- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #43.621
kararsızım isim olarak annem çok istiyo ceylini... banada çok kibar geliyo... ceren de faworim bilmiorum,
haftaya gittiğinde 4 diyecek dr hadi 4 olmasında 3800olsun yani bişey farketmez bnce.. ya 4 diyip 4.300 çıkarsan o nasıl olcek?bilmiyorumkismilecanım oğlum çok yaramaz dur durağı yok..ama çok sevgi çoçuğu,,ama herşeye ağlıyor,çok zırzır ve mız mız...(( yemeklede pek arası yok! ama oldukça bilmiş ve zekidir...ve çoook inatcı ama bizimkinde damarda var..eşim arnavut ben çerkezim..arnavut inadu,çerkez inadı var çoçukta...:)))
kız dr tutabildiği kadar tutmak istiyor ciger gelişimi için...ay ne bileyim ya..aslında ultrasonada bek güvenmiyorum ben.tam o kiloda doğmaz gibi geliyor...hasret medicanada sen bir odada baırısın bende deltada bir odada gelir burda beraber nlatırız doğumu...!!! :)) senin geçen hafta açılma vardıysa kesin açılmıştır biraz daha...sen önce doğurursun belkide benden...
sağol canım,ay varya bu 9 günde geçmek bilmez....bilmiyorumkismile
ya sen bilirsin..anneninde gönlü kalmasın ama senin be beğin canım be!ceylin ceren koyun o zaman...
yok yok uzakda kalmaz canım olabılemeskafamçokkarıştı15 martta benim büyük oğlum dağdu :)))) benim için önemlidir o gün...
anasına sülalesine çekmiş bu velet uzun boylu olaçak... :)))
ya sorma bende eski fotolarıma bakıp uzun uzuzn bi ahhhhh çekiyorum..uzakta kaldı o günler diyorum...
delta da mı olcak? 13 undede benım kontrol var zemuszemusbende öyle düşündüm..ama pazar günü oluyor 14 şubat..şimdi sancım yokken dr den rica etsem ayoıp olurmuki..gerçi bizim için 15 şubatta önemli..çünkü biz 15 şubatta nişanlandık ve dini nikahımız kıyıldı...her halükarda hediye olaçak benim koçişe...
yok kıs allah gecınden versın :Saruboceq:yaw delümüsün çocuk kıwama gelmiş artık 4kilo sütü nasıl doğurcan yazık sanada bee dur bakalım selkie beraber doğurcaz bu gidişle pazrtesi belli olur benimde ne olacağım açılma artmışsa muhtemelen 1 haftaya doğururum gibime gelioohaoldumsmile
dün akşam söledim zaten.. dedim ki biz ömür boyu bu işi mi yapıcaz yeter dedim benim hep içimde bi ewimizi arabamızı alıp dükkanıda satıp ewimde çocuumla ilgilenmek war dı sen şimdi bi dükkan daha alıyosun dedim o da sarıldı öptü ( işini bilio şerefsiz) kuşum dedi bende zaten onu istiyorum benim senden tek isteğim 1 sene en fazla 2 sene daha bana destek ol bu yaza değil bi dahaki yaz sonuna... toparlanalım bende öyle yapıcam zaten dedi kendime bi ufak büfe tarzı bi iş açarım siz kızımla tost yemeye gelirsiniz dedi hergün yanıma... ( kesin öle bi işte açsa bu beni alır tostçu, ayrancı yaptırır ya neyse:1no2:) ben dedim bebeğimle ilgilenmek istiyorum doğumdan sonra 2 ay beni rahat bırak dedim, benim demem lazımmışki bir an önce toparlaniym işlerin başına geçiim ben ne diyomuşum.. o onunda çaresine bakacakmışşşşmafoldumben
kadını öldürecen kız uğraşmasırnaşık şey
ceylın cok gusellllkararsızım isim olarak annem çok istiyo ceylini... banada çok kibar geliyo... ceren de faworim bilmiorum,
canım oğlum çok yaramaz dur durağı yok..ama çok sevgi çoçuğu,,ama herşeye ağlıyor,çok zırzır ve mız mız...(( yemeklede pek arası yok! ama oldukça bilmiş ve zekidir...ve çoook inatcı ama bizimkinde damarda var..eşim arnavut ben çerkezim..arnavut inadu,çerkez inadı var çoçukta...:)))
masallah oglusuna.bı yemek yememesı kotuymusCADIARZU
kız dr tutabildiği kadar tutmak istiyor ciger gelişimi için...ay ne bileyim ya..aslında ultrasonada bek güvenmiyorum ben.tam o kiloda doğmaz gibi geliyor...hasret medicanada sen bir odada baırısın bende deltada bir odada gelir burda beraber nlatırız doğumu...!!! :)) senin geçen hafta açılma vardıysa kesin açılmıştır biraz daha...sen önce doğurursun belkide benden...
sağol canım,ay varya bu 9 günde geçmek bilmez....bilmiyorumkismile
ya benim büyükte doğumdan 2 gün önce 3100 demişti kilosunu,2770 geldi...bende düşük gelirse diye düşünüyorum...hala hazır değilmi kız antan bence daha geçiktirme,,yoksa cantasız gideceksin bak doğumahaftaya gittiğinde 4 diyecek dr hadi 4 olmasında 3800olsun yani bişey farketmez bnce.. ya 4 diyip 4.300 çıkarsan o nasıl olcek?bilmiyorumkismile
ay dur heycan yaptırma bana dr. 15i gibi hazırla çantanı falan dedi bana bende hazırlamadım walla zaten waliz annemin ewinde o da burda o yüzden çantam bile hazır değilboshayallersmile görücez artık pazrtesi netleşir benimkidekaydirigubbakcemile2 bari biraz kilo almış olsa çirozkaydirigubbakcemile3
he deltada olaçak...doğurayımda anlatırım sana nasıl odu doğum ve hastane...yok yok uzakda kalmaz canım olabılemeskafamçokkarıştı
delta da mı olcak? 13 undede benım kontrol var zemuszemus
yok kıs allah gecınden versın :Saruboceq:
ceylın cok gusellll
biri c den biri h den olsun yada biri c diğeri başka bi harf olabilir...
2 sa boyunca hastanedeydim nst çektirdim, oğluşum 1953 gr olmuş anası maşallah 1 kilo daha almış 15 günde :))) kan değerim yükselmiş .bende gebeliğimin ikinci ayında rutin testlerde hipotiroid tespit edildi 3 haftada bi ölçüm yapılıyo onu yaptırdım Dr bebek hareketlerine çok dikkat et dedi hissetmediğin anda gel buraya dedi. bu haftalardan sonra çok dikkatli olmak gerekiyo artık . gittiğim hastane özel hastane ama bir türlü içime sinmiyo o konuda çok tereddütlüyüm(( hemsireler çok cahil tecrübeleri yok dr biraz panik atak
kızlar nasılsınız ben geldim dr den...
bebeğim 3675 gr olmuş.boyu 53 cm..rahimdede 1cm açılma olmuş...
bu hafta sancı ve nişan bekleyeceğiz....
gelmezse cumartesi yine gideceğim dr ye..15 şubat gibi oğlumu suni sancı yoluyla dünyaya getireceğim...
leğen kemiğimde kayma var dr 4000 gr yukarı olursa bebek zor olaçak senin için çok dedi...o nedenle daha fazla beklemeyeceğiz...nst ye girdim makinada sncı çıkmadı......
şu vajinadaki açıma falanda ordaki kemiklerin ve kasların kendini doğum için hazırlanmasından kaynaklanıyormuş...endişe etmeyin...
sm kızlar bugün doktora gittim 36+2 oldum oğluşum 3140kg olmuş maşşalalh 15 inde dopplere giricem hemde şeker testleri yapılacak sizden ne var ne yok
gülcan napeyyon kızzz
ya benim çiroz nie 3 olmuyo yaaaaaamafoldumben maşallah cnm kuzucuna doplere neden gireceksin? we şeker testi ne alaka bu haftada?sm kızlar bugün doktora gittim 36+2 oldum oğluşum 3140kg olmuş maşşalalh 15 inde dopplere giricem hemde şeker testleri yapılacak sizden ne var ne yok
çantasız gidersemde ben doğurana kadar illa bi getiren olur yani çıplak kalmayız umarımnaniknanik helin ceren akkoyun:lepi:ya benim büyükte doğumdan 2 gün önce 3100 demişti kilosunu,2770 geldi...bende düşük gelirse diye düşünüyorum...hala hazır değilmi kız antan bence daha geçiktirme,,yoksa cantasız gideceksin bak doğuma
he deltada olaçak...doğurayımda anlatırım sana nasıl odu doğum ve hastane...
ceren helin diyorum o zaman
kokoş bende ebru gibi düşünüyorum HELİN CEREN:ecrin_bebek:
eyiyem hayatım sen napıonn
biraz gec oldu ama cwp kusura bakma :kedi:
ne pok yiodun bakem açık bırakıp gitmişsin hııııı???
bende öyle düşündüm..ama pazar günü oluyor 14 şubat..şimdi sancım yokken dr den rica etsem ayoıp olurmuki..gerçi bizim için 15 şubatta önemli..çünkü biz 15 şubatta nişanlandık ve dini nikahımız kıyıldı...her halükarda hediye olaçak benim koçişe...
kızlar nasılsınız ben geldim dr den...
bebeğim 3675 gr olmuş.boyu 53 cm..rahimdede 1cm açılma olmuş...
bu hafta sancı ve nişan bekleyeceğiz....
gelmezse cumartesi yine gideceğim dr ye..15 şubat gibi oğlumu suni sancı yoluyla dünyaya getireceğim...
leğen kemiğimde kayma var dr 4000 gr yukarı olursa bebek zor olaçak senin için çok dedi...o nedenle daha fazla beklemeyeceğiz...nst ye girdim makinada sncı çıkmadı......
şu vajinadaki açıma falanda ordaki kemiklerin ve kasların kendini doğum için hazırlanmasından kaynaklanıyormuş...endişe etmeyin...
ya benim büyükte doğumdan 2 gün önce 3100 demişti kilosunu,2770 geldi...bende düşük gelirse diye düşünüyorum...hala hazır değilmi kız antan bence daha geçiktirme,,yoksa cantasız gideceksin bak doğuma
he deltada olaçak...doğurayımda anlatırım sana nasıl odu doğum ve hastane...
zıyarete gelım kıs ben senı ama kocan lahmacunla falan gelır sımdı olmaskaydirigubbakcemile3
ceren helin diyorum o zaman
masallah oglusunasm kızlar bugün doktora gittim 36+2 oldum oğluşum 3140kg olmuş maşşalalh 15 inde dopplere giricem hemde şeker testleri yapılacak sizden ne var ne yok
tarlamı ekıyom bana bıcemıyom sabahtan berı buyuyecek kız
Bıde param bıttı kocamdan nasıl kendıme para yollayabılırım onu arastırıodum ama beceremedım laelaelaelaelae
Sen bu pazartesı mı hastaneye gıdcen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?