- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #42.261
Kızlar,
Ben dört hafta daha çalışacağım...
Başka çalışacak veya halen çalışan var mı?
Kendimi yalnız hissetmeye başladım da...
benim pazartesinden beri oluyorum resmen uykusuzlukdan cok fena yawCanım bende 33. hafatmdayım geçen hafta çalışabilir raporu aldım ve gittiği yere kadar ama zorlanıyorum mesela bugün ayakta uyuyorum
ah canım ya senin işin çok zor ama kendini ezdirmemen güzel altta kalma arkanda kimse yok sanır daha çok tepene çıkar sürt burnunu senin gibi bir kadın bulmuş daha ötüyo nankör.
[/B][/COLOR]
hemde ne nankör!
kendini bişey sanıyor....yok zaten sessiz kaldıkça daha çok üstüme geliyor...
elindekinin kıymetini bilmezse kaybeder bir gün filizim...Allah verdiği gibi almasınıda bilir...sonradan görme!endini etrafındaki herkesten üstün görüyor..ama sürter burnu elbet..ben bişey yapmasamda bu gidişle Allah gösterecek ona!
akannehir
ya şöyle bir düşündüm de sen ve senin gibi bi kaç kardeşimiz var burda seninle aynı sporunları yaşıyan,hem hamilesiniz hem de bunları yaşıyorsunuz gerçekten çok zor,Rabbim yüzünüze gülsün tez zamanda sorunlarınız sel olup akıp gitsin,tüm huzur mutlulluk sizleri bulsun,insanın hamile iken boşanmak aklından geçmesi ne kötü şey ya Rabbim,kızlar bol bol dua edin Allah çok büyük tüm sıkıntılarınız bir an önce gitsin inşallah canımsınız hepiniz
güzel dileklerin için sağol canım..amin....
selamlar cicişler,.malum işyerinde son günlerim,.canım çıkıyo,,.deli olcın,sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinnisinpac canımcım yanlız değilsin,.bende çalışıyorum,.ama az kaldı,haftaya çarşamba son günüm..:teytey: :teytey: :dance: bu arada seda oğluşuna bayıldımmmmmmmmmm.bende bebikimi istiyommmmmmmmmm,kıskandımmmm..boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
allah kolaylık versin valla..dün azcık atıştık da hala toplayamadım kendimi..allah sabır versin,bebekleriniz hayırlı evlat olup da yoldaşınız olsun her daim..kocalarınıza da bol bol akıl versin yüce rabbim :Saruboceq:
yalniz degilsin canim bende daha calisacagim subatin 26 sina kadar.az kaldi.
benim pazartesinden beri oluyorum resmen uykusuzlukdan cok fena yaw
Hadi doğum hikayeni bekliyoruz...
Ben çalışıyorum ama son 2 günüm...
Bir hafta daha geleyim diyordum ama akşamları her yerim çok ağrıyor artık.
Sen ücretsiz izin alacaktın yanlış hatırlamıyorsam...
Eğer hala değişen birşey yoksa, 2-3 hafta için bu kadar yormasan kendini keşke...
Çok hırpalanıyor insan, kendimden biliyorum...
ESEDACım, hiç bir fotoğrafı görmeyi bu kadar istememiştim...
Burdan göremiyorum maalesef, ama hiç şüphem yok ki dünya güzeli bir melektir...
Allah bağışlasın, birlikte, sağlıklı güzel günler göstersin...
Canım bende 33. hafatmdayım geçen hafta çalışabilir raporu aldım ve gittiği yere kadar ama zorlanıyorum mesela bugün ayakta uyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?