- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #42.201
randevuyu iptal ettirdik de )::)::) kocanı tak koluna ikiniz gidin :):))))) yada doktor içeri lmıyor de :)))))))))
yok walla bilmiorum ama hastayım kocama her fırsatta onu bi köşeye sıkıştırıp orasını burasını mıncıklamazsam rahat etmiorumaklinialirimsmilesempatiksalakcinni
su an ağrıyan yerlerimi saymaya baslasam 5dakka sürer.. cok farklı, abartılı bi ağrı olmadıkça kafanıza takmayın kızlar, uzatın ayakları dinlenin derim :CüvCüv:
ewet artık 35,36 dan itibaren başlıyo ağrılar sanırım normal kızlar bu ağrılar o yüzden artık söz konusu bile yapmıorum o ağrılar şiddetlenecek şiddetlenecek we doğum sancısına dönüşecekkaydirigubbakcemile2
lan okudum profilinden mesajı ,şok oldum!
ahahahahah demek sapık dadandı sana he yönetime şikayet yazsana kızım kocasına göstercekmiş napsın adam! ne yazmış allah aşkına çok merak etttim yollasana bana, kimbilir kime ne halt ettinde o da yazdı sanaalsanaalsanasmileevet bana çok iğrenç bi ziyaretçi msj gelmiş,bi de aynı kişi mi bilmiyorum bii eklemiş arkadaşlık talebi var hayır diyorum bi türlü olmuyor akşam eşime göstericem
ha anladım ben ben kocama hasta değilim,o nedenle sanırım...
Allah bozmasın sizi hayatım..çok güzel bir çiftsiniz...
ahahahahah demek sapık dadandı sana he yönetime şikayet yazsana kızım kocasına göstercekmiş napsın adam! ne yazmış allah aşkına çok merak etttim yollasana bana, kimbilir kime ne halt ettinde o da yazdı sanaalsanaalsanasmile
delikafadulden yaw ebru kopardın beni yine inşallah cnm biz hep 3. şahıslar yüzünden kawga ederiz dua ederken diorum allahım 3. şahısları uzak tut ewimden huzurumdan:Saruboceq:
ahahahahah demek sapık dadandı sana he yönetime şikayet yazsana kızım kocasına göstercekmiş napsın adam! ne yazmış allah aşkına çok merak etttim yollasana bana, kimbilir kime ne halt ettinde o da yazdı sanaalsanaalsanasmile
delikafadulden yaw ebru kopardın beni yine inşallah cnm biz hep 3. şahıslar yüzünden kawga ederiz dua ederken diorum allahım 3. şahısları uzak tut ewimden huzurumdan:Saruboceq:
canım ne güzel bizim yeerimizede dua et olur mu ?
SELKİE send kocana hasretin yöntemlerinde den belki daha çok bağlanır evinede anasından danasından kopar biraz....
su an ağrıyan yerlerimi saymaya baslasam 5dakka sürer.. cok farklı, abartılı bi ağrı olmadıkça kafanıza takmayın kızlar, uzatın ayakları dinlenin derim :CüvCüv:
:))))))))))))
hasret asinazın profiline gir orda yazmış..açık okunabiliyor...
kız zamanında çok yaptım,,o esnada iyi işi bittikten sona yine aynı olyor..benimde artık içimden gelmiyor...
ayy hani girdim ziyaretçi mesajı almadı dioooo hemen sildimi acaba ş.siz nehir
kızlar arada sizinde karnınız ağrıyomu zaman zaman çok şiddetli değil hafif bi ağrı benim hiç olmazdı bugün hafif bi ağrı var da oğlan çok haraketli bugün ondanmıki
yıhaaaaaaaa ben göremiom asinazın sapık mesajını yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaklava:
evet bana çok iğrenç bi ziyaretçi msj gelmiş,bi de aynı kişi mi bilmiyorum bii eklemiş arkadaşlık talebi var hayır diyorum bi türlü olmuyor akşam eşime göstericem
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nehir o ne ya şikayet et
ben onu warya töbe töbekötükedihüsokötükedihüso
selkie Alıntı:
SELKİE send kocana hasretin yöntemlerinde den belki daha çok bağlanır evinede anasından danasından kopar biraz....
kız zamanında çok yaptım,,o esnada iyi işi bittikten sona yine aynı olyor..benimde artık içimden gelmiyor...
canım ya asinaz sildi yada ben bildirdim ya silmişler gitti..ama çok kötü yazmış,edepsiz,sapk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?