2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende gideceğim kontrole yarın banada dua edin :)))))))))

evet deliksiz uyku gibisdi yok inşallah bebekler doğduğunda çok yormazlar bizleriiiii........

Sağol Hepatitcim...
Üstün hizmet madalyası vereceklermiş bana şirketten :)
Şaka bir yana, iki sabahtır genel müdür geliyor yanıma, çok kocaman oldun sen, gelme artık, burdan hastaneye nasıl yetiştiririz biz seni bi terslik olsa deyip duruyor...
Vakit tamamdır yani :)

Sanırım artık 35'ten itibaren haftada bir oluyor kontroller, ben de bu haftadan sonra öyle gidecekmişim.

Valla bizimkiler hiç bişey bilmiyor, şirkette ilk doğum yapan ben olucam, benimle öğrenecekler inşallah...
Sağdan soldan öğrendiklerimle gidecem artık...

bugün işteki son günü olan değerli arkadaşlarımı tebrik ediyorum mewlam huzurla evde kalamnızı ve hayırlı bebiş haberlerinizi vrsin bize darısı haftaya banave diğerlerine :))))))))))

Sağol canım, Allah razı olsun...
Darısı başına olsun :)

Bende 37. haftaya kadar çalışmaya çalışıcam... Kesşke şu 16 hafta iş günü olarak sayılsaydı...

Kolay gelsin, sorunsuz, rahat rahat çalışabilirsin umarım...

Hiloscum teşekkürler...
Darısı başın olsun...

Hepimiz hayırlı haberlerle geliriz inşallah kontrollerimizden.
Bu sefe ben de biraz kilo aldım galiba, ya da şiştim bilmiyorum, ben de biraz fırça yiyebilirim.
Hem normal doğum istiyorsun hem semiriyorsun diye kızıyor.
Daha 10 kilo bile almadım yaw :)

Günaydınnn...
Nerelerdeydin :)

Çalışamaz raporunu önceden mi almamız lazım?
Ben pazartesi gidip alıp göndericem şirkete...
Öyle olmaz mı ki?

sorma bosnacım:)) yoğun günler geciriyorum..bu günlerde misafir ağırlamak da epey zormuşş:sinifsinif: eşimde bugün geliyor bu pc yi de beklemek uyuz ediyo insanı öyle yavaş ki..
sıpacın nasıl senin?döndü mü? benim ki haşla ters ve sanırım dönmeyecek dr da öyle düşünüyor..dönmezse 1-2 mart gibi alırım dedi ...beni de bir korku sardı

eline sağlık tatlım..o kadar emeğin gecti valla cok sağolopuyorumnanaktan

dila aynen sen gibiyim canım bende 15 şubatta ayrılıyorum ama nası oldu öyle ben 34+3 hamileyim sen 33+3 anlamadım ben yawww :)::))

canim bende 35+4 um. ve hepimiz ayni tarih itibari ile izne ayriliyoruz. nasil oluyor ki. :)))) dilayi biliyorum. o sezeryan oldugu icin oyle ayarladi. senin nasil oyle oldu. bana personel mudurlugu dogum yapacagin tarihten tam 3 hafta oncesine kadar demisti. benimki tam denk geliyor. 8 mart

kıslar şundan aldım bugün elimde olur heralde ...

Güle güle kullanın Dila, nerden ve ne kadara aldın.? Bu arada geçenlerde ben Loya Tekstile gittim, senin bahsettiğin pijamalardan kalmamıştı ama yine de aradığım gibi bişey buldum ve aldım, haber verdiğin için sağol, orada çok güzel şeyler varmış gerçekten..

Kızlarrr,
Acil akla ihtiyacım var...
İşsiz olan kardeşim bizim bankanın sınavına girmişti. El altından kazandığını öğrendim... Yalnız benim eski birimime vermişler.... Ve ben o birimden ayrılırken, herkesle kavga etmiştim.... Şimdi kardeşim orada başlayınca ne yaparlar acaba?:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

insallah canim. artik evde oturup bebelerimizin gelmelerini bekleyecegiz. dort gozle. :))))

sinpacc bısıı yapmazlarr canım ekmek parasınıı kazanacakk kardesınn eger boyle seylerde uzulen bır rtıp degılse çokta durumdan etkılenmez ınsallahh

GULENCIM;
Bende ethica düşünüyodum.ama şimdi soğudum ya .çok küçük diyoson.suit odaya da extra para veremem ben ya.tuh ne olacak şimdi.cumartesi kontrolden sora gidip gezeyim bari.ben ve doktorum Ethicaya karar verdik.paket fiyatı verdi doktorum bana .ben hastaneye hiç ödeme yapmıcam.doktorum haletcek hepsini. doktorum dışardan gelecek hastane kısmetse ethica olacak. yenidoğan bakım ünitesi çok iyi dedi.birde orada amaeliyat olan çok yakın tanıdıklarım var ilgi alaka çok iyi dediler.temizmişte. Paket içerisinde 2 gece yatış- refakatçi- bebeğin ilk kontrolleri ve bakımı - annenin bakımı ve kontrolü.Binkere sordum benden çıkarkn extra bişi istemesinler deedim bana ona göre paket fiyatı ver dedim.ve 3000 tl dedi.bana pahalı gelmişti. amasanırım seninkine göre iyi.
Sezeryan yapacaklar doktoru dışarıdan gelecekler vrsa acaba fiyatlar ne arada tartışabilirmiyiz burada???

Günaydın Sinpaccım..
Bence bişey yapmazlar, belki başlarda biraz gıcıklık yapabilirler ama zamanla kardeşini tanıyınca vazgeçerler, sonuçta kardeşin ve sen tamamen farklı kişiliklersiniz, eğer sizi aynı kefeye koyarlarsa o onların ayıbı olur, umarım herşey yolunda gider ve kardeşin için tebrikler canım, başarılar dilerim..

sen simdi izne ayrilinca komple eve gececek misiniz. iyi olur sizin acinizdan tabiki.
bu arada bak dedei dersin pekmez ve portakal suyunu mutlaka dene. (yani c vitamini icmek onemli olan pekmezin ardindan). pekmezi tek icemiyorsan. portakal suyunun icine koy ve oyle ic.

Gülencim gözünaydın Egeyi görmüşsün, maşallah Egemize de, hastane işini de halletmişsin, sevindim senin adına..

Ayyy misafir mi var?
Bu aralar en korktuğum şey diyebilirim.
Zaten ev tımarhane gibi bizim...
Salonun ortasında park yatak, ana kucağı, küvet ayağı, odalardan birinde şifonyer, diğerinde gardrop...
Bi misafir eksik :)
Neyse babamız bu hafta çalışma odasını ofise taşıyor, yerleşicez...

İki hafta önce dönmüştü benim bıdık...
Ama doktor inşallah bi daha dönmez dedi.
Sürekli fıkır fıkır içerde ama hangisi neresi anlamıyorum ben.
Yarın gidince görücez bakalım son durumunu...

Senin için de hayırlısı canımcım...
O korku, heyecan hep var artık...

kıslar şundan aldım bugün elimde olur heralde ...

Bebik çok tatlı :)

Nilüfercim ellerine sağlık...

GÜLENCİM, Ege kocaman olmuş, haberler de güzel maaşallah...
Hayırlısı olsun...
Cicilerini de güle güle kullansın, sağlıklı günlerde :)

canım inaşşalh hayırlısı ile indirim yapılır hastanede de az olur amsrafı .... valla ben yunusemreye gideceğim 500 lira ve her giden memnun ha birde oranın sahibi tnaıdık indirim yapacakalrmış....

e bebeğe bende kocamı gönderdim

bir emzirme atleti
bir emzirme südyeni
çamaşır filesi
maşrapa
kova
5 parçaya 33 lira ödemiş .........

sağlıcakla gelsinde .... batırdılar ama yanii...

e babasının kızı ben bu yukarıdaki cümleyi yazarken eşim aradı ben görümeşmeye gidiyorum montumu üstüme giymedim artık çok eskimiş yl üzerinde uğrar bi kaban birde ayakkabı alrıım diye ........ oyyyy oyyy elimizde son bi para var iş bulana kadar onunla idare edeceğiz bakalım nasıl oalcaksa bu gidişle .... bende hala bir pantolonla idare edeyim :):)): ) botlarımın altını yapıştırıyorum doğumdan sonra lırım şimdi masraf etmeyyeim diye :))))) hangimiz hatun hangimiz herüf ben anlayamıyorum artık :))))))))

SEYYAL:sendende güzel haberler bekliyoruz canım.Bebiklerimizi görücez.ne heycan verici yaw.Bende 32+3 olcam yarın.ve 11-12 kg aldım.Yandım yandım.En son doktora gttiğimde 8.5 kg daydım.ufff 40 saat dinle şimdi. sonra kocamda hiçbişi yedirmez bana .elma-süt-portakal-yoğurt-ayran.........puffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…