2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

paylaşmak istedim en azından manevi yöndende rahat etmiş oluruz.
Maddî tedbirden sonra alınacak manevî tedbiri, yâni okunacak duayı, Efendimiz şöyle tavsiye buyurmuştur:
l- Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur Bunlardan sonra da şu âyet okunur:
"ınne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın"
isteyenler sitesinden detaylı olarak okuyabilirler.

SELKıE nezamdır dilimin ucuda kocanın geçmişte bir vukuatımı oldu diye söyliycem ama söyleyemedim.Üzülürsün kırılırsın pot falan kırmış olurum diye ama bugün kendin yazmışın.Bak canım ben senin yerinde olsam hiç mudane etmem ikinci bebeğimide aldımmı kucağıma tak sepeti koluna herkes kendi yoluna derim.Bu nebiçim bir insan ya ay okudum çok sinirlendim ne yüzsüz adamya.

kızlar merhabalar.pardon msjım yarım çıkmış. budua doğum yapacakların okuması iyi gelen duaymış.belki bileniniz vardır.Araf suresi 54.ayet site isminide vermiştim ama oda çıkmadı

evet ya,inşallah çoçuklarımı güzel yetiştirebilirimde onlar eşlerine iyi olurlar...

tatlım sen bildirdin mi

evet canım bildirdim ben

canım güzel payaşım teşekkürler

bu aralar düşünmüyor değilim bunu..ama birde bakıyorum beterin beteri var,çok daha kötülerini gördüm çevremde...

birde bıraksam gitsem nereye?annemin yanına gitsem oda bir yere kadar ,kadının zaten bir sürü sıkıntısı var birde ben üstüne...?ablamlardan çok çekti onların kocaları daha beterdi benimkinden!birisi boşadı kocayı ,diğerininkide yeni adam oldu..aralarında en iyisi benimki ! oda adam değilya..

canım güzel payaşım teşekkürler[/QUOTE]

rica eserim canım aklımızda bulunsun enazından.Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin..:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…