- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #43.161
Dimplecım hoşgeldin...
Kolay gelsin, işlere başlamışsın...
Yıkayıp asmak güzel de, ütülemek yorucu biraz :))
Şifonyerinizi almışsınız, güle güle kullansın bebikin...
Benim şafak artık batan güneş hihoyyyt
Zaten bugün son günüm olmasa, kesin birilerini keserdim burda :))
Dün giremediğin için haberin olmamıştır, Frambuaz'dan üzücü haberler aldık dün...
Eşi kalp krizi geçirmiş, hiç bir rahatsızlığı yokken.
İki gün yoğun bakımda kalmış, şimdi iyiymiş çok şükür.
Eşini öyle görünce Frambuaz'ın sancıları tutmuş, hastanede yatmış, ilaçlar vermiş doktor ama sancısı geçmiyormuş...
Onun da erken doğum riski oluştu yani, dün epey üzülüp şaşırdık...
Anaaaaaa kızlar ben yarın 9 da hastaneye gıdıcem pardon yaaa yarın erken gırerım de
Bana dua edın ne olur ınsallah bebem 2 kıloyu gecmıstır
eminonu canim. maaslar yatsin bi de kendimi atayim eminonune.heykelcikler alcam erkek bebek olanlarindan kaydirigubbakcemile3kendimde yapabilirim ama malzemelerini nerden bulcam kimsede ugrasmaz biliom :1no2:
ben hazir yatak aldim.ne fark ederkubilmiyorumkismilebnde öyle umuyorum cnm....
amaaaaaan dewlet meselesi çözüonuz sanki, açık oturum herşeyi herkes paylaşır cnm rt niyet yoktur emini döwmeyin birbirinizi leeynklava:
ya bu park yatağın içine nasıl yatak koymam laızm
pamuk yatakmı yaptrsak yoksa hazır bbek yatağı mı alsak???
ay evet he nispbet yapar gibin bayanssulusmileayy bide öle nisbet yapar gibi deme sendeyiyomda almıyom die aaaaa mafoldumben hadi cnm iyi geceler
bende nst ye girmek istiom zemuszemusGünaydın anneler ve bebekleri...
Biz NST'ye gidiyoruz yine. Çok sıkıcı olmaya başladı bu durum...
Öptük sizi nanaklarınızdan...
ben neden hic bu olaylari yasamiom cati bakimi falanbilmiyorumkismilegünaydın kızlar nasılsınız?
ic guveyinden hallice kaydirigubbakcemile3
mervegon hoşgeldin hayatım...
yaz çok şeker olmuş bebek şekerin.
edebiyatcı send egüzel haberlerle gel inşallah..evet nst biraz sıkıcı ve yorucu olyor...
benimde yarın dr kontrolum var yine..yine çatıya bakaçak,açılma varmı diye!artık her hafta bakaçakmış doğuma kadar..ay birde doğumdan sonrası var demi?nefret ediyorum o koltuktan ya!
ohhh ne guzel yaw hayirli olsun gerine gerine evde yat valla boshayallersmileGünaydınnn,
Gününüz güzel geçsin, hayırlı cumalar olsun...
Bugün işteki son günüm :)
evet 2 gun boyunca yatcam yuvarlancam sırnaşık şeyGunaydin hamiledaslarim :))))
umarim iyi bir gun olur hepimiz icin. cuma ne de olsa calisanlar icin 2 gun tatilin habercisi..:)))
doguma yakin zamanlarda enerji basiomus.bilmiyorumkismileFTY'cim ben de hiç bağlanmadım NST'ye, hatta yarın gidince doktora sormayı düşünüyordum, herkes bağlanıyor, beni niye bağlamıyorsun diye :)
Bugün son gün çok şükür, bir enerjik kalktım ki sabah anlatamam...
Sen benden 4-5 gün ileridesin bir de, çok zor oluyordur eminim.
Allah kuvvet kolaylık versin arkadaşım, su gibi akıp geçsin kalan günler...
boshayallersmileBende 37. haftaya kadar çalışmaya çalışıcam... Kesşke şu 16 hafta iş günü olarak sayılsaydı...
37.haftaya kadar calisabilir raporunu baska bi hastaneden , dogumonizni raporunu baska bi hastaneden alabilir miyim ki ?bilmiyorumkismileBOSNA :RAPOR İŞİ
canım benim doktorum dediki; ben öncelikle 37i haftaya kadar çalışabilir raporu aldım.eğer herşey yolunda gier ve 37nci haftaya kadar çalışırsam 37nci haftamda gidip aynı doktoruma yine bi rapor veriyorlarmış.bunu gene işyerine veriyomuşun.ve sonra yan gelip yatıyosun....ama ğer 37 yi bekleyemedin kötü oldun ozaman istediğin a gidip artık çalışmaz diye rapor veriyorlar sana.getirip onu veriyon işe. ve yan gelip yatıyosun....sakın unutmayın orginaller hep sizde kalacak. kopyaları işyerine.orginallerle birlikte 4 ayın sonunda gidip ssk dan yada postaneden paranızı alıyonuz.
yok be yaw hicbisi yapamazlar.akilliysa zati dokundurtmaz kendine.Kızlarrr,
Acil akla ihtiyacım var...
İşsiz olan kardeşim bizim bankanın sınavına girmişti. El altından kazandığını öğrendim... Yalnız benim eski birimime vermişler.... Ve ben o birimden ayrılırken, herkesle kavga etmiştim.... Şimdi kardeşim orada başlayınca ne yaparlar acaba?:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
anacim her cin mali kotu diye bisey yokki.onlarda kalite kaliteay cok ciciymis. kayinvalidem normal klasik kanguru almis. ama ben boyle bisi istiyordum. nerden aldin. kaca aldin. gelince kalitesine falan bakta bize de soyle. bide cin malimi :)))
hayir bu topigin danasi benim 22 kg aldim :hooray:tatlım hiç sorma ben 19 kilo aldım bu topiğin danası benim :)))))))) dilanın ahı tutu :))))))
kaydirigubbakcemile3nevinn abboww hayırlıı olsunn yaa catırr catırr doguracazz bellıkıı
buarada g.g
dıttı dıtıyor
Gülencim bazen düşünüyorum millet 15 yaşında doğuruyor biz hayli hayli bakarız diyorum.Hayırlısı artık hakkımızda...
selam canlar özledim sizi a.s. ben artık ayakta bile duramıyorum değil oturmak yani o nedenle ceee diyip kaçacam geçmişi okuyamadım çok fazla var herkes iyi umarım dr a gidicekler güzel haberlerle gelirler umarım benim dr um hala 3 haftada bir çağırdığından bende yeni haber yok nst ye de sokmuyo ne iş anlamadım hatta dr a gittikten 5 gün sonra doğurucam ne anladım bu işten sorun olsa çağırırdım diyor zaten nst de sancın çıkacak diyor ikiz olduğu için olurmuş v.s. v.s.
kısacası bu arada bişey olursa direk doğurcam anlaşılan :)))
:1shok: :1shok:
inanmıyorum. çok üzüldüm Frambuaz için. rabbim acil şifalar versin. bebeğine bağışlasın. bir gece girmedim neler olmuş ya!!!
kızlar özel mesajlarla biri tarafından rahatsız edildiğimizde nereye başvuruyoruz?
12 tanesini 49 aldık canım 39 imiş gecen hafta kafamıı kıryaımm
ama ben dedim eşime ya almasakmı dedim unı wıpes diye bişi vardı tanesi 2.5 tl oda yok olsun alalım sonra bitince başka mendile geceriz dedi evde bi tane johson baby var yenidgoan birde canbebe var yani 14 paketim var baya idare eder herhalde depilmi canım?
ondan sonra fresh soft diye bişi varfiyatı uygun ama oda ıslak havlu yengem onunla başlıcak direk tabi biz bıraz abartıyoruz farkındayımm :)
neyse çaktırrma
biz dün eminönüne gidemedik ya nevin tekel işcileir eylem yapıyordu sararhaneden nişantaşına 2 saatte gidebildik .. zaetn alacak bişim kalmadı ama işte o gögüs kremini alsam iyi olacak birde bebek odası süslemesinide hastane 250 yapğıyormuşş off ya bende 10 adet ıt ıs a boy yazan balon aldım ancak
7 metre tül alıcam kapıya eve almamıştım kendi süsümü götürücem 2 gün hastanede bişicik olmaz ancak tülü atarım eve ayrı alırım birde 4 metre tül alıcam yatagın ayak ucunu süslemek için onlarıda eminönnden almak lazım canım öyle susler felan alıcam yani
iletişime yazdım. ayrıca ona da yazayım mı?kazen E bildir...
E- bebekten bana mail geliyor arada 39 a düşüyor o mendiller.Ben de kapı süsü aldım ,hoşgeldin bebek yazısı aldım.Tül almadım.Tül çok pahalı bir şey değildir Gülay ya , tuhafiyeden de alırsın.O balonlardan ben de alayım dur iyi akıl etmişsin...
Selkie çok az kalmış arkadaşım doğuma , allah bir avazda kurtarsın...
iletişime yazdım. ayrıca ona da yazayım mı?
anım valla allah kolayşlık versin ben birtane ile zor hareket ediyorum sende 2 tane...hayırlısıyla bir doğsalada rahatlasak...
kazen E bildir...
E- bebekten bana mail geliyor arada 39 a düşüyor o mendiller.Ben de kapı süsü aldım ,hoşgeldin bebek yazısı aldım.Tül almadım.Tül çok pahalı bir şey değildir Gülay ya , tuhafiyeden de alırsın.O balonlardan ben de alayım dur iyi akıl etmişsin...
Selkie çok az kalmış arkadaşım doğuma , allah bir avazda kurtarsın...
ee bana neden gelmiyor yaaanım valla allah kolayşlık versin ben birtane ile zor hareket ediyorum sende 2 tane...hayırlısıyla bir doğsalada rahatlasak...
kazen E bildir...
Dur bakayım içinde 40 tane varmış bir pakette.Dün ben de eminönünden 3 tane daha aldım.3 tanesi 11-TL peşinde 10-TL ye geliyor.Sen kaç tanesini kaç liraya aldın Gülay?
bekle bakalım bişey çıkmazsa yollarsın onada...bu aralar sapık dadandı buraya...
bazen o kadar sıkılıyorum ki kendimi zor tutuyorum diyorum Allah ım sen yine de erken gelmelerine engel ol sen bana bakma diye :)) bacaklarım ve ayaklarım çok şişti canım bu son zamanlarda gerçi normalmiş ama insanı elbette ki rahatsız ediyor sende bir tane ama benden 2 hafta ilerdesin dengeler bu durumu son anlarda hızlı büyüyorlar çünkü ben büyüdüklerini bile hissediyorum kerataların dötlerinden anlıyorum valla ikisi de dayadı dötünü karnıma bi de arada sallıyolar yerleşmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?