2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

haftaya gittiğinde 4 diyecek dr hadi 4 olmasında 3800olsun yani bişey farketmez bnce.. ya 4 diyip 4.300 çıkarsan o nasıl olcek?bilmiyorumkismile
ay dur heycan yaptırma bana dr. 15i gibi hazırla çantanı falan dedi bana bende hazırlamadım walla zaten waliz annemin ewinde o da burda o yüzden çantam bile hazır değilboshayallersmile görücez artık pazrtesi netleşir benimkidekaydirigubbakcemile2 bari biraz kilo almış olsa çirozkaydirigubbakcemile3

ya sen bilirsin..anneninde gönlü kalmasın ama senin be beğin canım be!ceylin ceren koyun o zaman...

yok yok uzakda kalmaz canım olabılemeskafamçokkarıştı

delta da mı olcak? 13 undede benım kontrol var zemuszemus

yok kıs allah gecınden versın :Saruboceq:

kararsızım isim olarak annem çok istiyo ceylini... banada çok kibar geliyo... ceren de faworim bilmiorum,
ceylın cok gusellll

ya benim büyükte doğumdan 2 gün önce 3100 demişti kilosunu,2770 geldi...bende düşük gelirse diye düşünüyorum...hala hazır değilmi kız antan bence daha geçiktirme,,yoksa cantasız gideceksin bak doğuma
yok yok uzakda kalmaz canım olabılemeskafamçokkarıştı

delta da mı olcak? 13 undede benım kontrol var zemuszemus

yok kıs allah gecınden versın :Saruboceq:

ceylın cok gusellll
he deltada olaçak...doğurayımda anlatırım sana nasıl odu doğum ve hastane...

biri c den biri h den olsun yada biri c diğeri başka bi harf olabilir...

ceren helin diyorum o zaman

minnoşların güzel anneleri... herkez çok güzel haberler almış maasallah.bizde kocişimle birazcık gezdik geldik adanada süper bi hava vardı bugün artık bahar gelsin minnoşlarımız dogsun güzel güzel gezdirelim onları.ya ben artık hareket edemiyorum bu kiloya ragmen allah haftası önde olanların yardımcısı olsun...

kussebfilalfilizcim gözün aydın maasallah minnoşuna...

talım gözün aydın .. çok mu yüksek çıktı FT3 degerin ? sen panik olma hemen güzel güzel dinle kuzunu..

kızlar sizinde gözünüz aydın maasallah kocaman olmuşlar.

Ebrucum sende bu haftayı artık light geçir tatlım zaten tosun olmuş minnoş cigerleri iyice gelişsin ama sanada yazık be tatlım zaten normal dogum istiyosun... allah yardımcın olsun... saglıkla kucagına al canım.

sm kızlar bugün doktora gittim 36+2 oldum oğluşum 3140kg olmuş maşşalalh 15 inde dopplere giricem hemde şeker testleri yapılacak sizden ne var ne yok
ya benim çiroz nie 3 olmuyo yaaaaaamafoldumben maşallah cnm kuzucuna doplere neden gireceksin? we şeker testi ne alaka bu haftada?
çantasız gidersemde ben doğurana kadar illa bi getiren olur yani çıplak kalmayız umarımnaniknanik helin ceren akkoyun:lepi:
kokoş bende ebru gibi düşünüyorum HELİN CEREN:ecrin_bebek:

dur bakalım son ana kadar isim kesinleşmemiş olur bizim kızın eminim
helin ceren
heval ceylin
ceylin deniz
deniz ceren...sempatiksalakcinni

iyisin Selkie yırttın hediye işinden... ben de doktora gidince gs forması alayım. o bana üç tane hediye almış biri de özel siparişle gelmiş. mahçup olayalım yahu CADIARZU

maaşallah bebeğine Selkie... tosuncuk olacak kesin... ayy ne heyecanlı...
millet doğum psikolojisine girmiş... ama ben hazır değilim ki daha... iyiydim benböyle.. sizin doğuracak olmanız sıranın bize geldiği anlamına geliyor klava:

sm kızlar bugün doktora gittim 36+2 oldum oğluşum 3140kg olmuş maşşalalh 15 inde dopplere giricem hemde şeker testleri yapılacak sizden ne var ne yok
masallah oglusuna

ewet artık her hafta gidiom ya ptesi gitcembayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…