2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen canım zaten bu doktorumun calıştıgı hastane özel asşlında ama gel görki sezeryan yapılıo sadece ve bana sezeryani istersen yaparım diyo yani benim normai istedigimi bilio ve ona uygun hastane ve doktor ayarlamaya calışıyo..bikaç özel hastanedeki bu normal diye gidip sezeryana alınmalarını anlattı adam senelerin doktoru ve piyasayı az cok bilio..sende bırakma doktorunu paracı doktorlardan amanımız yok..

olmadı boyarım yine üstünü degilmi?saçımı yıpratırmı acaba..kızıl yıpratıyor mesela ...çok sık boya istiyor kızıl buda öyle olurmuki...

bunun sana dezavantajı sürekli makyaj gerektiren bir renk olması yoksa solgun gösterir.bundada dip boya gerekir ama canım.

iyimiş senin dr de..sende inşallah güzel bir hastane bulursun....

opuyorumnanaktan cumartesilerı çok sıkıcııtv bişi yoog

Merhabalar arkadaşlar perşembeden beri giremiyorum çünkü işyerinde çok yoğundum
bi bakıyım dedim kimler var diye ama kimse kalmamışşş :)
Dün bizde kızımızın odasını sipariş verdik..hele bi gelsin de resimlerini koyarım..gerçi benim oda 5 martta gelicek..gelene kadar çoğu kişi doğurmuş olucak :)

hayırlı yolculuklar canım...

günaydın kızlar, bugün çokkkk mutluyum çünkü dr kontrolüm var öğlen :))) kocamla çıkarken buluşmalarımızda bu kadar heyecanlanmıyodum oğlumu görecem ya müthiş heyecanlıyım :)))
ayy ne güsel bende haftaya cumartsi görücem bakalım kaç kilo olmuş bıdık

slm biz geldik..
ama kimse yok hava güzel hanımlar gezmeyemi gitti yoksa
kızlar bi kaçgün bende giremiyecem malum evde boya badana başlıyo,
inşallah ben yokken fazla gelişen bişey olmaz bebeklerden başka :)

selam.sordun mu doktoruna agrının sebebı ne olabılırmıs?

:Saruboceq:

hayırlı yolculuklar canım

neden olcum yapmadı kı ?

ay alem bu kayınvalidem kaydirigubbakcemile3
mart ın 15 ınde sezeryan ıle dogum yapacagımı bılmem nerenın koyundekı akrabasına anlatıo

selamlar ben geldim kocam izinliydi yine 1e kadar yattım dinlendim şimdi çıktım kocişte beşiktaşa indi, sıkılmış beyfendi hıh hem sıkılıyo hem ikinci dükkanı alıyomafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…