- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #43.641
sm kızlar bugün doktora gittim 36+2 oldum oğluşum 3140kg olmuş maşşalalh 15 inde dopplere giricem hemde şeker testleri yapılacak sizden ne var ne yok
kızlar sizinde gözünüz aydın maasallah kocaman olmuşlar.
Ebrucum sende bu haftayı artık light geçir tatlım zaten tosun olmuş minnoş cigerleri iyice gelişsin ama sanada yazık be tatlım zaten normal dogum istiyosun... allah yardımcın olsun... saglıkla kucagına al canım.
sekie sen kaç haftalıksın bide şekerin falanmı var senin
çantasız gidersemde ben doğurana kadar illa bi getiren olur yani çıplak kalmayız umarımnaniknanik helin ceren akkoyun:lepi:
iyisin Selkie yırttın hediye işinden... ben de doktora gidince gs forması alayım. o bana üç tane hediye almış biri de özel siparişle gelmiş. mahçup olayalım yahu CADIARZU
maaşallah bebeğine Selkie... tosuncuk olacak kesin... ayy ne heyecanlı...
millet doğum psikolojisine girmiş... ama ben hazır değilim ki daha... iyiydim benböyle.. sizin doğuracak olmanız sıranın bize geldiği anlamına geliyorklava:
http://www.icgiyimmagazaniz.com/resim_goster.php?pid=1291&title=
dogumdan sonra bunu ne zaman gıyebılırım kı bayanssulusmile
cok guzelmıs
masallah oglusuna
cok moral oldu canım sagol ben bu aralar hep boyle kalacagım dusuncesı ıcındeyım.acaıp korkuyorum kılolu olmakdan.süper sexi mişbayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
bence 6 ay sonra kesin giyersin....
ben gelırımde sen gormek ıstemezsın dersın bu kım lan suratsız kaydirigubbakcemile3gel kıs ziyarete,,olsun bizde sana lahmacun ikram ederiz,,,,
cok moral oldu canım sagol ben bu aralar hep boyle kalacagım dusuncesı ıcındeyım.acaıp korkuyorum kılolu olmakdan.
mafoldumben
ben gelırımde sen gormek ıstemezsın dersın bu kım lan suratsız kaydirigubbakcemile3
Bende Aralik annesiyim . Burayi okuyinca o ha geldi ha geliyor heyecani geldi aklima . Hepinize hayirli dogumlar dilerim.
merhaba herkese iyi akşamlar misafirim gelecekBende Aralik annesiyim . Burayi okuyinca o ha geldi ha geliyor heyecani geldi aklima . Hepinize hayirli dogumlar dilerim.
hanımlar merabe bişey sorcam halk arasında kız çocuğu erkekn doğar diyorlar doğrumu?
ben doğum yapanlara sordum 38. hafta olunca en geç 39. haftada doğum yapmışlar.bilgisi olan varmı?
kızlar nasılsınız ben geldim dr den...
bebeğim 3675 gr olmuş.boyu 53 cm..rahimdede 1cm açılma olmuş...
bu hafta sancı ve nişan bekleyeceğiz....
gelmezse cumartesi yine gideceğim dr ye..15 şubat gibi oğlumu suni sancı yoluyla dünyaya getireceğim...
leğen kemiğimde kayma var dr 4000 gr yukarı olursa bebek zor olaçak senin için çok dedi...o nedenle daha fazla beklemeyeceğiz...nst ye girdim makinada sncı çıkmadı......
şu vajinadaki açıma falanda ordaki kemiklerin ve kasların kendini doğum için hazırlanmasından kaynaklanıyormuş...endişe etmeyin...
egk ve beko çoook teşekkür ederim.
BEYZADE,EGE,LAVİNİAEBRU VE SELKİE hepinizin gözü aydın.KIZ selkie sen nasıl çıkarıp gelcen o çoçuğu amanın besiye çekmişin resmen eren bebeği artık yemede kilo almasın çabuk çıksın.
NESLİHA28 benim kızım 40 hafta durdu doğmadı sezeryanla alındı bence doğum hem bünyeye bağlı hemd bizrazda anneye çekiyosun.
selkie maşallah boyuda baya uzun
bende gittim bugün benim sancılar 100leri görüyor iki haftadır
hanımlar merabe bişey sorcam halk arasında kız çocuğu erkekn doğar diyorlar doğrumu?
ben doğum yapanlara sordum 38. hafta olunca en geç 39. haftada doğum yapmışlar.bilgisi olan varmı?
mutlucum yaa sancılar artmış çok doktorun enson doğum tarihi ne diyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?