2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben bebeğimi kaybettim çok üzgünüm kızım dayanamadı sadece üç gün yaşadı çok dikkat edin en ufak bi ağrıda doktora gidin serum falan taktırın erken doğum olmasın

canım Allah sabır versin başınız sağolsun.çok büyük acı ne söylesem kestiremiyorum.çok çok üzüldüm.Rabbim yardımcın olsun.

kızlar ben bebeğimi kaybettim çok üzgünüm kızım dayanamadı sadece üç gün yaşadı çok dikkat edin en ufak bi ağrıda doktora gidin serum falan taktırın erken doğum olmasın

34 haftalık doğdu bi rahatsızlığım yoktu suyum erken geldi sancılarım vardı çok dikkat edin çok zor bi durum
Canım yaa şok oldum..Gözlerim doldu yaaa...Allah sabır versin...
Hatırladım senin bebeğinin kordonunda iltihap vardı ondan sezeryan ile almışlardı çok zor sezeryan diyordun karıştırmıyorum dimi...
Canım karıştırıyosam özür dilerim tekrar başın sağolsun..Allah sabırlar versin...O şimdi cennette kurtarıcı olarak seni bekliyor...

sagol kuju cum. insallah canim...

bende senin gibi biliyorum canim. cati muayenesi son anda yapilirmis. gerek gorulurse normal dogumdan vazgecilip hemen sezeryana gecilirmis. dun de gecen sene mart da dogum yapan bir arkadasim cati muayenesinin acilmaya sebep oldugunu soyledi kendi doktoru soylemis. ben daha ne nst ne cati. sadece normal muyenelerime gidiyorum o kadar. benim doktor da son anda yapacak sanirim. aksam sorayim bakiyim.

Selkie Allah kolaylik versin canim. Insallah saglikla suni sanciya gerek kalmadan dogurabilirsin bu bebisini.

Selkie ve beknur paylasimlariniz icin tesekkurler kizlar.
bunlar cok isimize yarayacak gercekten. Ama benimde herkesten duydugum bol bol su icmek yeterli. 1 listede baklava vardi mesela. aslinda baklava sutu artirmiyor, baklavanin arkasindan cok fazla su icildigi icin sutu artiran su yani.

sezeryan değil normal doğum yaptım nese ben çıkıyorum hiç iyi değilim allaha emanet olun allah sizinkilere hayırlı sağlıklı ömürler versin

sinannuray basin sagolsun, Allah kolaylik versin canim. cok zor bir durumun icindesin. insallah en kisa zamanda toparlarsin. denecek cok fazla birsey de yok gerci.

evi boyatıcaz canım yaa ertele ertele bugünlere geldik sinir oluyorum
ayy şimdi eşim aradı dedim ağlıycam bıktım bu boyanın yüzünden bi işe elimi süremiyorum oda tamam ağlama bu hafta sonu hallediyorum söz dedi ohh yaa çok şükür
burda da konuşulmuştu atlet daha iyi diyince çoğu kişi bende atlet istedim

Sinannuray, çok çok üzüldüm, hiç beklemiyordum böyle bir haber.
Yaşadığın acının üzerine söyleyecek fazla söz yok, Allah sabır versin...

Son havadisleri yazmak için geldim ama Sinannuray'ın haberi dağıttı beni...
Evdeyim, iyiyim çok şükür, herşey yolunda.
Birazdan hastaneye raporumu almaya gideceğim, size bir bakayım dedim.
Herkes iyidir umarım...

inşallah çanım sağol!

kıss bu halinle ne ewi ne boyası akannehir..ya bende atlet almadım seyhan sütyen aldım..cünki atlet cok sık degiştriorum dk bi onla ugrasamam dedim aslında ikisindednde bulunacak ama normal atletlerimi giycem galiba

sinannuray başınız sağolsun Allah başka acı yaşatmasın inşallah :çok üzgünüm:
doğuran yok di mi kızlar ben yarın teyze oluyorum hayırlısıyla 2 hafta sonra da anne olucam inşallah geçmişe pek göz atmadım herkesler iyidir umarım

selamlar herkeslere...........

biizm doktor randevumuz yetişemediğimiz için bugüne kadlı sabhtan beri doktordayız.... maşşalah her bişeyimiz yerinde doğum pozisyonunu almışız.... ters dönmüş kuzucum.... ve 2,950 olmuş kilosu maşşalh dedi doktor teyzemiz ... tabi boyu uuzn göründüğü için bu kadar tombiş.... çok şekerdi yaaaaa.... sonra nst ye girdik .... hiç sancımız yok kalp atışlarıda kıpır kıpır maşşalahı var....

keyfimiz eyrinde geldik yani....

bugün biizm nişan yıldönümüüz kocacım bana ayakkabı aldı..... :)))))))))))9

bizde haberler öyle sizlerde ne avr ne yok inşallah kötü haber yoktur hiç....

kıss bu halinle ne ewi ne boyası akannehir..ya bende atlet almadım seyhan sütyen aldım..cünki atlet cok sık degiştriorum dk bi onla ugrasamam dedim aslında ikisindednde bulunacak ama normal atletlerimi giycem galiba

ben bişey yapmıycam canım eşim iki adam tutacak onlar boyayacak çok berbat oldu ev ne yapayım mecbur aslında yazdan yapılacaktı bizim tayin durumu kasımda belli olduğu için ertelemek zorunda kaldık yoksa şimdiye bırakırmıydım hiç
olsun canım yaa ha atlet ha sütyen eskiden onlarda yokmuş millet nasıl emziriyodu bende yine bulunsun diye bi sütyen alırım
belki atleti bol değiştiririz zaten olurya bebiş emdikten sonra çıkarır yada biz terleriz falan ben 2 atlet istedim birde sütyen alırım normal atlet alıcam 3 tane falan yeter sanırım

hey maaşallah meleğine zemuszemus
ayakkabını güle güle eskit datlum opuyorumnanaktan

Sinannuray, çok çok üzüldüm, hiç beklemiyordum böyle bir haber.
Yaşadığın acının üzerine söyleyecek fazla söz yok, Allah sabır versin...

Merhaba canım hoşgeldinççç
bende çok üzüldüm yaaaa...
hatırladım şimdi onu hastanede kalıyordu bebeği dua etmemizi istiyordu sürekli bizden...
Çok etkiledi beni yaaaa:çok üzgünüm:

vAR CANIM YAA İÇİNE DOĞDU HERALDE Sinannuray bebeğini kaybetmiş ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…