2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok saol canım benim sen asıl çok dikkat et olur mu sen nasıl oldun iyimisin

Evet BEKOcum, doğru hatırlıyorsun ama benim dr. korkulacak bişey değil kafanı takma, hamileliğin son 3 ayında herkeste olabilecek bişey dedi, bende takmıyorum kafama zaten, önemli olan benim şu 2 haftayı atlatabilmem.. Sende tedirgin olma, sonuçta sürekli kontrol altındayız, bişey olmaz, Allahın izniyle sağ salim alacaz kucağımıza minnoşları :))

cerenora oraası neresi?fiyatlar çok uygunmuş...

Canım İstanbul'da değil. KOcaeli-gölcük te...

canım maaşallah bebboşa... iyice tosun oldu hepsi. kitaba bakıyorum da bebğiniz üzüm kadar falan yazıyor çok komik geliyor kaydirigubbakcemile3

Sağolasın simenaycım, yorucu olsa da bayıla bayıla yapıyorum zaten :asigim:

Çok korkuttun bizi o gün
Şükür şimdi iyisin ama dimi
2 hafta sonra kesin alacaklar demek, amann ne kadar az kaldı kavuşmanıza
bekoo gözünadyınn bebeişimm
ya bende hiç küçük bebek bakmadım zorlanırmıyım merak ediyorumm off ya

agresifimbellietmiyorum, yine gelmilş benimki sempatiksalakcinni
Ben de onu diyecektim :roflol:

Kızlar bebek şekeri olarak bunları yapmayı düşünüyorum içine de lavanta kesesi koyacağım. Ne dersiniz? 100 tanesi 30-35 tlye geliyor.

anım çok güzel bişey bu böyle! fiyatıda çok uygun ben burda sordum bunun aynısını tanesi 1,5 tl idi

Sorma Dimplecim yaa, geçen hafta bugun hastanede yatıyordum, inşallah bir daha öyle bir gün yaşamam, hastanede iken tir tir titredim valla, bebek doğacak diye, neyseki iğne ve ilaçlar iyi geldi, bak bir haftasını geçirdim bile, 2 haftacık daha dursa kızım 37. haftada oluyoruz, bende bu sürede kendimi sezeryana ve doğuma hazırladım inan, korkmuyorum artık, bebekle ilgili hazırlıklarımda bitti, herşey tamam, günümü bekleyecem paşa paşa :)))

Kızlar ard arda döküleceğiz gibi gözüküyor, bakalım ilk doğuran kim olacak.Beko maşallah bebeğine.Ama ben bir şeyi anladım bebeğinin kilosu haftasına göre çok iyi plesanta yaşlanması olsa bebeğinin zayıf olması gerekmez miydi?Yanlış mı düşünüyorum?

hastaneye dvd oynatıcı götüeceğim
bebeğin şimdiye kadar olan usg fotolarını benim hamile kalmadan önce transfer günü cekilen fotolarım ve hamilelik fotolarımı video yapıcak eşimin arkadaşı bi şarkı eşliğinde 'melek ' candan ercetinden aglatmıyayım milletti değilmii eglenceli olsun sarkı

Bunu bende yeni okuyorum cok geçmiş olsun Frambuazada eşinede Allah beterinden korusun inşallah.
Rabbim eşinede kendine de bebeğinede sağlık sıhhat versin insllah.

doğru mutlunun dr tuhaf biraz..ınun son sat ı 23 mayıs benim 26 mayıs...aslında aynı gibiyiz..oda bir kaç gündür gözükmüyo,doğurmuş olmasın...?

benim kapanıyor ellerim ama açıyor...[/QUOTE]

yok cnm dün akşam konuştuk burdaydı. doğurmayada niyeti yok walla normal zamnında doğacak bnce dr.da salladığıyla kalacak

bu arada beko we bir nokta maşallah bebişlere büyütmüşsünz minnoşları

Ooooo, Gülay coştun yine, ne fikirler varmış sende, epey janjanlı olacak senin doğum haa, yakın olsakta gelip baksak, merak ederim ben şimdi..

Canım İstanbul'da değil. KOcaeli-gölcük te...

canım maaşallah bebboşa... iyice tosun oldu hepsi. kitaba bakıyorum da bebğiniz üzüm kadar falan yazıyor çok komik geliyor kaydirigubbakcemile3

bekoo gözünadyınn bebeişimm
ya bende hiç küçük bebek bakmadım zorlanırmıyım merak ediyorumm off ya

agresifimbellietmiyorum, yine gelmilş benimki sempatiksalakcinni

Her şer görünende vardır hayır zaten simenaycım, bak doğum korkusu vs hiçbişi kalmadı :))
Çok şükür atlatıyorsun 36. haftayı bile doldursan yine yeter inş.
Sıkma canını zaten
Paşa paşa bekle ohh mis gibi yavrun geliyorr yakında :asigim:
Hayırlısıyla atlatırsın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…