2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

SıNPAC, BOSNA, MERSAAYRıS, gözünüzaydın arkadaşlar, maşallah bebişlerinize..
BEKNUR cum, başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin, çok üzüldüm,
BOSNA, halınız çok güzel, güle güle kullanın..
PANCUBEN, şekerler harika, güzel seçim yapmışsınız..
HıJYENıM, dualarım seninle, umarım bir sorun yoktur..

Selkiecim seninde hakkında hayırlısı olsun maaşallah minişin kocaman olmuş.Hayırla kurtulursun inş. sende.Biz ne yapacaksak?Ödüm patlıyor benimkide erken olacak diye.Ay ne olur kızım sen bari dayan az kal içerde.Bebişler eli kulağında gelmeye hazırlanıyorlar.Korktum vallahi ....

Ay inş. canım yaaa... Hemen gitsinler.En gevşek lastikli çoraplara rağmen ayak bileğimde lastik izi çıkıyor bir bakıyorum bacaklar davul gibi şişmiş,ayaklarım patates gibi olmuş.Yukarı kaldırıp dinlenmek en iyisi dediğin gibi... Neyse az kaldı Rabbimin izniyle hepimiz teker teker gidiyoruz doğuma anlaşılan .... Rabbim hakkımızda hayırlısını versin...

Canlarım bende çıkıyorum az belim ağrıyor dinlenmem gerek.Aklım hijyenimde kalacak inş. güzel haberlerle gelir.Öptük hepinizi....

Hasretcim sağol canım...
Az kaldı valla, hafif bi telaş var bende :)
Canım hayırlısı hakkında, Allah kolaylık versin...
Geliyo valla seninki :)
.

ya durmaya niyeti yok pek beniminin..aman bende çok yoruldum artık.....

Saçmalamışlar işte.Hatunun bebeği 4-5 gün önce geldi diye erken yazmışlar... 3500 gr normal doğum yapmış.Kurtulmuş işte ne güzel...

çokta iyi doğmuş kilosu falan..kurtulmuş işte...

canım sen tam olarak kaç haftalıksın....?inşallah erken falan gelmez canım...

kizlarr merhabaa zemuszemus
uzun bir aradan sonra girebildim; hersey yoluna girdi evimizi tasidik; duzenimizi kurduk...
artik girebilecegim siteyekaydirigubbakcemile5
sizler umarim iyisinizdir....

Canım 35 haftayı bitirdik aslında.Ama minişim daha 2400 kiloda olduğu için az daha kalsın içerde büyüsün kilo alsın istiyorum.Yani 39 haftaya kadar gelmeyi çok isterim...

Eki Görüntüle 35771

Halımız geldi bile :)
Bakalım beğenecek misiniz?

çok güzelmiş canım iyi günlerde kullanın:))

kolay gelsin zor valla..sabır ve güç versin canım da cabucak gecsin zaman..tatilde daha cabuk geciyor inan:))

doktoru aredım hemen gel dedi dua edin kızlar

hayırlı haberlerle gel canm :Saruboceq:
kestim canım pekmezi...geçen hafta light beslendim zaten ...bu hafta biraz daha kıstım yemeği...

ohh sen ye pekmezlerii..acım ben acckafamçokkarıştı
için rahat etmiştir umarım canım başka dr a gidince...
azcık yok olunca sen sancısı mı geldi ki dedim yaa selkie..senin yeine ben telaş yaptım burdakaydirigubbakcemile3

merhabalaar
bende geldim doktordan
yeni doktorumla tanismis oldum baya bi inceledi alttan ultrason ile bakti acilma olup olmadigina ilgincti... hersey yolundaymis 2 haftaya goruselim dedi hem kan idrar tahlillerinide o zaman alacagim
bebisim umdugumdan biraz daha az kilolu cikti cok iyi besleniyorum daha cok beklemistim once 2300 sonra 2500 dedi moralim bozuldu ama simdi daha iyiyim saglikli olsunlarda kiloyu sonrada alirlar..

BOSNACIM;Halın çok güzek güle güle kullanın
HİJYENİM SAKIN OL kötübisey değildir umarım kabızsan eğer ondanda olmuş olabilir mi

kizlarr merhabaa zemuszemus
uzun bir aradan sonra girebildim; hersey yoluna girdi evimizi tasidik; duzenimizi kurduk...
artik girebilecegim siteyekaydirigubbakcemile5
sizler umarim iyisinizdir....

Hoşgeldin canım, herşeyin yoluna girmesine sevindim, yeni evinizde güle güle oturun, bizler iyiyiz, sen nasılsn?

çok sevindim sizin adınıza yaa maşallah oğlusuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…