2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar, bugün çokkkk mutluyum çünkü dr kontrolüm var öğlen :))) kocamla çıkarken buluşmalarımızda bu kadar heyecanlanmıyodum oğlumu görecem ya müthiş heyecanlıyım :)))

sağol canım..sanada kolay gelsin....

senınn dogurasınn varr kaynana ıyılessmeeddennn demıı n

he ya kaynana iyileşmedendoğurayım şu veledi ben... :))

ya bende istiyorum..böyle bal köpüğümü ne diyorlar ondan istiyprum eklerim sonra rengin fotosunu...

günaydın kızlar, bugün çokkkk mutluyum çünkü dr kontrolüm var öğlen :))) kocamla çıkarken buluşmalarımızda bu kadar heyecanlanmıyodum oğlumu görecem ya müthiş heyecanlıyım :)))

güzel haberlerle gel inşallah...

ya bende istiyorum..böyle bal köpüğümü ne diyorlar ondan istiyprum eklerim sonra rengin fotosunu...

canım şimdi benim kafamın yarısına kadar bal köpüğü balyajlı..şimdi o daha açık iisityo ama ben korkuyom bebeğe zarar verir diye..yoksa doğuma çirkin olcam

kızlar bu arada ben bugün antebe gidiyom kocacık çok mahzun ama napiym...afyonda yapcam doğumu,ordan da afyona gitcem..neredeyse 2 ay var ben seni göremicem dedikçe içim cızlıyo..ama iş de ianada bindi,çok üzdü beni şimdi gitmezsem tüm ipler elinde olcak..hem onun hem kaynananmın...neyseki biletim alındı ama onu çok özlicem

ii yolculuklar sana bana komsu geliyosun yani bende kütahyadayım

Günaydın herkese a.s.

Kaç gündür giremedim ablamlar burada olduğu için

Perşembe günü burada bahsettiğim arkadaşım sezeryanla doğum yaptı dün görmeye gittim hastaneye
Tatlı bir bebişi olmuş Allah bağışlasın.. Darısı başımıza..

Bize gelecek olursak ıyiyiz şükür fakat ödem olayı iyice artmaya başladı ayak bileklerim kütük gibi
akşam üstü bacaklarım ve ellerimde şişmiş oluyor... alsanaalsanasmile

4 günlük geçmişi okumaya cesaret edemiyorum ama şöyle bir bakayım yinede...
sempatiksalakcinni

canım sen bekle doğumu ne olur ne olmaz..gerçi son 3 ay doğal boyayşa izin veriyorlarmış...

canım iyi yolculuklar..arada ayrılıklar iyidir..özlesinde kıymetini anlasın birazcık...

kıssslaaarrr hemen paylaşmak istedim şimdi geldik doktor amcamızdan..kızımın gelişimi iyiymiş ilk defa kilosunu sordum herhangi bi çlçüm yapmadı tahmini 1.700 gr dedi bende düşük degilmi kilosu dedim 2 küsür bekliodum hayır asıl bundan sonra ikiye katlanarak kilo alıcak gayet normal 3 3.5 kiloda dogar dedi..ve 15 günde bir kontrole cagırdı aRTIK..ve beni dewlete yönlendrdi doguma herhangi bi özel hastane önermedi 3 4 saat sancıdan sonra bi sorun bulup sezeryana alıyolar direk dedi beklememek için..cünki normal dogum 8 9 saat sürer dedi..bende galiba özel hastane olayından vazgectim..

ev o kadar pis o kadar tozluki sürekli hapşuruyorumm
yarın memete evi süpürtüp sildirmem gerek muhahakkk

ebru nası ölçüm yapmadan kilo söyledi çok sacma değilmi sencede

canım gözün aydın..bebiş maşallah...o zaman evde sancıyı geçirip öyle gitmek lazım hastaneye....

ev o kadar pis o kadar tozluki sürekli hapşuruyorumm
yarın memete evi süpürtüp sildirmem gerek muhahakkk

benimde o sıkıntım var..pazartesi kadın alaçağım temizliğe,,benim eşim yapmaz..annemde yaşlı ona yüklenemem..kendimde hiç yapamaz oldum mecbur kadın alaçağım yarım gün gelse yeter...

benim berbat ebru senin bu kadar değildir canım benimaz önce mutfakta yere baktım bakmaz olaydım ne arasan var sac tuy toz pislikk aman allahım vavalhi temizlik ytapmayı dahi özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…