- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #44.301
tesekkurler canım. ınsallah bı daha pozısyon degıstırmez.
evet ben her kontrolumde alttan muayene oluyorum canım. ama gecen aya kadar sadece enfeksıyon var mı dıye bakılıyordu ufak bı cubukla. ıkı seferdırde parmakla bakıyorlar. gecen seferkı doktor daha cok acıtmıstı bu sefer daha az acı hıssettım.ya bırde burda her seferınde usg ye sokmadıkları ıcın bakıyolarlar sanırım alttan bu kadar sık. alıstıgım pek soylenemez ya ben cok utangacım valla cok cekınıyorum doktorun karsına oyle yatarken.
bosnacığım maşallah bebeğine...
mersayris gözün aydın dönmüş sonunda...
bende internette site site geziniyorum banyo küveti, derece vs.gibi eksikler için...
Ohh ohh maşallah e güzel haberler nasılmış geç kalkmak canım
Merhaba herkese,
Evde olmanın dayanılmaz hafifliği içindeyim, darısı hala çalışan arkadaşlarımın başına olsun...
Geçmişe çok bakamadım, müdürümün ricası üzerinde kendisine yardım etmek için açtım bilgisayarı.
Bebiklerini gören arkadaşlar hep iyi haberlerle gelmişler çok şükür, gözleri aydın olsun...
Beknurcum başınız sağolsun, Allah geride kalanlara sabır versin.
Midem çok rahatsız benim artık, bir de kasıklarım çok ağrıyor.
Doktorum her ikisi için de normel dedi.
Oğlum 35+1'de 2575 gr'dı, şükürler olsun ki sağlıklı, ama çok inatçı, ne yaptıysak yüzünü göstermedi.
Artık kontrollerimiz haftada bir...
bosnacım maşşallah bebeğine,
kızlar bişi sorucam 33+2[ olduk bugün benim gibi bu haftalarda bebeği ters durupta dönen var mı,döner mi sizce benimki hala dönmedi sanırım ayaklar hala aşşaığda
bi de bi sorun daha olucak
eltimin dru bebeğin eşi önde olduğu için %100 sezeryan demiş,ama kız daha 31.haftasında buna karar vermek için çok erken değil mi bi de benim dra gidicek,böle eşi önde olan bilgisi olan var mı/B]
bu arada bebek şekerimiz nasıl el yapımı ve netten sipariş verdik bugün yarın gelir artık beklemedeyiz
ohh 2 saat uyudumda rahatladım beaaşimdi yemek yemem gerekio ama üşeniyorum off ya annem burda olsaydı keşke fena rahata alıştımboshayallersmile
Maaşallah bosnacım kocaman olmuş oğluşun... Doktor bana artık haftada EN AZ 80 gr alırlar dedi ama bizimkiler haftada kaç alıyor pek takip edemedim doğrusu...
kızlar bişi sorucam 33+2[ olduk bugün benim gibi bu haftalarda bebeği ters durupta dönen var mı,döner mi sizce benimki hala dönmedi sanırım ayaklar hala aşşaığda
eltimin dru bebeğin eşi önde olduğu için %100 sezeryan demiş,ama kız daha 31.haftasında buna karar vermek için çok erken değil mi bi de benim dra gidicek,böle eşi önde olan bilgisi olan var mı/B]
bu arada bebek şekerimiz nasıl el yapımı ve netten sipariş verdik bugün yarın gelir artık beklemedeyiz
Genelde eşi önde olanlara hiç tereddütsüz sezeryan diyorlar.Hareketlerine dikkat etsin ağır falan kaldırmasın fazla iş yapmasın Allah korusun birden kanama sorunuyla falan hastaneye gidenler çok bu sorun yüzünden.Geçmiş olsun canım...
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Kdın olmak zor valla.Erkekler hayatlarında bir kere sünnet olayını yaşıyorlar.Bizler oramızı zırt pırt her sorunda açmak zorunda kalıyoruz...
Merhaba herkese,
Evde olmanın dayanılmaz hafifliği içindeyim, darısı hala çalışan arkadaşlarımın başına olsun...
Geçmişe çok bakamadım, müdürümün ricası üzerinde kendisine yardım etmek için açtım bilgisayarı.
Bebiklerini gören arkadaşlar hep iyi haberlerle gelmişler çok şükür, gözleri aydın olsun...
Beknurcum başınız sağolsun, Allah geride kalanlara sabır versin.
Midem çok rahatsız benim artık, bir de kasıklarım çok ağrıyor.
Doktorum her ikisi için de normel dedi.
Oğlum 35+1'de 2575 gr'dı, şükürler olsun ki sağlıklı, ama çok inatçı, ne yaptıysak yüzünü göstermedi.
Artık kontrollerimiz haftada bir...
gözünaydın bosnacım maşallah oğluna
ne bu yaa tatilde de mi raha bırakmadılar seni? yine de evde olmak cok güzel değil m
i:))
asinazcım benim bebeğim hala dönmedi 35h 5 gün olduk bugün..dr dönmez artık nerdeyse imkansız dedi..dönen varmış ama.
plesenta önde olunca sezaryen oluyormuş normal doğum riskli diye biliyorum ben de canım.yine de bir dr daha görsün tabi..hayırlısı olsun canım
cok güzeller pancuben...tatlılıkla sağlıkla dağıtın bebişin şekerlerini..
nerden aldın ben hala bişey yapmadım bu konuda eşime söylemeden alıcam:))benim ki buna da karşı kaydirigubbakcemile3
Mide bulanmaları yavaş yavaş hepimizde başlamış demekki.Benimde ara ara yokluyor sinir oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?