- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #43.081
sen simdi izne ayrilinca komple eve gececek misiniz. iyi olur sizin acinizdan tabiki.
bu arada bak dedei dersin pekmez ve portakal suyunu mutlaka dene. (yani c vitamini icmek onemli olan pekmezin ardindan). pekmezi tek icemiyorsan. portakal suyunun icine koy ve oyle ic.
SEYYAL:sendende güzel haberler bekliyoruz canım.Bebiklerimizi görücez.ne heycan verici yaw.Bende 32+3 olcam yarın.ve 11-12 kg aldım.Yandım yandım.En son doktora gttiğimde 8.5 kg daydım.ufff 40 saat dinle şimdi. sonra kocamda hiçbişi yedirmez bana .elma-süt-portakal-yoğurt-ayran.........puffffffffffffff
Güle güle kullanın Dila, nerden ve ne kadara aldın.? Bu arada geçenlerde ben Loya Tekstile gittim, senin bahsettiğin pijamalardan kalmamıştı ama yine de aradığım gibi bişey buldum ve aldım, haber verdiğin için sağol, orada çok güzel şeyler varmış gerçekten..
Kızlarrr,
Acil akla ihtiyacım var...
İşsiz olan kardeşim bizim bankanın sınavına girmişti. El altından kazandığını öğrendim... Yalnız benim eski birimime vermişler.... Ve ben o birimden ayrılırken, herkesle kavga etmiştim.... Şimdi kardeşim orada başlayınca ne yaparlar acaba?:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kıslar şundan aldım bugün elimde olur heralde ...
Ayyy misafir mi var?
Bu aralar en korktuğum şey diyebilirim.
Zaten ev tımarhane gibi bizim...
Salonun ortasında park yatak, ana kucağı, küvet ayağı, odalardan birinde şifonyer, diğerinde gardrop...
Bi misafir eksik :)
Neyse babamız bu hafta çalışma odasını ofise taşıyor, yerleşicez...
İki hafta önce dönmüştü benim bıdık...
Ama doktor inşallah bi daha dönmez dedi.
Sürekli fıkır fıkır içerde ama hangisi neresi anlamıyorum ben.
Yarın gidince görücez bakalım son durumunu...
Senin için de hayırlısı canımcım...
O korku, heyecan hep var artık...
Bebik çok tatlı :)
Nilüfercim ellerine sağlık...
GÜLENCİM, Ege kocaman olmuş, haberler de güzel maaşallah...
Hayırlısı olsun...
Cicilerini de güle güle kullansın, sağlıklı günlerde :)
Kızlarrr,
Acil akla ihtiyacım var...
İşsiz olan kardeşim bizim bankanın sınavına girmişti. El altından kazandığını öğrendim... Yalnız benim eski birimime vermişler.... Ve ben o birimden ayrılırken, herkesle kavga etmiştim.... Şimdi kardeşim orada başlayınca ne yaparlar acaba?:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Günaydıınn
buarada ege 2970 gr olmuş
boyunu söylemedii
buarada tarih 27 subat saat 08:00 hastane buyuk ıhtımal ethıca
bu arada günaydın herkese :) okumaktan gözlerim ağrıdı dünden beri ne çok şey yazmışınız...
ya arkadaşlar normal devletin doğum hastanesi ne kadar ücret alıyo normal ve sezeryan için bilen var mı?
nilüferşahh...çok sağol beni de eklediğin için bugün öğlen doktora gitcem kontrole,kızımın kilosunu falan sölerim öğlen :)
ay cok ciciymis. kayinvalidem normal klasik kanguru almis. ama ben boyle bisi istiyordum. nerden aldin. kaca aldin. gelince kalitesine falan bakta bize de soyle. bide cin malimi :)))
tatlım hiç sorma ben 19 kilo aldım bu topiğin danası benim :)))))))) dilanın ahı tutu :))))))
simenayy tesekkur ederız
darısı sebınde basına ınsallah
buarada o tuvewlete gıtme hıssı varya onlar kasılmaymışş bebek baskısı degılmış
seyyalcimm sızındee hayırlıı olsun bende emzırme zuteyenı aldım yarım atlet gıbı çok guzel arkası kemıkten gelıyo 80 beden aldım ama galba kucuk gelecek
canim dun sen mi sormustun herhalde. Bilkent mi diye. yazdim ama gordun mu bilmem. okuyamadim gecmisi. evet BIlkent deyim ben
hahahahahhahahahahaha seyyal çok güldüm ha sendin dimi benle dalda geçen...
ohh canım değsinnnn...
fty canım klasikl kangurular bebikin omurgasına zarar veriyomuşşş...eskiden köylerdede böyle taşırmışşya insanlar bebeklerini...
ben hatırlarım annem kardeşimi sırtına bağlardı böyle bi kumaşla nerde tabi bunlar...
birileride bunu değerlendirmiş işte iki tane halka takmışlar bi kumaşa kazanç kapısı yapmışlar..baktım kumaş alsan halka alsan aynı paraya gelicek..araştırın kullanışlımı değilmi onu ancak bebikle görücem.
canım ben internetten aldım 23 liraya siyahını...
loyaya geldinde bana niye uğramadın çok yakınım ben oraya...
neyse girişte soldaki askılardaydı o gecelikler olsun yinede işin görülmüş...
herkese günaydın saat 14:00 da doktor randevum var gitmeden sabahtan bir bakayım dedim.Nasılsınız kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?