2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim berbat ebru senin bu kadar değildir canım benimaz önce mutfakta yere baktım bakmaz olaydım ne arasan var sac tuy toz pislikk aman allahım vavalhi temizlik ytapmayı dahi özledim

ya benim o kadar değil ama bendede titizlik var biraz leke falan görsem bir yerde rahatsız olurum o temizlenene kadar..artık evin içinde dolaşmıyorum pek gözüme bişey çarpmasın diye..bebişi doğurayım toparlayayım kendimi evimi iyice bir temi<zleyeceğim...

ayy cokk guzel bende kahve karemel tarzı böyle bii istiyorum ama arkadaşlarım zaetn lohusalıkta kendimi kötü hissedeceimi sac rengimlede oynarsam iyice kötü olacamı düşünüyor

buarada hemen sac rengiine bende istiyoprum dedim kıskancmıyım neyim sempatiksalakcinni

ya doğumdan sonra yaptıralım kız bir örnek oluruz..gülen bana yakışırmı acaba bu renk buğday tenliyim ben..olurmuki...

günaydın herkese kızlar.

Yazcım maaşallah Alp kuzuya, demek iki hafta önden gidiyormuş.
Gözün aydın canım....
çok sağol bosnacımopuyorumnanaktan
gözünaydın canım maşşallah bebeğine.

oyy masallahh canımm bebeişinee
benimde kafası önde gıdıyooo koca kafalılar zemuszemus
teşekkürler gülay canım sorma yaa bizimkiler koca kafalı olcakkaydirigubbakcemile3
canım sağol seninde gözün aydın maşşallah bebeğine.
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
aman yarabbi ne iç açıcı ne güzel bir haber.gözünaydın ebru çal ordan bişeyler iki dönüverelim bu habere:dance:

canım senin şu kocada dayaklık heeeklava:
çocokla mı ilgilenicen iki dükkanla mı?kolay mı sanıyor o bu işleri.ne diyeyim Allah yardımcın olsun.

herkese merhaba
birnokta,yaz34,kussebial,mcoşkun ve gözümden kaçan başka annecikler varsa hepiniz gözünüz aydın,bebeklerinize maşallah.bugün çok kişi bebeklerini görmüş , ne güzel
sağol canım darısı başına.
ebrucum gözünaydın bebeğin daha fazladır bence tahminine bakma sen.
evet eşim de kütahyalı :) neresindensin?

benim eşim de kütahyalıkaydirigubbakcemile2

ebrucum saol canım dogru söylüosun en ufak bi sancıya zırt diye hastaneye kosmamak lazım heleki sen daha deneyimlisin tabi 3 4 saat içinde siddetli sancıyla doguranda varmış az da olsa..

ebrucum saol canım dogru söylüosun en ufak bi sancıya zırt diye hastaneye kosmamak lazım heleki sen daha deneyimlisin tabi 3 4 saat içinde siddetli sancıyla doguranda varmış az da olsa..

ebru birde senin dr nede bağlı ya...benim ilkimde sancı yoktu,suni sancı verdi doğurtturdu,,benim dr öyle paracı değildir..sezeryanada pek sıcak bakmıyor...onun yerinde başkası olsaydı belki beni sezeryana yönlendirebilirdi hemen...çünkü rahim açıldığı halde ıkınma refleksim yoktu...bebeği itemiyordum...

olur çokta güzel olur ben çok beğendim rengini.benim saçlarımda boya yok doğal rengi ama yaptırmak istiyorum cesaret edemiyorum nasıl olacak diye???

bence sana gider bu renk...

ebruu tenınee canımm sacın rengıı donermı acep

döner canım,bir ara civ civ sarısı yaptırmıştım kazayla.kuaför istediğim saçöı tutturamamıştı....

zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

yakışıırr ebruu
senın sacın sıyah ama donermı

benim asıl saç rengim kestane..ordaki siyah boya gülay,,,şimdi saçımda kendi renginde kestane....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…