- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #42.421
İyi akşamlar Eftel.
simenay bende iyiym sağol
örgü örüyormuşsun aman benimde bitmeyince sinir oluyorum örgülerim
benimde göbeğim çok büyüdü senin ne zaman olacak gibi dr 2-3 haftan geçince sezeryanla alacakmı zamanını bekleyecekmi
Canımm, örgüleri doğumdan önce bitireyim diye uğraşıyorum, hırs yaptım bitmesi lazım :))
Karnım çok büyük değil benim ama artık adım atmakta zorlanıyorum iyice, bebek aşağıya indiği için, 2 haftayı atlatırsam, bebeği 1 hafta daha içerde tutmaya çalışacak doktor, sonra sezeryanla alacak işte kısmetse...
tombik seni, coooook tatlisin masallah. eseda tebrikler, analı babalı büyüsün insallah
mrb annişler nasılsınız ya size biş sorcam bebişleriniz oynarken canınızı çok yakımı ya benim sağ tarafımdan kolunu çok geriyo ve belime rahime acayip sancı giriyo unutmadan bide bugün nedense hep 1 saat arayla adet sancısı gibi ağrı giirdi en uzunu 15 sn falan sürdü bu yalancı doğum sanıcısımıdır sizce
tombik seni, coooook tatlisin masallah. eseda tebrikler, analı babalı büyüsün insallah
Canim hepsi normal agrilar pek bi acayip zaten ah belim agriyo derken catim daha cok agrimaya basliyo o gecti derken midem yaniyo..Cok uzun sure kesilmeden devam etmedikce endiselenme..Bi de kotu haber gun gectikce azalmiyo artiyo maalesef...O kasilmalarada braxton kicks deniyo rahmi doguma hazirlayan yalanci kasilmalar senin de dedigin gibi..onlarda artarak devam edecek...
anladım canım çok saol benim bugün 1 saat arayla olmaya başladı önceden günde bi kaç kere olurdu şimdi yani bugün baktımda 1 saat arayla tutmaya başladı ama ben daha 32+1 deyim erken değil mi yalancı sancılar
O kisiden kisiye gore degisiyor benim son 1-2 haftadir var o kasilmalar ama senin haftandayken de kasilma degilde kasik agrisi tarzinda oluyordu benim de..Krite su olsun suyun gelmedikce kanaman olmadikca ve normalde olan agrilarindan cok daha siddetli ve uzun suren agrilarin olmadikca endiselenmeye gerek yok..Ben bazen ayaga kalkamiyorum emekleyerek tuvalete gidiyorum legen kemigim ve bacagim iptal oluyo ama bugun dr.a sordum ona bile normal dediii yaniii..sabretmekten baska yapacak ne yazik ki bir sey yokkk
slm kızlar iyi geeler hepinizee
hg canım sana da ii geceler
slm kızlar iyi geeler hepinizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?