2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimki yine mac izliyorzemuszemus
askim dedim sen bana lig takvimini verde ona gore dogurayim mac olmadigi bi gun olur dedikaydirigubbakcemile3

Canımm, örgüleri doğumdan önce bitireyim diye uğraşıyorum, hırs yaptım bitmesi lazım :))

Karnım çok büyük değil benim ama artık adım atmakta zorlanıyorum iyice, bebek aşağıya indiği için, 2 haftayı atlatırsam, bebeği 1 hafta daha içerde tutmaya çalışacak doktor, sonra sezeryanla alacak işte kısmetse...

canım benim yürüyüşlerim aynı bebeğin ayakları filan acıtıyor
sen bu gidişle benden önce bebeğini kucağına alacaksın yada ikimiz aynı zamanda benimde ctesi drum çatı muayenemi yapıp karar vereecek doğum şeklime bebek iri olursa kafası önden gidiyor sezeryan yapabilirim demişti

mrb annişler nasılsınız ya size biş sorcam bebişleriniz oynarken canınızı çok yakımı ya benim sağ tarafımdan kolunu çok geriyo ve belime rahime acayip sancı giriyo unutmadan bide bugün nedense hep 1 saat arayla adet sancısı gibi ağrı giirdi en uzunu 15 sn falan sürdü bu yalancı doğum sanıcısımıdır sizce

Canim hepsi normal agrilar pek bi acayip zaten ah belim agriyo derken catim daha cok agrimaya basliyo o gecti derken midem yaniyo..Cok uzun sure kesilmeden devam etmedikce endiselenme..Bi de kotu haber gun gectikce azalmiyo artiyo maalesef...O kasilmalarada braxton kicks deniyo rahmi doguma hazirlayan yalanci kasilmalar senin de dedigin gibi..onlarda artarak devam edecek...

anladım canım çok saol benim bugün 1 saat arayla olmaya başladı önceden günde bi kaç kere olurdu şimdi yani bugün baktımda 1 saat arayla tutmaya başladı ama ben daha 32+1 deyim erken değil mi yalancı sancılar

O kisiden kisiye gore degisiyor benim son 1-2 haftadir var o kasilmalar ama senin haftandayken de kasilma degilde kasik agrisi tarzinda oluyordu benim de..Krite su olsun suyun gelmedikce kanaman olmadikca ve normalde olan agrilarindan cok daha siddetli ve uzun suren agrilarin olmadikca endiselenmeye gerek yok..Ben bazen ayaga kalkamiyorum emekleyerek tuvalete gidiyorum legen kemigim ve bacagim iptal oluyo ama bugun dr.a sordum ona bile normal dediii yaniii..sabretmekten baska yapacak ne yazik ki bir sey yokkk

çok çok saol rabb,m yardımcımız olsun artık hayırlısıyla o gün gelsinde bebişlerimizi alalım kucağımıza

iyi aksamlar anneler nasılsınız;
ESEDA; O güzel oğluna ve sana maşallah 41 kere çok tatlı yawrum yaaa darısı bizim başımıza sağlıklı sıhhatlidir umarım doğum hikayeni bekliyoruz en kısa zamanda
DİLA; Maşallah zilli kızına kilosu da iyi herseyin yolunda olması ne güzel
BOSNA ;Şafak 2 hadi bakalım ev hanımı olcan sende artık ve bol bol dinlen canım
SELKİE;Canım sıkma canını boşver desemde nafile bu psikoloji ile ters biseyler yapma sadece maşallah aslanlar gibi oğlun var doğumuna da az kaldı bir oğlun daha daha ne olsun insanlara hizmet etmek için doğmadık biz bir kere de bizim dediğimiz olsun değil mi?
Gelenlerin düşünmesi lazım hamile kadının bize hizmet etmesi doğrumu diye?
Otururken bile ne acılarla oturduğunu bile anlamazlar.Geçen cumartesi 10 kişiye yemek verdim yedikten sonra diyorlar seni de bu halinle yorduk diye ....Sonradan akıllarına geliyor cama bir kere de davet eden olmadı beni bu halimle .....O yüzden sıkma canını herkes aynıı dertten müzdarip....

Bugün kızımı görmeye gittik manevi ablalarıyla 4 kişiydik kızım meleğim 2400 gr 47 cm olmuş hersey yolunda doktorumuz 2-3 defa yine geliceksin sonra doğum gerçekleşir dedi
Şuan 34+3 haftalığız 17 Şubatta kontrolümüz var sol kasığımda ayakları ve tekmeleriyle kasıklarıma ağrı vuruyor dedim.Çok hareketli kızın dedi o yüzden .....
Biraz alışveriş yaptım akşamda aldıklarımı toparladım bir sürü sey olmuş sadece bebek bakımı ve küvet almak kaldı ...Ablamın getirdikleri de var onlarıda kullanıcam .Aldıklarımın resmini çektim eşim bugun yoğun ona verip pc ye yüklemesini istedim yarın yapar artık....
Evimi temizlemeye başlayacağım artık kendime biseyler baktım ama hep inceydi gecelikler karar veremedim.Haftaya karşıaya gidicez ordan bakarım artık.....park yatağımızın resminide gönderiyorum size

Eklentiler

• $park1.webp
    9 KB · Görüntüleme: 35
kızlar nasılsınız,ben yine çok acıktımcokacimcoooktost zamanım geldi,kocişimde yaapmaya gitti sağolsun,bakalım doğumdan sonra da bu tost işi alşıkanlık oalarak kaılr mı

lihusayim herkes benden lohusa basligini okuyordum da tirstim acayipppppp benim annem mburdaydi gecen hafta esyalri yikayip hazirlarken bile kac defa gerildikkk hersey kendi istedigi gibi olsun istiyoo ben cok seymisim kitapla olacak ismiymiss bi de boyle dalga geciyoo millete gosteriyoo ha ha ha bak bu montu giydircekmis hastaneden cikarken olacak is mi usur bebek vs..falan diye..siz de durumlar nasill kizslaaa ben cok korkuyo dogum sonrasindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…