2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

randevuyu iptal ettirdik de )::)::) kocanı tak koluna ikiniz gidin :):))))) yada doktor içeri lmıyor de :)))))))))

Çok komplocu gördüm seni...
Tebrik ederim valla vereliniortak

yok walla bilmiorum ama hastayım kocama her fırsatta onu bi köşeye sıkıştırıp orasını burasını mıncıklamazsam rahat etmiorumaklinialirimsmilesempatiksalakcinni

Maaşallah maaşallah :)

su an ağrıyan yerlerimi saymaya baslasam 5dakka sürer.. cok farklı, abartılı bi ağrı olmadıkça kafanıza takmayın kızlar, uzatın ayakları dinlenin derim :CüvCüv:

Offf benim de bir sürü ağrıyan yerim var.
Hiç birini dikkate almıyorum, her gün belli bir saatte başlayıp, daha öncekilere benziyor.
Dikkate alınması gerekenleri fark ederim inşallah :)

Aynı benim doktor gibi konuştun, afferin kız opuyorumnanaktan

evet bana çok iğrenç bi ziyaretçi msj gelmiş,bi de aynı kişi mi bilmiyorum bii eklemiş arkadaşlık talebi var hayır diyorum bi türlü olmuyor akşam eşime göstericem
ahahahahah demek sapık dadandı sana he yönetime şikayet yazsana kızım kocasına göstercekmiş napsın adam! ne yazmış allah aşkına çok merak etttim yollasana bana, kimbilir kime ne halt ettinde o da yazdı sanaalsanaalsanasmile
ha anladım ben ben kocama hasta değilim,o nedenle sanırım...
Allah bozmasın sizi hayatım..çok güzel bir çiftsiniz...

delikafadulden yaw ebru kopardın beni yine inşallah cnm biz hep 3. şahıslar yüzünden kawga ederiz dua ederken diorum allahım 3. şahısları uzak tut ewimden huzurumdan:Saruboceq:

ben bildirdim,ama sende bildir...mesajın altında bildir diye bir yer var oraya tıkla ahlak dışı yaz yolla..kızlar sizde asinazın profilinden bildirin,aynı yöntemle...

lan ayar mısın nesin kime ne etcemde yazcak bana,cazibeme dayananamıştır,ne bilim ben iki gün önce geldi sanırım,eşime okumadım sadece bi sapıktan msj gelmiş haberin olsun dedim,çünkü eşimden hçbişi saklamam ben,akşamda arkadaşlık talebi gelmiş derim birinden,her neyse şu adresi bilen varsa yollasın bi de e.ni götürüm onun

:))))))))))))

hasret asinazın profiline gir orda yazmış..açık okunabiliyor...

canım ne güzel bizim yeerimizede dua et olur mu ?

SELKİE send kocana hasretin yöntemlerinde den belki daha çok bağlanır evinede anasından danasından kopar biraz....

kız zamanında çok yaptım,,o esnada iyi işi bittikten sona yine aynı olyor..benimde artık içimden gelmiyor...

:))))))))))))

hasret asinazın profiline gir orda yazmış..açık okunabiliyor...

kız zamanında çok yaptım,,o esnada iyi işi bittikten sona yine aynı olyor..benimde artık içimden gelmiyor...

ayy hani girdim ziyaretçi mesajı almadı dioooo hemen sildimi acaba ş.siz nehir

hayatım ,sen o mesajı özel mesajlarına kopyala..altınada yaz bu mesaj ziyaretci mesajlarıma eklenmiş..lütfen ilgilenirmisiniz diye!yollanan kısmınada kazen yaz...konuyuda sapık var olarak yaz

yıhaaaaaaaa ben göremiom asinazın sapık mesajını yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaklava:

hay anasını ben ya onu da silmişim aklıma s. daha kazene göstercektim offffffffffffffffffffffffffff
zaten uykum var yemeği bekliyorum pişsin diye uyucam nerdyese

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nehir o ne ya şikayet et
ben onu warya töbe töbekötükedihüsokötükedihüso

kesinlikle şikayet et canım ......... klava:klava:klava:klava:

e o zamanda sen daha bi soğuyorsun dimi .... amaannnn boşver sen iki meleğinle mutlu ol canım inşallah oanlara çok iyi bir anne onarlda sana çok iyi bir evlat olsunalr da babalarını aratmasınalr sana.... ama şunuda unutma dah kötü kocalarda var yine kocanda çok kötü bir adam değil canım....

kızlar bukadar yazılırmı ya ay oku oku iflahım kurudu.Yazmadan okumaktan akşamı ettik valla.
KIZ HASRET cadısı nickin anlamını yazdık görmedin herhal adım FıLıZ özelden tekar sana açıçlımını yaparım baksene sapık neğin varmış.
[COLOR="Dasinaz arkRed"]asinaz kız ne sapığı yönetime şikayet et baktım profiline ama neyazmış göremedim
hilos teşekkür ederim canım.doktora gitcektin gitmedin herhal yat dinlen magnezyum al iyi geliyo.
AZEMHEVAL 33+4 2148 GR MAŞALLAH BEBıŞE istanbula uçuyomuşun 4 şubatta iyi yolculuklar 15 martta doğurursan beraber doğururuz artıkın.
NıLÜFERSAHH göbiş süper maşallah.
ESEDA DOĞURMUŞ allah analı babalı büyütsün ömür versin bebişe sezeryan iğrenç demişin ben epidural oldum okadarda iğrenç değildi.Senin tenin havalıymışki ağrın çok olmuş Umarım geçerde bebeğini rahat rahat kucağına alırsın.
DıLA06 maşallah kızına 2100 gr olmuş.Sağlıklı olsun bizim olsun kiloyu boşver.
[/COLOR]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…