2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

amann allahımm sen ne diyosunn yaww unu babymı markası unı wipes olmasınn yaww

keserimm sizin o dilinizi bende uyguna aldım sanıyom mafoldumben

toprak eminonunde nereye gidionus? hangi han falan ?
havuzlu hanı soydu o soyduu
ben girdim nst ye çok zevkli güm güm kalp atışlarını duyuyosun tekme atınca baaammm diye bi ses geliyo...
kojam videoya bilem çekti...hep giricem bundan sonra...
bende nst girmek istiyorumm nan

hani sana bahsetmiştim ya anladın sen selkie yerimseniben

anladım çanım...

ben girdim nst ye çok zevkli güm güm kalp atışlarını duyuyosun tekme atınca baaammm diye bi ses geliyo...
kojam videoya bilem çekti...hep giricem bundan sonra...

evet ya..o sesleri duymak güzel ama 20 dakika sırt üstü yatmak kötü..bu araa ben bazen nts de olmasamda sesler duyuyorum karnımdan hareket ederken..patır kütür diye...

doktora gidecek arkadaslar güzel haberler getirinb...frambuaza üzüldüm allah aşifa wersin..benmde kontrol yarın ilk defa kilosunu sorucam onu görünce heyecandan herseyi unuttugum için..bu arada hangi marka alıcam bebek bezini yardımcı olun huggs iyimidir????

evet işte aynen bir de arada o popoyu sallıyolar ki gülmekten ölüyorum çorap giyemeyeli baya oldu haklısın boshayallersmile az kaldı canım dişimi sıkıyorum ama zor oluyor hem de çok zor kafamçokkarıştı

amann allahımm sen ne diyosunn yaww unu babymı markası unı wipes olmasınn yaww

keserimm sizin o dilinizi bende uyguna aldım sanıyom mafoldumben

havuzlu hanı soydu o soyduu

bende nst girmek istiyorumm nan

yok anacım vallahi.. uni bay'nin hani yenidoğan için küçük küçük paketlerde satılıyor ya karton zarf var dışında ondan...

aha da bu değil mi?

[QUOTE=gülay
ebrucumm en önce sen dogurucan arkandan biz zarife mutlu toprak ve ben döküleceğizz :)[/QUOTE]

ben anlatırım size gelirde nasıl oldu ne bitti,,,!!! :))) gerçi belli olmaz bende mutludan bekliyorum bu günlerde...

Selam kızlar nasılsınız
Ben fazla kalamıcam mısafırım gelecek ewı toplamam gerek
Hastaneden yenı geldım
Bebegim 2.300 gr olmus haftasını tamamlamıs
Dogum pozısyonunu almıs bası asagıda dedı baya bı asagıya dusmus
Nst ye gırdım normal cıktı sancım
Kan sayımı yapıldı oda normalmıs
Wıtamını kestı kalsıyum verdi
3 hafta sonra tekrar gıdıcem
catı muanesı ıcın bısı demedı bende sormayı unuttum sanırım 3 hafta sonra yapıcak

Benden bu kadar hıc bı sorunum yok gecmıse bakamadm mısafırlerım gıdınce ıns. grs
Hepiniz kendınıze ıı bakın

prima en iyisi ebru ,
bacak arasını acabliliyomış bazı bezler kalın oluyomuş bacak arası acılıncada güzel durmuyor bilyiorsun prima inceymiş

mrb dünyanın en şanslı bebişlerinin anneleri nasılsınız ya bu gece hiç uyuyamdım ya ben çok yoruldum artık geceleri uyuyamamaktan gözlerimin altı çöktü bide kızlar benim totomun kemiği düştüğüm için yerinden kaymış bide omirilikte düzleşme var ondan dolayı eziyet herşey bana ben oğluşumu istiyom artıkkkk

haaa cerenn bu evet ama sen bunu 3 tl almadın herhalde demi

canım ilk zamanlar prima kullanda sonra huggs al ben öyle yapıcam

görüşürrzz gülcann
ne yaptın vurdunmu jiletii keşke vurmsaydın baksana yapmamışş zattıı
maşallah bebebişinee canım

sempatiksalakcinni nevin duyuyormusun kaça almışlar unı babyları

E bebeğe üye oluyorsun canım.Mail geiyor.Ben yarı çalışıyorum diyelim.Duruşmalara girip eve geliyorum , haftayada 3 gün duruşmam var sonra 1 hafta 10 gün evde yatayım diorum.Sonra da doğum zaten.Şimdi evdeyim ama birazdan genel kurulum var ona gideceğim.Sıkışıp duruyorum toplantıda nasıl duracağım onu da bilmiyorum.Bir sürü adam olacak.Serbest çalışınca ne dinlendiğini anlıyorsun ne de çalıştığını hamilelikte, hastalıkta...

masallah kuzucuga:ecrin_bebek:

cok gecmis olsun canim

maaşallah bebişşine canım

ben de abartısız 4'e kadar uyanığım dön sağa dön sola anca uyuyakalıyorum.. sıkma kendini tatlım az kaldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…