- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #44.001
kızlar ben bebeğimi kaybettim çok üzgünüm kızım dayanamadı sadece üç gün yaşadı çok dikkat edin en ufak bi ağrıda doktora gidin serum falan taktırın erken doğum olmasın
kızlar ben bebeğimi kaybettim çok üzgünüm kızım dayanamadı sadece üç gün yaşadı çok dikkat edin en ufak bi ağrıda doktora gidin serum falan taktırın erken doğum olmasın
Canım yaa şok oldum..Gözlerim doldu yaaa...Allah sabır versin...34 haftalık doğdu bi rahatsızlığım yoktu suyum erken geldi sancılarım vardı çok dikkat edin çok zor bi durum
canım maşallah kuzuna hayırlısı olur inşallah kendini sıkma rahat ol sağlıcakla doğar inşallah kuzun sizi okuyunca selkie de haftaya bugün doğurucam diyo beni heyecan basıyo vallaeyvahedigeldismile
canım sende güzel haberlerle gelirsin inşallah maşallah kilo alımı çok güzelmiş inşallah böyle devam eder kaydirigubbakcemile2
onu bana söyleyen arkadaşımda hamile 5 hafta geriden geliyor erken doğuma konsantre olmuş kıss
aferin sana canım gerçi bugün bende mutfak dolaplarını elden geçirmeyi düşünüyorum kendimi iyi hissediyorum havada güzel iş yapasım var
fazla hareket edince akıntı çoğalması bende de oluyor canım
kuju sağol herşey hayırlısı heyecan basmaya başladı bizleri ama sende sakin ol daha erken heyecan için
hayır her iki haftada bir filan yapılmasına gerek yok bence 1 kere yapılsım ama son anda bebek plasenta önden gelirse bebek yerleşmeyebilirmiş sezeryan önerirmiş dr annemde diyr bizlerin en son muayene edilirdi diye arkadaşım 3 yılönce doğurdu oda hiç muayene olmadım diyor ben perşembe olacağım
hımmm ,anladım çanım...
yok çanım hiç gee arada oluyor ama sıkıştığım içinmi normal sançımı bilmiyorum...benim ilkimde böyle oldu ama...4 çm açılmıştım ne sançı vardı ne bişey oğlanda.sonra baktışar benim rahim açlıyor,ıkınma falan yok,suni verdiler işte.buda öyle olaçak sanırım...ortança ablamında doğumları öyle oldu..sanırım irsi bişey! yürüyüş yaptım,,şimdide evde yürüyorum...
Allah sabır versin sinannuray
kuju,ne badanası boyası merak ettim:) seni telaşa sokmak gibi olmasın ama ev zor toparlanıyo,bikaç hafta içinde bitirmeni tavsiye ederim işlerini:)
emzirme atleti daha iyiymiş,geçen hafta bebeği oldu arkadaşımın,o söyledi.hem belini başını kapatıyo dedi.3-4 tane almayı düşünüyorum sütyen yerine.
sagol kuju cum. insallah canim...
bende senin gibi biliyorum canim. cati muayenesi son anda yapilirmis. gerek gorulurse normal dogumdan vazgecilip hemen sezeryana gecilirmis. dun de gecen sene mart da dogum yapan bir arkadasim cati muayenesinin acilmaya sebep oldugunu soyledi kendi doktoru soylemis. ben daha ne nst ne cati. sadece normal muyenelerime gidiyorum o kadar. benim doktor da son anda yapacak sanirim. aksam sorayim bakiyim.
Selkie Allah kolaylik versin canim. Insallah saglikla suni sanciya gerek kalmadan dogurabilirsin bu bebisini.
Selkie ve beknur paylasimlariniz icin tesekkurler kizlar.
bunlar cok isimize yarayacak gercekten. Ama benimde herkesten duydugum bol bol su icmek yeterli. 1 listede baklava vardi mesela. aslinda baklava sutu artirmiyor, baklavanin arkasindan cok fazla su icildigi icin sutu artiran su yani.
kıss bu halinle ne ewi ne boyası akannehir..ya bende atlet almadım seyhan sütyen aldım..cünki atlet cok sık degiştriorum dk bi onla ugrasamam dedim aslında ikisindednde bulunacak ama normal atletlerimi giycem galibaevi boyatıcaz canım yaa ertele ertele bugünlere geldik sinir oluyorum
ayy şimdi eşim aradı dedim ağlıycam bıktım bu boyanın yüzünden bi işe elimi süremiyorum oda tamam ağlama bu hafta sonu hallediyorum söz dedi ohh yaa çok şükür
burda da konuşulmuştu atlet daha iyi diyince çoğu kişi bende atlet istedim
Mevlam sabırlar versin tekrardan...Sende Allah'a emanet ol canım..sezeryan değil normal doğum yaptım nese ben çıkıyorum hiç iyi değilim allaha emanet olun allah sizinkilere hayırlı sağlıklı ömürler versin
sezeryan değil normal doğum yaptım nese ben çıkıyorum hiç iyi değilim allaha emanet olun allah sizinkilere hayırlı sağlıklı ömürler versin
kıss bu halinle ne ewi ne boyası akannehir..ya bende atlet almadım seyhan sütyen aldım..cünki atlet cok sık degiştriorum dk bi onla ugrasamam dedim aslında ikisindednde bulunacak ama normal atletlerimi giycem galiba
selamlar herkeslere...........
biizm doktor randevumuz yetişemediğimiz için bugüne kadlı sabhtan beri doktordayız.... maşşalah her bişeyimiz yerinde doğum pozisyonunu almışız.... ters dönmüş kuzucum.... ve 2,950 olmuş kilosu maşşalh dedi doktor teyzemiz ... tabi boyu uuzn göründüğü için bu kadar tombiş.... çok şekerdi yaaaaa.... sonra nst ye girdik .... hiç sancımız yok kalp atışlarıda kıpır kıpır maşşalahı var....
keyfimiz eyrinde geldik yani....
bugün biizm nişan yıldönümüüz kocacım bana ayakkabı aldı..... :)))))))))))9
bizde haberler öyle sizlerde ne avr ne yok inşallah kötü haber yoktur hiç....
Son havadisleri yazmak için geldim ama Sinannuray'ın haberi dağıttı beni...
Evdeyim, iyiyim çok şükür, herşey yolunda.
Birazdan hastaneye raporumu almaya gideceğim, size bir bakayım dedim.
Herkes iyidir umarım...
Sinannuray, çok çok üzüldüm, hiç beklemiyordum böyle bir haber.
Yaşadığın acının üzerine söyleyecek fazla söz yok, Allah sabır versin...
selamlar herkeslere...........
biizm doktor randevumuz yetişemediğimiz için bugüne kadlı sabhtan beri doktordayız.... maşşalah her bişeyimiz yerinde doğum pozisyonunu almışız.... ters dönmüş kuzucum.... ve 2,950 olmuş kilosu maşşalh dedi doktor teyzemiz ... tabi boyu uuzn göründüğü için bu kadar tombiş.... çok şekerdi yaaaaa.... sonra nst ye girdik .... hiç sancımız yok kalp atışlarıda kıpır kıpır maşşalahı var....
keyfimiz eyrinde geldik yani....
bugün biizm nişan yıldönümüüz kocacım bana ayakkabı aldı..... :)))))))))))9
bizde haberler öyle sizlerde ne avr ne yok inşallah kötü haber yoktur hiç....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?