- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #42.241
bu nasıl bir güzellik,nasıl bir duygudur böle,Allah bağışlasın oğlunuzu,Allah ömür versin birlikte cnm hadi büyük geçmiş olsun ağrıların hafiflemiştir inşallah
saol canım darısı başına ...ağrılarım biraz hafifledi ama hala çok zor herşey oturma,kalkma,yürüme,wc ...
eseda bu senin kuzun mu allahım canım benim melek gibi...allah bağışlasın,analı babalı büyütsün bahtını hep açık etsin inşallah...sağlıkla neşeyle büyüsün...maşallah ona :)
[/url] teyzeleri oğluşumm
şuna bak ya..allahım bizim de kuzularımızı kucağımıza almayı nasip et..çok tatlı ya,kaç kilo doğdu ?
Canım bende 33. hafatmdayım geçen hafta çalışabilir raporu aldım ve gittiği yere kadar ama zorlanıyorum mesela bugün ayakta uyuyorumKızlar,
Ben dört hafta daha çalışacağım...
Başka çalışacak veya halen çalışan var mı?
Kendimi yalnız hissetmeye başladım da...
Kızlar,
3360 gr doğdu 37 haftalık erken geldi sıpa
Kızlar,
3360 gr doğdu 37 haftalık erken geldi sıpa
ah canım ya senin işin çok zor ama kendini ezdirmemen güzel altta kalma arkanda kimse yok sanır daha çok tepene çıkar sürt burnunu senin gibi bir kadın bulmuş daha ötüyo nankör.bu aralar düşünmüyor değilim bunu..ama birde bakıyorum beterin beteri var,çok daha kötülerini gördüm çevremde...
birde bıraksam gitsem nereye?annemin yanına gitsem oda bir yere kadar ,kadının zaten bir sürü sıkıntısı var birde ben üstüne...?ablamlardan çok çekti onların kocaları daha beterdi benimkinden!birisi boşadı kocayı ,diğerininkide yeni adam oldu..aralarında en iyisi benimki ! oda adam değilya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?