- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #42.401
blog kımıınnmıı canan
benım koca kafalı hıc ılgılenmez bewceremez haberı olmaz yaa ulee seylerdenn
canım çok tatlı kıyafetleri var maşallah tek eksik ege bey rabbim iyi günlerde sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah...ben daha kıyafetlerini yıkama bile yıkamadım hemde şurda doğuma 20 küsür günüm kaldı...
Teşekkürler Mutlucum, iyiyim çok şükür, sende iyi misin?
Hanımlar, ben dün güzellik salonunda ağda yaptırdım, oh bu işi de atlattım, rahatım şimdi :))
resımlerı yukluyemıcemm,
sıze kıyak geckım 3-4 tanesı sadece oplödu
Ya suan cıldırmak uzereyım alttakı gelınle anlastık agda yapıcaz bugun yapalım yarın yapalım 3 4 ay gectı bende cuma doktora gıdıcem dedım bugun musaıt olunca yapalım
Onunda mısafırlerı wardı gelemedı o yuzden sanırım
Sımdıde kocası gelmıs sesı gelıyor
Yarın da karsıya gıdecekler orda kalacaklar hafta sonuna kadar
Ya bende jılete mı wursam ya ne yapsam
Acaba doktor catı muanesı yapar mı kı
kıss ne zaman acsam seni göruyom senın ewin işin uykun agrın sancın (özellikle popo kısmında)yemegen gocan yokmu bacıııııııııııımmmmmsempatiksalakcinnilülülülülülü...bu site senden sorulur bndan bööle her daim..ayy bayıllazamm okuyamıyorum pire kadar oldu yazılar
ya benim de çok kötü oldu göremedim jiletle bile bi kısmı kalmış yamalık gibi :roflol:
bende gitmeden bant ağdalarla yapcam boy aynasının karşısında..herhalde görüp de yapıştırcam diye öğlene kadar birde onları çekcem diye akşama kadar uğraşırım :)
canım kuaföre gitser utanır mısın? eğer hep ağdayla aldıysan jilete vurma yazık.. sonra inceltene kadar canın çıkacak.. bence doktor çatı muayenesi yapmadan söyler... yani en azından inşallah bana söyler eyvahedigeldismile
bir nokta nasil anliyorsun onu ya ? ben hala cozmus degilim bilmiyorumkismile
simenaycım cok sewindik ailecek iyi olduguna walla ailemsnz artık..yat dinlen acanım booool booool...Teşekkürler Mutlucum, iyiyim çok şükür, sende iyi misin?
Hanımlar, ben dün güzellik salonunda ağda yaptırdım, oh bu işi de atlattım, rahatım şimdi :))
tebrikler Simenay... darısı başıma... benimkiler de çıksa da ben de gitsem.. şu ara dönemi hiç sevmiyorum...
İyi ki dinlenmen gerekiyor, bu arada bir de ağdaya mı gittin. Helal olsun sana... opuyorumnanaktan
cumartesiTek basıma yapamam benım agdam war ama ıns. catı muanesı yapmaz
Yoksa rezıl olurum bilmiyorumkismile
Hıc kuaforde agda yaptırmadım hemde cok uzadılar gercı hep dokulmusler ama
Sureklı bı noktada damar atması gıbı oluyor tık tık kapıya wurur gıbı
canim goremedigin yere nasil jilet yapacaksin.ay bi tarafini kanatirsin yapma ohaoldumsmile
iyi akşamlar hanımlar, nasılsınız..
bende bugün ablamlardaydım yeni geldim eve, evdede kimsecikler yok
pc ye koştum hemen..
bir yaramazlık yoktur umarım geçmiş çok birikmiş...
simenaycım cok sewindik ailecek iyi olduguna walla ailemsnz artık..yat dinlen acanım booool booool...
Öyle deme, tedirgin oluyor insan, ne yapayım, şimdi içimde dışımda rahat :))
Bu arada ben perdeyi örmeye başladım, 2-3 güne kalmaz bitirecem inşallah, resmini koyarım bitince.. Dinlenirken örgüde örebiliyorum :))
canancım sende henüz yıkamadın heralde bebişin kıyafetlerini ben annemi bekliyorum bugün yarın gelirde yıkarız heralde sonrada çantamızı hazırlarız
Tek basıma yapamam benım agdam war ama ıns. catı muanesı yapmaz
Yoksa rezıl olurum bilmiyorumkismile
Hıc kuaforde agda yaptırmadım hemde cok uzadılar gercı hep dokulmusler ama
Sureklı bı noktada damar atması gıbı oluyor tık tık kapıya wurur gıbı
iyi akşamlar hanımlar, nasılsınız..
bende bugün ablamlardaydım yeni geldim eve, evdede kimsecikler yok
pc ye koştum hemen..
bir yaramazlık yoktur umarım geçmiş çok birikmiş...
Hormonlardan sanırım, bende uzun süre bekledim, yinede çok fazla uzamamıştı ama sir ağda ile hepsi alındı şükür..
cumartesi
kontrolüm var kesin catı muayenesi yapıcak kıss ben o muyne esnasında doguruverecem haberiniz olsun..agdayıda kendim yapıcam yaaaaaa
evet gördüm bebegini çok tatlı maşallah.. seninde iyi olmana sevindim korkutun bizi ..Selam Eftelcim, yaramaz bir durum yok, herkes iyi, Eseda doğum yapmış..
Teşekkür ederim Ebrucum, bende burayı ailem olarak görüyorum inan, hastanede yatarken bile, kk dakiler ne yapıyor acaba diye düşündüm hep :))
hoş geldin tatlım... bir yaramazlık yok gibi ama ...
benim de uzamadı ya dayanamayıp gideceğim ben de galiba..
görebiliyorsan helal olsun sana alkisalkisalkis ben göremiyorum ya orayı :kedi:
evet gördüm bebegini çok tatlı maşallah.. seninde iyi olmana sevindim korkutun bizi ..
Evet yaa, epey heyecan yaşadım, sizide heyecanlandırdım, inşallah duracak 2-3 hafta daha kızım, yoksa ocak annesi olacaktım nerdeyse :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?