2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sagol canim. dariosi basina :)))

valla sen bi sancim var de de bak ne oluyor. adam saskinliktan seni evde unutup kendi tek basina bile gidebilir hastaneye. :)))))

Günaydın herkese a.s.

Fty ve Sinpac bebelere maşallah...

sagol canim......

bende magnezyum hiç kullanmadım magnezyum muzda bolca var tüketebilirsin...

muz iki ise yariyor.potasyum mideyi rahatlatiyor ozellikle gebeliginin basinda olup surekli bulanti cekenler tuketebilir.ikinci fil gibi oluyorsunuz asiri derecede kilo aldiriyor.doktorum bana sakin yeme demisti.dinledim mi pekim :kedi: hayirrrr

merhaba
beknur başınız sağolsun mekanı cennet olsun ...
halana Allah sabrını verir inşallah başka kardeşi varmıydı?

Merhaba kızlar nasılsınız?ıçinizde ağrıları başlayan varmı?Ben bu haftaya girdiğimden beri biraz değil bayağı bayağı sıkıntılıyım.Bu aylara kadar her yerim düzgündü ama artık ayaklarım,bacaklarım şişmeye başladı.Bu nedenle tartıda kilomda bir tuhaf çıkıyor 2 günde 2 kilo almış olamayacağıma göre şişiyormuyum ben neler oluyor böyle?Sırtım belim berbat durumda.Geceleri wc nöbetlerim zaten yorucu ama birde üstüne uykudan çığlıklarla sırt ağrısıyla uyanmam eşimi yataktan fırlatıyor.Dönemiyorum kaburgalarım kırıldı sanıyorum.Adamcağız gelip hafif masaj yaparak beni döndürmeye çalışıyor.Sırt üstü yatıyorum sürekli yan dönünce mahvoluyor sırtım belim.Birde kasılmalarımda sıklaştı galiba.Kızım aşağıdan başını ittirdikçe kasıklarım patlayacak gibi acıyor.Belimde adet olacakmışım gibi ağrılar oluyor.Ayaklarım ısınmıyor sanki bu da gaz sancısı yapıyor.Ne oldu bana böyle anlayamadım.Durumumdan ötürü yürüyüşleride iş yapmayıda bıraktım mümkün olduğunca dinlenmeye çalışıyorum.Kızım erken gelmeye çalışmıyordur değilmi kızlar?Bu sıkıntılar geçen hafta yoktu bu nedenle doktora böyle şeylerden bahsetmedim ama bu haftaya girer girmez anormalleştim sanki.
Bu arada 3 gün önce yine kan sorunum nedeniyle doktordaydım çok şükür 9 a çıkarmayı başardık.Dahada yükselir inş. kan oranım.Verdiği kan ilacı ferrum fort Allahtan mideme dokunmadı içebiliyorum belki onun faydası olmuştur.Kızım 2400 olmuş çok şükür.Fakat plasentada yaşlanma belirtileri başlamış.Galiba kızımı çok besleyemeyecek plasenta.Hem zaten doğumun yakın olduğunu gösterirmiş plasenta yaşlanması.Doktor zaten sonlardayız önemli değil dedi.Neyse bunada şükür.Hamilelerin çoğuna nasıl oluyor son aylar doğuma koşarak gidiyorsunuz derdim.'Kurtulmak istiyorsun artık o yüzden koşuyorsun' derlerdi.Çok haklılarmış.Sağlık sorunları o kadar artıyorki sonlarda bir an önce ağrılarından kurtulmak sağlığına kavuşmak istiyor insan.

Beknurcum bu arada başın sağolsun canım.Allah geride kalanlara sabır versin....

megryan inşallah senin bebişte gününde doğar drun plesanta yaşlanmasının nasıl anlıyor suyun filan yeterlimi birde sola yat çok güzel uyursun ben yatıyorum gece 12de sabah 6da uyanıyorum
magnezyum içiyordum oda kasılmaları önlüyor sanırım erken doğum olmuyor benim drum bana bu hafta bıraktırdı çünkü kasılmayı önlediği için normal doğumu zorlaştırıyor gerçi ben içtiğim halde benim sancılarım 100lerdeydi bu hafta bıraktım

fty seninde gözün aydın güzel haberlerle gelmişin ee bebiş babaya benzemeye başlamış dila sana kızını verecekti ben sarışın damat isterim diyordu nolcek şimdi vereliniortak

basiniz sagolsun canim. Allah annesine babasina yakinlarina sabir versin.

hem gecmis olsum diyim hem de kizina masallah canim. insalllah saglikla dogum yaparsin. kizlar erken gelmeye hevesli oluyorlar sanirim :)))))

sagol canim.
saclari bana benzer belki belli mi olur. olmadi boyatiriz :))))))

canım geçmiş olsun dediklerinin çoğu bendede başlamış durumda şişmeler,geceleri ağrıdan uyuyamamalar... bende dün akşam eşime gözümü açıp kapasam zaman geçmiş olsa doğurmuş olsam artık bu göbekle yaşamak zor geliyor bana dedim... o da az kaldı dedi ama hakikaten en zor günleri son zamanlarmış bilmiyorumkismile

Allah yardımcımız olsun
boshayallersmile

Kızına maşallah Meg...
Senin de az kaldı demek ki...

Canım inş. martın 5 ine kadar dayansın onada razıyım.Kalsın biraz daha içerde kilo alsın büyüsün istiyorum.Ultrasonda baktığında plasentada yaşlanma belirtileri başlamış dedi.Normalmiş zaten ömrünü tamamlamaya yaklaşıyormuş bu aylarda.Suyun iyi dedi her iki doktorda çok şükür.Sade soda içiyorum bzen.Birde elimden oldum olası su düşmez.Pet şişeyle dolaşırım hep.Gece wc için kalktığımda dilim damağım kuru olur susuz duramıyorum pek.Magnezyum vermedi çünkü geçen hafta nst ye girdiğimde gayet iyi nst dedi.Ama bu hafta sıkıntılıyım biraz ağrılarım yüzünden.Doktora karnımda sertleşme oluyor dedim tam o sırada da sertleşti dokundu karnıma iki eliyle.Artık normal kasılıyor bu yüzden sertleşiyor dedi.Bakalım hayırlısı.Az daha dayansın minik kızım inş.
Yalnız senin sancılarda bayağı fazlaymış canım.100 leri gördümü doktor nst de? Sancıdan kıvranman gerek bu rakamla diye düşünüyorum.Ne zamandır böyle çıkıyor nst de sancın?

kızlar bende şişlik yok
bacaklarım zayıftı zaten bari hamilelikte etlenir zannettim oda olmadı doktor her hafta bakıyor eline kemik geliyor sırnaşık şeyiyi iyi şişlik yok diyor
benimde bebek bugün çok geriniyor

basiniz sagolsun canim. Allah annesine babasina yakinlarina sabir versin.

hem gecmis olsum diyim hem de kizina masallah canim. insalllah saglikla dogum yaparsin. kizlar erken gelmeye hevesli oluyorlar sanirim :)))))

Galiba canım.Görenler fazla zamanımın olmadığını söylüyor hep.Bu da tedirgin ediyor beni.Doktora her gittiğimde erken gelirmi gelecek gibimi duruyor diye soruyorum.Yok henüz değil diyor ama benim içim hiç rahat değil bu konuda.Bu arada gülencim doktor bana bebeğin hareketlerinde azalma hissedersen,kasılmaların 10 dk da 3 e düşerse gel demişti.Eğer sen hareketlerinin normalden dahada azaldığından eminsen bir ara doktorunu sor istersen.Genelde son aylar yerleri daraldığı için azalma olur ama bana niye öyle dedi anlamadım tabii.
Yanlara şu bir kaç gündür sırtım yüzünden yatamaz oldum.Zaten yan yattığım için kilitlendim gece ağlayacaktım öyle bağırdımki kırıldı kaburgalarım sandım.Yastğı yüksekte unutmuşum eee wc ye git gel uykulu gözlerle naptığımı nasıl yattığımı bilmiyorumki.Eşim bu şekilde ben bile yatsam sırtım ağrır sen nasıl uyudun diyor.Gözlerim kapalı gidiyorum wc ye artık ne halde olduğumu bildiğim bile yok.

megryan
benim 3 haftadır böyle ama 10dk arayla görüyor 100-90ı ama hissedilmiyor sadece kalbin hafif pıt pıtlıyor drum yalancı bunlar devamlı olması gerekir dedi yanlardan bastırıyor alttan üstten vuruyor karnıma ağrı varmı deyi sizede yapıyormu
benim bu sancılar boşa gitcek herhalde sezeryan olacam gibi

Amin canım yaaa.... Valla zormuş bu ağrılarla yaşamak.Kızım az daha ddursun içerde büyüsünde inan buna bile razıyım.Napalım her şey onlar için.... :Saruboceq:

of of maaşallah canım 100 ler 90 lar olduğuna göre nst de seninkide bayağı yakın demekki.Benim ağrılarım dediğin gibi olmuyor canım.Demekki çok şiddetli hali yanlardan üstten alttan aynı anda vuran hali.Yani senin tanımladığın.Benimki karnımda sertleşme ve kasıklarımda patlayacak gibi bir ağrı belimdede hafif adet sancısı gibi oluyor.Yanlardan alttan üstten vurmadı hiç.Ama anlattığına bakılırsa bu dediğin bizim içinde yakın.1-2 haftaya bizde bu denli şiddetli bir sancı yaşayacağız demekki.
Bu rakama rağmen sancıyı hissetmemen çok güzel.Eğer nomal düşünüyorsan inş. kolay bir doğum olur canım.
Benim karnıma öyle vurmadı ama ultrasonla kızımın başına bakmak için aşağı bastırınca canım acıdı.O da sancı var sandı.Hayır 'çişim var' dedim.Kızımın başı zaten mesaneye baskı yapıyor birde o ultrasonla bastırınca altıma yapcam sandım.Doğum kanalına doğru ilerliyor dedi.Erkenmi gelir yani dedim.Yok normal oraya ilerlemesi dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…