- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #44.361
yok kilo değil canım..ödem doğum yapana kadarda artabilir...benim ayak bileklerim baçaklarım aslında heryerim..son iki gündür yüzümde şişmeye başladı...doğumdan sonra 1-2 hafta o şişlikler gidiyor!endişe etme!ama ağrı sızı yapıyor...ayakları yüksek bir yere uzatarak dinlen sık sık..hafifler biraz..
Hasretcim sağol canım...
Az kaldı valla, hafif bi telaş var bende :)
Canım hayırlısı hakkında, Allah kolaylık versin...
Geliyo valla seninki :)
.
Saçmalamışlar işte.Hatunun bebeği 4-5 gün önce geldi diye erken yazmışlar... 3500 gr normal doğum yapmış.Kurtulmuş işte ne güzel...
Selkiecim seninde hakkında hayırlısı olsun maaşallah minişin kocaman olmuş.Hayırla kurtulursun inş. sende.Biz ne yapacaksak?Ödüm patlıyor benimkide erken olacak diye.Ay ne olur kızım sen bari dayan az kal içerde.Bebişler eli kulağında gelmeye hazırlanıyorlar.Korktum vallahi ....
BEBEK ŞEKERİ "KAMPANYA" 25 ADET 35TL, #24382154 Gittigidiyor.com
dan aldık canlım kadın kendisi yapıyor 25 adet 35 tl kargo ile teslim ediliyor 3 günde teslim ediyor ben en çok bunu beğendim yapsak bile bu kadar güzel yapamam ben hem vaktim yok uğrasmaya benim
selam kızlar,,,
bu gün başka bir dr ye gittim...onun ultrasonundada 3600 civarı dedi dr..aşağıda inmiş bayabi dedi..2-3 cm açılma olmuş gibi duruyor ultrasonda dedi.şu pozisyonuna bakarsak dedi......çaTI MUAYENESİ YAPMAK İSTEDİ YAPTIRMADIM...HAFTA SONUNDA YAPAÇAK ZATEN BENİM DR,BIKTIM ZATEN İKİ HAFTADIR üst üste ....en azından içim rahatşadı pazartesi ye kadar 4000 gr bulmaz herhalde değilmi benim bıdık?normal doğururum ben bu ufaklığı...
tosuncuk doguracan sen kesin :)
OCD az daha dayan canım az kalmış... Rabbim yardımcsın olsun....
amin insallah
:Saruboceq: hayirli haberlerle gelirsin insallahdoktoru aredım hemen gel dedi dua edin kızlar
desene ben o yusden katana gibi oldum sempatiksalakcinniyok kilo değil canım..ödem doğum yapana kadarda artabilir...benim ayak bileklerim baçaklarım aslında heryerim..son iki gündür yüzümde şişmeye başladı...doğumdan sonra 1-2 hafta o şişlikler gidiyor!endişe etme!ama ağrı sızı yapıyor...ayakları yüksek bir yere uzatarak dinlen sık sık..hafifler biraz..
Hasretcim sağol canım...
Az kaldı valla, hafif bi telaş var bende :)
ne kadar kaldi ki ?
ben bunu kacirmisim guzel olan ne yaw ?Çoook güzeller bende istiooorum hatta hemen sipariş vereyim :)
ya durmaya niyeti yok pek beniminin..aman bende çok yoruldum artık.....
çokta iyi doğmuş kilosu falan..kurtulmuş işte...
canım sen tam olarak kaç haftalıksın....?inşallah erken falan gelmez canım...
ay sinir oldum bizim ofisin wc sini kullanamiyoruz koskocaman tarihi is merkezinde bi wc var anasini satayim alaturka wc offfffffklava: egilmeye egilemedim karnim acidi kalkmaya kalkamadim ay ne sinirrrrrrrrrrrrrr .Allahim bana biraz daha dayanma gucu ver yarabbim az kaldi iznime 17 gun sadece
doktoru aredım hemen gel dedi dua edin kızlar
kestim canım pekmezi...geçen hafta light beslendim zaten ...bu hafta biraz daha kıstım yemeği...
kizlarr merhabaa zemuszemus
uzun bir aradan sonra girebildim; hersey yoluna girdi evimizi tasidik; duzenimizi kurduk...
artik girebilecegim siteyekaydirigubbakcemile5
sizler umarim iyisinizdir....
merhabalaar
bende geldim doktordan
yeni doktorumla tanismis oldum baya bi inceledi alttan ultrason ile bakti acilma olup olmadigina ilgincti... hersey yolundaymis 2 haftaya goruselim dedi hem kan idrar tahlillerinide o zaman alacagim
bebisim umdugumdan biraz daha az kilolu cikti cok iyi besleniyorum daha cok beklemistim once 2300 sonra 2500 dedi moralim bozuldu ama simdi daha iyiyim saglikli olsunlarda kiloyu sonrada alirlar..
kizlarr merhabaa zemuszemus
uzun bir aradan sonra girebildim; hersey yoluna girdi evimizi tasidik; duzenimizi kurduk...
artik girebilecegim siteyekaydirigubbakcemile5
sizler umarim iyisinizdir....
kislar ben hastaneye gidiyorum tokluk kan sekeri testi yaptirmam lazim.
optum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?