2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:1shok: :1shok:

inanmıyorum. çok üzüldüm Frambuaz için. rabbim acil şifalar versin. bebeğine bağışlasın. bir gece girmedim neler olmuş ya!!!

kızlar özel mesajlarla biri tarafından rahatsız edildiğimizde nereye başvuruyoruz?

12 tanesini 49 aldık canım 39 imiş gecen hafta kafamıı kıryaımm
ama ben dedim eşime ya almasakmı dedim unı wıpes diye bişi vardı tanesi 2.5 tl oda yok olsun alalım sonra bitince başka mendile geceriz dedi evde bi tane johson baby var yenidgoan birde canbebe var yani 14 paketim var baya idare eder herhalde depilmi canım?
ondan sonra fresh soft diye bişi varfiyatı uygun ama oda ıslak havlu yengem onunla başlıcak direk tabi biz bıraz abartıyoruz farkındayımm :)
neyse çaktırrma
biz dün eminönüne gidemedik ya nevin tekel işcileir eylem yapıyordu sararhaneden nişantaşına 2 saatte gidebildik .. zaetn alacak bişim kalmadı ama işte o gögüs kremini alsam iyi olacak birde bebek odası süslemesinide hastane 250 yapğıyormuşş off ya bende 10 adet ıt ıs a boy yazan balon aldım ancak
7 metre tül alıcam kapıya eve almamıştım kendi süsümü götürücem 2 gün hastanede bişicik olmaz ancak tülü atarım eve ayrı alırım birde 4 metre tül alıcam yatagın ayak ucunu süslemek için onlarıda eminönnden almak lazım canım öyle susler felan alıcam yani

koca göbekklii , benide nst sokmuyor adam kesin vardır bunun sancısı deyüü bencee

frambuaz suanda hastanedemi yatıyor ay çok şaşırdımmm yaa gecmiş olsunn cokk

Anaaaaaa kızlar ben yarın 9 da hastaneye gıdıcem pardon yaaa yarın erken gırerım de
Bana dua edın ne olur ınsallah bebem 2 kıloyu gecmıstır

:Saruboceq:

kendimde yapabilirim ama malzemelerini nerden bulcam kimsede ugrasmaz biliom :1no2:
eminonu canim. maaslar yatsin bi de kendimi atayim eminonune.heykelcikler alcam erkek bebek olanlarindan kaydirigubbakcemile3

ben hazir yatak aldim.ne fark ederkubilmiyorumkismile

ayy bide öle nisbet yapar gibi deme sende yiyomda almıyom die aaaaa mafoldumben hadi cnm iyi geceler
ay evet he nispbet yapar gibin bayanssulusmile

Günaydın anneler ve bebekleri...

Biz NST'ye gidiyoruz yine. Çok sıkıcı olmaya başladı bu durum...

Öptük sizi nanaklarınızdan...
bende nst ye girmek istiom zemuszemus

ben neden hic bu olaylari yasamiom cati bakimi falanbilmiyorumkismile

Günaydınnn,
Gününüz güzel geçsin, hayırlı cumalar olsun...
Bugün işteki son günüm :)
ohhh ne guzel yaw hayirli olsun gerine gerine evde yat valla boshayallersmile

Gunaydin hamiledaslarim :))))
umarim iyi bir gun olur hepimiz icin. cuma ne de olsa calisanlar icin 2 gun tatilin habercisi..:)))
evet 2 gun boyunca yatcam yuvarlancam sırnaşık şey

doguma yakin zamanlarda enerji basiomus.bilmiyorumkismile

Bende 37. haftaya kadar çalışmaya çalışıcam... Kesşke şu 16 hafta iş günü olarak sayılsaydı...
boshayallersmile

37.haftaya kadar calisabilir raporunu baska bi hastaneden , dogumonizni raporunu baska bi hastaneden alabilir miyim ki ?bilmiyorumkismile

yok be yaw hicbisi yapamazlar.akilliysa zati dokundurtmaz kendine.

ay cok ciciymis. kayinvalidem normal klasik kanguru almis. ama ben boyle bisi istiyordum. nerden aldin. kaca aldin. gelince kalitesine falan bakta bize de soyle. bide cin malimi :)))
anacim her cin mali kotu diye bisey yokki.onlarda kalite kalite

tatlım hiç sorma ben 19 kilo aldım bu topiğin danası benim :)))))))) dilanın ahı tutu :))))))
hayir bu topigin danasi benim 22 kg aldim :hooray:

nevinn abboww hayırlıı olsunn yaa catırr catırr doguracazz bellıkıı

buarada g.g
dıttı dıtıyor
kaydirigubbakcemile3

Gülencim bazen düşünüyorum millet 15 yaşında doğuruyor biz hayli hayli bakarız diyorum.Hayırlısı artık hakkımızda...

bende cok korkuyorum nasil bakarim diye eyvahedigeldismile

E- bebekten bana mail geliyor arada 39 a düşüyor o mendiller.Ben de kapı süsü aldım ,hoşgeldin bebek yazısı aldım.Tül almadım.Tül çok pahalı bir şey değildir Gülay ya , tuhafiyeden de alırsın.O balonlardan ben de alayım dur iyi akıl etmişsin...
Selkie çok az kalmış arkadaşım doğuma , allah bir avazda kurtarsın...

anım valla allah kolayşlık versin ben birtane ile zor hareket ediyorum sende 2 tane...hayırlısıyla bir doğsalada rahatlasak...

kazen E bildir...

hatta yarın gidelim dedi eşimm kaydirigubbakcemile3
battı balık yan gider gidim yarın bi 150 tl da harcım

canım bu 49 lira olan uni babay nin yenidoğan ıslak mendili mi?
eğer öyleyse bizim burada tanesi 3 lira. 12 tanesi 36 lira yapar. pahalı değil mi bu ya?
bu arada bebişine maaşallah umarım hastaneyi en uygun şekilde halledersiniz. çok pahalıymış ya. bizim burada 700 anlaşmalı sezeryan.bebğin ilk muayeneleri testleri vs. hepsi dahil paket fiyat. odaları da çok güzel. süsleme de yapıyorlar. yanidoğan yoğun bakımı da var. anlaşmasız da yine her şey dahil 2.500 galiba.

sağol çanım..hepimiz kolaça kurtulalım inşallah!

efeet bende tanesini 2,00 liraya aldım cepa joker de kampanyası vardıda.pahalı almışsınız mendilleri bebişimmmmmm...
oyşş kıslar yimeeee çıkıcam çok öpüyorum hepinizi...
ehe ben gidince burası baya bi karışıcak dönünce nası toparlicamı bilmiyorum yaf.

anım valla allah kolayşlık versin ben birtane ile zor hareket ediyorum sende 2 tane...hayırlısıyla bir doğsalada rahatlasak...

kazen E bildir...

bazen o kadar sıkılıyorum ki kendimi zor tutuyorum diyorum Allah ım sen yine de erken gelmelerine engel ol sen bana bakma diye :)) bacaklarım ve ayaklarım çok şişti canım bu son zamanlarda gerçi normalmiş ama insanı elbette ki rahatsız ediyor sende bir tane ama benden 2 hafta ilerdesin dengeler bu durumu son anlarda hızlı büyüyorlar çünkü ben büyüdüklerini bile hissediyorum kerataların dötlerinden anlıyorum valla ikisi de dayadı dötünü karnıma bi de arada sallıyolar yerleşmek için

kazen E bildir...
ee bana neden gelmiyor yaa
yalnızçok güzelmiş orası nevin ya gercekten carrefoura gidiyoruz bizarada bişi almıcaz diyoum bi çıkıyoz 200 tl e bebekte o hesap olduu yane
da derece almadım ben sen nası aldın bakalım?
40 adet kac gün yeterki 1 hafta yetermi bi pakett
evdemisin ne yapıyon sen bakımm canımm bagkurdan rapor aldınmı sen
birde bende bebek yazısı alayım hoşgeldin bebekfelan odayı iyicine susleriz doguma girmeden önce
birde o balonları biz e bebekten 4 tl aldık ancak eminönünde dahada uygundur mercan tarafında böyle bebek süsleir satan yerler vamrış anı defterinden tutta isimliğe kadar
isimlikte alırım farkında olacagın gibi kendimi kaybedeceğimm
tuhafiyelerde canım ben toplam 11 metre tül alıcam
kaç lira biliyormusun metresi 2.5 tl 28 lira felan tutuyor hem biliyorsun artık aşagıdada fiyatlar aşa yıukarı burayla aynı ama orada da cok ceşit var amac gezmek zaten biliyorsun canımm

ebrucumm en önce sen dogurucan arkandan biz zarife mutlu toprak ve ben döküleceğizz :)

ben girdim nst ye çok zevkli güm güm kalp atışlarını duyuyosun tekme atınca baaammm diye bi ses geliyo...
kojam videoya bilem çekti...hep giricem bundan sonra...

herkes ruyasinda beni gormus hayirdir insallah.
annem hatta bugun giydigim kiyafetleri tarif etti bi rengini tutturamadi.
erkenden dogurumusum kaydirigubbakcemile3

aynen bende çok sıkılıyorum artık.ama erkende gelmesinler dediğin gibi..benimde baçaklarım ayaklarım ve ellerim şişti..tek başıma çorap falan giyemiyorum ..ayaklarımıda göremiyorum aslında ayaktayken.... :)))
bende baçaklarını poposunu falan hissediyorum bazen..böyle avucumun içi kadar geliyor elime.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…