- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #44.281
3 gün sürerse hareket azlığı doktor beni ara dedi bana gece 9dan 12ye kadar 10 hareket saymamaı istedi
Merhaba kızlar nasılsınız?İçinizde ağrıları başlayan varmı?Ben bu haftaya girdiğimden beri biraz değil bayağı bayağı sıkıntılıyım.Bu aylara kadar her yerim düzgündü ama artık ayaklarım,bacaklarım şişmeye başladı.Bu nedenle tartıda kilomda bir tuhaf çıkıyor 2 günde 2 kilo almış olamayacağıma göre şişiyormuyum ben neler oluyor böyle?Sırtım belim berbat durumda.Geceleri wc nöbetlerim zaten yorucu ama birde üstüne uykudan çığlıklarla sırt ağrısıyla uyanmam eşimi yataktan fırlatıyor.Dönemiyorum kaburgalarım kırıldı sanıyorum.Adamcağız gelip hafif masaj yaparak beni döndürmeye çalışıyor.Sırt üstü yatıyorum sürekli yan dönünce mahvoluyor sırtım belim.Birde kasılmalarımda sıklaştı galiba.Kızım aşağıdan başını ittirdikçe kasıklarım patlayacak gibi acıyor.Belimde adet olacakmışım gibi ağrılar oluyor.Ayaklarım ısınmıyor sanki bu da gaz sancısı yapıyor.Ne oldu bana böyle anlayamadım.Durumumdan ötürü yürüyüşleride iş yapmayıda bıraktım mümkün olduğunca dinlenmeye çalışıyorum.Kızım erken gelmeye çalışmıyordur değilmi kızlar?Bu sıkıntılar geçen hafta yoktu bu nedenle doktora böyle şeylerden bahsetmedim ama bu haftaya girer girmez anormalleştim sanki.
Bu arada 3 gün önce yine kan sorunum nedeniyle doktordaydım çok şükür 9 a çıkarmayı başardık.Dahada yükselir inş. kan oranım.Verdiği kan ilacı ferrum fort Allahtan mideme dokunmadı içebiliyorum belki onun faydası olmuştur.Kızım 2400 olmuş çok şükür.Fakat plasentada yaşlanma belirtileri başlamış.Galiba kızımı çok besleyemeyecek plasenta.Hem zaten doğumun yakın olduğunu gösterirmiş plasenta yaşlanması.Doktor zaten sonlardayız önemli değil dedi.Neyse bunada şükür.Hamilelerin çoğuna nasıl oluyor son aylar doğuma koşarak gidiyorsunuz derdim.'Kurtulmak istiyorsun artık o yüzden koşuyorsun' derlerdi.Çok haklılarmış.Sağlık sorunları o kadar artıyorki sonlarda bir an önce ağrılarından kurtulmak sağlığına kavuşmak istiyor insan.
Beknurcum bu arada başın sağolsun canım.Allah geride kalanlara sabır versin....
slm hanımlar biz 34+1 olduk inş. hepiniz iyisinizdir geçmişe bakamadım pc pek giremiyorum pcde sorun var arkadaşlar siz magnezyum kullanıyormusunuz benim midemi bulandırıyor onun için kullanmıyorum kullanmam şartmı acaba bi zararı varmıdır öptüm sizi....
Canım sen 38.haftadasın değilmi?
Merhaba kızlar...Beknur başınız sağolsun , allah geride kalanlara sabır versin...
Meg benim için de 35+0 milat oldu.Ağrılarım , mide bulantılarım kasılmalarım halsizliğim başladı...Doğrusu ben de artık doğurayım diye bakmaya başladım...Allah hakkımızda hayırlısını versin...
evet canım
yalnız yanlardan vuran bebk değil drum eliyle baztırıyor alttan üstten bebeğin konumuna bakıyor sancıları hissetmiyorum ben 3 gündür evde yatarken sanki adet olacakmışım gibi ağrıyor sonra geçiyor ultrasonda dr sağdan bastırırken soldan bi tümsek oluşuyor merak etme son haftalarda çok kötü değil ben iyiyim
selam anneler nasılsınız? biz iyiyiz cok sukur dun doktorumuza gıttık ama malesef kızımı goremeden geldım. cunku burda her seferınde usg yle bakmıyolar. sadece alttan muayene etti acılmam yokmus hersey yolunda dedı cok sukur. sonrada kalp atıslarını dınledık.bu arada kafası asagıya donmus artık buna cok sevındım.3 hafta sonraya bı dahakı randevum. bızden boyle ıste.
Beknur basınız sagolsun Allah sabırlar versın.
görüşürüz kızlar bizde komşuya başsağlığına gideceğiz teyze ölmüş biz 1 hafta sonra öğreniyoruz cenaze yi tokata götürmüşler demekki bende doğursam kimse duymayacak
başınız sağolsun beknur ......benneyaptımki..Hayat işte ne yapabiliriz ki?Merhaba arkadaşlar,
Dün akşam kötü bir haber aldım..halamın oğlu 1 hafta önce gece elektrikli sobayı açık unutmuş uyumuş oda çekyata düşmüş süngeri hemen alevlenmiş abisi kurtarana kadar heryeri yanmıştı çocukçağızın dün rahmetli olmuş..hem ciğerleri duman dolmuş hemde enfeksiyon kapmış(( annemler babamlar hepsi bugun memlekete defnetmeye gittiler...Okadar üzüldüm ki halamı şuan arıyamadım hala başsağlığı için çünkü şu aralar ağlayan insan görmeye duymaya dayanamıyourm..kızımda etkilendi heralde dün akşamdan beri sus pus sesi çıkmıyo..hatta sabah hiç tık yoktu..tatlı bişiler yedim de bikaç tekme vurdu rahatladım
serifemre ben dun doktora sordum magnezyumu ve elevıt ı kullanmıyorum arada ıcıyorum dedım oda mecbur degılsın dedı magnezyumu kramp yoksa ıcme dedı. elevıt de eger yedıklerıne dıkkat edıyorsan vıtamınlı beslenıyorsan sutunu ıcıyorsan gerek yok dedı. ben sadece kan ılacını kullanıyorum artık.
ha benşmde midem bulanıyo lan
bende suyu azalttım buarada
Merhaba herkese,
Evde olmanın dayanılmaz hafifliği içindeyim, darısı hala çalışan arkadaşlarımın başına olsun...
Geçmişe çok bakamadım, müdürümün ricası üzerinde kendisine yardım etmek için açtım bilgisayarı.
Bebiklerini gören arkadaşlar hep iyi haberlerle gelmişler çok şükür, gözleri aydın olsun...
Beknurcum başınız sağolsun, Allah geride kalanlara sabır versin.
Midem çok rahatsız benim artık, bir de kasıklarım çok ağrıyor.
Doktorum her ikisi için de normel dedi.
Oğlum 35+1'de 2575 gr'dı, şükürler olsun ki sağlıklı, ama çok inatçı, ne yaptıysak yüzünü göstermedi.
Artık kontrollerimiz haftada bir...
Canım yurt dışında alttan muayene olayı çok normal değilmi?Bizde burda doğumu tetikler diye pek yapılmıyor hamişken alttan muayene mecbur kalmadıkça... Sen aslında ne güzel alışmışsındır bu muayenelere doğumda zorlanmazsın belki...
bosnacığım maşallah bebeğine...
mersayris gözün aydın dönmüş sonunda...
bende internette site site geziniyorum banyo küveti, derece vs.gibi eksikler için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?