2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tamam canım kendine iyi bak görüşürüz....

sagol canim. insallah bu cuma ayriliyorum ben canim. sonra da 3 haftam kaliyor iste :)))

Bosnacim masallah bebisine. kocaman olmus annesi.....

bu arada bebek şekerimiz nasıl el yapımı ve netten sipariş verdik bugün yarın gelir artık beklemedeyiz

sekerler cok guzelmis canim.

beknur canım başın sağlsun şimdi okuyorum geçmişi..çok ama çok üzüldüm allah sizlere bebeğine ömür versin..ailesine size sabır versin..sakın kendini harap etme...

Evet canım her hafta her gün birbirini tutmuyor.Bir bakıyoruz çok alıyorlar bir bakıyoruz az alıyorlar.Banada hemşireler ultrason yanıltıcı olabiliyor demişlerdi.Kimisininki söylenen kiloda doğuyormuş,kimisisinki söylenenden az veya daha çok doğabiliyormuş.Sağlıklı olsunlarda inş. kilo alırlar doğunca sütümüzde gelip emerler umarım...

yemek için kalktım bi bakıyım dedim
megi ve bosna maşallah canım bebişlerinize
pencuben şekerler çok cicimişş

oğlum bugün pek nazlı neyse arada bi hareket ediyoda içim rahatlıyo
yemek yiyip yatıcam tekrar aptal gibi geziniyorum yoksa evin içinde
öptüm güzellerr

Sağol canım benim.Hadi dinlenin bakalım bende birazdan kalkacağım ders çalışacağım biraz... Bizde öptük seni.....

kızlar ben şimdi tuvalete gittim iç çamaşırımda hafif pembemsi çok az kan vardı

ve peçeteyede geldi ne olabilir çok korktum
eyvahedigeldismile

Şimdi bir haberi okudumda gülesim geldi.Bergüzar Korel en sonunda doğum yapmış.14 şubatta bekliyorlarmış ama bebek ERKEN gelmiş diye veriyorlar haberi.ERKEN :roflol:

eyvahedigeldismile

Canım elini yada bir yerini falan kesmedin değilmi?Yada makatta bir sorunun varmıydı?Eğer yoksa hemen doktorunu ara söyle... Hayır olsun inş.

Sağol Kujum...
Hasta değilsin di mi canım?

Amin canım, inşallah...

eyvahedigeldismile

Hijyrnim doktorunu ara bi sor canım bence...

bosna, sinpac, fty maşallah bebişlerinize
ne güzel kızlar yaa bi zamnlar 2 oldumu die düşünüyoduk şimdi 3lere demir atcaz nerdeyse sona az kaldı sanırımzemuszemus

biz ne yapıcaz bu eşlerle:)) herşeye karşı benimki kaydirigubbakcemile3 sonunda dediğime getiriyorum ama
bol bol dinlen artık iştekilerde başlarının caresine baksınlar...aklinialirimsmile

eyvahedigeldismile

canım hemen dr unu ara bence ..

bosna, sinpac, fty maşallah bebişlerinize
ne güzel kızlar yaa bi zamnlar 2 oldumu die düşünüyoduk şimdi 3lere demir atcaz nerdeyse sona az kaldı sanırımzemuszemus

sagol canim.....

eyvahedigeldismile

canim hemen doktorunu ara bence. bizi de haberdar et emi...... hayirlisi ile bisicik yoktur.

ay sinir oldum bizim ofisin wc sini kullanamiyoruz koskocaman tarihi is merkezinde bi wc var anasini satayim alaturka wc offfffff klava: egilmeye egilemedim karnim acidi kalkmaya kalkamadim ay ne sinirrrrrrrrrrrrrr .Allahim bana biraz daha dayanma gucu ver yarabbim az kaldi iznime 17 gun sadece

selam kızlar,,,
bu gün başka bir dr ye gittim...onun ultrasonundada 3600 civarı dedi dr..aşağıda inmiş bayabi dedi..2-3 cm açılma olmuş gibi duruyor ultrasonda dedi.şu pozisyonuna bakarsak dedi......çaTI MUAYENESİ YAPMAK İSTEDİ YAPTIRMADIM...HAFTA SONUNDA YAPAÇAK ZATEN BENİM DR,BIKTIM ZATEN İKİ HAFTADIR üst üste ....en azından içim rahatşadı pazartesi ye kadar 4000 gr bulmaz herhalde değilmi benim bıdık?normal doğururum ben bu ufaklığı...

sana bi zarar gelmesin canim. en dogru zaman neyse o zaman olsun. bebisinin ve oglunun sana ihtiyaci var.

sagol canim. senin zillosa da masallah. kuzum benim annesi gibi uzun boylu olcak desene. :))))

hayırlısı hayatım...hep öyle dua ediyorum...

yok kız,hala gelmedi benim sançı ,sanırım sancısız doğurcam ben...

az kaldı ya,bende artık dayanamıyorum zaten çok ağırlaştım..doğsun artık...

canım başınız sağ olsun..Allah anasına babasına sabır versin...

canım maşallah bebişine,,o ödem olayı bendede var ve her tarafım ağrıyor,açıyor..2-3 bakıyorum tartı 2-3 kilo oynamış...

bu arada bebek şekerimiz nasıl el yapımı ve netten sipariş verdik bugün yarın gelir artık beklemedeyiz

canım şekerler harika!!!!

hijyenim telaş yapma canımcım bişey yoktur inşallah ama sen ara bi doktorunu yinede
bosnacım hasta değilim çok şükürde dünden beri sol kalçamda çok ağrı vardı bu sabah da oğlum korkuttu beni iyiyiz çok şükür sadece çok oturunca ağrı tekrarlıyor dayanılmaz oluyor o yüzden arada bakıp kalkıyorum canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…