2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

anladım canım..benim doktorum devlet hastanesinde çünkü..doktor ücreti alıyormuş ama ne kadar olduğunu söylememişti yazın,özel oda tutarım tabi,o ne kadar acaba?çok da değildir herhalde...ben zaten normal istiyorum ama bakalım...

günaydın güzel anneler a.s.
herkes iyidir umarım
gülencim maşallah bebişine kocaman olmuş hastane işinde hallolmuş çok sevindim senin adına
geçmişi okuyamıyorum çok vaktim olmuyor
ben pek iyi değilim bu hafta çok yoruldum bu kadar ağırlaşacağımı düşünmüyordum hiç gerçi bunda evin sürekli dağılması ve benim devamlı ayakta dolanmamında büyük payı var
yarın gece misafirlerimizi gönderiyoruz hayırlısıyla dinlenirim artık diyemiyorum asıl işler başlıyor yapılacak bi dünya iş var kendim yaparım diyordum ama kadın tutarım artık ne yapayım
çok uzattım neyse
bu arada simenay canım atladım hep kusura bakma sende iyisin canım bebişinde iyi korkuttu bizide neyseki akıllı bebiş annesini üzmedi gününü bekliyo

SıMENAY nasılsın canım bebek uslu uslu duruyodur umarım hepimizi korkuttu kerata.
AY EYLÜL-CE az kalmış maşallah bebişede ay bebekler gelmeye başlıycak yine benide bir heycandır aldı valla.

dilacik bizim personel mudurlugune sordum simdi. is gormezlik raporunu ne zaman alicam diye. 1 hafta oncesinden raporu alabilirmiyim dedim. yok dedi. tam ne zaman izne ayriliyorsak o gun yani tam 5 haftamizi doldurdugumuz gun alabiliyor musuz raporu. daha once olmuyormus. raporu acamiyormus hastane cunku. yine vizite kagidiyla gidiyoruz.

Doktor ücreti ayrı bir konu, onun miktarını doktor kendi belirliyor, hastaneye vermeyeceksen sadece dokotra ve özel odaya vereceğin miktar sana dokunmaz bence, özel oda fiyatlarıda öyle çok pahalı değil benim bildiğim..

Kujucum merhaba, iyiyim evet, yarın kontrolüm var işte, bakalım ne diyecek doktor, hayırlısı..

23 e aldım arkadaşlar malum siteden g.g.
anlayın siz onu :)
simenay doğru söylüyosun canım bi atlatta görüşürüs...

SİMENAY nasılsın canım bebek uslu uslu duruyodur umarım hepimizi korkuttu kerata.
AY EYLÜL-CE az kalmış maşallah bebişede ay bebekler gelmeye başlıycak yine benide bir heycandır aldı valla.

Canım, yarın kontrolüm var, ne olacağı belli olacak yani, şimdilik uslu gibi bebek ama arada sancılarım oluyor bakalım hayırlısı, inşallah kilo almıştır biraz daha benim minnoş..

buarada nilü listeyi artık gülene devretcem diyo bence artık son haftalar kilo boy olan çizelgeyi martta sonlandıralım doğan bebeklerin listesini yapalım onuda gülen doğum yapmadan birine devreder martın son haftalarında doğum yapacak biri alsın HıJYENıM yapcaktı ama oda pek bugünlerde gözükmüyo bir problemimi var acaba.

tamam canım sağol...12 de randevum var bugün,32+6 dayım alttan muayene yaparmı?daha erken dimi? yaparsa ona göre hazırlanayım aşağısı yamalık gibi kaydirigubbakcemile3
nst nedir kızlar?ben hiç bilmiyorum onu...

gozun aydin. masallah bebise de. artik herkesin dogum zamanlari belli. aman doktorun sozunu dinle. icerde ne kadar dursa iyidir bebis.

zarife bende 22 istedim hayır dedi erken gelirse alırım ama diğer türlü 39 önce ben almıyorum dedi dr ikna edemedimm 22.02.2010 güzel bi tarih yoksa buarada benim dogum sezeryan ama ne şekil olacagına anestezi dr karar verecekmiş

seyyal ya ben kutuyuda attım değiştirirlermi ki

SıMENAY ıNŞALLAH canım herşey gönlünce OLSUN.Belki senin kız ışığı görmeyince çıkmaktan vazgeçip biraz daha durmaya karar vermiştir.
EYLÜLCE korma bacım herkes doğuruyo çatır çatır sen de doğurursun.

Merhaba kızlar...Doğum tarihleri belli olmaya başlamış galiba...Benim de doğum büyük ihtimal 22 Şubat Memorial hastanesinde olacak.Biz de dün dr. gittik.Dr. kzıımın duruşundan tam karnını ölçemedi.NST ye girdim sancı çıkmadı dr.NST mi son 1 yılın örnek NST si seçti))Bizden de haberler şimdilik bu kadar...

filizcimm tesekkür ederimm dn girmedim hiçsiyete canımm
darısı sizin başınıza inşallah sizde güzel haberlerle gelin inşallah

Hayırlı olsun canım...
İlk günler biraz mesafeli durabilirler ama sonra alışırlar, unuturlar bile senin kardeşin olduğunu...

Ben de popomşa görmüşüm dünyayı :)))
Hem de normal doğum...
Sağol canım...

herkese günaydın saat 14:00 da doktor randevum var gitmeden sabahtan bir bakayım dedim.Nasılsınız kızlar?

Bi yaramazlık yok :)
Sen nasılsın?
Güzel haberlerle gel inşallah doktordan...

Canım gözün aydın, bebik kocaman olmuş...
Çok da az kalmış kavuşmaya, hayırlısı olsun...

Kujum kocaman olduk artık, benim yürüyüşüm bile değişti...
Misafirler gitsin, temizliğe tek başına girişme, bi kadın falan tut canım ya...

Çok şükür, doğru bilgi almışım ben :)

nevinn abboww hayırlıı olsunn yaa catırr catırr doguracazz bellıkıı

buarada g.g
dıttı dıtıyor

KIZ bacım senindemi bugün kontrol var inşallah sende güzel haberlerle gelirsin.Bende 32+5im.Aynı gün kontrolümüz var.NTS herhalde karnına bir alet bağlayıp sancını ölçüyolar bende hiç girmedim bilmiyorum valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…