2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eseda bu senin kuzun mu allahım canım benim melek gibi...allah bağışlasın,analı babalı büyütsün bahtını hep açık etsin inşallah...sağlıkla neşeyle büyüsün...maşallah ona :)

Kızlar,
Ben dört hafta daha çalışacağım...
Başka çalışacak veya halen çalışan var mı?
Kendimi yalnız hissetmeye başladım da...

bu nasıl bir güzellik,nasıl bir duygudur böle,Allah bağışlasın oğlunuzu,Allah ömür versin birlikte cnm hadi büyük geçmiş olsun ağrıların hafiflemiştir inşallah

saol canım darısı başına ...ağrılarım biraz hafifledi ama hala çok zor herşey oturma,kalkma,yürüme,wc ...

Eseda websense den dolayı resmini göremiyorum oğluşunun...
Geçen girdiğinde de tam olarak anlatamamıştın...
Belki şimdi biraz anlatırsın?
Biz merakla bekliyoruz...sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Silme işimde bitti ohhhh ewım mıs mıs koktu

Kızlar ne meraklısınız

özetle adam
Ben erkegım senden we arkadaslarında benı becermenızı ıstıyorum :roflol::roflol:

Kızlar,

Ben çalışıyorum ama son 2 günüm...
Bir hafta daha geleyim diyordum ama akşamları her yerim çok ağrıyor artık.
Sen ücretsiz izin alacaktın yanlış hatırlamıyorsam...
Eğer hala değişen birşey yoksa, 2-3 hafta için bu kadar yormasan kendini keşke...
Çok hırpalanıyor insan, kendimden biliyorum...

ESEDACım, hiç bir fotoğrafı görmeyi bu kadar istememiştim...
Burdan göremiyorum maalesef, ama hiç şüphem yok ki dünya güzeli bir melektir...
Allah bağışlasın, birlikte, sağlıklı güzel günler göstersin...

amanın il bebeişimz gelmiş maşallah onaaa, ismi ne buı arada weledin?
we ne zamn okicaz doğum hikayeni baştan sona aç bi topicte paylaş bakalım siftah senden olsun

Kızlar,

selamlar cicişler,.malum işyerinde son günlerim,.canım çıkıyo,,.deli olcın,sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinnisinpac canımcım yanlız değilsin,.bende çalışıyorum,.ama az kaldı,haftaya çarşamba son günüm..:teytey: :teytey: :dance: bu arada seda oğluşuna bayıldımmmmmmmmmm.bende bebikimi istiyommmmmmmmmm,kıskandımmmm..boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

ah canım ya senin işin çok zor ama kendini ezdirmemen güzel altta kalma arkanda kimse yok sanır daha çok tepene çıkar sürt burnunu senin gibi bir kadın bulmuş daha ötüyo nankör.

ay kırbir kere maşallah rabbim uzun ömürler versin bebeğine ay negüzel ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…