2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar,
Ben dört hafta daha çalışacağım...
Başka çalışacak veya halen çalışan var mı?
Kendimi yalnız hissetmeye başladım da...

yalniz degilsin canim bende daha calisacagim subatin 26 sina kadar.az kaldi.

Canım bende 33. hafatmdayım geçen hafta çalışabilir raporu aldım ve gittiği yere kadar ama zorlanıyorum mesela bugün ayakta uyuyorum
benim pazartesinden beri oluyorum resmen uykusuzlukdan cok fena yaw

ah canım ya senin işin çok zor ama kendini ezdirmemen güzel altta kalma arkanda kimse yok sanır daha çok tepene çıkar sürt burnunu senin gibi bir kadın bulmuş daha ötüyo nankör.
[/B][/COLOR]

hemde ne nankör!

kendini bişey sanıyor....yok zaten sessiz kaldıkça daha çok üstüme geliyor...
elindekinin kıymetini bilmezse kaybeder bir gün filizim...Allah verdiği gibi almasınıda bilir...sonradan görme!endini etrafındaki herkesten üstün görüyor..ama sürter burnu elbet..ben bişey yapmasamda bu gidişle Allah gösterecek ona!

akannehir
ya şöyle bir düşündüm de sen ve senin gibi bi kaç kardeşimiz var burda seninle aynı sporunları yaşıyan,hem hamilesiniz hem de bunları yaşıyorsunuz gerçekten çok zor,Rabbim yüzünüze gülsün tez zamanda sorunlarınız sel olup akıp gitsin,tüm huzur mutlulluk sizleri bulsun,insanın hamile iken boşanmak aklından geçmesi ne kötü şey ya Rabbim,kızlar bol bol dua edin Allah çok büyük tüm sıkıntılarınız bir an önce gitsin inşallah canımsınız hepiniz

güzel dileklerin için sağol canım..amin....

allah kolaylık versin valla..dün azcık atıştık da hala toplayamadım kendimi..allah sabır versin,bebekleriniz hayırlı evlat olup da yoldaşınız olsun her daim..kocalarınıza da bol bol akıl versin yüce rabbim :Saruboceq:

Bence sen ördeklerine sahip çık....
Bir bakmışsın bir mart annesi onları yakalayıp popolarından ıssırıvermiş...sırnaşık şey

İş bitmiyor... Yoruldum... :bbo:

ş.siz sölemim sölemim dedim ama dayanamadım yine ne demek burnunu kırarım filan ya selkie valla gebertirim ben bu adamı,ne demek ya insan nasıl öle bişi der
bnimkisi bana bazen sert bakıyor kızıyor filan direkt atlıyorum üstüne bana yaptığının beterini görürsün diyekötükedihüso

ıNSANOĞLU ÇıĞ SÜT EMMıŞ EBRU.Elindekinin değerini kaybedince anlıyo ama ozamnda iş işten geçmiş oluyor.Aslında seni el üstünde tutması lazım iki tane oğlan vermişsin ona.Erkeklerin erkek çoçuğu tutkusu malum.Bence allah senin gönlüne göre birgün verecek allahından bulsun öyle bulsunki senin değerini anlasın senin gibisini bence mumla arasa bulamaz.ınan seni tanımıyorum ama az çok yazdıklarından fikir sahibi oldum.Herşey gönlünce olsun canım sağsalim bir doğurda ozaman bakarsın çaresine kimbilir belki ikinci çoçuktan sonra değişir.Fazla bu konuyu uzatıpta canını sıkmak istemiyorum canım.

Son iki günün mü?akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…