2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada günaydın herkese :) okumaktan gözlerim ağrıdı dünden beri ne çok şey yazmışınız...
ya arkadaşlar normal devletin doğum hastanesi ne kadar ücret alıyo normal ve sezeryan için bilen var mı?

offf kulağa ne hoş gleiyor izne ayrıalcağım ve komple evimde oalcağım :))))))))))

ama şu portakal suyuunun içinbde pekmez de bi okadar kötü :)))))) napalım kapatıp gözümüzü içeceğiz bebeiş için :)))))))))

tatlım hiç sorma ben 19 kilo aldım bu topiğin danası benim :)))))))) dilanın ahı tutu :))))))

simenayy tesekkur ederız
darısı sebınde basına ınsallah
buarada o tuvewlete gıtme hıssı varya onlar kasılmaymışş bebek baskısı degılmış

seyyalcimm sızındee hayırlıı olsun bende emzırme zuteyenı aldım yarım atlet gıbı çok guzel arkası kemıkten gelıyo 80 beden aldım ama galba kucuk gelecek

canım ben internetten aldım 23 liraya siyahını...
loyaya geldinde bana niye uğramadın çok yakınım ben oraya...
neyse girişte soldaki askılardaydı o gecelikler olsun yinede işin görülmüş...

buarda ben 150 gr almışım
ee bebek 600 gr almış dedım nası yansımamış dedım drda cunku doguma yakın anneler kılo veror dedı yanı hala 22 kg almışgıbıyımm

cadı seniiiiiiiiiiii :==))))))))

canım kardeşin uzun zamandır iş arıyordu çok sevindim darısı eşimin bşına mevlam gönlüne göre versin....

ya bizim firmada da biz iki kardeş çalışıyoruz beni hiç sevmezler ama kardeşime aşıktırlar tüm organizasyonalrı o yapar herkes onun peşinden gider yani meraklanma inşallah bak gör kardeşin eskiyi devame ttirmediği sürece senden daha iyi olur kıskanırsın bile :))))))))

kıslar şundan aldım bugün elimde olur heralde ...

iyi günlerde kullanın dilacım cok pratik bir şeymiş..cokta hoş duruyorr

valla bebekli misafir bir de ev yeni temizlenmişti dandini oldu yine-tatlicadiarzu-
maşallah dönmez umarım tekrar..dr bana poposuyla görmeye calışacak senin ki dünyayı dedikaydirigubbakcemile3 sezaryene 1 adım daha (
kontrolden güzel haberlerle gel canım..

çok kafana takma sen geri gitmiyorsun ki kardeşin o..senden farklı bir birey.belki başta azcık zorlanır sonra yoluna girer canım..iş sonucta zamanını kiralayacak düşünmeye değmez:))

bu arada kontrole gidecek tüm arkadaşlar güzel haberlerle gelirsiniz umarım..

Devlet hastaneleri hiç ücret almıyor ama devlet hastanesinde ben sezeryan olmak istiyorum deme gibi bir lüksün yok, zorunlu ise seni sezeryana alıyorlar, ayrıca özel odada kalmak istersen onun için bir miktar özel oda ücreti ödüyorsun, yoksa kalabalık odalarda kalıyorsun..

ay cok ciciymis. kayinvalidem normal klasik kanguru almis. ama ben boyle bisi istiyordum. nerden aldin. kaca aldin. gelince kalitesine falan bakta bize de soyle. bide cin malimi :)))

tatlım hiç sorma ben 19 kilo aldım bu topiğin danası benim :)))))))) dilanın ahı tutu :))))))

hahahahahhahahahahaha seyyal çok güldüm ha sendin dimi benle dalda geçen...
ohh canım değsinnnn...

fty canım klasikl kangurular bebikin omurgasına zarar veriyomuşşş...eskiden köylerdede böyle taşırmışşya insanlar bebeklerini...
ben hatırlarım annem kardeşimi sırtına bağlardı böyle bi kumaşla nerde tabi bunlar...
birileride bunu değerlendirmiş işte iki tane halka takmışlar bi kumaşa kazanç kapısı yapmışlar..baktım kumaş alsan halka alsan aynı paraya gelicek..araştırın kullanışlımı değilmi onu ancak bebikle görücem.

hadi yaaa o halde ebin kasılmalar sıklaştı.....

valla kocam aldı kaç beden aldı sormayı unututm bilir herhalde karısının beden ölçülerini :)))))) gerçi olmazsa değişim yapıyorlar :)))))) ama bende onu dğiştiririm bilemedin mi ölçümü kime neye göre aldın bunu dimi ama :)))))))

Günaydın bayanlaarr , güzel bir gün olur umarım hepimiz için.
Dün doktordaydık bizde kızım 2.900 gr. olmus.Doktorumuz 23 u dedi sezeryan tarihi için amaben 18 ıde ameliyat gunu oldugu için ben ikna etmeye calısıyorum 18 ı olsun diye ama hayır diyor bebek ne kadar kalırsa anne karnında dogduktan sonrada sağlık problemi o kadar az olur diyor. benim kalp sorunum oldugu için genel anestezi riskli olur dedi.Spinal yada epidural olucak tahlillerimiz yapıldı onlar bugun alınacak ve nst ye girdik sancım 80 lere falanda cıkıyor sasırdım cunku ben bir şey hissetmiyorum ama dr. normal bu dedi.
Bizim hastanede spinale 610 tl , epidurale ise 810 tl fiyat verdiler her şey dahil.
GÜLAYCIM maşallah bebeğine nazar değmesin 27 sınde alacaklar sanırım senin bebeğinide.
DıLA kanguru cok guzel çok modern ve hoş duruyor evet kaça aldın bende oğrenmek isterim.
NıLÜFER ellerine sağlık canım.

tatlm kanguruyu bende çok beğendim .... hangi siteden aldın ?

bu arada valla bendim dalga geçen ama tam dünya oldum sorma tartıda 77 yi görünce gözleerim şaştı walla .......
ve son ay en az 2-3 kilo alınyomuş 58 den 80 e gideceğim doğuma sanırım .... yuh bana yawwww :))::)

canım ben internetten aldım 23 liraya siyahını...
loyaya geldinde bana niye uğramadın çok yakınım ben oraya...
neyse girişte soldaki askılardaydı o gecelikler olsun yinede işin görülmüş...

Zamanım yoktu, yoksa aklımdaydın aslında uğramak istiyordum, birde bir an evvel eve gideyim diye oyalanmadım fazla, olsun yine bir şekilde görüşürüz biz, şu zor günleri bi atlatalımda hayırlısı ile..

herkese günaydın saat 14:00 da doktor randevum var gitmeden sabahtan bir bakayım dedim.Nasılsınız kızlar?

Günaydın canım..Güzel haberlerle gel inşallah doktordan..

gülen dün tebrik ettim ama görmemişindir.Bebiş kilo almış artı doğum tarihide belli olmuş hadi gözün aydın günler geçmek bilmez şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…