- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #43.201
Selam kızlar nasılsınız
Ben fazla kalamıcam mısafırım gelecek ewı toplamam gerek
Hastaneden yenı geldım
Bebegim 2.300 gr olmus haftasını tamamlamıs
Dogum pozısyonunu almıs bası asagıda dedı baya bı asagıya dusmus
Nst ye gırdım normal cıktı sancım
Kan sayımı yapıldı oda normalmıs
Wıtamını kestı kalsıyum verdi
3 hafta sonra tekrar gıdıcem
catı muanesı ıcın bısı demedı bende sormayı unuttum sanırım 3 hafta sonra yapıcak
Benden bu kadar hıc bı sorunum yok gecmıse bakamadm mısafırlerım gıdınce ıns. grs
Hepiniz kendınıze ıı bakın
[QUOTE=gülay
ebrucumm en önce sen dogurucan arkandan biz zarife mutlu toprak ve ben döküleceğizz :)
aynen bende çok sıkılıyorum artık.ama erkende gelmesinler dediğin gibi..benimde baçaklarım ayaklarım ve ellerim şişti..tek başıma çorap falan giyemiyorum ..ayaklarımıda göremiyorum aslında ayaktayken.... :)))
bende baçaklarını poposunu falan hissediyorum bazen..böyle avucumun içi kadar geliyor elime.. :))
:Saruboceq:
ben neden hic bu olaylari yasamiom cati bakimi falanbilmiyorumkismile
çok saol canımmmasallah kuzucuga:ecrin_bebek:
cok gecmis olsun canim
Sağol tatlım opuyorumnanaktanDimplecım hoşgeldin...
Kolay gelsin, işlere başlamışsın...
Yıkayıp asmak güzel de, ütülemek yorucu biraz :))
Şifonyerinizi almışsınız, güle güle kullansın bebikin...
Benim şafak artık batan güneş hihoyyyt
Zaten bugün son günüm olmasa, kesin birilerini keserdim burda :))
Dün giremediğin için haberin olmamıştır, Frambuaz'dan üzücü haberler aldık dün...
Eşi kalp krizi geçirmiş, hiç bir rahatsızlığı yokken.
İki gün yoğun bakımda kalmış, şimdi iyiymiş çok şükür.
Eşini öyle görünce Frambuaz'ın sancıları tutmuş, hastanede yatmış, ilaçlar vermiş doktor ama sancısı geçmiyormuş...
Onun da erken doğum riski oluştu yani, dün epey üzülüp şaşırdık...
Teşekkürler canım :1hug:hayatım hoşgeldin..şifonyeriniz hayırlı olsun...işlerede başlanmış..kolay gelsin...
Sağolasın seyyalcimmmcanım güle güle kullan kurmak zor gerçekten bizde beşik için çok uğraştık ama beni,m mühendis kocam 3 günde başarabildi :))))))
benim doğum izni şafağım 8 :)))))))) bebeişimede 38 gün kaldı .... Yarın doktor teyzemiz daha ayrıntılı söyleyecek bize sanırım....
mutluyu daha çok beklersiniz mutlunun daha kaç haftalık olduğu bile muamma dr. hesabına baksan şimdiye 1,2 hafta önce doğurması gerekiodu onun dr enterasan biraz..günaydın ulan ben geldim kocam bugün izinli şimdi mertere kadar gitti ben geçtim dükkana sabah söledim eminönüne gidiim izin wer parada wer die bakarız dedi.. gitsin gelsinde bizde çıkarız belki annemlenasıl yüriicem bu halde bilmiorum ama akcaz artık
ben anlatırım size gelirde nasıl oldu ne bitti,,,!!! :))) gerçi belli olmaz bende mutludan bekliyorum bu günlerde...
Kızlar bende uni baby nin mendillerinden aldım 3 lü paketi 11 tl ye hemde, ama bebek doğunca bir süre saf zeytinyağı ile ve ılık suya batırılmış pamukla silin diyorlar, o mendiller alerji yapabiliyormuş..
Bez olarakta prima stokladık biraz..
Bir Nokta, maşallah kuzucuğuna..
Vadideki Zambak, geçmiş olsun dikkat et canım kendine..
kızlar selamlar hayırlı cumalar... geçmişi okudum,
GÜLENCİM EYLÜL-CE gözünüz aydın maasallah minnoşlara
FRAMBOZ A çok üzüldüm allah yardımcısı olsun
DR A gidecekler hayırlı haberlerle gelin inşallah....
BOSNACIM son günün gözün aydın tatlım
SİLENCE allah yardımcın olsun minnoşlarında işi zor içerde...
kızlar bizde dün minnoşumu görmege gittik .kızım 2450 gr olmuşbuna çok sevindim birden bire büyüdü bu hafta bende çok saşırdım.. diyete ragmen..ama plesantada yaşlanma başlamış ( minnoş ölçümlerinde allaha şükür önde ama bu mevzu beni üzdü zaten sezeryan olacaktı simdi daha erken alırız 37 doldursun 3 hsfts dshs kalsın artık problem yasamaz diyor ama...kormaya başladım.. daha dr a hastaneye karar veremedim..üüffff kafam çok karışık kendimi daha dogum fikrine bile alıştıramadım ondan ayrılmaya hazır degilmişim gibi geliyor..TOPRAKCIM senin korkularını bende yasaıyorum acaba bakabilirmiyim bişey olurmu.. dediğin gibi15 yasındakiler bakıyor ben nerdeyse 30 uma geldim... işte bööle duygularım çokk karışık.. bebeğin hareketlerine çok dikkat et dedi bide...
kaç haftalıksın ..erkenmi açaba daha!
32+3 .erkenmi oluyor?
ya ben zati sezeryan yapcam ondandir belkide
bazen o kadar sıkılıyorum ki kendimi zor tutuyorum diyorum Allah ım sen yine de erken gelmelerine engel ol sen bana bakma diye :)) bacaklarım ve ayaklarım çok şişti canım bu son zamanlarda gerçi normalmiş ama insanı elbette ki rahatsız ediyor sende bir tane ama benden 2 hafta ilerdesin dengeler bu durumu son anlarda hızlı büyüyorlar çünkü ben büyüdüklerini bile hissediyorum kerataların dötlerinden anlıyorum valla ikisi de dayadı dötünü karnıma bi de arada sallıyolar yerleşmek için
canım gözün aydın ve bebişe maşallah..üülmede plesentra için...sağlıklı doğsunda olsun...[/QUOTE
ebrucum çok saol.. nette bebegin beslenmesi yavaşlar 5 hafta daha götürür yazıyor. bende zaten gestasyonel diyabetten zar zor besliyodum... bide bakıyorum herkesin dr u sezaryanda olsa 39 bekleyelim diyor demek benimki ciddiki adam 37 doldursun diyo...üff kafam çok karıştıeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?