- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #44.241
Günaydın...
Ben geldim...
Bugün kontrolümüz vardı... Kızım 2000 gramı gecmis...
Doktor, işten ayrıl dedi...
Bu haftayı tamamlayıp, haftaya işten ayrılacağım.... Üç hafta çalışmış oluyorum o zaman... İki haftada ben dinleneceğim...
Doktor, dikkat et yoksa erken doğurursun dedi... Yorulma dedi...
günaydın demeyi unuttumsempatiksalakcinni
mutlu günler arkadaşlar:))
sagol canim. bebisin seni telaslandirdi yani. neyse hareket etmis de rahatlamissin.
ay dun gece bende uyurken cok zorlandim. 1 sag 1 sol her donuste cok zorluk cektim ve her defasinda da esim uyandi noldu bisiyin mi var diye. artik donerken nasil inliyorsam dusunun yani :))) adam tetikte her an hadi kalk hastaneye gidiyoruz dememi falan bekliyor sanirim. :)))
Günaydın...
Ben geldim...
Bugün kontrolümüz vardı... Kızım 2000 gramı gecmis...
Doktor, işten ayrıl dedi...
Bu haftayı tamamlayıp, haftaya işten ayrılacağım.... Üç hafta çalışmış oluyorum o zaman... İki haftada ben dinleneceğim...
Doktor, dikkat et yoksa erken doğurursun dedi... Yorulma dedi...
iyiyim canım çok sağolopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan.o sancılandığım geceden beri sıkı yönetim var bizdede tek başıma dışarı falan çıkmıyorum artık.genel olarak iyiyiz ama çok şükür.
Merhaba arkadaşlar,
Dün akşam kötü bir haber aldım..halamın oğlu 1 hafta önce gece elektrikli sobayı açık unutmuş uyumuş oda çekyata düşmüş süngeri hemen alevlenmiş abisi kurtarana kadar heryeri yanmıştı çocukçağızın dün rahmetli olmuş..hem ciğerleri duman dolmuş hemde enfeksiyon kapmış(( annemler babamlar hepsi bugun memlekete defnetmeye gittiler...Okadar üzüldüm ki halamı şuan arıyamadım hala başsağlığı için çünkü şu aralar ağlayan insan görmeye duymaya dayanamıyourm..kızımda etkilendi heralde dün akşamdan beri sus pus sesi çıkmıyo..hatta sabah hiç tık yoktu..tatlı bişiler yedim de bikaç tekme vurdu rahatladım
slm hanımlar biz 34+1 olduk inş. hepiniz iyisinizdir geçmişe bakamadım pc pek giremiyorum pcde sorun var arkadaşlar siz magnezyum kullanıyormusunuz benim midemi bulandırıyor onun için kullanmıyorum kullanmam şartmı acaba bi zararı varmıdır öptüm sizi....
slm hanımlar biz 34+1 olduk inş. hepiniz iyisinizdir geçmişe bakamadım pc pek giremiyorum pcde sorun var arkadaşlar siz magnezyum kullanıyormusunuz benim midemi bulandırıyor onun için kullanmıyorum kullanmam şartmı acaba bi zararı varmıdır öptüm sizi....
Merhaba arkadaşlar,
Dün akşam kötü bir haber aldım..halamın oğlu 1 hafta önce gece elektrikli sobayı açık unutmuş uyumuş oda çekyata düşmüş süngeri hemen alevlenmiş abisi kurtarana kadar heryeri yanmıştı çocukçağızın dün rahmetli olmuş..hem ciğerleri duman dolmuş hemde enfeksiyon kapmış(( annemler babamlar hepsi bugun memlekete defnetmeye gittiler...Okadar üzüldüm ki halamı şuan arıyamadım hala başsağlığı için çünkü şu aralar ağlayan insan görmeye duymaya dayanamıyourm..kızımda etkilendi heralde dün akşamdan beri sus pus sesi çıkmıyo..hatta sabah hiç tık yoktu..tatlı bişiler yedim de bikaç tekme vurdu rahatladım
Merhaba arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?