2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben şimdi tuvalete gittim iç çamaşırımda hafif pembemsi çok az kan vardı

ve peçeteyede geldi ne olabilir çok korktum
eyvahedigeldismile

arasana doktorunu hemen.umarim kotu bisey degildir.

Şimdi bir haberi okudumda gülesim geldi.Bergüzar Korel en sonunda doğum yapmış.14 şubatta bekliyorlarmış ama bebek ERKEN gelmiş diye veriyorlar haberi.ERKEN :roflol:

nesi erkenmis be bunun ay bunlarda kudurmus he.klava:

Yani bu tartıdaki fazla oynamanın nedeni kilo değil değilmi?Şişlikleri görmesem gözlerime inanamayacaktım 2 günde 2 kilo nasıl almış olabilirm diye.Görünce o bu kadar oynatabilirmi tartıyı diye düşündüm.İnş. gider bu şişlikler... Ayaklarımı oynatırken falan geriliyor acıyorlar...

selkie iyi yapmışsın başka doktora gitmekle için rahatlamıştır maşallah kuzunada inşallah normal doğum yaparsın canım
kayınvalidem ikinci bebeğini 4.5 kilo doğurmuş ama ozaman vakumla çekiyorlarmış şimdi kullanmıyorlar bu yöntemi tehlikeli bebek için

Şimdi bir haberi okudumda gülesim geldi.Bergüzar Korel en sonunda doğum yapmış.14 şubatta bekliyorlarmış ama bebek ERKEN gelmiş diye veriyorlar haberi.ERKEN :roflol:

erkenmiymiş şimdi bu yani!
kızlar ben şimdi tuvalete gittim iç çamaşırımda hafif pembemsi çok az kan vardı

ve peçeteyede geldi ne olabilir çok korktum
eyvahedigeldismile

yanım yara falan varmıydı o kısımda yada sivilce falan ..yada arkada sorun...yoksa bir dr ni ara ,,ihmal etme...

OCD az daha dayan canım az kalmış... Rabbim yardımcsın olsun....

ebnrucum için rahatladı en azından bnce sen fazla geçirmeden doğur bncede.. pekmezi kestin dimi? walla yazık etme kendine 3600 gayet iyi 4ü geçerse bide yazık yırtılırsın walla doğuracam die

erkenmiymiş şimdi bu yani!

yanım yara falan varmıydı o kısımda yada sivilce falan ..yada arkada sorun...yoksa bir dr ni ara ,,ihmal etme...

Saçmalamışlar işte.Hatunun bebeği 4-5 gün önce geldi diye erken yazmışlar... 3500 gr normal doğum yapmış.Kurtulmuş işte ne güzel...

kalkamadım doyum olmuyo size ama bişeyler atıştırıp yatıcam canlarım öptüm hepinizi
hijyenim birşey yoktur inşallah canımcım

yok kilo değil canım..ödem doğum yapana kadarda artabilir...benim ayak bileklerim baçaklarım aslında heryerim..son iki gündür yüzümde şişmeye başladı...doğumdan sonra 1-2 hafta o şişlikler gidiyor!endişe etme!ama ağrı sızı yapıyor...ayakları yüksek bir yere uzatarak dinlen sık sık..hafifler biraz..

bosna, sinpac, fty maşallah bebişlerinize
ne güzel kızlar yaa bi zamnlar 2 oldumu die düşünüyoduk şimdi 3lere demir atcaz nerdeyse sona az kaldı sanırımzemuszemus

Hasretcim sağol canım...
Az kaldı valla, hafif bi telaş var bende :)

Sorma, deli ediyor beni.
Kapı süsüne de karşıydı ama cumartesi günü beynini yiyip aldırdım :)
Sonun da benim dediğim oluyor nasıl olsa, bırakıyorum konuşsun :)

Ahh çok zor yaw...
Allah yardım etsin, az kalmış.

Canım hayırlısı hakkında, Allah kolaylık versin...
Geliyo valla seninki :)

Çok geçmiş olsun, yorma kendini Kujum...

canım çok güzelmiş güle güle kullanın
bende bu tarz bişey almayı düşünüyorum

Sağol canım, daha güzelleri sizin olsun...

Biraz bişiler yiyip geliyorum ben.

doktoru aredım hemen gel dedi dua edin kızlar

Canım bikini bölgeni falan temizle.Sakin olmaya çalış.Büyük ihtimal çatı muayenesi yapacaktır.Nst de falan bakacaktır.Nişan gelir gelmez doğum olmuyor herkeste.Bir baksın belki nişanda değildir.Kendini sıkmadan sakince atlatırsın inş. Dualarımız seninle canım.Bizi bilgilendir mutlaka.Hepimiz merakla seni bekleyeceğiz.Hayırla git gel inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…