2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Kdın olmak zor valla.Erkekler hayatlarında bir kere sünnet olayını yaşıyorlar.Bizler oramızı zırt pırt her sorunda açmak zorunda kalıyoruz...

bosnacığım maşallah bebeğine...

mersayris gözün aydın dönmüş sonunda...

bende internette site site geziniyorum banyo küveti, derece vs.gibi eksikler için...

Sağol Hijyenim...
Biz de dün internetten halımızı aldık, bugün gelir büyük ihtimalle...
Odamızın fotoğrafları haftaya yayında olacak artık :)

Ohh ohh maşallah e güzel haberler nasılmış geç kalkmak canım

Canımcım alışamadım daha geç kalkmaya yaaa...
6.20'de uyanıyorum deli gibi...
Biraz oyalanıyorum yatakta, sonra acıkıyorum tabi, en geç 8 gibi kalkıp kahvaltı ediyorum.
Bakalım birkaç güne alışırım herhalde...

Maaşallah bosnacım kocaman olmuş oğluşun... Doktor bana artık haftada EN AZ 80 gr alırlar dedi ama bizimkiler haftada kaç alıyor pek takip edemedim doğrusu...

bosnacım maşşallah bebeğine,
kızlar bişi sorucam 33+2[ olduk bugün benim gibi bu haftalarda bebeği ters durupta dönen var mı,döner mi sizce benimki hala dönmedi sanırım ayaklar hala aşşaığda
bi de bi sorun daha olucak
eltimin dru bebeğin eşi önde olduğu için %100 sezeryan demiş,ama kız daha 31.haftasında buna karar vermek için çok erken değil mi bi de benim dra gidicek,böle eşi önde olan bilgisi olan var mı/B]

bu arada bebek şekerimiz nasıl el yapımı ve netten sipariş verdik bugün yarın gelir artık beklemedeyiz

Eklentiler

• $bebek şekeri.webp
    5 KB · Görüntüleme: 17

Genelde eşi önde olanlara hiç tereddütsüz sezeryan diyorlar.Hareketlerine dikkat etsin ağır falan kaldırmasın fazla iş yapmasın Allah korusun birden kanama sorunuyla falan hastaneye gidenler çok bu sorun yüzünden.Geçmiş olsun canım...

ohh 2 saat uyudumda rahatladım beaaşimdi yemek yemem gerekio ama üşeniyorum off ya annem burda olsaydı keşke fena rahata alıştımboshayallersmile

Maaşallah bosnacım kocaman olmuş oğluşun... Doktor bana artık haftada EN AZ 80 gr alırlar dedi ama bizimkiler haftada kaç alıyor pek takip edemedim doğrusu...

Teşekkürler Megcim, büyümüş valla :)
Benim doktor haftalık kontrollerde bebeğin kilosu biraz yanıltıcı olabilir, bir hafta az alır bir hafta çok alır, takılma dedi...
Benim bıdık son kontrolde biraz az almış gibi geldi bana, epey de kurcaladım ama bizim için normal bebeğin gelişimi dedi...

Asinazcım sağol canım...
35-36'ya kadar döner diyorlar...
Benim miniğim tam 32'de dönmüştü, senin kızçen de döner inşallah...
Bebeğin eşi aşağoda olduğunda, plesenta rahim ağzını kapatıyor demektir, benim de öyleydi hamileliğimin başında.
28. haftaya kadar normalde döner demişlerdi, benimki çok daha önce düzeldi.
Sanırım daha sonra biraz zor yukarı çıkması...

bu arada bebek şekerimiz nasıl el yapımı ve netten sipariş verdik bugün yarın gelir artık beklemedeyiz

Şekerler süpermişş, bayıldım...
Ağzınızın tadı bol olsun inşallah :)
Biz şeker işimizi halledemedik daha :)

demek öle,zaten eltimin hamileik biraz sorunluydu başlarda içte kanama kasılmalar oldu,düşük riski vardı,sonra da erken dopğum riski,şimdiye kadar geldi oğluşumuz bi en az 6-7 hafta daha dayanır inşallah

bosnacığım güle güle kullanın halınızı fotoğrafları bekliyoruz merakla

pancuben şekerler çok cici tam prensese yakışır :))

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Kdın olmak zor valla.Erkekler hayatlarında bir kere sünnet olayını yaşıyorlar.Bizler oramızı zırt pırt her sorunda açmak zorunda kalıyoruz...

Amin. evet ya demi bende gecen gun dedım esıme erkek olmak ne ıyı valla agda derdı yok bısey yok ne kadr rahatsınız dıye. olsun ya kadın olmanında ayrı bı guzellıgı var karnında bı can tasıyıp dunyaya getırıyorsun ne harıka bı olay onun tekmelerını hareketlerını hıssetmek. keske onlarda yasayabılselerde anlasalar bızı. neyse canım ben cıkıyorum artık kendınıze ıyı bakın annısler.sohbet e gıdecegım bırazdan hazırlanayım aartık. hepıcınızı optum tabı bebıklerıde opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gözünaydın bosnacım maşallah oğluna
ne bu yaa tatilde de mi raha bırakmadılar seni? yine de evde olmak cok güzel değil m
i:))

asinazcım benim bebeğim hala dönmedi 35h 5 gün olduk bugün..dr dönmez artık nerdeyse imkansız dedi..dönen varmış ama.
plesenta önde olunca sezaryen oluyormuş normal doğum riskli diye biliyorum ben de canım.yine de bir dr daha görsün tabi..hayırlısı olsun canım

cok güzeller pancuben...tatlılıkla sağlıkla dağıtın bebişin şekerlerini..
nerden aldın ben hala bişey yapmadım bu konuda eşime söylemeden alıcam:))benim ki buna da karşı kaydirigubbakcemile3

Hepatitcim sağol canımmm...
Bırakmadılar valla ama ben çalışmaya razıyım, yeter ki evde olayım...
Sabahın köründe giyinip fırlamamak bile yeter :)

Benim eşim de karşı şekere, bi sürü saçma sapan alernatif söyleyip duruyor ama gayet kararlı şekilde duruyorum karşısında :)
Bu hafta bu işi de halletmem lazım, zaman çok daralmış gibi geliyor bana, panikteyim :)

32.haftada dönmüştü benim..bence erken daha dönme ihtimali var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…