- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #43.121
KIZ bacım senindemi bugün kontrol var inşallah sende güzel haberlerle gelirsin.Bende 32+5im.Aynı gün kontrolümüz var.NTS herhalde karnına bir alet bağlayıp sancını ölçüyolar bende hiç girmedim bilmiyorum valla.
Teşekkür ederim canımm 1 hafta sonra inşallah sende gelirsin güzel haberlerle.eylülce senin bıdığınada maşallah canım
bizim kontrole tam bi hafta varrr
evet canım 1 gun bile kalsa benim için kardır diyor dr.gozun aydin. masallah bebise de. artik herkesin dogum zamanlari belli. aman doktorun sozunu dinle. icerde ne kadar dursa iyidir bebis.
Ne kadar geç alırsa okadar az sağlık sorunu yasar bebeğin dedi.Sarılıgıda kısa surer dedi.zarife bende 22 istedim hayır dedi erken gelirse alırım ama diğer türlü 39 önce ben almıyorum dedi dr ikna edemedimm 22.02.2010 güzel bi tarih yoksa buarada benim dogum sezeryan ama ne şekil olacagına anestezi dr karar verecekmiş
seyyal ya ben kutuyuda attım değiştirirlermi ki
Merhaba kızlar...Doğum tarihleri belli olmaya başlamış galiba...Benim de doğum büyük ihtimal 22 Şubat Memorial hastanesinde olacak.Biz de dün dr. gittik.Dr. kzıımın duruşundan tam karnını ölçemedi.NST ye girdim sancı çıkmadı dr.NST mi son 1 yılın örnek NST si seçti))Bizden de haberler şimdilik bu kadar...
hımm..daha erken ya ondan bilmioz :) alttan muayene yapmaz dimi acil cevap yetişemem yokssa bir anönce başlayım bayram temizliğine sempatiksalakcinni
zarife bende 22 istedim hayır dedi erken gelirse alırım ama diğer türlü 39 önce ben almıyorum dedi dr ikna edemedimm 22.02.2010 güzel bi tarih yoksa buarada benim dogum sezeryan ama ne şekil olacagına anestezi dr karar verecekmiş
seyyal ya ben kutuyuda attım değiştirirlermi ki
nevinn abboww hayırlıı olsunn yaa catırr catırr doguracazz bellıkıı
buarada g.g
dıttı dıtıyor
SİMENAY İNŞALLAH canım herşey gönlünce OLSUN.Belki senin kız ışığı görmeyince çıkmaktan vazgeçip biraz daha durmaya karar vermiştir.
EYLÜLCE korma bacım herkes doğuruyo çatır çatır sen de doğurursun.
GÜLEN,BOSNA inşallah canımya teşekkür ederim.
KIZ TOPRAK sendemi şubatta doğurcem abow bizim bebikler hep şubatta gelcek galiba.
şuan MUTLU03,SELKİE,EYLÜLCE,TOPRAK,GÜLEN doğumu belli olan adaylar.
neyse canlarım kahvaltı hazırlıycam öpüyorum hepinizi dikkat edin kendinize
bu arada gece bi rüya gördüm o yüzden sabah çok sinirli uyandım bağırmamak ve ağlamamak için zor tutuyorum kendimi yaşadığım bazı şeyleri getirdi aklıma bugün benden hiç hayır yok kimseye kendi kendimi yerim artık akşama kadar kendimi çok mutsuz hissediyorm size hayırlı cumalar diliyorum hepinizin günü güzel geçsin öpüyorummopuyorumnanaktan
görüşürüz canım bende jiletliyorum valla doğum sonrası dönüş yaparız ağdaya.kızlar ben jilete devam..ancak onu yetiştiririm..neyse artık bundan sonrasını ağda yaparım..öptüm hepinizi..
SELKİ bebek iri olursa 2 hafta sonra alırım demiş doktor bakalım yarın kontrolü var neolcek.Mutluda belirsin ama bu ay içi doğum yapcek 38.haftasında yanlış hatırlamıyosam.Şubata kaydık canım.Zaten normal doğum Mart başıydı.Bir de büyük ihtimal sezeryana karar verince 10 gün geri geldik.Selkie ile Mutlunun ne zaman tarihleri?Geçmişi okuyamadımda...bilmiyorumkismile
Bosnacım teşekkür ederim he valla saka maka az kaldı bilmiyorumkismileCanım gözün aydın, bebik kocaman olmuş...
Çok da az kalmış kavuşmaya, hayırlısı olsun...
Bende bunu soracaktım nst ye girdin mi diye.Girmemişsin ama .benı nst bıle sokmadıı
haftaya sancı durdurucu ılacı bırakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?