- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #43.661
Kizlar bugün Eminönü'ne gittim
mevl şekeri malzemesi aldım 100 tane organze tül
100 rane kristal emzik
mavi kurdale üçer tane icine badem şekeri 35 tl :) iyii dimmii :)))
Kizlar bugün Eminönü'ne gittim
mevl şekeri malzemesi aldım 100 tane organze tül
100 rane kristal emzik
mavi kurdale üçer tane icine badem şekeri 35 tl :) iyii dimmii :)))
ocd mecburi değil,istediğin zaman yap..hemen yapanlar var!wşimin tarafında hemen yapılıyor mesela,bizde genelde 40 ı çıkınca
ben en iyisi 20 sinde yapayimda kadinda koye gitsin gonul rahatligiyla.kac aydir benim basimda bekliyor.zaten hasta koyde iyilesiyor.bizde onun yanina gideriz sonra.onada eziyet olmaz istanbul da kalmak.kayinvalidem gittikden sonra da bi 20 gun annem kalir boylece herkesin gonlu olmus olur.:lepi:
bencede öyle yap..herkesin gönlü olmuş olur...
nasıl olaçakmış o iş..istediği zaman doğurabilse insan......
canım ya sen b ayagı yaklaştın doguma insallah hersey yolunda gider saglıkla yaparsın dogumunu..ama kendini illakide normal doguma sartlama hersey olabilir biliosun onlar saglıklı olsunda ister sezeryasn farketmez..masallah oglusuna..kızlar nasılsınız ben geldim dr den...
bebeğim 3675 gr olmuş.boyu 53 cm..rahimdede 1cm açılma olmuş...
bu hafta sancı ve nişan bekleyeceğiz....
gelmezse cumartesi yine gideceğim dr ye..15 şubat gibi oğlumu suni sancı yoluyla dünyaya getireceğim...
leğen kemiğimde kayma var dr 4000 gr yukarı olursa bebek zor olaçak senin için çok dedi...o nedenle daha fazla beklemeyeceğiz...nst ye girdim makinada sncı çıkmadı......
şu vajinadaki açıma falanda ordaki kemiklerin ve kasların kendini doğum için hazırlanmasından kaynaklanıyormuş...endişe etmeyin...
sm kızlar bugün doktora gittim 36+2 oldum oğluşum 3140kg olmuş maşşalalh 15 inde dopplere giricem hemde şeker testleri yapılacak sizden ne var ne yok
neden sezeryan kendi istegnmi??canim benim sezeryan olacak doktor 15 mart gibi aliriz dedi ama ben mumkunse 23 u gibi istiyorum.30 u zaten normal dogum olacak gibi.sezeryan oldugu icin ablam istedigim tarih olur saniyor.herhangi bir deneyimi yok bu konularda.bizim ailede ilk dogumu olacak benim.herkes benim uzerimden hayal kuruyor simdikaydirigubbakcemile3
neden sezeryan kendi istegnmi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?