2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tekrar hayırlısı olsun canım

arkadaşlar ne okuyabiliyorum ne bakabiliyorum akşama hepsine toptan bakalım inşallah....

bu arada 22 şubata kadar çalışır raporu aldım biizm zilli 15 marta kadar bekelyecek :))))))))))

hayırlısı ne diyelim

herkese merhaba geçmişi okudum bir sürü not aldım ama inanın moralim bozuldu zaten eve kafam takılmıştı birde sinannuray beni mahvetti.
SıNANNURAY allah sabır versin canım meleğin fazla tutunamımış hayata ne yazsak ne söylesek boş acını canı gönülden paylaşıyoruz en kısa zmanda hamile kalmanı dilerim bür sürü bebeğin olsun inşallah.Rabbimin taktiri böyleymiş yapılacak birşey yok yavrun şimdi cennette allah cennette kavuştursun.

benim ev malum dubleks ve yağmur fırtına hiç dumadı 2-3 gündür böyle kullar tatil.Evi yazın boyatmıştık neye yaradı boş.Çatıdan merdivenlere su inmiş halıflekslerim ıslanmış camlar hala su alıyo heryer karardı boya moya kalmadı.Güney açar açmaz yukatmaya göndercem halıları.Soba desen heryer kurum bufün varya temizlik yapıcam diyosunuzya benim bu eve temizlik yapmak bile içimden gelmiyor.Geçen seneler böyle olmadı ama bu sene yğmur çok yağdı neyse güneş neyapalım allah beterinden korusun benimkisi tamir olacak şeyler rabbim daha kötülerinden korusun.

ay canım ne çok iş çıkmış başına..allah kolaylık versin

kızlar ben bebeğimi kaybettim çok üzgünüm kızım dayanamadı sadece üç gün yaşadı çok dikkat edin en ufak bi ağrıda doktora gidin serum falan taktırın erken doğum olmasın

canım çok üzüldüm ya..başın sağolsun Rabbim sabırların en büyüğünü sana versin inşallah...diyecek başka birşey bulamıyorum...

[BHASRET hanım doktora gidicekmiş inşallah herşey gönlünce olur sen zaten bu sinir stresle normal doğurursun bacım.
DıLA06 canım inşallah arkadaşının babası bulunur bu fırtınada denize çıkmasaylarmış keşeke.
SıMENAY bebiş inşallah iki hafta daha bekler canım kiloya bukadar takmayın sağlıklı olsun yeter.
HıLOS 32+2 1890gr maşallah bebeğine gözünaydın.
MUTLUCUM az kaldı doğuma maşallah tombiş bebeğine zaten böyle almaya devam ederse riske atmazlar sezeryan olursun bence.
FTY sende doktora gidicekmişin hayırlı haberler alırsın için.
MAVıDÜŞLER seninde gözün aydın bebiş 3 kilo kıvamına gelmiş seninde 4 haftan kalmış hadi hayırlısı.
MERVEEGE bebek 2500 kg olur bence belkide geçer.
SEYYALTANER seninde gözün aydın maşallah kızçene nişan yıldönümünüzde kutlu olsun ayakkabılarınıda güle güle giy.
[COLOR]
[/B]

ay canım ne çok iş çıkmış başına..allah kolaylık versin

sağol ebru.Neyapalım başa gelençekilir.Allahtan daha temizliğe başlamamıştım temizliğimi yapmış olsam daha çok üzülürdüm.Seninde 1 haftan kaldı allahın izniyle inşallah sağsalim kurtulursun.Varmı birinde telefon numaran burdan haber verebileceğin birkişi merakta bırakma bizi.

canım var hasrette falan var numaram....bir kaç arkadaşta daha var...onlara haber veririm bişey olursa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…