2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar...Beknur başınız sağolsun , allah geride kalanlara sabır versin...
Meg benim için de 35+0 milat oldu.Ağrılarım , mide bulantılarım kasılmalarım halsizliğim başladı...Doğrusu ben de artık doğurayım diye bakmaya başladım...Allah hakkımızda hayırlısını versin...

kızlar merhaba..nasılsınız hepiniz..kaç gündür giremiyorum kayınvalidemdeyim,geçmişi okuyamayacağım valla..çook uzun maşallah :) doğum yapan oldu mu?

Canım sen 38.haftadasın değilmi?

evet canım

yalnız yanlardan vuran bebk değil drum eliyle baztırıyor alttan üstten bebeğin konumuna bakıyor sancıları hissetmiyorum ben 3 gündür evde yatarken sanki adet olacakmışım gibi ağrıyor sonra geçiyor ultrasonda dr sağdan bastırırken soldan bi tümsek oluşuyor merak etme son haftalarda çok kötü değil ben iyiyim

görüşürüz kızlar bizde komşuya başsağlığına gideceğiz teyze ölmüş biz 1 hafta sonra öğreniyoruz cenaze yi tokata götürmüşler demekki bende doğursam kimse duymayacak

selam anneler nasılsınız? biz iyiyiz cok sukur dun doktorumuza gıttık ama malesef kızımı goremeden geldım. cunku burda her seferınde usg yle bakmıyolar. sadece alttan muayene etti acılmam yokmus hersey yolunda dedı cok sukur. sonrada kalp atıslarını dınledık.bu arada kafası asagıya donmus artık buna cok sevındım.3 hafta sonraya bı dahakı randevum. bızden boyle ıste.
Beknur basınız sagolsun Allah sabırlar versın.

serifemre ben dun doktora sordum magnezyumu ve elevıt ı kullanmıyorum arada ıcıyorum dedım oda mecbur degılsın dedı magnezyumu kramp yoksa ıcme dedı. elevıt de eger yedıklerıne dıkkat edıyorsan vıtamınlı beslenıyorsan sutunu ıcıyorsan gerek yok dedı. ben sadece kan ılacını kullanıyorum artık.

Demekki 35 deyince bazılarımızda sıkıntılar had safhaya çıkıyor.Rabbim yardımcımız olsun canım....

Evet evet o tümsekler bendede oluyor.Böyle gerdiriyor kızım tek bir yeri.Özellikle yataktan kalktığımda bir bakıyorum karnımın bir yeri şişmiş kare olmuş karnım sanki.Özelliklede sağ tarafım.Zaten o sağ taraf götü benim iyice hadi hayırlısı...

Canım yurt dışında alttan muayene olayı çok normal değilmi?Bizde burda doğumu tetikler diye pek yapılmıyor hamişken alttan muayene mecbur kalmadıkça... Sen aslında ne güzel alışmışsındır bu muayenelere doğumda zorlanmazsın belki...

başınız sağolsun beknur ......benneyaptımki..Hayat işte ne yapabiliriz ki?

Merhabalar;
Sinpac ve FTY ; Maşallah bebeklerinize ve artık ayrılın izne de yaaa fazla masa oturmak bile iyi değil evde yapılacak işleriniz yokmu yaww sizin alalalaaa

Bende sadece kan hapı kullanıyorum.Midem nedeniyle pek hap kullanamadım.Kan hapını bile şurda 10 gündür falan içmeye başladım o da kaç ilaçtan sonra sonunda ferrum fort sorun çıkarmadı çok şükür...

Merhaba herkese,
Evde olmanın dayanılmaz hafifliği içindeyim, darısı hala çalışan arkadaşlarımın başına olsun...

Geçmişe çok bakamadım, müdürümün ricası üzerinde kendisine yardım etmek için açtım bilgisayarı.
Bebiklerini gören arkadaşlar hep iyi haberlerle gelmişler çok şükür, gözleri aydın olsun...
Beknurcum başınız sağolsun, Allah geride kalanlara sabır versin.

Midem çok rahatsız benim artık, bir de kasıklarım çok ağrıyor.
Doktorum her ikisi için de normel dedi.
Oğlum 35+1'de 2575 gr'dı, şükürler olsun ki sağlıklı, ama çok inatçı, ne yaptıysak yüzünü göstermedi.
Artık kontrollerimiz haftada bir...

bosnacığım maşallah bebeğine...

mersayris gözün aydın dönmüş sonunda...

bende internette site site geziniyorum banyo küveti, derece vs.gibi eksikler için...

Ohh ohh maşallah e güzel haberler nasılmış geç kalkmak canım

evet ben her kontrolumde alttan muayene oluyorum canım. ama gecen aya kadar sadece enfeksıyon var mı dıye bakılıyordu ufak bı cubukla. ıkı seferdırde parmakla bakıyorlar. gecen seferkı doktor daha cok acıtmıstı bu sefer daha az acı hıssettım.ya bırde burda her seferınde usg ye sokmadıkları ıcın bakıyolarlar sanırım alttan bu kadar sık. alıstıgım pek soylenemez ya ben cok utangacım valla cok cekınıyorum doktorun karsına oyle yatarken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…