- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #43.981
benim zilli,de basından beri assagıda ama okadar sancı yapmıo cok ayakta kalınca baskı oluyo ama..sen bebikine ışıgı gösterme sakın hee ..acerle etmesin..bu gaz olayındanda korkuorum acıkcası helekide normal dogum esnasında gelirse napceeezz kı..ay cok utanırımmmmm okadar ıkınmaya..:sm_confused:
mutlucum bebişin gelişimi iyiymiş ama ilk defa kilosunu sordum benim dr kilo üzerinde cok durmuyo herhangi bi ölçüm yapmadan tahmini 1.700 dedi ve 36.haftaya dogru gidiorum.cok düşük degilmi dedim hayır asıl bu ay 2 ye katlanacak kilo alımı ve 3 3.5 kilo dogar dedi bende irdelemedim catı muynesi yapmadı 15 gün sonra yapocak galiba okadarda hazrlıklı gitmiştim:uhm:..bise bebek bu aylar büyücegi için kaburgalara baskı yapar mideyi ittirir cokta yersen kalbe basıncla carpıntın olur dedi yiyecegin şeyleri gün içersine bölerek ye dedi..öyle mutlucum senin nası gidio az kaldı heedelikafaduldenbenim 10-15dk bir 60-100 arasında değişiyor ama benim drum onları düzenli kabul etmiyor
hayırlısı olsın ikisindede sancı öekmek gerekiyor zaten
birde 2 tane soda ve çörek otu tohumu iyiymiş
benim sancılarda adet sancısı gibi oluyor benim eşim hala bendn istiyor herşeyi
bbeişin nasılmış ebru
durur durur zamanını bilir bizim bebişler
kızlar ben bebeğimi kaybettim çok üzgünüm kızım dayanamadı sadece üç gün yaşadı çok dikkat edin en ufak bi ağrıda doktora gidin serum falan taktırın erken doğum olmasın
55 ile 58 kılo arası bırseydım suan olmusum 73.5
Benm bebek asaya cok ınmıs doktorum bunlar olur dedıydı zaten
Işıgı gordugu an affetmez dedı 3 hafta daha durursa ıyıymıs :sinifsinif:
Zaten bunların yalancı sancı oldugunu bılmesem hastaneye 10 kere gıtmıstık sanırım
Bide canım sana özel bi sorum olacak bebek makata baskı yapınca afedersın gaz we wc istegi mi oluyor ben ne zaman sancı secsem dırek bunları yasıyorum ama anlamda weremiyorum
canım nası yani ne zaman dogum yaptın???cok züzldüm canım allah sabır wersin nasıl oıldu??kızlar ben bebeğimi kaybettim çok üzgünüm kızım dayanamadı sadece üç gün yaşadı çok dikkat edin en ufak bi ağrıda doktora gidin serum falan taktırın erken doğum olmasın
canım ya allah ım sabır wersin sana kacıncı haftandaydın neden erken dogum oldu3. ggün ciğerlerinde kanama başladı piramatüre bebeklerin 100 tanesinden 1inde olurmuş bize denk geldi kanama oluncada çaresi yokmuş
3. ggün ciğerlerinde kanama başladı piramatüre bebeklerin 100 tanesinden 1inde olurmuş bize denk geldi kanama oluncada çaresi yokmuş
kızlar ben bebeğimi kaybettim çok üzgünüm kızım dayanamadı sadece üç gün yaşadı çok dikkat edin en ufak bi ağrıda doktora gidin serum falan taktırın erken doğum olmasın
3. ggün ciğerlerinde kanama başladı piramatüre bebeklerin 100 tanesinden 1inde olurmuş bize denk geldi kanama oluncada çaresi yokmuş
Ayaklarımda şişmiş garibim (eşim) coraplarımı giydirirken diyor bunlar berra ya bıle kucuk gelır sana buyuk corap alalım
Bende 2 gundur resmen haykırdım rabbım affetsın ama gercekten cok zormus
Hep dusundum kı yarın buyuyunce bunlar bıze bakacak mı
bende dar paca kotlarımı cıkaramıorum coraplarda zorlanıorum hele bide agda yaparkan 2 saat sürdü ayna yardımıyla oda..canım cok yandı ama jiletede aliştrmak istemiorum belki acil durumlarda..
yani sanıc illa çekileçek...benim 10-15dk bir 60-100 arasında değişiyor ama benim drum onları düzenli kabul etmiyor
hayırlısı olsın ikisindede sancı öekmek gerekiyor zaten
birde 2 tane soda ve çörek otu tohumu iyiymiş
benim sancılarda adet sancısı gibi oluyor benim eşim hala bendn istiyor herşeyi
bbeişin nasılmış ebru
durur durur zamanını bilir bizim bebişler
34 haftalık doğdu bi rahatsızlığım yoktu suyum erken geldi sancılarım vardı çok dikkat edin çok zor bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?