- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #44.341
kızlar ben şimdi tuvalete gittim iç çamaşırımda hafif pembemsi çok az kan vardı
ve peçeteyede geldi ne olabilir çok korktum eyvahedigeldismile
Şimdi bir haberi okudumda gülesim geldi.Bergüzar Korel en sonunda doğum yapmış.14 şubatta bekliyorlarmış ama bebek ERKEN gelmiş diye veriyorlar haberi.ERKEN :roflol:
selam kızlar,,,
bu gün başka bir dr ye gittim...onun ultrasonundada 3600 civarı dedi dr..aşağıda inmiş bayabi dedi..2-3 cm açılma olmuş gibi duruyor ultrasonda dedi.şu pozisyonuna bakarsak dedi......çaTI MUAYENESİ YAPMAK İSTEDİ YAPTIRMADIM...HAFTA SONUNDA YAPAÇAK ZATEN BENİM DR,BIKTIM ZATEN İKİ HAFTADIR üst üste ....en azından içim rahatşadı pazartesi ye kadar 4000 gr bulmaz herhalde değilmi benim bıdık?normal doğururum ben bu ufaklığı...
hayırlısı hayatım...hep öyle dua ediyorum...
yok kız,hala gelmedi benim sançı ,sanırım sancısız doğurcam ben...
az kaldı ya,bende artık dayanamıyorum zaten çok ağırlaştım..doğsun artık...
canım başınız sağ olsun..Allah anasına babasına sabır versin...
canım maşallah bebişine,,o ödem olayı bendede var ve her tarafım ağrıyor,açıyor..2-3 bakıyorum tartı 2-3 kilo oynamış...
canım şekerler harika!!!!
Şimdi bir haberi okudumda gülesim geldi.Bergüzar Korel en sonunda doğum yapmış.14 şubatta bekliyorlarmış ama bebek ERKEN gelmiş diye veriyorlar haberi.ERKEN :roflol:
kızlar ben şimdi tuvalete gittim iç çamaşırımda hafif pembemsi çok az kan vardı
ve peçeteyede geldi ne olabilir çok korktum eyvahedigeldismile
ay sinir oldum bizim ofisin wc sini kullanamiyoruz koskocaman tarihi is merkezinde bi wc var anasini satayim alaturka wc offfffffklava: egilmeye egilemedim karnim acidi kalkmaya kalkamadim ay ne sinirrrrrrrrrrrrrr .Allahim bana biraz daha dayanma gucu ver yarabbim az kaldi iznime 17 gun sadece
erkenmiymiş şimdi bu yani!
yanım yara falan varmıydı o kısımda yada sivilce falan ..yada arkada sorun...yoksa bir dr ni ara ,,ihmal etme...
arasana doktorunu hemen.umarim kotu bisey degildir.
nesi erkenmis be bunun ay bunlarda kudurmus he.klava:
Yani bu tartıdaki fazla oynamanın nedeni kilo değil değilmi?Şişlikleri görmesem gözlerime inanamayacaktım 2 günde 2 kilo nasıl almış olabilirm diye.Görünce o bu kadar oynatabilirmi tartıyı diye düşündüm.İnş. gider bu şişlikler... Ayaklarımı oynatırken falan geriliyor acıyorlar...
doktoru aredım hemen gel dedi dua edin kızlar
bosna, sinpac, fty maşallah bebişlerinize
ne güzel kızlar yaa bi zamnlar 2 oldumu die düşünüyoduk şimdi 3lere demir atcaz nerdeyse sona az kaldı sanırımzemuszemus
biz ne yapıcaz bu eşlerle:)) herşeye karşı benimki kaydirigubbakcemile3 sonunda dediğime getiriyorum ama
bol bol dinlen artık iştekilerde başlarının caresine baksınlar...aklinialirimsmile
canım hemen dr unu ara bence ..
ay sinir oldum bizim ofisin wc sini kullanamiyoruz koskocaman tarihi is merkezinde bi wc var anasini satayim alaturka wc offfffffklava: egilmeye egilemedim karnim acidi kalkmaya kalkamadim ay ne sinirrrrrrrrrrrrrr .Allahim bana biraz daha dayanma gucu ver yarabbim az kaldi iznime 17 gun sadece
selam kızlar,,,
bu gün başka bir dr ye gittim...onun ultrasonundada 3600 civarı dedi dr..aşağıda inmiş bayabi dedi..2-3 cm açılma olmuş gibi duruyor ultrasonda dedi.şu pozisyonuna bakarsak dedi......çaTI MUAYENESİ YAPMAK İSTEDİ YAPTIRMADIM...HAFTA SONUNDA YAPAÇAK ZATEN BENİM DR,BIKTIM ZATEN İKİ HAFTADIR üst üste ....en azından içim rahatşadı pazartesi ye kadar 4000 gr bulmaz herhalde değilmi benim bıdık?normal doğururum ben bu ufaklığı...
hijyenim telaş yapma canımcım bişey yoktur inşallah ama sen ara bi doktorunu yinede
bosnacım hasta değilim çok şükürde dünden beri sol kalçamda çok ağrı vardı bu sabah da oğlum korkuttu beni iyiyiz çok şükür sadece çok oturunca ağrı tekrarlıyor dayanılmaz oluyor o yüzden arada bakıp kalkıyorum canımcım
canım çok güzelmiş güle güle kullanın
bende bu tarz bişey almayı düşünüyorum
ebnrucum için rahatladı en azından bnce sen fazla geçirmeden doğur bncede.. pekmezi kestin dimi? walla yazık etme kendine 3600 gayet iyi 4ü geçerse bide yazık yırtılırsın walla doğuracam die
Çoook güzeller bende istiooorum hatta hemen sipariş vereyim :)bu arada bebek şekerimiz nasıl el yapımı ve netten sipariş verdik bugün yarın gelir artık beklemedeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?