2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

blog kımıınnmıı canan
benım koca kafalı hıc ılgılenmez bewceremez haberı olmaz yaa ulee seylerdenn

Blog değil canım normal web sitesi. Büyüdüğünde de istediği gibi kullanır kendi.

Bir sabah kalksak,odaya girsek, dolabı açsak her şey yıkanmış, ütülenmiş mis gibi olmuş yerine yerleşmiş. Ne güzel olur değil mi?... bayanssulusmile
Teşekkürler Mutlucum, iyiyim çok şükür, sende iyi misin?

Hanımlar, ben dün güzellik salonunda ağda yaptırdım, oh bu işi de atlattım, rahatım şimdi :))

İyi ki dinlenmen gerekiyor, bu arada bir de ağdaya mı gittin. Helal olsun sana... opuyorumnanaktan

resımlerı yukluyemıcemm,
sıze kıyak geckım 3-4 tanesı sadece oplödu

ay ne gusel cicisler bunlar.bide herkes bana cok almissin abartma falan diodu.gayet normalmis senden gordugum kadariyla kaydirigubbakcemile3

canim goremedigin yere nasil jilet yapacaksin.ay bi tarafini kanatirsin yapma ohaoldumsmile

ayy bayıllazamm okuyamıyorum pire kadar oldu yazılar
kıss ne zaman acsam seni göruyom senın ewin işin uykun agrın sancın (özellikle popo kısmında)yemegen gocan yokmu bacıııııııııııımmmmmsempatiksalakcinnilülülülülülü...bu site senden sorulur bndan bööle her daim..

Tek basıma yapamam benım agdam war ama ıns. catı muanesı yapmaz
Yoksa rezıl olurum bilmiyorumkismile

Hıc kuaforde agda yaptırmadım hemde cok uzadılar gercı hep dokulmusler ama

bir nokta nasil anliyorsun onu ya ? ben hala cozmus degilim bilmiyorumkismile

Sureklı bı noktada damar atması gıbı oluyor tık tık kapıya wurur gıbı

iyi akşamlar hanımlar, nasılsınız..
bende bugün ablamlardaydım yeni geldim eve, evdede kimsecikler yok
pc ye koştum hemen..
bir yaramazlık yoktur umarım geçmiş çok birikmiş...

tebrikler Simenay... darısı başıma... benimkiler de çıksa da ben de gitsem.. şu ara dönemi hiç sevmiyorum...

Hormonlardan sanırım, bende uzun süre bekledim, yinede çok fazla uzamamıştı ama sir ağda ile hepsi alındı şükür..

İyi ki dinlenmen gerekiyor, bu arada bir de ağdaya mı gittin. Helal olsun sana... opuyorumnanaktan

Öyle deme, tedirgin oluyor insan, ne yapayım, şimdi içimde dışımda rahat :))
Bu arada ben perdeyi örmeye başladım, 2-3 güne kalmaz bitirecem inşallah, resmini koyarım bitince.. Dinlenirken örgüde örebiliyorum :))

canancım sende henüz yıkamadın heralde bebişin kıyafetlerini ben annemi bekliyorum bugün yarın gelirde yıkarız heralde sonrada çantamızı hazırlarız

cumartesi
kontrolüm var kesin catı muayenesi yapıcak kıss ben o muyne esnasında doguruverecem haberiniz olsun..agdayıda kendim yapıcam yaaaaaa

canim goremedigin yere nasil jilet yapacaksin.ay bi tarafini kanatirsin yapma ohaoldumsmile

Yapmıcam canm ne yapım yaaa off eyvahedigeldismile

Eşim geldi kızlar ben banyoya gırıyorum pis pis bekledim bu saatte kadar
Temizlik sonrası ınsan sankı 40 yıl hic yıkanmamıs gıbı hıssedıyor kendını :lepi:

pc ye koştum hemen..

Selam Eftelcim, yaramaz bir durum yok, herkes iyi, Eseda doğum yapmış..

simenaycım cok sewindik ailecek iyi olduguna walla ailemsnz artık..yat dinlen acanım booool booool...

Teşekkür ederim Ebrucum, bende burayı ailem olarak görüyorum inan, hastanede yatarken bile, kk dakiler ne yapıyor acaba diye düşündüm hep :))

Ben de dinlenirken çok güzel yatabiliyorum. :)) Toto büyütüyoruz biz..

Kolay gelsin sana, ekle mutlaka bitmiş halini.

canancım sende henüz yıkamadın heralde bebişin kıyafetlerini ben annemi bekliyorum bugün yarın gelirde yıkarız heralde sonrada çantamızı hazırlarız

Ben de annemle kardeşimi bekliyorum canım. Hiçbir şeyi ellemedim daha. Cuma kardeşim gelecek, haftasonu da annem gelir sanırım, doğuma kadar da kalacak annem babam.

aaaaaaaa canim oglusum bende bu ne diodum yaw
demek hickiriomus annesinin bitanesi cok mutlu oldum birdenzemuszemus

pc ye koştum hemen..

hoş geldin tatlım... bir yaramazlık yok gibi ama ...

Hormonlardan sanırım, bende uzun süre bekledim, yinede çok fazla uzamamıştı ama sir ağda ile hepsi alındı şükür..

benim de uzamadı ya dayanamayıp gideceğim ben de galiba..

cumartesi
kontrolüm var kesin catı muayenesi yapıcak kıss ben o muyne esnasında doguruverecem haberiniz olsun..agdayıda kendim yapıcam yaaaaaa

görebiliyorsan helal olsun sana alkisalkisalkis ben göremiyorum ya orayı :kedi:

evet gördüm bebegini çok tatlı maşallah.. seninde iyi olmana sevindim korkutun bizi ..
hoş geldin tatlım... bir yaramazlık yok gibi ama ...

benim de uzamadı ya dayanamayıp gideceğim ben de galiba..

görebiliyorsan helal olsun sana alkisalkisalkis ben göremiyorum ya orayı :kedi:

hoş bulduk cnm ,şimdilik yok şükür.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…