- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #42.381
Allah korusun kıyamam ben kuzuma :çok üzgünüm:
Hıckırsın annem bnm bn onu dusunuyorum yawrum ne sekıllere gırıyodur kız
Eşimi anlatayım yine, az önce oğlumuza bir site yapmaya başladı, biz de çok mutlu olduk. Çok istiyordum çünkü... :) :lepi:
Nasıl bişi ayyy ne güselll alkisalkisalkisalkisalkisalkis
gelmez mi şakkıdı
yarın annemlere git antebe ordan da afyona geçersin dedi,ama ben pzt gitcem dedim iznimi alıp tamam dedi..yalnız şartı annesigilde çok az kalmicakmışım..benimki nöbetlerde kuduruyo yanıma gelince kuzu oluyo...bir de görümcem telefonda karışma kıza nerde rahat etcekse orda doğursun demiş :lepi: o da etkili oldu sanırım..
resımlerı yukluyemıcemm,
sıze kıyak geckım 3-4 tanesı sadece oplödu
Efferimmm kaydirigubbakcemile5 gerçekten de nöbetlerde psikopatlaşıyorlar biraz laelaelaelaelae bir daha kocakafalılık yapmasın.
benim kaynana da İstanbul'da kardeşinin yanındaydı. lafta 2-3 gün diye gitti 1 aydır orada. acaba oğlu gelince buraya dönmeyi mi planlıyor diye kıllanmıştım. neyse ki bu cumartesi gidiyormuş. yoksa cinnetim kapıdaydı. guclubacismile
resımlerı yukluyemıcemm,
sıze kıyak geckım 3-4 tanesı sadece oplödu
maaşallah gülen hepsi çok güzeller.. güle güle kullansın kuzun...
kırmızı ayakkabı olayını gürültüye getirdn fark etmedim sanma!!!
Ya suan cıldırmak uzereyım alttakı gelınle anlastık agda yapıcaz bugun yapalım yarın yapalım 3 4 ay gectı bende cuma doktora gıdıcem dedım bugun musaıt olunca yapalım
Onunda mısafırlerı wardı gelemedı o yuzden sanırım
Sımdıde kocası gelmıs sesı gelıyor
Yarın da karsıya gıdecekler orda kalacaklar hafta sonuna kadar
Ya bende jılete mı wursam ya ne yapsam
Acaba doktor catı muanesı yapar mı kı
Ya suan cıldırmak uzereyım alttakı gelınle anlastık agda yapıcaz bugun yapalım yarın yapalım 3 4 ay gectı bende cuma doktora gıdıcem dedım bugun musaıt olunca yapalım
Onunda mısafırlerı wardı gelemedı o yuzden sanırım
Sımdıde kocası gelmıs sesı gelıyor
Yarın da karsıya gıdecekler orda kalacaklar hafta sonuna kadar
Ya bende jılete mı wursam ya ne yapsam
Acaba doktor catı muanesı yapar mı kı
durmadan içimizi kaldırıyolar vallauzaktan da yetip yetip artıyolar...:) benim düşüncesiz beni hiç düşünmüyo hamileliğimin son zamanlarında yolculuk yaptırcak bana annemlerde çok kal diye..ben bi kapağı atayım pzt.gerisini hallederim nasılsa :jeyyar:
blog kımıınnmıı canan
benım koca kafalı hıc ılgılenmez bewceremez haberı olmaz yaa ulee seylerdenn
cerenn ; anca jeton dustu pembe ayakkabılarr tee bebegımız olmadından atmata ıcım elvermedı
Hıçkırık tuttu kuzumu ya kıyamam
bööööööööööööö etsem acaba korkarda dururmu
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kızlar sizde çatlak oluştu mu? benim henüz yok..olsaydı olurmuydu yoksa esas bundan sonra mı olur?bebe yağı kullandım alerji yaptı..şimdi de aktardan aldığım karışık yağlardan oluşan krem kullanıyorum.
simenay nasılsın
bir nokta tepikler ne kadar çoksa bebek o kadar sağlıklı demekmiş
Teşekkürler Mutlucum, iyiyim çok şükür, sende iyi misin?
Hanımlar, ben dün güzellik salonunda ağda yaptırdım, oh bu işi de atlattım, rahatım şimdi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?