- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #44.321
Amin. evet ya demi bende gecen gun dedım esıme erkek olmak ne ıyı valla agda derdı yok bısey yok ne kadr rahatsınız dıye. olsun ya kadın olmanında ayrı bı guzellıgı var karnında bı can tasıyıp dunyaya getırıyorsun ne harıka bı olay onun tekmelerını hareketlerını hıssetmek. keske onlarda yasayabılselerde anlasalar bızı. neyse canım ben cıkıyorum artık kendınıze ıyı bakın annısler.sohbet e gıdecegım bırazdan hazırlanayım aartık. hepıcınızı optum tabı bebıklerıde opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
demek öle,zaten eltimin hamileik biraz sorunluydu başlarda içte kanama kasılmalar oldu,düşük riski vardı,sonra da erken dopğum riski,şimdiye kadar geldi oğluşumuz bi en az 6-7 hafta daha dayanır inşallah
başınız sağolsun beknur ......benneyaptımki..Hayat işte ne yapabiliriz ki?
Merhabalar;
Sinpac ve FTY ; Maşallah bebeklerinize ve artık ayrılın izne de yaaa fazla masa oturmak bile iyi değil evde yapılacak işleriniz yokmu yaww sizin alalalaaa
Merhaba herkese,
Evde olmanın dayanılmaz hafifliği içindeyim, darısı hala çalışan arkadaşlarımın başına olsun...
Geçmişe çok bakamadım, müdürümün ricası üzerinde kendisine yardım etmek için açtım bilgisayarı.
Bebiklerini gören arkadaşlar hep iyi haberlerle gelmişler çok şükür, gözleri aydın olsun...
Beknurcum başınız sağolsun, Allah geride kalanlara sabır versin.
Midem çok rahatsız benim artık, bir de kasıklarım çok ağrıyor.
Doktorum her ikisi için de normel dedi.
Oğlum 35+1'de 2575 gr'dı, şükürler olsun ki sağlıklı, ama çok inatçı, ne yaptıysak yüzünü göstermedi.
Artık kontrollerimiz haftada bir...
bu arada bebek şekerimiz nasıl el yapımı ve netten sipariş verdik bugün yarın gelir artık beklemedeyiz
Teşekkürler Megcim, büyümüş valla :)
Benim doktor haftalık kontrollerde bebeğin kilosu biraz yanıltıcı olabilir, bir hafta az alır bir hafta çok alır, takılma dedi...
Benim bıdık son kontrolde biraz az almış gibi geldi bana, epey de kurcaladım ama bizim için normal bebeğin gelişimi dedi...
Asinazcım sağol canım...
35-36'ya kadar döner diyorlar...
Benim miniğim tam 32'de dönmüştü, senin kızçen de döner inşallah...
Bebeğin eşi aşağoda olduğunda, plesenta rahim ağzını kapatıyor demektir, benim de öyleydi hamileliğimin başında.
28. haftaya kadar normalde döner demişlerdi, benimki çok daha önce düzeldi.
Sanırım daha sonra biraz zor yukarı çıkması...
Şekerler süpermişş, bayıldım...
Ağzınızın tadı bol olsun inşallah :)
Biz şeker işimizi halledemedik daha :)
bugün benimde çok kötü moralim bozuldu hiç bi şey yiyemiyorum
beknur Allah sabır versin canım...
:çok üzgünüm:
canım başınız sağolsun çok üzüldüm Allah geride kalanlara sabır versin çok zor
yemek için kalktım bi bakıyım dedim
megi ve bosna maşallah canım bebişlerinize
pencuben şekerler çok cicimişş
oğlum bugün pek nazlı neyse arada bi hareket ediyoda içim rahatlıyo
yemek yiyip yatıcam tekrar aptal gibi geziniyorum yoksa evin içinde
öptüm güzellerr
kızlar ben şimdi tuvalete gittim iç çamaşırımda hafif pembemsi çok az kan vardı
ve peçeteyede geldi ne olabilir çok korktum eyvahedigeldismile
yemek için kalktım bi bakıyım dedim
megi ve bosna maşallah canım bebişlerinize
pencuben şekerler çok cicimişş
oğlum bugün pek nazlı neyse arada bi hareket ediyoda içim rahatlıyo
yemek yiyip yatıcam tekrar aptal gibi geziniyorum yoksa evin içinde
öptüm güzellerr
Evet canım her hafta her gün birbirini tutmuyor.Bir bakıyoruz çok alıyorlar bir bakıyoruz az alıyorlar.Banada hemşireler ultrason yanıltıcı olabiliyor demişlerdi.Kimisininki söylenen kiloda doğuyormuş,kimisisinki söylenenden az veya daha çok doğabiliyormuş.Sağlıklı olsunlarda inş. kilo alırlar doğunca sütümüzde gelip emerler umarım...
Hepatitcim sağol canımmm...
Bırakmadılar valla ama ben çalışmaya razıyım, yeter ki evde olayım...
Sabahın köründe giyinip fırlamamak bile yeter :)
Benim eşim de karşı şekere, bi sürü saçma sapan alernatif söyleyip duruyor ama gayet kararlı şekilde duruyorum karşısında :)
Bu hafta bu işi de halletmem lazım, zaman çok daralmış gibi geliyor bana, panikteyim :)
bosna, sinpac, fty maşallah bebişlerinize
ne güzel kızlar yaa bi zamnlar 2 oldumu die düşünüyoduk şimdi 3lere demir atcaz nerdeyse sona az kaldı sanırımzemuszemus
sana bi zarar gelmesin canim. en dogru zaman neyse o zaman olsun. bebisinin ve oglunun sana ihtiyaci var.
sagol canim. senin zillosa da masallah. kuzum benim annesi gibi uzun boylu olcak desene. :))))
günaydın hepinize kızlar güzel birgün olsun hepimiz içinopuyorumnanaktan.
FTY gözünaydın canım maşşallah oğluna.
selkie sabahları uyanıp siteyi açarken acaba burda mı yoksa sancısı fakan tuttu mu diye giriyorum hee buraya.
az kaldı ya,bende artık dayanamıyorum zaten çok ağırlaştım..doğsun artık...canım çifte gözün aydın :))
maşallah bebişineiznin de hayırlı olsun şimdiden..
günaydın simenaycım..iyi olmana sevindim:))
sen benim son mesajımı aldın mı ya ne zamandır sorcam unuttum
ayy o kadar az mı kaldı selkie çok heyecanlandım benkaydirigubbakcemile2 sağlıkla doğacak inşallah
canım bu haftalarda bebeğin hareket alanı azaldığı için daha az hareket etmesi normal hemen telaş yapma olurmu:))az ama öz kıpırdanıyor artık minikler:))
sinpac senin de gözün aydın tatile giriyorsun sen de artık:)
maşallah bebeğine
Merhaba arkadaşlar,
Dün akşam kötü bir haber aldım..halamın oğlu 1 hafta önce gece elektrikli sobayı açık unutmuş uyumuş oda çekyata düşmüş süngeri hemen alevlenmiş abisi kurtarana kadar heryeri yanmıştı çocukçağızın dün rahmetli olmuş..hem ciğerleri duman dolmuş hemde enfeksiyon kapmış(( annemler babamlar hepsi bugun memlekete defnetmeye gittiler...Okadar üzüldüm ki halamı şuan arıyamadım hala başsağlığı için çünkü şu aralar ağlayan insan görmeye duymaya dayanamıyourm..kızımda etkilendi heralde dün akşamdan beri sus pus sesi çıkmıyo..hatta sabah hiç tık yoktu..tatlı bişiler yedim de bikaç tekme vurdu rahatladım
Merhaba kızlar nasılsınız?İçinizde ağrıları başlayan varmı?Ben bu haftaya girdiğimden beri biraz değil bayağı bayağı sıkıntılıyım.Bu aylara kadar her yerim düzgündü ama artık ayaklarım,bacaklarım şişmeye başladı.Bu nedenle tartıda kilomda bir tuhaf çıkıyor 2 günde 2 kilo almış olamayacağıma göre şişiyormuyum ben neler oluyor böyle?Sırtım belim berbat durumda.Geceleri wc nöbetlerim zaten yorucu ama birde üstüne uykudan çığlıklarla sırt ağrısıyla uyanmam eşimi yataktan fırlatıyor.Dönemiyorum kaburgalarım kırıldı sanıyorum.Adamcağız gelip hafif masaj yaparak beni döndürmeye çalışıyor.Sırt üstü yatıyorum sürekli yan dönünce mahvoluyor sırtım belim.Birde kasılmalarımda sıklaştı galiba.Kızım aşağıdan başını ittirdikçe kasıklarım patlayacak gibi acıyor.Belimde adet olacakmışım gibi ağrılar oluyor.Ayaklarım ısınmıyor sanki bu da gaz sancısı yapıyor.Ne oldu bana böyle anlayamadım.Durumumdan ötürü yürüyüşleride iş yapmayıda bıraktım mümkün olduğunca dinlenmeye çalışıyorum.Kızım erken gelmeye çalışmıyordur değilmi kızlar?Bu sıkıntılar geçen hafta yoktu bu nedenle doktora böyle şeylerden bahsetmedim ama bu haftaya girer girmez anormalleştim sanki.
Bu arada 3 gün önce yine kan sorunum nedeniyle doktordaydım çok şükür 9 a çıkarmayı başardık.Dahada yükselir inş. kan oranım.Verdiği kan ilacı ferrum fort Allahtan mideme dokunmadı içebiliyorum belki onun faydası olmuştur.Kızım 2400 olmuş çok şükür.Fakat plasentada yaşlanma belirtileri başlamış.Galiba kızımı çok besleyemeyecek plasenta.Hem zaten doğumun yakın olduğunu gösterirmiş plasenta yaşlanması.Doktor zaten sonlardayız önemli değil dedi.Neyse bunada şükür.Hamilelerin çoğuna nasıl oluyor son aylar doğuma koşarak gidiyorsunuz derdim.'Kurtulmak istiyorsun artık o yüzden koşuyorsun' derlerdi.Çok haklılarmış.Sağlık sorunları o kadar artıyorki sonlarda bir an önce ağrılarından kurtulmak sağlığına kavuşmak istiyor insan.
Beknurcum bu arada başın sağolsun canım.Allah geride kalanlara sabır versin....
bu arada bebek şekerimiz nasıl el yapımı ve netten sipariş verdik bugün yarın gelir artık beklemedeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?