- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #43.181
amann allahımm sen ne diyosunn yaww unu babymı markası unı wipes olmasınn yawwcanım bu 49 lira olan uni babay nin yenidoğan ıslak mendili mi?
eğer öyleyse bizim burada tanesi 3 lira. 12 tanesi 36 lira yapar. pahalı değil mi bu ya?
bu arada bebişine maaşallahumarım hastaneyi en uygun şekilde halledersiniz. çok pahalıymış ya. bizim burada 700 anlaşmalı sezeryan.bebğin ilk muayeneleri testleri vs. hepsi dahil paket fiyat. odaları da çok güzel. süsleme de yapıyorlar. yanidoğan yoğun bakımı da var. anlaşmasız da yine her şey dahil 2.500 galiba.
keserimm sizin o dilinizi bende uyguna aldım sanıyom mafoldumbenefeet bende tanesini 2,00 liraya aldım cepa joker de kampanyası vardıda.pahalı almışsınız mendilleri bebişimmmmmm...
oyşş kıslar yimeeee çıkıcam çok öpüyorum hepinizi...
ehe ben gidince burası baya bi karışıcak dönünce nası toparlicamı bilmiyorum yaf.
havuzlu hanı soydu o soyduutoprak eminonunde nereye gidionus? hangi han falan ?
bende nst girmek istiyorumm nanben girdim nst ye çok zevkli güm güm kalp atışlarını duyuyosun tekme atınca baaammm diye bi ses geliyo...
kojam videoya bilem çekti...hep giricem bundan sonra...
hani sana bahsetmiştim ya anladın sen selkie yerimseniben
ben girdim nst ye çok zevkli güm güm kalp atışlarını duyuyosun tekme atınca baaammm diye bi ses geliyo...
kojam videoya bilem çekti...hep giricem bundan sonra...
aynen bende çok sıkılıyorum artık.ama erkende gelmesinler dediğin gibi..benimde baçaklarım ayaklarım ve ellerim şişti..tek başıma çorap falan giyemiyorum ..ayaklarımıda göremiyorum aslında ayaktayken.... :)))
bende baçaklarını poposunu falan hissediyorum bazen..böyle avucumun içi kadar geliyor elime.. :))
amann allahımm sen ne diyosunn yaww unu babymı markası unı wipes olmasınn yaww
keserimm sizin o dilinizi bende uyguna aldım sanıyom mafoldumben
havuzlu hanı soydu o soyduu
bende nst girmek istiyorumm nan
doktora gidecek arkadaslar güzel haberler getirinb...frambuaza üzüldüm allah aşifa wersin..benmde kontrol yarın ilk defa kilosunu sorucam onu görünce heyecandan herseyi unuttugum için..bu arada hangi marka alıcam bebek bezini yardımcı olun huggs iyimidir????
ee bana neden gelmiyor yaa
yalnızçok güzelmiş orası nevin ya gercekten carrefoura gidiyoruz bizarada bişi almıcaz diyoum bi çıkıyoz 200 tle bebekte o hesap olduu yane
da derece almadım ben sen nası aldın bakalım?
40 adet kac gün yeterki 1 hafta yetermi bi pakett
evdemisin ne yapıyon sen bakımm canımm bagkurdan rapor aldınmı sen
birde bende bebek yazısı alayım hoşgeldin bebekfelan odayı iyicine susleriz doguma girmeden önce
birde o balonları biz e bebekten 4 tl aldık ancak eminönünde dahada uygundur mercan tarafında böyle bebek süsleir satan yerler vamrış anı defterinden tutta isimliğe kadar
isimlikte alırım farkında olacagın gibi kendimi kaybedeceğimm
tuhafiyelerde canım ben toplam 11 metre tül alıcam
kaç lira biliyormusun metresi 2.5 tl 28 lira felan tutuyor hem biliyorsun artık aşagıdada fiyatlar aşa yıukarı burayla aynı ama orada da cok ceşit var amac gezmek zaten biliyorsun canımm
ebrucumm en önce sen dogurucan arkandan biz zarife mutlu toprak ve ben döküleceğizz :)
Selam kızlar nasılsınız
Ben fazla kalamıcam mısafırım gelecek ewı toplamam gerek
Hastaneden yenı geldım
Bebegim 2.300 gr olmus haftasını tamamlamıs
Dogum pozısyonunu almıs bası asagıda dedı baya bı asagıya dusmus
Nst ye gırdım normal cıktı sancım
Kan sayımı yapıldı oda normalmıs
Wıtamını kestı kalsıyum verdi
3 hafta sonra tekrar gıdıcem
catı muanesı ıcın bısı demedı bende sormayı unuttum sanırım 3 hafta sonra yapıcak
Benden bu kadar hıc bı sorunum yok gecmıse bakamadm mısafırlerım gıdınce ıns. grs
Hepiniz kendınıze ıı bakın
mrb dünyanın en şanslı bebişlerinin anneleri nasılsınız ya bu gece hiç uyuyamdım ya ben çok yoruldum artık geceleri uyuyamamaktan gözlerimin altı çöktü bide kızlar benim totomun kemiği düştüğüm için yerinden kaymış bide omirilikte düzleşme var ondan dolayı eziyet herşey bana ben oğluşumu istiyom artıkkkk
Selam kızlar nasılsınız
Ben fazla kalamıcam mısafırım gelecek ewı toplamam gerek
Hastaneden yenı geldım
Bebegim 2.300 gr olmus haftasını tamamlamıs
Dogum pozısyonunu almıs bası asagıda dedı baya bı asagıya dusmus
Nst ye gırdım normal cıktı sancım
Kan sayımı yapıldı oda normalmıs
Wıtamını kestı kalsıyum verdi
3 hafta sonra tekrar gıdıcem
catı muanesı ıcın bısı demedı bende sormayı unuttum sanırım 3 hafta sonra yapıcak
Benden bu kadar hıc bı sorunum yok gecmıse bakamadm mısafırlerım gıdınce ıns. grs
Hepiniz kendınıze ıı bakın
mrb dünyanın en şanslı bebişlerinin anneleri nasılsınız ya bu gece hiç uyuyamdım ya ben çok yoruldum artık geceleri uyuyamamaktan gözlerimin altı çöktü bide kızlar benim totomun kemiği düştüğüm için yerinden kaymış bide omirilikte düzleşme var ondan dolayı eziyet herşey bana ben oğluşumu istiyom artıkkkk
sempatiksalakcinni nevin duyuyormusun kaça almışlar unı babyları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?