2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaww herkesinde alt taraf sıkıntı içindeymiş bendede 3,4 gündür oluyo cıglık atıyorum oturdugum yerden kalkarken acaba acılmamı oluyo alt tarafta yaa dogum yaklasmıs olabılırmı

nasıl oluyır o yalancı sancılar kasılmayla beraber ağrı da oluyormu ???eyvahedigeldismile

selkie sen ayırırsın da biz nasıl ayırcaz o mesele..

ayırırsın canım yalancı sancıar genelde daha hafif vurur...gerçek sancı daha sert ve düzenlidir.düzenli aralıklarla gelir gider.yalancı sancı sadece karına vurur,gerçek sancı belede vurur...bak sana ayrıntılı açıklama

Yalancı kasılma ve gerçek doğum sancısı arasındaki fark | Doğum

nasıl oluyır o yalancı sancılar kasılmayla beraber ağrı da oluyormu ???eyvahedigeldismile

ya tam olarak insanın canı yanmıyor aslında rahatsız ediyor..böyle birisi sanki karnını eliyle sıkıp bırakıyor...

günaydın mart kedilerim benim..bu gün ben erkenciyim sanırım.nasılsınız?.bu gün bebişi görmeye gideceğim..biraz heyecan var!bakalım dr doğum için tam tarih verebileçekmi?

Günaydınn
Günün ılk mesajı bizdenmii kaydirigubbakcemile3
dün akşam yemeği yaktım kömür oldu hatta
eşimdegitti etsiz çig köfte aldı nereden baksanız yarım kıloyu tek basıma yedim
sonrada bir midem agrıdı ay anlatamam 45 dk tuvalette oturdum maaf oldumm
bir daha böyle hayvani şekilde yemiyeceğimm
sonrada hemencik uyudum
şimdideomlet yapıyorum peynirkli pul biberli azıcık yicem sempatiksalakcinni
öğlen eşim işten cıkıcak eminönüne gidicez
şimdide annesine gitti ! eyvahedigeldismile
özlemiş görecekmiş ne zamandır görmüyormuş
bende gelsinler gör dedim yalnız annem değilki babamda dedi babandagelsin gör bende göreyim dedim
ne desinki adamda işte yani
buarada tutturdu o patiklerden ör diye bi kere olacak diyo sonra aklında kalıp ömrümü yeme dedi
kafamçokkarıştı bunu duymak canımıda acıttı yani
Belki ileride tekrar bir bebek yaparız bellimi olur ama gercekten cok para gerek 10milyarımız olmalı yani
neyse işte böyle canlar
dogumdan önce sacımı röfle yaptırmak istiyorum ama gene para durumundan o işte yaş galiba

Ebru günaydınn canım
buarda ben snei tanıdım canımm başka biri eklemişte onu soruyodum dünn

bugun senden haber bekliyoz sen haftaya pırlarsın

:))))))))) alemsin he!ne zorun vardı o kadar çiğ köfteyle!

benmde adam uyanmadı daha 8;30 da gidip onu uyandırıp işe tollayacağıım..sonra kahvaltı ederim...2 tane elma 1 tane muz yedim tutar beni o saate kadar

Ebru günaydınn canım
buarda ben snei tanıdım canımm başka biri eklemişte onu soruyodum dünn

bugun senden haber bekliyoz sen haftaya pırlarsın

he kız bencede ben haftaya pırtlatıcam dua ette bulsun 4000 gr yoksa dr nin niyeti yok almaya kendi gelmezse....

ay ebn gideyim koçişi uyandırayım,ançak kalkar!görüşürüz sonra ....byeeee

Günaydın kızlar.

Ebru, güzel haberlerle gelirsin umarım.

Gülay, sen de dikkat et yediklerine sonra reflüden şikayet ediyorsun.

Ben bugün okulda toplantıya katılacağım, tüm gün olmam çok konuşmayın okuyamıyorum sonra :))

Patronumla para meselesini konuşacağız bir de, sonu iyi olur inşallah...

senınn dogurasınn varr kaynana ıyılessmeeddennn demıı n

canann evett kesmemm gerekk
ben patıge baslıyorum bırazdan sen gıt toplantıya ben senı gecerımm

günaydın kızlar...!canım ben de saçımı yaptırmak istiyom ama emin değilim..eşim de açık renk olsun diyo,ne anlatmak istediğini fazla anlayamasam da sanırım açık kumral falan istiyo,tam çiğ sarı olmicakmış kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 bende kahve ıstıyorum ancak arkadaslarım kendını kotu hıssedersınlohusalıkta dıyolar
rofleye devam herhal

ben cıkıyorumm
kuran okums
am gerek hatım edıyorumda annemler benı 20.cüzde bılıyolar ancak ben hala 9 cüzdeyımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…