2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sm kızlar bugün doktora gittim 36+2 oldum oğluşum 3140kg olmuş maşşalalh 15 inde dopplere giricem hemde şeker testleri yapılacak sizden ne var ne yok

canım maşallah bebişe....

kız bir haftadır light geçiniyorum zaten ..... :)))

sekie sen kaç haftalıksın bide şekerin falanmı var senin

canım ben 36+4 ün bugün..şekerimde yok ama bizim ailede bebekler hep iri...tek benim 1 numara zayıf doğdu..ondada çok tansiyonum ve ödemim vardı,yani preklampsi vardı,o nedenle zayıf oldu...bende iri doğmuşum..bana çekmiş galiba :)))))))) 4 kilo 54 cm doğmuşum 36 haftalık...benim buda sanırım aynı olaçak...

çantasız gidersemde ben doğurana kadar illa bi getiren olur yani çıplak kalmayız umarımnaniknanik helin ceren akkoyun:lepi:

:)))) sen hazırla çantanı yinede kendin... bu arada helin ceren güzel oldu bence...

valla ben yırttım hediye işinden..bakalımbenim koca ne yapaçak..lahmacun alır gelir o! :))))))))) bu arada bende hazır değilim ya

Son düzenleme:
süper sexi mişbayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
bence 6 ay sonra kesin giyersin....
cok moral oldu canım sagol ben bu aralar hep boyle kalacagım dusuncesı ıcındeyım.acaıp korkuyorum kılolu olmakdan.
mafoldumben

gel kıs ziyarete,,olsun bizde sana lahmacun ikram ederiz,,,,
ben gelırımde sen gormek ıstemezsın dersın bu kım lan suratsız kaydirigubbakcemile3

bende korkuyorum kilodan ama veririz güzelim be,emecek ya bebişler inşallah o zamna düzenli beslenirsek fazla kalmaz kilolar gider..zaten doğumda 10 kilo gidiyor...

hem öyle bişey demem ben...kaydirigubbakcemile3

hanımlar merabe bişey sorcam halk arasında kız çocuğu erkekn doğar diyorlar doğrumu?
ben doğum yapanlara sordum 38. hafta olunca en geç 39. haftada doğum yapmışlar.bilgisi olan varmı?

egk ve beko çoook teşekkür ederim.
BEYZADE,EGE,LAVıNıAEBRU VE SELKıE hepinizin gözü aydın.KIZ selkie sen nasıl çıkarıp gelcen o çoçuğu amanın besiye çekmişin resmen eren bebeği artık yemede kilo almasın çabuk çıksın.
NESLıHA28 benim kızım 40 hafta durdu doğmadı sezeryanla alındı bence doğum hem bünyeye bağlı hemd bizrazda anneye çekiyosun.

Bende Aralik annesiyim . Burayi okuyinca o ha geldi ha geliyor heyecani geldi aklima . Hepinize hayirli dogumlar dilerim.
merhaba herkese iyi akşamlar misafirim gelecek
sağol burcuk
nasıl birşey annelik tabiki tarıf edilemez ama
ben rüyamda doğum yaptım dün gece kucağıma aldım oğluma aşık oldum ben alınca hemen susutu kucağımda göz göze bakıştık çok güzeldi sonra uyandım

hanımlar merabe bişey sorcam halk arasında kız çocuğu erkekn doğar diyorlar doğrumu?
ben doğum yapanlara sordum 38. hafta olunca en geç 39. haftada doğum yapmışlar.bilgisi olan varmı?

neslihan o hiç belli olmuyor artık erkek bebeklerde 10 gün önce doğuyor eltim 5 gün erken doğurdu sadece kızı oldu

selkie maşallah boyuda baya uzun
bende gittim bugün benim sancılar 100leri görüyor iki haftadır

sağol canım,bende bilmiyorum nasıl çıkacak ama çıkaçak işte bir şekilde....

selkie maşallah boyuda baya uzun
bende gittim bugün benim sancılar 100leri görüyor iki haftadır

sağol canım,ay senin baya artmış sancıların..açılma varmı?

canım o bebekten bebeğe değişir ya...

bnde kaçıyorum iş bitti dükkanıda hallettik hemen koltuğa atmam lazım kendimi.. ewden açarım laptop canlar

Kizlar bugün Eminönü'ne gittim
mevl şekeri malzemesi aldım 100 tane organze tül
100 rane kristal emzik
mavi kurdale üçer tane icine badem şekeri 35 tl :) iyii dimmii :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…