- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #42.221
iyi b.k yedin silmişsin işte
ulan seni var ya yakalar parçalarım,manyak sinirliyken bile beni güldürüyorsun ya Allahta seni güldürsün saftiriğim benima.s.
ayy hani girdim ziyaretçi mesajı almadı dioooo hemen sildimi acaba ş.siz nehir
kesinlikle şikayet et canım .........klava: klava: klava: klava:
e o zamanda sen daha bi soğuyorsun dimi .... amaannnn boşver sen iki meleğinle mutlu ol canım inşallah oanlara çok iyi bir anne onarlda sana çok iyi bir evlat olsunalr da babalarını aratmasınalr sana.... ama şunuda unutma dah kötü kocalarda var yine kocanda çok kötü bir adam değil canım....
tatlım sen bildirdin mi
paylaşmak istedim en azından manevi yöndende rahat etmiş oluruz.
Maddî tedbirden sonra alınacak manevî tedbiri, yâni okunacak duayı, Efendimiz şöyle tavsiye buyurmuştur:
l- Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur Bunlardan sonra da şu âyet okunur:
"İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın"
isteyenler sitesinden detaylı olarak okuyabilirler.
bende goremedimmm cok da merak ettim bilmiyorumkismile
çok ayıp valla yazsak olmaz şimdi,,zaten benim elim bile varmaz yazmaya onları
çok ayıp valla yazsak olmaz şimdi,,zaten benim elim bile varmaz yazmaya onları
SELKİE nezamdır dilimin ucuda kocanın geçmişte bir vukuatımı oldu diye söyliycem ama söyleyemedim.Üzülürsün kırılırsın pot falan kırmış olurum diye ama bugün kendin yazmışın.Bak canım ben senin yerinde olsam hiç mudane etmem ikinci bebeğimide aldımmı kucağıma tak sepeti koluna herkes kendi yoluna derim.Bu nebiçim bir insan ya ay okudum çok sinirlendim ne yüzsüz adamya.
Genel içeriği dümdüz küfür müydü?
Yoksa cinsel sözler miydi?
Yoksa tehdit miydi?
Beddua mıydı?
tatlım öncelik ile bildirdiğin için çok sağol,ikinci olarakta ben msjn tamamını okumadım bile midem bulandı çünkü,başta anladım ne tarz bişi olduğunu kapattım hemen
Genel içeriği dümdüz küfür müydü?
Yoksa cinsel sözler miydi?
Yoksa tehdit miydi?
Beddua mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?