- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #43.061
Günaydın kıslarrrr
Bosna -Simenay gözünüz aydın kızlar. of benim 4 haftam daha var.bitsin şu günler benimde.
Dila:seninde az kalmış ne güzel.
Dün gece sadece 2 kere uyandım. Behlülü seyrederke uyuya kalmışım daha yeni bölüme yeni başlamıştıkki uyumuşum:)))Ve saaat 7 buçuğa kadar sadece 2 kere uyandım.bu bi rekor. aman nasıl dinlenmişim anlatamam aylardan sonra derin erin uyumuşum..
Yarın kimlerin kontrolü var dı bakim???Hatırladığım Bosna var galba bide simenay bide Lavınıaebru.Bende varım tabi!!!!Hayırlı haerle le geliriz inşallah.tabi ben bu ay kilo aldım doktordan gelecek fırçaya hazırım ama.:)))
hayırlı olsun bosnacım..ben de dayanabilseydim senle cıkacaktım izne:))maşallah iyi sabrettinn..artık popolarımızı yayma vaktikaydirigubbakcemile3
ben de sevmiyorum su nst yi hiçcok sıkıcı cok elzem değilse de girmek gereksiz ama herkontrolde önce nst ye giriyorum artık..
bu arada kızlar benim kontroller haftada 1 e düştü:))
evet kıslar sağolun..yatmayı planlıyorum ama bu sefer yemek problem olacak burda hazır yemeğe gidiyorum öğlen önüme geliyo herşey ben evdeyken kalkıpta yemek hazırlamam gibi geliyo kimsede yok yanımda bilmiyorum napıcam sizinle yazışırken yaparım bişiiler artık.
bosnacım rapor işlerini ben hep birbirine karıştırdım bizim burda herkes kafasına göre yorumluyo sen sor öyle git almaya.
bugün işteki son günü olan değerli arkadaşlarımı tebrik ediyorum mewlam huzurla evde kalamnızı ve hayırlı bebiş haberlerinizi vrsin bize darısı haftaya banave diğerlerine :))))))))))
Bende 37. haftaya kadar çalışmaya çalışıcam... Kesşke şu 16 hafta iş günü olarak sayılsaydı...
Günaydın kıslarrrr
Bosna -Simenay gözünüz aydın kızlar. of benim 4 haftam daha var.bitsin şu günler benimde.
Dila:seninde az kalmış ne güzel.
Dün gece sadece 2 kere uyandım. Behlülü seyrederke uyuya kalmışım daha yeni bölüme yeni başlamıştıkki uyumuşum:)))Ve saaat 7 buçuğa kadar sadece 2 kere uyandım.bu bi rekor. aman nasıl dinlenmişim anlatamam aylardan sonra derin erin uyumuşum..
Yarın kimlerin kontrolü var dı bakim???Hatırladığım Bosna var galba bide simenay bide Lavınıaebru.Bende varım tabi!!!!Hayırlı haerle le geliriz inşallah.tabi ben bu ay kilo aldım doktordan gelecek fırçaya hazırım ama.:)))
evet yaa senle ben aynıyız haaa...çalışamaz raporunu ayın kaçında almaya gideceksin?
ben geç kaldım biras.
15 i ile 19 unu izin yazdım.[/COLOR][/B]
Günaydınnn...
Nerelerdeydin :)
Çalışamaz raporunu önceden mi almamız lazım?
Ben pazartesi gidip alıp göndericem şirkete...
Öyle olmaz mı ki?
günaydınlar arkadaşlar,.listemizin son halini güncelledim,.yaklaşık yarıya yakın olan arkadaşlarımızı sildim,.eğerki yanlışlıkla sildiklerim olduysa özelden mesaj atarsanız tekrar eklerim.hepinizi öptüm.mucuksssssss.zaten ALLAH nasip ederse listeyi gülay a devredecem,.malum 2010 mart bebikleri listesini o hazırlıyo,.benim şurda son günlerim dermişimsempatiksalakcinni
dila aynen sen gibiyim canım bende 15 şubatta ayrılıyorum ama nası oldu öyle ben 34+3 hamileyim sen 33+3 anlamadım ben yawww :)::))
kıslar şundan aldım bugün elimde olur heralde ...
Günaydın, sen öyle san, evde iken yatılmıyor anacım yaa, ama en azından yoruldukça uzanıp dinlenebiliyorsun, izine ayrılınca gör bak, evde sürekli gözüne bişeyler batacak ve duramayacaksın iş yapacaksın, yemek konusu da aynen evet bende şirkette önüme geliyordu ne güzel, evde olunca öğle yemeği ile kahvaltıyı birletirmeye ve ayaküstü geçiştirmeye başladım..
Canım günaydın, sancım gece vardı biraz, uyuyamadım zaten yine, dolanıp durdum evde, yarın doktora gidecem evet, bakalım neler diyecek, inşallah kilo almıştır benim minnoş..
Senin izine de az kalmış, hadi hayırlısı, çabucak geçer o bir hafta inşallah..
Kızlarrr,
Acil akla ihtiyacım var...
İşsiz olan kardeşim bizim bankanın sınavına girmişti. El altından kazandığını öğrendim... Yalnız benim eski birimime vermişler.... Ve ben o birimden ayrılırken, herkesle kavga etmiştim.... Şimdi kardeşim orada başlayınca ne yaparlar acaba?:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım yaaa ben hiç pekmez içmedim içemiyorum hep kan hapı aldım((((((((( belki eve geçince yapmaya çalışırım artık o yöntemleri.... işe gelmek banada ölüm geliyor benimde son bir haftam sabırrrrrrrrr diyoru m artık.... düşünü birde biz göçebe yaşıyoruz.... annemelrle evimiz arasında git gel yapıyoruz ((((((
sorma bosnacım:)) yoğun günler geciriyorum..bu günlerde misafir ağırlamak da epey zormuşş:sinifsinif: eşimde bugün geliyor bu pc yi de beklemek uyuz ediyo insanı öyle yavaş ki..
sıpacın nasıl senin?döndü mü? benim ki haşla ters ve sanırım dönmeyecek dr da öyle düşünüyor..dönmezse 1-2 mart gibi alırım dedi ...beni de bir korku sardı
eline sağlık tatlım..o kadar emeğin gecti valla cok sağolopuyorumnanaktan
kıslar şundan aldım bugün elimde olur heralde ...
günaydınlar arkadaşlar,.listemizin son halini güncelledim,.yaklaşık yarıya yakın olan arkadaşlarımızı sildim,.eğerki yanlışlıkla sildiklerim olduysa özelden mesaj atarsanız tekrar eklerim.hepinizi öptüm.mucuksssssss.zaten ALLAH nasip ederse listeyi gülay a devredecem,.malum 2010 mart bebikleri listesini o hazırlıyo,.benim şurda son günlerim dermişimsempatiksalakcinni
Günaydıınn
Ben anca geldimm yaww dün o kadar yoruldumki anlatamam akşiam 8.30evekendimizi zor attık
ne aşkı memnu gördüm ne bişeyy amann ya !
Dün dr gittik işte usg girdik önce yüzünü gene sakladı tontiş ayağını gördük bi
posizyon söylüyorum ; kafa asagıda ayaklarda asagıda halka gibi dolanmış kendine öyle duruyor ayaklarıda yüzünde herhalde arada bir ayak parmaklarını emiyor zemuszemus
sonra çıkınca bize gün verdi hastaneye bildir dedi hemşiresine o sırada eşima tıldı medical parktadmaı olacak dopgum diye adamda nerde olsun dedi eşimde' daha uygun bi hastane olsa olmazmı dcedi' adamda 2.5 ben alıyorum 1.5 hastane dedi (ben 2 sanıyodum) 4 oluyor dedi ssk yararlandıramazmısınız oradan da az para ödesek dedik oda ben 2.5 şekilde alıyorum hatane sizden yine 1:5 alıcak geri kalan kısmıda devletten alıcak ve daha cok para kazanacaklar ssk yararlandırsamda bişi farketmicek siz gene aynı rakamı ödüceksiniz dedi sonra eşimde siz indirim yapamazmısınız dedi oda ben karışmıyorum klinipin belirledi bi rakamn 2.5 hepsinide ben almıyoprum dedi bişi diyemedik bizde.. cıkınca medical parka gittik anestezi uzmanı ile görüşmem gerekiyormuş hemide fiıyat konusunda 1.5 diye abnlaştık biz deyin dedi pahalandıysa yinede sizden 1.5 alsınlar dedi(2009 fiyatı bu)neyse gittik işte görüştük bi bayanla dış dr ile ilgilenen dediki
sizi ssk yararlandırmıyoruz dış dr getirdiniz için ücretli yatış yapıyoruz ve sgk hiçbir rapor alamazsınız ne burdan ne başka hastaneden çünkü dogum raporu ucretli çıkar raporunuzu kapattırıp dogum ücreti felan alamazsınız anca süt parası alırsınız dediki bizim bundan haberimi yoktu
hemen izin isteyip dr aradık dedik böyle böyle diyolar odadediki o zaman ethicada yaparız benim orada arkadaşım var ssk yararlandırırız o dogum yapmış gibi gösteririrz dedi hemde dogum parası daha makul olur dedi
tamam dedik ethicaya gittik incirliye
odaları çok küçük yalnız haklkikatten minicik bir oda yatak küçük bir plazma tekli bir koltuk birde sandalye var odada bu fiyata dahil odaymış
daha sonra suiti gösterdiler o odadan büyük tabi ama diğer hastanede gördümüz odalar kadar büyük değil bi yatak dolap mini bar büyük plazma 2 tekli koltuk bir sehpa bir orta sehpa bir sandalye ve kocaman bir banyosu var .. geceliği 150 tl
bakalım dogum parası hastane 1000 lira alırsa suitte kalıp 300 lira vericem iki geceye dogum para böylelikle bize 3.700 gelmiş olacak inşallah öyle olur diğer oda gercekten çok küçük metre kare veremem ama baya küçük yanii
sonra cıkınca e bebeeke gittik 165 liraharcadık anasını astım
bvogulmayı önleyici yastık
12 unu baby ıslak mendil
avent yenidogan 2 tane biberon ucu
nuk yeni dogan emzik
nuk emzik askısı
biberon fırcası
bjk lisanslı küçük spor ayakkabı
puset oyuncagı
10 adet ıt ıs a boy yazan balon
nazar boncugu kocamansungerden turkuaz renk
camaşır filesi
işte glaba bu kadarr off
buarada ege 2970 gr olmuş
boyunu söylemedii
buarada tarih 27 subat saat 08:00 hastane buyuk ıhtımal ethıca
[B][COLOR="Blue"]kıslar şundan aldım bugün elimde olur heralde ...[/COLOR][/B][/QUOTE]
ay cok ciciymis. kayinvalidem normal klasik kanguru almis. ama ben boyle bisi istiyordum. nerden aldin. kaca aldin. gelince kalitesine falan bakta bize de soyle. bide cin malimi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?