2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin anneler ve melekleri.
Anlasilan dun gece cogumuz uyuyamamisiz.
Basim kazan gibi.Gece her yerim kasiniyordu,agriyordu bi yandan hapsurup bi yandan inliyordum.
Ayyy ne geceydi sempatiksalakcinni
Simdide oglusum iceride davul caliyor.

canım maşallah kuzuna dinlen sende bol bol artık hepimizin ihtiyacı var

günaydın demeyi unuttumsempatiksalakcinni
mutlu günler arkadaşlar:))

günaydın sanada canım evet korkuttu beni böcüğüm biliyorum daha az hareket edecekler ama 2 saat hiç tepki vermeyince korktum açıkcası

aynen öyle teyzesi
bende çok rahatsız oluyorum gece ama bizimkinin uykusu ağır diyorum gece olursa sancım falan onu uyandırana kadar doğururum herhalde
bazen koltukdan yatağa gitmek için yarım saat hadi kalk diyorum sen git ben geliyorum diyo gözünü bile açmadan herhalde hastane içinde sen git ben geliyorum dersempatiksalakcinni

canim masallah kizina. nasilda buyuyorlar hemencik ya. sezeryan mi olacaksin ?

aman cok dikkat et kendine.

Merhaba arkadaşlar,
Dün akşam kötü bir haber aldım..halamın oğlu 1 hafta önce gece elektrikli sobayı açık unutmuş uyumuş oda çekyata düşmüş süngeri hemen alevlenmiş abisi kurtarana kadar heryeri yanmıştı çocukçağızın dün rahmetli olmuş..hem ciğerleri duman dolmuş hemde enfeksiyon kapmış (( annemler babamlar hepsi bugun memlekete defnetmeye gittiler...Okadar üzüldüm ki halamı şuan arıyamadım hala başsağlığı için çünkü şu aralar ağlayan insan görmeye duymaya dayanamıyourm..kızımda etkilendi heralde dün akşamdan beri sus pus sesi çıkmıyo..hatta sabah hiç tık yoktu..tatlı bişiler yedim de bikaç tekme vurdu rahatladım

slm hanımlar biz 34+1 olduk inş. hepiniz iyisinizdir geçmişe bakamadım pc pek giremiyorum pcde sorun var arkadaşlar siz magnezyum kullanıyormusunuz benim midemi bulandırıyor onun için kullanmıyorum kullanmam şartmı acaba bi zararı varmıdır öptüm sizi....

canım başınız sağolsun çok üzüldüm Allah geride kalanlara sabır versin çok zor

slm canım hoşgeldin magnezyumu ben hiç kullanmadım doktorum vermedi kullanan arkadaşlar daha iyi bilir

selam,
ben artik hicbirsey kullanmiyorum.33+1 im bende.
magnezyum kramplara iyi geliyor sadece.

:çok üzgünüm:

kızlar dün gece hiç uyuyamadım sabah da uyumadım şimdi uyku bastırdı uzanayım ben biraz zaten pc başında çok oturmak istemiyorum bu kalça ağrısı birazda çok oturduğumda tekrarlıyor şimdilik hepinizi çok öpüyorum opuyorumnanaktan

canım başın sağolsun..sabır versin..çok üzüldüm..

slm.dr bana verdi ama beni ishal yaptığı için bırakmak zorunda kaldım.kullanmıyorum.kullanmasan da zararı yok diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…