- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #43.101
Devlet hastaneleri hiç ücret almıyor ama devlet hastanesinde ben sezeryan olmak istiyorum deme gibi bir lüksün yok, zorunlu ise seni sezeryana alıyorlar, ayrıca özel odada kalmak istersen onun için bir miktar özel oda ücreti ödüyorsun, yoksa kalabalık odalarda kalıyorsun..
hahahahahhahahahahaha seyyal çok güldüm ha sendin dimi benle dalda geçen...
ohh canım değsinnnn...
fty canım klasikl kangurular bebikin omurgasına zarar veriyomuşşş...eskiden köylerdede böyle taşırmışşya insanlar bebeklerini...
ben hatırlarım annem kardeşimi sırtına bağlardı böyle bi kumaşla nerde tabi bunlar...
birileride bunu değerlendirmiş işte iki tane halka takmışlar bi kumaşa kazanç kapısı yapmışlar..baktım kumaş alsan halka alsan aynı paraya gelicek..araştırın kullanışlımı değilmi onu ancak bebikle görücem.
anladım canım..benim doktorum devlet hastanesinde çünkü..doktor ücreti alıyormuş ama ne kadar olduğunu söylememişti yazın,özel oda tutarım tabi,o ne kadar acaba?çok da değildir herhalde...ben zaten normal istiyorum ama bakalım...
günaydın güzel anneler a.s.
herkes iyidir umarım
gülencim maşallah bebişine kocaman olmuş hastane işinde hallolmuş çok sevindim senin adına
geçmişi okuyamıyorum çok vaktim olmuyor
ben pek iyi değilim bu hafta çok yoruldum bu kadar ağırlaşacağımı düşünmüyordum hiç gerçi bunda evin sürekli dağılması ve benim devamlı ayakta dolanmamında büyük payı var
yarın gece misafirlerimizi gönderiyoruz hayırlısıyla dinlenirim artık diyemiyorum asıl işler başlıyor yapılacak bi dünya iş var kendim yaparım diyordum ama kadın tutarım artık ne yapayım
çok uzattım neyse
bu arada simenay canım atladım hep kusura bakma sende iyisin canım bebişinde iyi korkuttu bizide neyseki akıllı bebiş annesini üzmedi gününü bekliyo
SİMENAY nasılsın canım bebek uslu uslu duruyodur umarım hepimizi korkuttu kerata.
AY EYLÜL-CE az kalmış maşallah bebişede ay bebekler gelmeye başlıycak yine benide bir heycandır aldı valla.
SİMENAY nasılsın canım bebek uslu uslu duruyodur umarım hepimizi korkuttu kerata.
AY EYLÜL-CE az kalmış maşallah bebişede ay bebekler gelmeye başlıycak yine benide bir heycandır aldı valla.
Günaydın bayanlaarr , güzel bir gün olur umarım hepimiz için.
Dün doktordaydık bizde kızım 2.900 gr. olmus.Doktorumuz 23 u dedi sezeryan tarihi için amaben 18 ıde ameliyat gunu oldugu için ben ikna etmeye calısıyorum 18 ı olsun diye ama hayır diyor bebek ne kadar kalırsa anne karnında dogduktan sonrada sağlık problemi o kadar az olur diyor. benim kalp sorunum oldugu için genel anestezi riskli olur dedi.Spinal yada epidural olucak tahlillerimiz yapıldı onlar bugun alınacak ve nst ye girdik sancım 80 lere falanda cıkıyor sasırdım cunku ben bir şey hissetmiyorum ama dr. normal bu dedi.
Bizim hastanede spinale 610 tl , epidurale ise 810 tl fiyat verdiler her şey dahil.
GÜLAYCIM maşallah bebeğinenazar değmesin 27 sınde alacaklar sanırım senin bebeğinide.
DıLA kanguru cok guzel çok modern ve hoş duruyor evet kaça aldın bende oğrenmek isterim.
NıLÜFER ellerine sağlık canım.
23 e aldım arkadaşlar malum siteden g.g.
anlayın siz onu :)
simenay doğru söylüyosun canım bi atlatta görüşürüs...
Kızlarrr,
Acil akla ihtiyacım var...
İşsiz olan kardeşim bizim bankanın sınavına girmişti. El altından kazandığını öğrendim... Yalnız benim eski birimime vermişler.... Ve ben o birimden ayrılırken, herkesle kavga etmiştim.... Şimdi kardeşim orada başlayınca ne yaparlar acaba?:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
iyi günlerde kullanın dilacım cok pratik bir şeymiş..cokta hoş duruyorr
valla bebekli misafir bir de ev yeni temizlenmişti dandini oldu yine-tatlicadiarzu-
maşallah dönmez umarım tekrar..dr bana poposuyla görmeye calışacak senin ki dünyayı dedikaydirigubbakcemile3 sezaryene 1 adım daha(
kontrolden güzel haberlerle gel canım..
bu arada kontrole gidecek tüm arkadaşlar güzel haberlerle gelirsiniz umarım..
herkese günaydın saat 14:00 da doktor randevum var gitmeden sabahtan bir bakayım dedim.Nasılsınız kızlar?
Günaydın bayanlaarr , güzel bir gün olur umarım hepimiz için.
Dün doktordaydık bizde kızım 2.900 gr. olmus.Doktorumuz 23 u dedi sezeryan tarihi için amaben 18 ıde ameliyat gunu oldugu için ben ikna etmeye calısıyorum 18 ı olsun diye ama hayır diyor bebek ne kadar kalırsa anne karnında dogduktan sonrada sağlık problemi o kadar az olur diyor. benim kalp sorunum oldugu için genel anestezi riskli olur dedi.Spinal yada epidural olucak tahlillerimiz yapıldı onlar bugun alınacak ve nst ye girdik sancım 80 lere falanda cıkıyor sasırdım cunku ben bir şey hissetmiyorum ama dr. normal bu dedi.
Bizim hastanede spinale 610 tl , epidurale ise 810 tl fiyat verdiler her şey dahil.
GÜLAYCIM maşallah bebeğinenazar değmesin 27 sınde alacaklar sanırım senin bebeğinide.
DİLA kanguru cok guzel çok modern ve hoş duruyor evet kaça aldın bende oğrenmek isterim.
NİLÜFER ellerine sağlık canım.
günaydın güzel anneler a.s.
herkes iyidir umarım
gülencim maşallah bebişine kocaman olmuş hastane işinde hallolmuş çok sevindim senin adına
geçmişi okuyamıyorum çok vaktim olmuyor
ben pek iyi değilim bu hafta çok yoruldum bu kadar ağırlaşacağımı düşünmüyordum hiç gerçi bunda evin sürekli dağılması ve benim devamlı ayakta dolanmamında büyük payı var
yarın gece misafirlerimizi gönderiyoruz hayırlısıyla dinlenirim artık diyemiyorum asıl işler başlıyor yapılacak bi dünya iş var kendim yaparım diyordum ama kadın tutarım artık ne yapayım
çok uzattım neyse
bu arada simenay canım atladım hep kusura bakma sende iyisin canım bebişinde iyi korkuttu bizide neyseki akıllı bebiş annesini üzmedi gününü bekliyo
dilacik bizim personel mudurlugune sordum simdi. is gormezlik raporunu ne zaman alicam diye. 1 hafta oncesinden raporu alabilirmiyim dedim. yok dedi. tam ne zaman izne ayriliyorsak o gun yani tam 5 haftamizi doldurdugumuz gun alabiliyor musuz raporu. daha once olmuyormus. raporu acamiyormus hastane cunku. yine vizite kagidiyla gidiyoruz.
tamam canım sağol...12 de randevum var bugün,32+6 dayım alttan muayene yaparmı?daha erken dimi? yaparsa ona göre hazırlanayım aşağısı yamalık gibi kaydirigubbakcemile3
nst nedir kızlar?ben hiç bilmiyorum onu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?