havalanması için kurduk en azından...
Epey koku oluyor mobilyalarda, o yüzden fazla vakit kaybetme bence de...
Al benden de o kadar vallaklava:
Canım internetten çok alışveriş yaptım ama dönenceyi görerek almayı tercih ettim, müziğini de duyabilmek için..
kızlar günaydın nasılsınız?ben pek iyi değilim,hiç uyuyamadım +akşam eşimle dalaştım,,,kızkardeşini aradı,ben mutfaktaydım,ona diyorki annemleri yollama yollar kapalı,,,meğersem annesigil geleçekmiş bana söylemiyor beyfendi,,içeri gittim bişey demedim ama..sonra saat 12 yatalım dedi,yatağa girdik..eşime dedimki yatlı geleçek misafi varmı?hazırlık yapmak lazım ona göre..hani söylesin diye sordum...snden bir riçam var dedim..ben doğumu yapayım eve geleyim ondan sonra herkese haber ver..geçen seferki gibi eve geldiğimde 20 tane misafir görmek istemiyorum biraz dinlenmek istiyorum dedim..bana bağırdı o hayattayken bu eve gelen her misafire güler yüz gösterip hizmet etmek zorundaymışım.9 aydır dinleniyormuşum zaten.yoksa benim burnıumu kırarmış...bende bağırdım sen kendini bu evde ne sanıyorsun ...evin müdürüde sanma kendini dedim..sen kimsinki bana bu şekilde konuşuyorsun dedim..sen beni boynuzladığında senin benim üzerimdeki hakimiyetin bitti dedim.vde kalır misafirlerini ağırlasın kendin dedim.arkamı döndünm sonraoda böbürlendi ordasonra uyudu kaldı ama ben uyuyamadım sinirden..sonra geec biraz ağrım oldu ..ben biraz kıvranınca çanım hayatım falan saçımı okşamaya kalktı bende elini ittim..sabahta kalkmadım onu geçirmeye!gitti tek başına..
şimdi anlaşılan doğumda başımdalar...ya 9 ay arayıp sormadılar,şimdi ne hakla geliyorlar..en zor günlerimde gittim dedimki onlara gidin oğlunuzla konuşun aklını başına alsın..ama bana sırtlarını çevirdiler günü geldi yüzüme bile vurdular..şimdi gelipte bebeğimi sevmelerini istemiyorum..benim evimde nefes almaları bile zoruma gidiyor...milletin lafından çekinip geleçekler zaten onlarda! meraklı olduklarına değil..işte benim salak koçam anlamıyor...
cnm çok üzüldüm senin için,bu odun adamlar ailelerine karşı neden böleler alamam,insanın eşinin yeri ayrıdır ailesinin yeri ayrı,hem bu adam babalığı tatmış zaten Allah izin verirse ikincisi geliyor,her zaman ön planda eşi ve çocuklarının fikirleri olmalı ama işte odun olunca olmuyor,sen canını sakın sıkma,sakince düşün ve bi çözüm bul
artık çok kırgın hissediyorum ona karşı kendimi,,,:umursamaz:
bak ne güsel anlaşılmış olay işte,hani bi cümle var ya ağlamayan bebeğe meme vermzler misali,demekki derdimizi anlatırsak anlaşılıcaz,tabiiiiiiiiiiiiiiii karşıdaki kaynana ve görümcenin insanlığıda önemli,ama adına sevindim cnm
Annem geldi
yazmadan kacmak zorunda kaldım
annem salonda konsolu döntü benim önümede gardolabı yıgdı katlıyom katlıyom işin içinden cıkamıyom
Midem bulanıyor basım donuyor hıc bısı yemek gormek bıle ıstemıyorum
Offf ya :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Günaydın güzel anneler.
Umarım herkes iyidir, alıntılrla geçmişi anlamaya çalıştım.
Selkie, üzme canım kendini, biz gece karar verdik, doğumdan sonra bebekle kendimi yatak odama kilitleyeceğim, 40 sonra çıkarız :)) Şaka bir yana, umarım üzmezler seni.
Benimkiler bugün gitti. Kar yağmaya başlayınca korktular yollar kapanır diye. Dün Bursa'ya gezmeye gittik. Saçma sapan şeyler görüp alalım diyorlar, ben de ben kullanmam diye kapatıyorum. Görümcem temmuzda evlenecek, garip garip paçavralar aldı çeyiz diye. Konuşmadığım için müdahale de edemiyorum ama aldıkları köylerde bile kullanışmaz artık. Neymiş çeyiz yapamamış anası, yok demesinler diye alıyormuş. Eşime söylüyorum aldırma onları diye, kız ters bi cevap verdi sustu o da. :)
Acıdım da hallerine hiç zevkleri yok. Kız sözde okumuş, yüksek lisans yapan biri...
Neyse, bu kız beni çok üzdü ben de çok fena dualar ettim, benden on kat daha çok üzülsün diye. Şimdi, evleneceği çocuk askerliğini yapmadı, işleri belli değil. Çocuk Şırnak'ta. Evleri eşyaları ne olacak belli değil. Çocuk ilgilenmiyor. Dün görümcem bi şeyler alacak, arıyormuş sen hallet diyormuş çocuk. Onun suratı asıldıkça ben mutlu oluyorum. Çok kötü biri değilim. İnsanlara kolay kolay düşmanlık yapmam, herkese elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım ama bu kız beni DELİRTİYOR. Her türlü kötülüğü yapasım geliyor. Şimdi temmuz sonunda evlenecekler, ağustos başında çocuk askere gidecek. Kız yine anasının evinde... O zaman bn konuşurum işte... opuyorumnanaktanlülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?