2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm canım hadi hayırlı uğurlu olsun ne güzel iki harika duyguyu arka arkaya tadacaksın bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun Allah kolay doğumlar nasip etsin kardeşine de sanada

canım maşallahh kuzuna kilosu çok iyi gerçekten nazar değmesin herşeyde yolundaymış çok sevindim ayakkabılarınıda güle güle giy

masallah bebikine annesi

canım ben sutyen aldım bana çok kullanışlı geldi birtane bulundur istersen sende.

canım teyze oluyormuşsun şimdiden hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.

selkie ve beknur paylaşımlarınız için teşekkürler çok yararlı bilgiler bunlar.

maşşallah canım bebeğine gözünaydın güzel haber duymaya ihtiyacımız vardı iyi oldu.
ayakkabını güle güle giy tatlım.

ben bu sırt üstü yatma olayını doktoruma sordum. dinlenmke için yatabilirsin ama sürekli yatma dedi. o zaman biz ultrasonda o kadar kalıyoruz o zaman bebeğe oksijen hiç mi gitmiyor yani. böyle yatmanın sakıncalı olmasının bir sebebi de bebeğin diaframa baskı yapmasından dolayı anne nefes alamayabilirmiş, şoka girebilirmiş diye yazıyor benim kitabımda.

kızlar ben bebeğimi kaybettim çok üzgünüm kızım dayanamadı sadece üç gün yaşadı çok dikkat edin en ufak bi ağrıda doktora gidin serum falan taktırın erken doğum olmasın

canım Allah sabır versin. başın sağolsun.

maaşallah canım bebeğine sağlıkla kavuşun inşallah.

Gülen'i birkaç gündür görmüyorum sanki? sebebini bilen var mı?

masallah bebisine annesi. nisan yildonumunuz de kutlu olsun canim.

adi gözünaydın canım 1 ay sonra anne 9 ay sonra teyze olucam insallaaaaah:Saruboceq:..ablam da hamileymişş bugün kesinleştii..ay bu sene dogurganlık senesi cewrem hamiş dolu..

anladım canım bende sorarım doktora tekrardan sırt üstü yatma konusunu
Gülen sbh burdaydııı

adi gözünaydın canım 1 ay sonra anne 9 ay sonra teyze olucam insallaaaaah:Saruboceq:..ablam da hamileymişş bugün kesinleştii..ay bu sene dogurganlık senesi cewrem hamiş dolu..

hayırlı olsun canım. sağlık alsın kucağına bebişini...

anladım canım bende sorarım doktora tekrardan sırt üstü yatma konusunu
Gülen sbh burdaydııı

bunu duyduğuma sevindim. kimi azıcık görmesem doğurdu sanıyorum da iyice psikopatlaştım...

canım gözünüz aydın...Allah kardeşini bir avazda kurtarsın inşallah....

canım maşallah bebişine....

ayakkabıların hayırlı olsun...
nişan yıldönümünüzüde kutlarım...

KIzlar sızın sancılarınız ne kadar aralıkta oluyor her gun sık sık oluyor mu
Ben korkmaya basladım ya acaba bı sorun mu war kı offf

Hadi gözünüz aydın canım...Ablanın ilk bebişimiii?
ewet canım ablam bu yaz ewlenmnişti benden 3 sene sonra..ben 10.aydan sonra hamile kaldım kendisi fazla beklemedi masallah bebek düşündükten 2 3 ay sonra hemen hamile kaldı bende neredeyse 1 sene dolsaydı tüp bebege dogru gidiodum..son anda yani..güzel ya aynı sene hem anne hem teyze allah ın izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…