2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba,
Ben geldim...
Dün gece rüyamda, doğum yapmışım... Öyle rahat uyuyordum ki... Böyle yatakta dönüyorum, rahat rahat, yüzüstü yatıyorum... Öyle güzel bir rüyaydı ki...

Mutlu cum erkeklerın ısteklerı zaten vazgecınılmez oluyor bazen
Ama ınankı ne kadar kavgada etsek bazen eşlerimizi tanımasakta
Ne onlar bizsiz neden biz onlarsız yapamayız

İnsallah canım zamannda hayırlsıı ıle dogsunda baska bı ıstegım yok :Saruboceq:

kızlar ben bebeğimi kaybettim çok üzgünüm kızım dayanamadı sadece üç gün yaşadı çok dikkat edin en ufak bi ağrıda doktora gidin serum falan taktırın erken doğum olmasın

de bide onu de ayyy bende acayıp tırsıyorum ya ne kadar utanc werıcı olur sanırım
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

mutlucum bebişin gelişimi iyiymiş ama ilk defa kilosunu sordum benim dr kilo üzerinde cok durmuyo herhangi bi ölçüm yapmadan tahmini 1.700 dedi ve 36.haftaya dogru gidiorum.cok düşük degilmi dedim hayır asıl bu ay 2 ye katlanacak kilo alımı ve 3 3.5 kilo dogar dedi bende irdelemedim catı muynesi yapmadı 15 gün sonra yapocak galiba okadarda hazrlıklı gitmiştim:uhm:..bise bebek bu aylar büyücegi için kaburgalara baskı yapar mideyi ittirir cokta yersen kalbe basıncla carpıntın olur dedi yiyecegin şeyleri gün içersine bölerek ye dedi..öyle mutlucum senin nası gidio az kaldı heedelikafadulden

kıslar geçen eşimin annesi sana emzirme sütyeni alıcam dedi bende sütyen istemiyorum atlet istiyorum dedim kendime alış veriiş yapıcaktım gecelik pijama takımı onlar alıyorlarmış geirken getirecek sizce atlet doğru seçimmi??

Bir Nokta, kaçıncı haftadasın şimdi, makata baskı olması fena bişey, bende öyle oldu da büyük abdestimi tutamadım ya, sende dikkat et, çok baskı hissettiğin an dr. sor hemen, benim rahimde açılma olmuş mesela ben hiç hissetmedim, haliyle bebek ışığa doğru yöneliyor..

3. ggün ciğerlerinde kanama başladı piramatüre bebeklerin 100 tanesinden 1inde olurmuş bize denk geldi kanama oluncada çaresi yokmuş

kızlar ben bebeğimi kaybettim çok üzgünüm kızım dayanamadı sadece üç gün yaşadı çok dikkat edin en ufak bi ağrıda doktora gidin serum falan taktırın erken doğum olmasın

3. ggün ciğerlerinde kanama başladı piramatüre bebeklerin 100 tanesinden 1inde olurmuş bize denk geldi kanama oluncada çaresi yokmuş

Canım, başın sağolsun, Rabbim sana sabır versin, zor bir durum gerçekten, kaç haftalık doğmuştu kızın?

ahh canım kıyamam çok çok üzüldüm Rabbim sabır versin yavrum benim yaa off
Allahım ne denir bilemiyorum canım benim gerçekten yıkıldım şu an seni düşünemiyorum bile
Allahım sana eşiine sağlık versin zamanı gelince yeniden bir meleğin olur inşallah
çok acı fazlada birşey denemez zaten çok üzgünüm içim yandı

ben pek ümitli değilim bize bakaçakları konusunda,inşallah bakarlar,,belki onlarda anne baba olunça anlarlarda bakarlar...
bende dar paca kotlarımı cıkaramıorum coraplarda zorlanıorum hele bide agda yaparkan 2 saat sürdü ayna yardımıyla oda..canım cok yandı ama jiletede aliştrmak istemiorum belki acil durumlarda..

ben jilet yapıyorum onda bile çok zorlanıyorum...ağda yapabiliyorsan ne güzel......
yani sanıc illa çekileçek...

canım ya,kıyamam,,,inan çok üzüldüm..Allah ım sana sabır versin...!ne desem bilemedim!senağlamasenağlamasenağlama

Allah sabır versin sinannuray

kuju,ne badanası boyası merak ettim:) seni telaşa sokmak gibi olmasın ama ev zor toparlanıyo,bikaç hafta içinde bitirmeni tavsiye ederim işlerini:)
emzirme atleti daha iyiymiş,geçen hafta bebeği oldu arkadaşımın,o söyledi.hem belini başını kapatıyo dedi.3-4 tane almayı düşünüyorum sütyen yerine.

SıNANNURAY.. allah ım cok büyük sabır wersin sana gercekten hepimizde suan cok iyi anlıyoruz seni ne denilebilirki su an..sadece metanetli ol canım..ALLAH a sıgın herseytin hayırlısını iste..kimin basına ne zaman neyin gelecegi hiç belli olmaz o yuzden ALLAH TAN gelene karsı yine O na sıgınıcaz..güçlü ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…