2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gülencim çok uygun fiyata almışsın.ben magnetli almayı düşünüyorum,lavantalı,hazırları 90 kuruş.50 tane alsam yeter heralde.

selam kızlar
az once kayınvalıdemle konustuk dedım anne mevlut ıcın sekerlerı kucuk kızına yaptırcam ne sekerı dedı.e dedım mevlut sekerı.kadıncagız bı durdu baktı anlamadı bı an.dedımkı annecım mevlut yapmayacakmıyız ? kızım ıstege baglı o sart degıl ıstersen yaparız.yapalım dedım bende.e dedım mevlut takımı almayalım bence gereklı degıl.sen bılırsın kızım dedı.kendı anneme zatı soylesem o da sen bılırsın dıo hep yaw.
kızlar bu mevlut ıcın ılla 40 ın cıkması mı gerekıyor?

ocd mecburi değil,istediğin zaman yap..hemen yapanlar var!wşimin tarafında hemen yapılıyor mesela,bizde genelde 40 ı çıkınca

ben en iyisi 20 sinde yapayimda kadinda koye gitsin gonul rahatligiyla.kac aydir benim basimda bekliyor.zaten hasta koyde iyilesiyor.bizde onun yanina gideriz sonra.onada eziyet olmaz istanbul da kalmak.kayinvalidem gittikden sonra da bi 20 gun annem kalir boylece herkesin gonlu olmus olur.:lepi:

bencede öyle yap..herkesin gönlü olmuş olur...

iyi geceler kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım saat çok geç geçmişe bakamadm o yüzden
kardeşlerden birini yolcu ettik yarında benim kardeşimi götürücez nasipse kocişimle kalıcaz yine ediyle büdü gibi gerçi doğuma gelecekler yine artık 10 15 gün önceden gelir eşimin ailesi ozamanda giremem nete
sizler nasılsınız herkes iyimi önemli birşeyler kaçırdımmı??

nasıl olaçakmış o iş..istediği zaman doğurabilse insan......

canim benim sezeryan olacak doktor 15 mart gibi aliriz dedi ama ben mumkunse 23 u gibi istiyorum.30 u zaten normal dogum olacak gibi.sezeryan oldugu icin ablam istedigim tarih olur saniyor.herhangi bir deneyimi yok bu konularda.bizim ailede ilk dogumu olacak benim.herkes benim uzerimden hayal kuruyor simdikaydirigubbakcemile3

canım ya sen b ayagı yaklaştın doguma insallah hersey yolunda gider saglıkla yaparsın dogumunu..ama kendini illakide normal doguma sartlama hersey olabilir biliosun onlar saglıklı olsunda ister sezeryasn farketmez..masallah oglusuna..

Maşallah yaaa hadi hayırlısı ama hastane için öyle düşünme senin sancın gelmediğinsürece gitme zaten hastaneye devlet hastaneleri ne kadar hijyen birde onu düşün...[/QUOTE]
pancu cok kafam karısık cook..
sm kızlar bugün doktora gittim 36+2 oldum oğluşum 3140kg olmuş maşşalalh 15 inde dopplere giricem hemde şeker testleri yapılacak sizden ne var ne yok

masallah canım bebikine..

neden sezeryan kendi istegnmi??

selkie canım maşallah kuzuna hakkınızda hayırlısı olsun inşallah rahat bi doğum olur ikiniz içinde tosuncuk çok zorlanmaz tabii sende canım

İyi geceler gece kuşlarım nasılsınız
Ben iyice şiştim ya ne yesem balon gibim oluyorum
Bide sürekli adet sancısı gibi ağrı çekiyorum
Tırsmaya başladım doktorumda iyice bebeğin aşaya indiğini söyledi
yururken cok zorluk cekıyorum
ooffff ya erken doğarsa eyvahedigeldismile
Allah ım insallah şu 3 haftayıda atlatsak baska birşey istemiyorum :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…