- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #43.221
Kızlar bende uni baby nin mendillerinden aldım 3 lü paketi 11 tl ye hemde, ama bebek doğunca bir süre saf zeytinyağı ile ve ılık suya batırılmış pamukla silin diyorlar, o mendiller alerji yapabiliyormuş..
Bez olarakta prima stokladık biraz..
Bir Nokta, maşallah kuzucuğuna..
Vadideki Zambak, geçmiş olsun dikkat et canım kendine..
cerenora oraası neresi?fiyatlar çok uygunmuş...
kızlar selamlar hayırlı cumalar... geçmişi okudum,
GÜLENCİM EYLÜL-CE gözünüz aydın maasallah minnoşlara
FRAMBOZ A çok üzüldüm allah yardımcısı olsun
DR A gidecekler hayırlı haberlerle gelin inşallah....
BOSNACIM son günün gözün aydın tatlım
SİLENCE allah yardımcın olsun minnoşlarında işi zor içerde...
kızlar bizde dün minnoşumu görmege gittik .kızım 2450 gr olmuşbuna çok sevindim birden bire büyüdü bu hafta bende çok saşırdım.. diyete ragmen..ama plesantada yaşlanma başlamış ( minnoş ölçümlerinde allaha şükür önde ama bu mevzu beni üzdü zaten sezeryan olacaktı simdi daha erken alırız 37 doldursun 3 hsfts dshs kalsın artık problem yasamaz diyor ama...kormaya başladım.. daha dr a hastaneye karar veremedim..üüffff kafam çok karışık kendimi daha dogum fikrine bile alıştıramadım ondan ayrılmaya hazır degilmişim gibi geliyor..TOPRAKCIM senin korkularını bende yasaıyorum acaba bakabilirmiyim bişey olurmu.. dediğin gibi15 yasındakiler bakıyor ben nerdeyse 30 uma geldim... işte bööle duygularım çokk karışık.. bebeğin hareketlerine çok dikkat et dedi bide...
Sağolasın simenaycım, yorucu olsa da bayıla bayıla yapıyorum zaten :asigim:Bekocum, maşallah senin kuzuya da, plasenta yaşlanması bende de var, bende 2 hafta sonra falan sezeryan olacam işte, tabi kızım durursa bu sürede..
Dimplecim, sizde şifonyerinizi almışsınız, hayırlı olsun, güle güle kullanın, bebişin kıyafetlerini yıkamışsın, kolay gelsin, ütülemesi zor oluyor biraz ama zevkli iş..
Ben de onu diyecektim :roflol:bekoo gözünadyınn bebeişimm
ya bende hiç küçük bebek bakmadım zorlanırmıyım merak ediyorumm off ya
agresifimbellietmiyorum, yine gelmilş benimki sempatiksalakcinni
canım gözün aydın ve bebişe maşallah..üülmede plesentra için...sağlıklı doğsunda olsun...[/QUOTE
ebrucum çok saol.. nette bebegin beslenmesi yavaşlar 5 hafta daha götürür yazıyor. bende zaten gestasyonel diyabetten zar zor besliyodum... bide bakıyorum herkesin dr u sezaryanda olsa 39 bekleyelim diyor demek benimki ciddiki adam 37 doldursun diyo...üff kafam çok karıştıeyvahedigeldismile
Beko, takma kafana o kadar, benimkide 37. haftayı bulacak, sonra alacak doktor, yalnız değilsin yani, önemli olan bebeğin ciğerlerinin gelişmiş olması ve kilo olarak biraz toparlanmış olması, üzülmee...
Kızlar bebek şekeri olarak bunları yapmayı düşünüyorum içine de lavanta kesesi koyacağım. Ne dersiniz? 100 tanesi 30-35 tlye geliyor.
Canancım, çok şeker ve hesaplıya geliyor, bence yap, şirin olur :))
çok saol canım benim sen asıl çok dikkat et olur mu sen nasıl oldun iyimisin
İyiyim canım, yarın kontrolde anyayı konyayı görecem bakalım, arada sancı geliyor ama dinlenince geçiyor, şükrediyorum yine de, yeterki bebek şimdi gelmesin..
Kızlar bebek şekeri olarak bunları yapmayı düşünüyorum içine de lavanta kesesi koyacağım. Ne dersiniz? 100 tanesi 30-35 tlye geliyor.
Beko, takma kafana o kadar, benimkide 37. haftayı bulacak, sonra alacak doktor, yalnız değilsin yani, önemli olan bebeğin ciğerlerinin gelişmiş olması ve kilo olarak biraz toparlanmış olması, üzülmee...
İyiyim canım, yarın kontrolde anyayı konyayı görecem bakalım, arada sancı geliyor ama dinlenince geçiyor, şükrediyorum yine de, yeterki bebek şimdi gelmesin..
gelemz annsi
canım gözün aydın ve bebişe maşallah..üülmede plesentra için...sağlıklı doğsunda olsun...[/QUOTE
ebrucum çok saol.. nette bebegin beslenmesi yavaşlar 5 hafta daha götürür yazıyor. bende zaten gestasyonel diyabetten zar zor besliyodum... bide bakıyorum herkesin dr u sezaryanda olsa 39 bekleyelim diyor demek benimki ciddiki adam 37 doldursun diyo...üff kafam çok karıştıeyvahedigeldismile
çanım korkma 37 haftayı çiger gelşiimini tamamlaması için bekliyordur..benim büyük oğlanda 36 haftasında doğdu..hiç bişeyi yoktu...Allah sağlıkla getirsin kuçağına..hem haftasına göre kilosuda güzel bene...
pardon gelmez yani annesi çok güzel şeyler duuycaksın allah büyük
çok ciciymiş :asigim:
elde mi öreceksin patikleri yoksa hazır mı satılıyor?
bosna kullanıcısından alıntı
Dimplecım hoşgeldin...
Kolay gelsin, işlere başlamışsın...
Yıkayıp asmak güzel de, ütülemek yorucu biraz :))
Şifonyerinizi almışsınız, güle güle kullansın bebikin...
Benim şafak artık batan güneş
Zaten bugün son günüm olmasa, kesin birilerini keserdim burda :))
Dün giremediğin için haberin olmamıştır, Frambuaz'dan üzücü haberler aldık dün...
Eşi kalp krizi geçirmiş, hiç bir rahatsızlığı yokken.
İki gün yoğun bakımda kalmış, şimdi iyiymiş çok şükür.
Eşini öyle görünce Frambuaz'ın sancıları tutmuş, hastanede yatmış, ilaçlar vermiş doktor ama sancısı geçmiyormuş...
Onun da erken doğum riski oluştu yani, dün epey üzülüp şaşırdık...
doğru mutlunun dr tuhaf biraz..ınun son sat ı 23 mayıs benim 26 mayıs...aslında aynı gibiyiz..oda bir kaç gündür gözükmüyo,doğurmuş olmasın...?mutluyu daha çok beklersiniz mutlunun daha kaç haftalık olduğu bile muamma dr. hesabına baksan şimdiye 1,2 hafta önce doğurması gerekiodu onun dr enterasan biraz..
bn hem sıkılıyorum hem de sewiorumbilmiyorumkismile
şu an sağ elim kapanmıyor şişlikten bacaklarım we ayaklarımda dawul gibi oldularwe uykum waaaarrr
hastaneye dvd oynatıcı götüeceğim
bebeğin şimdiye kadar olan usg fotolarını benim hamile kalmadan önce transfer günü cekilen fotolarım ve hamilelik fotolarımı video yapıcak eşimin arkadaşı bi şarkı eşliğinde 'melek ' candan ercetinden aglatmıyayım milletti değilmii eglenceli olsun sarkı
Evet BEKOcum, doğru hatırlıyorsun ama benim dr. korkulacak bişey değil kafanı takma, hamileliğin son 3 ayında herkeste olabilecek bişey dedi, bende takmıyorum kafama zaten, önemli olan benim şu 2 haftayı atlatabilmem.. Sende tedirgin olma, sonuçta sürekli kontrol altındayız, bişey olmaz, Allahın izniyle sağ salim alacaz kucağımıza minnoşları :))
Canım İstanbul'da değil. KOcaeli-gölcük te...
canım maaşallah bebboşa... iyice tosun oldu hepsi. kitaba bakıyorum da bebğiniz üzüm kadar falan yazıyor çok komik geliyor kaydirigubbakcemile3
bekoo gözünadyınn bebeişimm
ya bende hiç küçük bebek bakmadım zorlanırmıyım merak ediyorumm off ya
agresifimbellietmiyorum, yine gelmilş benimki sempatiksalakcinni
gelemz annsi
anım çok güzel bişey bu böyle! fiyatıda çok uygun ben burda sordum bunun aynısını tanesi 1,5 tl idi
çanım korkma 37 haftayı çiger gelşiimini tamamlaması için bekliyordur..benim büyük oğlanda 36 haftasında doğdu..hiç bişeyi yoktu...Allah sağlıkla getirsin kuçağına..hem haftasına göre kilosuda güzel bene...
pardon gelmez yani annesi çok güzel şeyler duuycaksın allah büyük
kızlar çokk saolun iyiki varsınız rahatladım biraz inşallah sizde güzel haberler alırsınız.. sonrada minikleri alırız kucagımıza allahın izniyle sag salim...
Kızlar ard arda döküleceğiz gibi gözüküyor, bakalım ilk doğuran kim olacak.Beko maşallah bebeğine.Ama ben bir şeyi anladım bebeğinin kilosu haftasına göre çok iyi plesanta yaşlanması olsa bebeğinin zayıf olması gerekmez miydi?Yanlış mı düşünüyorum?
toprakcım ben geçen hafta gittim dr uma yoktu zaten böyle birsey kilo artışıda zaten bu hafta olmuş. plesantada yaşlanmada bu hafta.. benim kaygımda bundan sonrası için .. bende gestasyonel diyabette olunca bu yaşlanmayla birlikte bebek büyümez mi diye zaten benim diyetimde hersey kısıtlı...yoksa sen dogru düşünüyosun...ben her hafta dr a gidince bunları daha yakından takip edebiliyorum.
Her şer görünende vardır hayır zaten simenaycım, bak doğum korkusu vs hiçbişi kalmadı :))Sorma Dimplecim yaa, geçen hafta bugun hastanede yatıyordum, inşallah bir daha öyle bir gün yaşamam, hastanede iken tir tir titredim valla, bebek doğacak diye, neyseki iğne ve ilaçlar iyi geldi, bak bir haftasını geçirdim bile, 2 haftacık daha dursa kızım 37. haftada oluyoruz, bende bu sürede kendimi sezeryana ve doğuma hazırladım inan, korkmuyorum artık, bebekle ilgili hazırlıklarımda bitti, herşey tamam, günümü bekleyecem paşa paşa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?