- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #43.521
günaydın kızlar, bugün çokkkk mutluyum çünkü dr kontrolüm var öğlen :))) kocamla çıkarken buluşmalarımızda bu kadar heyecanlanmıyodum oğlumu görecem ya müthiş heyecanlıyım :)))
Günaydın kızlar.
Ebru, güzel haberlerle gelirsin umarım.
Gülay, sen de dikkat et yediklerine sonra reflüden şikayet ediyorsun.
Ben bugün okulda toplantıya katılacağım, tüm gün olmam çok konuşmayın okuyamıyorum sonra :))
Patronumla para meselesini konuşacağız bir de, sonu iyi olur inşallah...
senınn dogurasınn varr kaynana ıyılessmeeddennn demıın
günaydın kızlar...!canım ben de saçımı yaptırmak istiyomama emin değilim..eşim de açık renk olsun diyo,ne anlatmak istediğini fazla anlayamasam da sanırım açık kumral falan istiyo,tam çiğ sarı olmicakmış kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar, bugün çokkkk mutluyum çünkü dr kontrolüm var öğlen :))) kocamla çıkarken buluşmalarımızda bu kadar heyecanlanmıyodum oğlumu görecem ya müthiş heyecanlıyım :)))
kızlar bu arada ben bugün antebe gidiyom kocacık çok mahzun ama napiym...afyonda yapcam doğumu,ordan da afyona gitcem..neredeyse 2 ay var ben seni göremicem dedikçe içim cızlıyo..ama iş de ianada bindi,çok üzdü beni şimdi gitmezsem tüm ipler elinde olcak..hem onun hem kaynananmın...neyseki biletim alındı ama onu çok özlicem
ya bende istiyorum..böyle bal köpüğümü ne diyorlar ondan istiyprum eklerim sonra rengin fotosunu...
canım şimdi benim kafamın yarısına kadar bal köpüğü balyajlı..şimdi o daha açık iisityo ama ben korkuyom bebeğe zarar verir diye..yoksa doğuma çirkin olcam
kızlar bu arada ben bugün antebe gidiyom kocacık çok mahzun ama napiym...afyonda yapcam doğumu,ordan da afyona gitcem..neredeyse 2 ay var ben seni göremicem dedikçe içim cızlıyo..ama iş de ianada bindi,çok üzdü beni şimdi gitmezsem tüm ipler elinde olcak..hem onun hem kaynananmın...neyseki biletim alındı ama onu çok özlicem
kıssslaaarrr hemen paylaşmak istedim şimdi geldik doktor amcamızdan..kızımın gelişimi iyiymiş ilk defa kilosunu sordum herhangi bi çlçüm yapmadı tahmini 1.700 gr dedi bende düşük degilmi kilosu dedim 2 küsür bekliodum hayır asıl bundan sonra ikiye katlanarak kilo alıcak gayet normal 3 3.5 kiloda dogar dedi..ve 15 günde bir kontrole cagırdı aRTIK..ve beni dewlete yönlendrdi doguma herhangi bi özel hastane önermedi 3 4 saat sancıdan sonra bi sorun bulup sezeryana alıyolar direk dedi beklememek için..cünki normal dogum 8 9 saat sürer dedi..bende galiba özel hastane olayından vazgectim..
ev o kadar pis o kadar tozluki sürekli hapşuruyorumm
yarın memete evi süpürtüp sildirmem gerek muhahakkk
ii yolculuklar sana bana komsu geliyosun yani bende kütahyadayım
ebru cok küçük anlaşılmıyoo
evet eşim de kütahyalı :) neresindensin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?