- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #43.601
ay canım çok sağ ol kısmet değilmiş :) sen tak onu da benim yerime olumunekankayizsmile
bndede war aynından:gitme: neyse ya kısmet değilmiş o takımın da aynısı bizde war pembesi yani:) çok beğenmiştim ben annem almıştı banada. beraber giydirip resimlerini koyarıs yawrularımızın artıkolumunekankayizsmile
kızım doğurup gelseydin yasempatiksalakcinni yeter mahwetcen kendini çocuk 4 kiloyu geçecek 15ine kadar bndede geçen hafta 1 cm açılma wardı bakalım ptesi ne diyecek bide aniden 4cm açılmayla doğuma almasın da beninaniknanik
pekmezi bırak bari çocuk zaten 10 günde alır yine kilo obez yapma ,iyice yazık sanada
boyu posuda uzamış erdem beyin maşallah onaerdem olcak tı dimi ismi? erenden wazgeçtin:uhm:
bi şey sorcam benim oğlan ters duruyo hala bugün popo geliş dedi dr ne zaman döner bunlar yaw
ben 15 mart erken dıye dusunuyorum sezeryan ıcın normal dogursam 30 mart olacak doktor 15 ı gıbı alırız demıstıbenimde aynı tarih hemen hemen sezeryan için . dr dan geldim şimdi oğlum yüzünü yine göstermedi .33+0 olduk bugün itibariyle
kızlar nasılsınız ben geldim dr den...
bebeğim 3675 gr olmuş.boyu 53 cm..rahimdede 1cm açılma olmuş...
bu hafta sancı ve nişan bekleyeceğiz....
gelmezse cumartesi yine gideceğim dr ye..15 şubat gibi oğlumu suni sancı yoluyla dünyaya getireceğim...
leğen kemiğimde kayma var dr 4000 gr yukarı olursa bebek zor olaçak senin için çok dedi...o nedenle daha fazla beklemeyeceğiz...nst ye girdim makinada sncı çıkmadı......
şu vajinadaki açıma falanda ordaki kemiklerin ve kasların kendini doğum için hazırlanmasından kaynaklanıyormuş...endişe etmeyin...
dun 8 ay oncekı resımlerıme baktım az kaldı aglıyordum.manken gıbıymısım yaw.mafoldumbenaynen canım bende hiç bu kadar yemek yemezdim..1 haftadır gece bile açıkıp meyve falan yiyiyorum :))) fizikten geriye bişey kalmadı,eski halime dönmem 6 ayı bulur herhalde...olsun sağlıklı olsunlarda yeter...
ben 15 mart erken dıye dusunuyorum sezeryan ıcın normal dogursam 30 mart olacak doktor 15 ı gıbı alırız demıstı
masallah bebısıne sımdıden 53 cm se buyudugunde daha uzun olur kesın
dun 8 ay oncekı resımlerıme baktım az kaldı aglıyordum.manken gıbıymısım yaw.mafoldumben
doğurtnadı kız ben ne yapayım....:))))))))
hehe bakalım senmi gidecen önce benmi?açılmışız 1 cm zaten.....:))) yok kesicem zaten pekmezi falan yeter ya..birde çıkarması var onu demi....adını bilmiyoruz,benim adamın fikri değişti yine..ne olaçakğı belli değil..çocuk doğacak adı belli değil...sempatiksalakcinni
he ya benim yanımdfa bi kadın daha wardı 37 haftanın içindeydi 3cm açılması olmuş ona 2 gün sonra gel demiş yine bakalım ben daha açıldımmı ama hiç yürümedim mal gibi oturuyom burda bakalım ne olcak 3 cm falan olduysam kesin hafta içi doğururum bendeakannehir
yalnız değilsin ebrucum bizim kızında daha iki ismide belli değil
ceylin
ceren
cansu
helin
heval
denizboshayallersmileboshayallersmile
gelmezse cumartesi yine gideceğim dr ye..15 şubat gibi oğlumu suni sancı yoluyla dünyaya getireceğim...
leğen kemiğimde kayma var dr 4000 gr yukarı olursa bebek zor olaçak senin için çok dedi...o nedenle daha fazla beklemeyeceğiz...nst ye girdim makinada sncı çıkmadı......
şu vajinadaki açıma falanda ordaki kemiklerin ve kasların kendini doğum için hazırlanmasından kaynaklanıyormuş...endişe etmeyin...
Hahahahaa diğer dükkana da bebeşini oturtturur artık eşin aile şirketi kuruyor baksana ....Şaka bir yana ama sen tavrını koy ve beni düşünme de ben bundan sonra bebeğimle ilgileneceğim de....selamlar ben geldim kocam izinliydi yine 1e kadar yattım dinlendim şimdi çıktım kocişte beşiktaşa indi, sıkılmış beyfendi hıh hem sıkılıyo hem ikinci dükkanı alıyomafoldumben
Maşallah yaaa hadi hayırlısı ama hastane için öyle düşünme senin sancın gelmediğin sürece gitme zaten hastaneye devlet hastaneleri ne kadar hijyen birde onu düşün ...kıssslaaarrr hemen paylaşmak istedim şimdi geldik doktor amcamızdan..kızımın gelişimi iyiymiş ilk defa kilosunu sordum herhangi bi çlçüm yapmadı tahmini 1.700 gr dedi bende düşük degilmi kilosu dedim 2 küsür bekliodum hayır asıl bundan sonra ikiye katlanarak kilo alıcak gayet normal 3 3.5 kiloda dogar dedi..ve 15 günde bir kontrole cagırdı aRTIK..ve beni dewlete yönlendrdi doguma herhangi bi özel hastane önermedi 3 4 saat sancıdan sonra bi sorun bulup sezeryana alıyolar direk dedi beklememek için..cünki normal dogum 8 9 saat sürer dedi..bende galiba özel hastane olayından vazgectim..
bol bol su iç canım yaaa ödemler için ve ayaklarını yüksekte tutmaya çalış....Gerekirce 2-3 tane kırlent koy ayaklarının altına....Hediyelerinizide görelim yani ama geç kalınmış hediyeler baksanaaaGünaydın herkese a.s.
Kaç gündür giremedim ablamlar burada olduğu için
Perşembe günü burada bahsettiğim arkadaşım sezeryanla doğum yaptı dün görmeye gittim hastaneye
Tatlı bir bebişi olmuş Allah bağışlasın.. Darısı başımıza..
Bize gelecek olursak İyiyiz şükür fakat ödem olayı iyice artmaya başladı ayak bileklerim kütük gibi
akşam üstü bacaklarım ve ellerimde şişmiş oluyor... alsanaalsanasmile
4 günlük geçmişi okumaya cesaret edemiyorum ama şöyle bir bakayım yinede... sempatiksalakcinni
ay alem bu kayınvalidem kaydirigubbakcemile3
mart ın 15 ınde sezeryan ıle dogum yapacagımı bılmem nerenın koyundekı akrabasına anlatıo
maşallah yaaa oğluna Selkie 14 Şubatta doğuma git bence doğumun için Sevgililer gününe de güzel hediye olur oğluşun ..Şaka bir yana sağlıklı doğumlar nasip etsin az kaldı walla hadi hayırlısı...
yaw delümüsün çocuk kıwama gelmiş artık 4kilo sütü nasıl doğurcan yazık sanada bee dur bakalım selkie beraber doğurcaz bu gidişle pazrtesi belli olur benimde ne olacağım açılma artmışsa muhtemelen 1 haftaya doğururum gibime gelioohaoldumsmilekız açılırmıyız bizde hafta sonun a kadar 3 cm..benim dr de yürü bol bol dedi bana...en azından evin içinde dedi..bende yatıyorum çamış gibi, yürüdüğüm falan yok..aslında ben bi hafta daha kalsın istiyorum ya...
bak brence bu isimlerden ceren çok güzel birde helin...olumunekankayizsmile ceylin bu sene çok kime sorsam ceylin diyor bebeğinin adını...
dün akşam söledim zaten.. dedim ki biz ömür boyu bu işi mi yapıcaz yeter dedim benim hep içimde bi ewimizi arabamızı alıp dükkanıda satıp ewimde çocuumla ilgilenmek war dı sen şimdi bi dükkan daha alıyosun dedim o da sarıldı öptü ( işini bilio şerefsiz) kuşum dedi bende zaten onu istiyorum benim senden tek isteğim 1 sene en fazla 2 sene daha bana destek ol bu yaza değil bi dahaki yaz sonuna... toparlanalım bende öyle yapıcam zaten dedi kendime bi ufak büfe tarzı bi iş açarım siz kızımla tost yemeye gelirsiniz dedi hergün yanıma... ( kesin öle bi işte açsa bu beni alır tostçu, ayrancı yaptırır ya neyse:1no2:) ben dedim bebeğimle ilgilenmek istiyorum doğumdan sonra 2 ay beni rahat bırak dedim, benim demem lazımmışki bir an önce toparlaniym işlerin başına geçiim ben ne diyomuşum.. o onunda çaresine bakacakmışşşşmafoldumben[
Hahahahaa diğer dükkana da bebeşini oturtturur artık eşin aile şirketi kuruyor baksana ....Şaka bir yana ama sen tavrını koy ve beni düşünme de ben bundan sonra bebeğimle ilgileneceğim de....
canım ya ben bunu yazdıkdan 15 dk sonra merdıvenden dustu kadıncagız Allah korudu :Saruboceq:
bol bol su iç canım yaaa ödemler için ve ayaklarını yüksekte tutmaya çalış....Gerekirce 2-3 tane kırlent koy ayaklarının altına....Hediyelerinizide görelim yani ama geç kalınmış hediyeler baksanaaa
selkıe 15 martda ılk bebısın dunyaya gelmıs.nasıl huyu suyu ? dogum tarıhlerının ve ısımlerın karakter belırledıgıne cok ınanırım ben
yaw delümüsün çocuk kıwama gelmiş artık 4kilo sütü nasıl doğurcan yazık sanada bee dur bakalım selkie beraber doğurcaz bu gidişle pazrtesi belli olur benimde ne olacağım açılma artmışsa muhtemelen 1 haftaya doğururum gibime gelioohaoldumsmile
dün akşam söledim zaten.. dedim ki biz ömür boyu bu işi mi yapıcaz yeter dedim benim hep içimde bi ewimizi arabamızı alıp dükkanıda satıp ewimde çocuumla ilgilenmek war dı sen şimdi bi dükkan daha alıyosun dedim o da sarıldı öptü ( işini bilio şerefsiz) kuşum dedi bende zaten onu istiyorum benim senden tek isteğim 1 sene en fazla 2 sene daha bana destek ol bu yaza değil bi dahaki yaz sonuna... toparlanalım bende öyle yapıcam zaten dedi kendime bi ufak büfe tarzı bi iş açarım siz kızımla tost yemeye gelirsiniz dedi hergün yanıma... ( kesin öle bi işte açsa bu beni alır tostçu, ayrancı yaptırır ya neyse:1no2:) ben dedim bebeğimle ilgilenmek istiyorum doğumdan sonra 2 ay beni rahat bırak dedim, benim demem lazımmışki bir an önce toparlaniym işlerin başına geçiim ben ne diyomuşum.. o onunda çaresine bakacakmışşşşmafoldumben
kadını öldürecen kız uğraşmasırnaşık şey
gözünaydın ebrucum maşşallah küçük tosuna
bekleme fazla zaten 4 kilo olur yada geçerse cidden işin zorlaşır riske atmaya gerek yok.ayy 9 gün kalmış oluyor ozaman beyefendinin gelişine boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?