- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #43.541
benim berbat ebru senin bu kadar değildir canım benimaz önce mutfakta yere baktım bakmaz olaydım ne arasan var sac tuy toz pislikk aman allahım vavalhi temizlik ytapmayı dahi özledim
bu saç rengi
bu saç rengi
bence süperrrrr benim saçım su anda 3 renk :))))) siyah -kahve ve uçlarda hafif sarılık kaldı
kütahya merkezseninkiler neresinden ?
bana yakışırmı acaba ya..renk çok güzel ,bayılıyorum bu saç rengine...
simavdan canım...ama merkez çok güzel...
ayy cokk guzel bende kahve karemel tarzı böyle bii istiyorum ama arkadaşlarım zaetn lohusalıkta kendimi kötü hissedeceimi sac rengimlede oynarsam iyice kötü olacamı düşünüyor
buarada hemen sac rengiine bende istiyoprum dedim kıskancmıyım neyim sempatiksalakcinni
çok sağol bosnacımopuyorumnanaktanYazcım maaşallah Alp kuzuya, demek iki hafta önden gidiyormuş.
Gözün aydın canım....
gözünaydın canım maşşallah bebeğine.kızlar ya yetişemedim yine hızınıza..kontrolden geldik biz :) kızım normal poziisyonunu almış çok şükür ters duruyodu ya hanım..!! 2150 gr olmuş boyu 43 cm 32+6 haftasındayız..doktor iyi dedi ama sizce nasıl azcık zayıf mı?
YAZ34-MCOSKUN-BİR NOKTA :bebikleremaşallah tekrar kızlar. MCOSKUN sene aramızda 3 gün var. bakalım yarın bende öğrenicem nasıl kaç kg.ama bence kg maaşallah iyi. geçende başka yerden takip ettim.32 haftaya baktım 2000 altıydı genel. iyi iyi seninki maaşallah ona.
teşekkürler gülay canım sorma yaa bizimkiler koca kafalı olcakkaydirigubbakcemile3oyy masallahh canımm bebeişinee
benimde kafası önde gıdıyooo koca kafalılar zemuszemus
canım sağol seninde gözün aydın maşşallah bebeğine.HERKESE MERHABA
beko,bir-nokta,yaz ve mcoskun hepinizin gözü aydın.
BENİM BEBİŞTE 2200 OLMUŞ 47 CM.doktora göre geçen haftalara göre az almış 3500 kilo falan doğurursun diyor.AMA BEN 3 HAFTADA 3 KİLO ALMIŞIM MAKARNA PİLAV HAMURİŞİNE SON.bebeğimede bir sürü şey aldım şimdi kontrol etcem eksik bişey varmı diye bir pijammam atlet bez falan olayım kaldı birde yıkamak.Bidahi kontrol 2 hafta sonra.Ondan sonra her hafta herkesi öptüm sonra görüşürüz.
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyytkııızlar çok mutluyum,görümcem aradı ..annemle konuşurlarken annem sordu dünürler gelçekmi? diye,,hahay gelmeyeceklermiş.kayınvalidem iyi değilmiş pek....benim kocam istediği kadar k...ç....nı yırtsın,gelçekler diye.. :)))
canım senin şu kocada dayaklık heeeallah cızırtını wersin benim buu kocamınmafoldumben gitmiş başka bi sucu daha almışşşş offf ya başım beladan kurtulmuyo yaaaaamafoldumben şimdi iki katı işimiz olacak tamam belki iyi olacak ama ben dükkanla değil bebeğimle ilgilenmek istiyorum zatn zor olacak şimdi iki katı başım boka girdiii
sağol canım darısı başına.herkese merhaba
birnokta,yaz34,kussebial,mcoşkun ve gözümden kaçan başka annecikler varsa hepiniz gözünüz aydın,bebeklerinize maşallah.bugün çok kişi bebeklerini görmüş , ne güzel
ebrucum gözünaydın bebeğin daha fazladır bence tahminine bakma sen.kıssslaaarrr hemen paylaşmak istedim şimdi geldik doktor amcamızdan..kızımın gelişimi iyiymiş ilk defa kilosunu sordum herhangi bi çlçüm yapmadı tahmini 1.700 gr dedi bende düşük degilmi kilosu dedim 2 küsür bekliodum hayır asıl bundan sonra ikiye katlanarak kilo alıcak gayet normal 3 3.5 kiloda dogar dedi..ve 15 günde bir kontrole cagırdı aRTIK..ve beni dewlete yönlendrdi doguma herhangi bi özel hastane önermedi 3 4 saat sancıdan sonra bi sorun bulup sezeryana alıyolar direk dedi beklememek için..cünki normal dogum 8 9 saat sürer dedi..bende galiba özel hastane olayından vazgectim..
evet eşim de kütahyalı :) neresindensin?
ebrucum saol canım dogru söylüosun en ufak bi sancıya zırt diye hastaneye kosmamak lazım heleki sen daha deneyimlisin tabi 3 4 saat içinde siddetli sancıyla doguranda varmış az da olsa..canım gözün aydın..bebiş maşallah...o zaman evde sancıyı geçirip öyle gitmek lazım hastaneye....
benimde o sıkıntım var..pazartesi kadın alaçağım temizliğe,,benim eşim yapmaz..annemde yaşlı ona yüklenemem..kendimde hiç yapamaz oldum mecbur kadın alaçağım yarım gün gelse yeter...
ya benimkide bunu istiyomuş...
tenin ne renk
banada fazladır gibi gelio yazgıcım zaten bi ölçüm yapmadı tahmini söyledi saglıklıymışya yeter..ebrucum saol canım dogru söylüosun en ufak bi sancıya zırt diye hastaneye kosmamak lazım heleki sen daha deneyimlisin tabi 3 4 saat içinde siddetli sancıyla doguranda varmış az da olsa..
ebrucum saol canım dogru söylüosun en ufak bi sancıya zırt diye hastaneye kosmamak lazım heleki sen daha deneyimlisin tabi 3 4 saat içinde siddetli sancıyla doguranda varmış az da olsa..
olur çokta güzel olur ben çok beğendim rengini.benim saçlarımda boya yok doğal rengi ama yaptırmak istiyorum cesaret edemiyorum nasıl olacak diye???
ebruu tenınee canımm sacın rengıı donermı acep
günaydın herkese kızlar.
çok sağol bosnacımopuyorumnanaktan
gözünaydın canım maşşallah bebeğine.
teşekkürler gülay canım sorma yaa bizimkiler koca kafalı olcakkaydirigubbakcemile3
canım sağol seninde gözün aydın maşşallah bebeğine.
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
aman yarabbi ne iç açıcı ne güzel bir haber.gözünaydın ebru çal ordan bişeyler iki dönüverelim bu habere:dance:
canım senin şu kocada dayaklık heeeklava:
çocokla mı ilgilenicen iki dükkanla mı?kolay mı sanıyor o bu işleri.ne diyeyim Allah yardımcın olsun.
sağol canım darısı başına.
ebrucum gözünaydın bebeğin daha fazladır bence tahminine bakma sen.
benim eşim de kütahyalıkaydirigubbakcemile2
yakışıırr ebruu
senın sacın sıyah ama donermı
bence sana gider bu renk...
benim asıl saç rengim kestane..ordaki siyah boya gülay,,,şimdi saçımda kendi renginde kestane....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?