- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #44.041
Tekrar hayırlısı olsun canımewet canım ablam bu yaz ewlenmnişti benden 3 sene sonra..ben 10.aydan sonra hamile kaldım kendisi fazla beklemedi masallah bebek düşündükten 2 3 ay sonra hemen hamile kaldı bende neredeyse 1 sene dolsaydı tüp bebege dogru gidiodum..son anda yani..güzel ya aynı sene hem anne hem teyze allah ın izniyle..
Doguma gırmıs 1 1.5 saat surer dıyolar :gitme:
Doguma gırmıs 1 1.5 saat surer dıyolar :gitme:
kimmmmmmmmmmm.............. akannehirakannehirakannehir
kıs allah iyiligini wersinnnn doktoruymuşmuşmuşşşş-tatlicadiarzu-:mymeka:korkuttun heaDoktorum kaydirigubbakcemile3
Doktorum kaydirigubbakcemile3
hadi bu sefer kactım sende güsel yemekler yap eline saglık seyhan ben yemek yapamıcam galiba ya bel,im cok agrıyo beni ben ayakta kalamıorum bişiler yerz artkbende yemek yapıcam kolay gelsin canımcımm
benim ev malum dubleks ve yağmur fırtına hiç dumadı 2-3 gündür böyle kullar tatil.Evi yazın boyatmıştık neye yaradı boş.Çatıdan merdivenlere su inmiş halıflekslerim ıslanmış camlar hala su alıyo heryer karardı boya moya kalmadı.Güney açar açmaz yukatmaya göndercem halıları.Soba desen heryer kurum bufün varya temizlik yapıcam diyosunuzya benim bu eve temizlik yapmak bile içimden gelmiyor.Geçen seneler böyle olmadı ama bu sene yğmur çok yağdı neyse güneş neyapalım allah beterinden korusun benimkisi tamir olacak şeyler rabbim daha kötülerinden korusun.
kızlar ben bebeğimi kaybettim çok üzgünüm kızım dayanamadı sadece üç gün yaşadı çok dikkat edin en ufak bi ağrıda doktora gidin serum falan taktırın erken doğum olmasın
ay canım ne çok iş çıkmış başına..allah kolaylık versin
sağol ebru.Neyapalım başa gelençekilir.Allahtan daha temizliğe başlamamıştım temizliğimi yapmış olsam daha çok üzülürdüm.Seninde 1 haftan kaldı allahın izniyle inşallah sağsalim kurtulursun.Varmı birinde telefon numaran burdan haber verebileceğin birkişi merakta bırakma bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?