2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

resımlerı yukluyemıcemm,
sıze kıyak geckım 3-4 tanesı sadece oplödu

Allah korusun kıyamam ben kuzuma :çok üzgünüm:
Hıckırsın annem bnm bn onu dusunuyorum yawrum ne sekıllere gırıyodur kız

Allah korusun. zamanında gelsin bütün kuzular. sıkma annesi canını ciğerleri gelişiyor.
benimki elleriyle arada bir alt tarafları yokluyor. zannımca çıkış yolunu arıyor. ışığa yönelirse bittik sempatiksalakcinni

Efferimmm kaydirigubbakcemile5 gerçekten de nöbetlerde psikopatlaşıyorlar biraz laelaelaelaelae bir daha kocakafalılık yapmasın.

benim kaynana da İstanbul'da kardeşinin yanındaydı. lafta 2-3 gün diye gitti 1 aydır orada. acaba oğlu gelince buraya dönmeyi mi planlıyor diye kıllanmıştım. neyse ki bu cumartesi gidiyormuş. yoksa cinnetim kapıdaydı. guclubacismile

blog kımıınnmıı canan
benım koca kafalı hıc ılgılenmez bewceremez haberı olmaz yaa ulee seylerdenn

cerenn ; anca jeton dustu pembe ayakkabılarr tee bebegımız olmadından atmata ıcım elvermedı

resımlerı yukluyemıcemm,
sıze kıyak geckım 3-4 tanesı sadece oplödu

canım çok tatlı kıyafetleri var maşallah tek eksik ege bey rabbim iyi günlerde sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah...ben daha kıyafetlerini yıkama bile yıkamadım hemde şurda doğuma 20 küsür günüm kaldı...

Ya suan cıldırmak uzereyım alttakı gelınle anlastık agda yapıcaz bugun yapalım yarın yapalım 3 4 ay gectı bende cuma doktora gıdıcem dedım bugun musaıt olunca yapalım
Onunda mısafırlerı wardı gelemedı o yuzden sanırım
Sımdıde kocası gelmıs sesı gelıyor
Yarın da karsıya gıdecekler orda kalacaklar hafta sonuna kadar
Ya bende jılete mı wursam ya ne yapsam
Acaba doktor catı muanesı yapar mı kı

durmadan içimizi kaldırıyolar valla uzaktan da yetip yetip artıyolar...:) benim düşüncesiz beni hiç düşünmüyo hamileliğimin son zamanlarında yolculuk yaptırcak bana annemlerde çok kal diye..ben bi kapağı atayım pzt.gerisini hallederim nasılsa :jeyyar:

ya benim de çok kötü oldu göremedim jiletle bile bi kısmı kalmış yamalık gibi :roflol:

bende gitmeden bant ağdalarla yapcam boy aynasının karşısında..herhalde görüp de yapıştırcam diye öğlene kadar birde onları çekcem diye akşama kadar uğraşırım :)

canım kuaföre gitser utanır mısın? eğer hep ağdayla aldıysan jilete vurma yazık.. sonra inceltene kadar canın çıkacak.. bence doktor çatı muayenesi yapmadan söyler... yani en azından inşallah bana söyler eyvahedigeldismile

sorma bacım ya... aslında oğulları ne yaptıklarının farkında değiller belki de karışmasalar her şey daha iyi olacak. ama bir de oğlu arka çıkınca batmayacak hareket bile batmaya başlıyor. ama sen vizeyi çıkarmışsın gerisini boşver...

blog kımıınnmıı canan
benım koca kafalı hıc ılgılenmez bewceremez haberı olmaz yaa ulee seylerdenn

cerenn ; anca jeton dustu pembe ayakkabılarr tee bebegımız olmadından atmata ıcım elvermedı

atma kızzz atılır mı hiç... belki ilerde bir de kızın olur...

Hıçkırık tuttu kuzumu ya kıyamam
bööööööööööööö etsem acaba korkarda dururmu
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bir nokta nasil anliyorsun onu ya ? ben hala cozmus degilim bilmiyorumkismile

bendede henuz catlak olusmadi.annem ve anneanneminde yok.ama daha 4 aylik karnim cikmadan surmeye basladim kremler yaglar falan.belkide bu vakitden sonra cikacaktir .allahim lutfen cikmasin:Saruboceq:

Teşekkürler Mutlucum, iyiyim çok şükür, sende iyi misin?

Hanımlar, ben dün güzellik salonunda ağda yaptırdım, oh bu işi de atlattım, rahatım şimdi :))

tebrikler Simenay... darısı başıma... benimkiler de çıksa da ben de gitsem.. şu ara dönemi hiç sevmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…