2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay canım çok sağ ol kısmet değilmiş :) sen tak onu da benim yerime
olumunekankayizsmile

bndede war aynından:gitme: neyse ya kısmet değilmiş o takımın da aynısı bizde war pembesi yani:) çok beğenmiştim ben annem almıştı banada. beraber giydirip resimlerini koyarıs yawrularımızın artıkolumunekankayizsmile

doğurtnadı kız ben ne yapayım....:))))))))

hehe bakalım senmi gidecen önce benmi?açılmışız 1 cm zaten.....:))) yok kesicem zaten pekmezi falan yeter ya..birde çıkarması var onu demi....adını bilmiyoruz,benim adamın fikri değişti yine..ne olaçakğı belli değil..çocuk doğacak adı belli değil...sempatiksalakcinni

benimde aynı tarih hemen hemen sezeryan için . dr dan geldim şimdi oğlum yüzünü yine göstermedi .33+0 olduk bugün itibariyle
ben 15 mart erken dıye dusunuyorum sezeryan ıcın normal dogursam 30 mart olacak doktor 15 ı gıbı alırız demıstı

masallah bebısıne sımdıden 53 cm se buyudugunde daha uzun olur kesın

aynen canım bende hiç bu kadar yemek yemezdim..1 haftadır gece bile açıkıp meyve falan yiyiyorum :))) fizikten geriye bişey kalmadı,eski halime dönmem 6 ayı bulur herhalde...olsun sağlıklı olsunlarda yeter...
dun 8 ay oncekı resımlerıme baktım az kaldı aglıyordum.manken gıbıymısım yaw.mafoldumben

15 martta benim büyük oğlum dağdu :)))) benim için önemlidir o gün...

anasına sülalesine çekmiş bu velet uzun boylu olaçak... :)))

ya sorma bende eski fotolarıma bakıp uzun uzuzn bi ahhhhh çekiyorum..uzakta kaldı o günler diyorum...

he ya benim yanımdfa bi kadın daha wardı 37 haftanın içindeydi 3cm açılması olmuş ona 2 gün sonra gel demiş yine bakalım ben daha açıldımmı ama hiç yürümedim mal gibi oturuyom burda bakalım ne olcak 3 cm falan olduysam kesin hafta içi doğururum bendeakannehir
yalnız değilsin ebrucum bizim kızında daha iki ismide belli değil
ceylin
ceren
cansu
helin
heval
denizboshayallersmileboshayallersmile

uyus oluyorum bı tv programlarına yaklava:
kadının ıkızı olmus bırı doguma kakasını yutmus %50 mental gerılık olusmus.
tedavı oluyormus ama tv dekı doktora da danısıyor ayrıca.
hamıleyken boyle seyler ızlemek ınsanın sınırlerını bozuyor.Allahım evlerden ırak etsın:Saruboceq:

kız açılırmıyız bizde hafta sonun a kadar 3 cm..benim dr de yürü bol bol dedi bana...en azından evin içinde dedi..bende yatıyorum çamış gibi, yürüdüğüm falan yok..aslında ben bi hafta daha kalsın istiyorum ya...

bak brence bu isimlerden ceren çok güzel birde helin...olumunekankayizsmile ceylin bu sene çok kime sorsam ceylin diyor bebeğinin adını...

maşallah yaaa oğluna Selkie 14 Şubatta doğuma git bence doğumun için Sevgililer gününe de güzel hediye olur oğluşun ..Şaka bir yana sağlıklı doğumlar nasip etsin az kaldı walla hadi hayırlısı...

selamlar ben geldim kocam izinliydi yine 1e kadar yattım dinlendim şimdi çıktım kocişte beşiktaşa indi, sıkılmış beyfendi hıh hem sıkılıyo hem ikinci dükkanı alıyomafoldumben
Hahahahaa diğer dükkana da bebeşini oturtturur artık eşin aile şirketi kuruyor baksana ....Şaka bir yana ama sen tavrını koy ve beni düşünme de ben bundan sonra bebeğimle ilgileneceğim de....

Maşallah yaaa hadi hayırlısı ama hastane için öyle düşünme senin sancın gelmediğin sürece gitme zaten hastaneye devlet hastaneleri ne kadar hijyen birde onu düşün ...

bol bol su iç canım yaaa ödemler için ve ayaklarını yüksekte tutmaya çalış....Gerekirce 2-3 tane kırlent koy ayaklarının altına....Hediyelerinizide görelim yani ama geç kalınmış hediyeler baksanaaa

Cuma günü doktora gidenlere ve meleklerinizen hepiniz güzel haberlerle gelmişsiniz .....

selkıe 15 martda ılk bebısın dunyaya gelmıs.nasıl huyu suyu ? dogum tarıhlerının ve ısımlerın karakter belırledıgıne cok ınanırım ben

bende öyle düşündüm..ama pazar günü oluyor 14 şubat..şimdi sancım yokken dr den rica etsem ayoıp olurmuki..gerçi bizim için 15 şubatta önemli..çünkü biz 15 şubatta nişanlandık ve dini nikahımız kıyıldı...her halükarda hediye olaçak benim koçişe...

yaw delümüsün çocuk kıwama gelmiş artık 4kilo sütü nasıl doğurcan yazık sanada bee dur bakalım selkie beraber doğurcaz bu gidişle pazrtesi belli olur benimde ne olacağım açılma artmışsa muhtemelen 1 haftaya doğururum gibime gelioohaoldumsmile
[
Hahahahaa diğer dükkana da bebeşini oturtturur artık eşin aile şirketi kuruyor baksana ....Şaka bir yana ama sen tavrını koy ve beni düşünme de ben bundan sonra bebeğimle ilgileneceğim de....
dün akşam söledim zaten.. dedim ki biz ömür boyu bu işi mi yapıcaz yeter dedim benim hep içimde bi ewimizi arabamızı alıp dükkanıda satıp ewimde çocuumla ilgilenmek war dı sen şimdi bi dükkan daha alıyosun dedim o da sarıldı öptü ( işini bilio şerefsiz) kuşum dedi bende zaten onu istiyorum benim senden tek isteğim 1 sene en fazla 2 sene daha bana destek ol bu yaza değil bi dahaki yaz sonuna... toparlanalım bende öyle yapıcam zaten dedi kendime bi ufak büfe tarzı bi iş açarım siz kızımla tost yemeye gelirsiniz dedi hergün yanıma... ( kesin öle bi işte açsa bu beni alır tostçu, ayrancı yaptırır ya neyse:1no2:) ben dedim bebeğimle ilgilenmek istiyorum doğumdan sonra 2 ay beni rahat bırak dedim, benim demem lazımmışki bir an önce toparlaniym işlerin başına geçiim ben ne diyomuşum.. o onunda çaresine bakacakmışşşşmafoldumben
canım ya ben bunu yazdıkdan 15 dk sonra merdıvenden dustu kadıncagız Allah korudu :Saruboceq:

kadını öldürecen kız uğraşmasırnaşık şey

gözünaydın ebrucum maşşallah küçük tosuna

bekleme fazla zaten 4 kilo olur yada geçerse cidden işin zorlaşır riske atmaya gerek yok.ayy 9 gün kalmış oluyor ozaman beyefendinin gelişine boshayallersmile

sağ ol cnm çok kötü bu ödem olayı tansiyonum hep normal çıkıyor yoksa preeklampsiden şüphelendiricek gibi yani daha çok erken bu kadar şişmem için :gitme:
ben hemen yıkadım cicişleri diğer cicilerimizi ekleken ekleyeceğim onları da inşallah...

sen nasılsın ?

kararsızım isim olarak annem çok istiyo ceylini... banada çok kibar geliyo... ceren de faworim bilmiorum,

selkıe 15 martda ılk bebısın dunyaya gelmıs.nasıl huyu suyu ? dogum tarıhlerının ve ısımlerın karakter belırledıgıne cok ınanırım ben

canım oğlum çok yaramaz dur durağı yok..ama çok sevgi çoçuğu,,ama herşeye ağlıyor,çok zırzır ve mız mız... (( yemeklede pek arası yok! ama oldukça bilmiş ve zekidir...ve çoook inatcı ama bizimkinde damarda var..eşim arnavut ben çerkezim..arnavut inadu,çerkez inadı var çoçukta...:)))

kız dr tutabildiği kadar tutmak istiyor ciger gelişimi için...ay ne bileyim ya..aslında ultrasonada bek güvenmiyorum ben.tam o kiloda doğmaz gibi geliyor...hasret medicanada sen bir odada baırısın bende deltada bir odada gelir burda beraber nlatırız doğumu...!!! :)) senin geçen hafta açılma vardıysa kesin açılmıştır biraz daha...sen önce doğurursun belkide benden...

sağol canım,ay varya bu 9 günde geçmek bilmez....bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…