2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hadi gözün aydın canım

günaydın ulan ben geldim kocam bugün izinli şimdi mertere kadar gitti ben geçtim dükkana sabah söledim eminönüne gidiim izin wer parada wer die bakarız dedi.. gitsin gelsinde bizde çıkarız belki annemlenasıl yüriicem bu halde bilmiorum ama akcaz artık
[QUOTE=gülay
ebrucumm en önce sen dogurucan arkandan biz zarife mutlu toprak ve ben döküleceğizz :)

ben anlatırım size gelirde nasıl oldu ne bitti,,,!!! :))) gerçi belli olmaz bende mutludan bekliyorum bu günlerde...[/QUOTE]
mutluyu daha çok beklersiniz mutlunun daha kaç haftalık olduğu bile muamma dr. hesabına baksan şimdiye 1,2 hafta önce doğurması gerekiodu onun dr enterasan biraz..

bn hem sıkılıyorum hem de sewiorumbilmiyorumkismile
şu an sağ elim kapanmıyor şişlikten bacaklarım we ayaklarımda dawul gibi oldularwe uykum waaaarrr

Sağol tatlım opuyorumnanaktan
Ütüsünü düşünüyorum ben de şimdiden :))

Şafak batan güneş doğru ya :)) hadi gözün aydın olsun, sabret ..

Haber verdiğin için çok teşekkürler bosnacım
demek Frambuaz arkadaşım zor günler geçiriyor, çok üzüldüm eşine de, kendisine de ..
İnş. kısa zamanda toparlar ikiside (
hayatım hoşgeldin..şifonyeriniz hayırlı olsun...işlerede başlanmış..kolay gelsin...
Teşekkürler canım :1hug:
Sağolasın seyyalcimmm
3 günde mi :roflol: maşaallah :) memnun kaldın mı beşikten, görüşemedik bir daha

Bu arada senin şafaklarda yaklaşmış :) yarın iyi haberler alırsın inş.

Bir nokta, gözün aydın, herşeyin yolunda olmasına sevindim kaydirigubbakcemile5

kızlar selamlar hayırlı cumalar... geçmişi okudum,
GÜLENCıM EYLÜL-CE gözünüz aydın maasallah minnoşlara
FRAMBOZ A çok üzüldüm allah yardımcısı olsun
DR A gidecekler hayırlı haberlerle gelin inşallah....
BOSNACIM son günün gözün aydın tatlım
SıLENCE allah yardımcın olsun minnoşlarında işi zor içerde...
kızlar bizde dün minnoşumu görmege gittik .kızım 2450 gr olmuşbuna çok sevindim birden bire büyüdü bu hafta bende çok saşırdım.. diyete ragmen..ama plesantada yaşlanma başlamış( minnoş ölçümlerinde allaha şükür önde ama bu mevzu beni üzdü zaten sezeryan olacaktı simdi daha erken alırız 37 doldursun 3 hsfts dshs kalsın artık problem yasamaz diyor ama...kormaya başladım.. daha dr a hastaneye karar veremedim..üüffff kafam çok karışık kendimi daha dogum fikrine bile alıştıramadım ondan ayrılmaya hazır degilmişim gibi geliyor..TOPRAKCIM senin korkularını bende yasaıyorum acaba bakabilirmiyim bişey olurmu.. dediğin gibi15 yasındakiler bakıyor ben nerdeyse 30 uma geldim... işte bööle duygularım çokk karışık.. bebeğin hareketlerine çok dikkat et dedi bide...

Kızlar bende uni baby nin mendillerinden aldım 3 lü paketi 11 tl ye hemde, ama bebek doğunca bir süre saf zeytinyağı ile ve ılık suya batırılmış pamukla silin diyorlar, o mendiller alerji yapabiliyormuş..
Bez olarakta prima stokladık biraz..

Bir Nokta, maşallah kuzucuğuna..
Vadideki Zambak, geçmiş olsun dikkat et canım kendine..

mutluyu daha çok beklersiniz mutlunun daha kaç haftalık olduğu bile muamma dr. hesabına baksan şimdiye 1,2 hafta önce doğurması gerekiodu onun dr enterasan biraz..

bn hem sıkılıyorum hem de sewiorumbilmiyorumkismile
şu an sağ elim kapanmıyor şişlikten bacaklarım we ayaklarımda dawul gibi oldularwe uykum waaaarrr
[/QUOTE]

doğru mutlunun dr tuhaf biraz..ınun son sat ı 23 mayıs benim 26 mayıs...aslında aynı gibiyiz..oda bir kaç gündür gözükmüyo,doğurmuş olmasın...?

benim kapanıyor ellerim ama açıyor...

ya kızlar bu lkadar stok yapmayın şu mendilleri,,ilk bir ay zaten ılık su pamukla silineçek bebeğin poposu..alerji yapıyor ıslak mendiller..braz bebiş kendin toplayınca slersiniz...

biri 3 liraya paketini biri 2 liaraya almış nevin şuanda gözyaşlarımı siliyorumm

canım gözün aydın ve bebişe maşallah..üülmede plesentra için...sağlıklı doğsunda olsun...

Bekocum, maşallah senin kuzuya da, plasenta yaşlanması bende de var, bende 2 hafta sonra falan sezeryan olacam işte, tabi kızım durursa bu sürede..

Dimplecim, sizde şifonyerinizi almışsınız, hayırlı olsun, güle güle kullanın, bebişin kıyafetlerini yıkamışsın, kolay gelsin, ütülemesi zor oluyor biraz ama zevkli iş..

bekoo gözünadyınn bebeişimm
ya bende hiç küçük bebek bakmadım zorlanırmıyım merak ediyorumm off ya

agresifimbellietmiyorum, yine gelmilş benimki sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…