- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #44.381
Ne zaman eline ulaşacak cnm ona göre beğenirsen bende sipairş edeyim...BEBEK ŞEKERİ "KAMPANYA" 25 ADET 35TL, #24382154 Gittigidiyor.com
dan aldık canlım kadın kendisi yapıyor 25 adet 35 tl kargo ile teslim ediliyor 3 günde teslim ediyor ben en çok bunu beğendim yapsak bile bu kadar güzel yapamam ben hem vaktim yok uğrasmaya benim
iyi canım rahatlamışsındır biraz maşşallah bebişe.valla çok merak ediyorum her sabah acaba doğurdu mu diye geliyorum buraya.hayırlısı olsun.selam kızlar,,,
bu gün başka bir dr ye gittim...onun ultrasonundada 3600 civarı dedi dr..aşağıda inmiş bayabi dedi..2-3 cm açılma olmuş gibi duruyor ultrasonda dedi.şu pozisyonuna bakarsak dedi......çaTI MUAYENESı YAPMAK ıSTEDı YAPTIRMADIM...HAFTA SONUNDA YAPAÇAK ZATEN BENıM DR,BIKTIM ZATEN ıKı HAFTADIR üst üste ....en azından içim rahatşadı pazartesi ye kadar 4000 gr bulmaz herhalde değilmi benim bıdık?normal doğururum ben bu ufaklığı...
yok kız,hala gelmedi benim sançı ,sanırım sancısız doğurcam ben.
merhabalaar
bende geldim doktordan
yeni doktorumla tanismis oldum baya bi inceledi alttan ultrason ile bakti acilma olup olmadigina ilgincti... hersey yolundaymis 2 haftaya goruselim dedi hem kan idrar tahlillerinide o zaman alacagim
bebisim umdugumdan biraz daha az kilolu cikti cok iyi besleniyorum daha cok beklemistim once 2300 sonra 2500 dedi moralim bozuldu ama simdi daha iyiyim saglikli olsunlarda kiloyu sonrada alirlar..
selam kızlar,,,
bu gün başka bir dr ye gittim...onun ultrasonundada 3600 civarı dedi dr..aşağıda inmiş bayabi dedi..2-3 cm açılma olmuş gibi duruyor ultrasonda dedi.şu pozisyonuna bakarsak dedi......çaTI MUAYENESİ YAPMAK İSTEDİ YAPTIRMADIM...HAFTA SONUNDA YAPAÇAK ZATEN BENİM DR,BIKTIM ZATEN İKİ HAFTADIR üst üste ....en azından içim rahatşadı pazartesi ye kadar 4000 gr bulmaz herhalde değilmi benim bıdık?normal doğururum ben bu ufaklığı...
tosuncuk doguracan sen kesin :)
amin insallah
:Saruboceq: hayirli haberlerle gelirsin insallah
desene ben o yusden katana gibi oldum sempatiksalakcinni
Pacuben'in sipariş ettiği Bebek şekerleri ...Hasretcim sağol canım...
Az kaldı valla, hafif bi telaş var bende :)
ne kadar kaldi ki ?
ben bunu kacirmisim guzel olan ne yaw ?
beknur canım başın sağlsun şimdi okuyorum geçmişi..çok ama çok üzüldüm allah sizlere bebeğine ömür versin..ailesine size sabır versin..sakın kendini harap etme...
beknurcum
çok ğzğldüm gerçketn başınız sağolsun,çok zor Rabbim o yavrumuza rahmet kalanlarına peygamber sabrı versin inşallah
selam anneler nasılsınız? biz iyiyiz cok sukur dun doktorumuza gıttık ama malesef kızımı goremeden geldım. cunku burda her seferınde usg yle bakmıyolar. sadece alttan muayene etti acılmam yokmus hersey yolunda dedı cok sukur. sonrada kalp atıslarını dınledık.bu arada kafası asagıya donmus artık buna cok sevındım.3 hafta sonraya bı dahakı randevum. bızden boyle ıste.
Beknur basınız sagolsun Allah sabırlar versın.
başınız sağolsun beknur ......benneyaptımki..Hayat işte ne yapabiliriz ki?
Merhabalar;
Sinpac ve FTY ; Maşallah bebeklerinize ve artık ayrılın izne de yaaa fazla masa oturmak bile iyi değil evde yapılacak işleriniz yokmu yaww sizin alalalaaa
Merhaba kızlar...Beknur başınız sağolsun , allah geride kalanlara sabır versin...
Meg benim için de 35+0 milat oldu.Ağrılarım , mide bulantılarım kasılmalarım halsizliğim başladı...Doğrusu ben de artık doğurayım diye bakmaya başladım...Allah hakkımızda hayırlısını versin...
basiniz sagolsun canim. Allah annesine babasina yakinlarina sabir versin.
hem gecmis olsum diyim hem de kizina masallah canim. insalllah saglikla dogum yaparsin. kizlar erken gelmeye hevesli oluyorlar sanirim :)))))
Fty ve Hijyenim, teşekkür ederiz...
Beknur başın sağolsun...
Saolun kızlar hepinize çok teşekkür ederim..Halamla konuştum, çok kötü kadın metanetli olmaya çalışıyo işte napsın..Ama gencecik 22 yaşında bir de ölüm şekli bukadar kötü olunca insan çok üzülüyoobeknur Allah sabır versin canım...
bosnacım maşşallah bebeğine,
kızlar bişi sorucam 33+2[ olduk bugün benim gibi bu haftalarda bebeği ters durupta dönen var mı,döner mi sizce benimki hala dönmedi sanırım ayaklar hala aşşaığda
bi de bi sorun daha olucak
eltimin dru bebeğin eşi önde olduğu için %100 sezeryan demiş,ama kız daha 31.haftasında buna karar vermek için çok erken değil mi bi de benim dra gidicek,böle eşi önde olan bilgisi olan var mı/B]
3 gün sonra gelecek ama bana direk gelmeyecek eşimin kız kardeşi gitti gidiyorda üye onu iş adresini verdik kargoyla oda bana haftasonu getirir sanırım yada eşimle gönderir haber veririm gelsinNe zaman eline ulaşacak cnm ona göre beğenirsen bende sipairş edeyim...
yaw sen nie sürekli uyuyosun anamadım iyimisin kujum?kalkamadım doyum olmuyo size ama bişeyler atıştırıp yatıcam canlarım öptüm hepinizi
hijyenim birşey yoktur inşallah canımcım
hadi güzel haberlerle gel ama doğurma sakın..doktoru aredım hemen gel dedi dua edin kızlar
iyi yapmışsın sen kıssanda yemeği o alacak zaten yine günde 20,30 gr en az.. 3800 falan doğarkestim canım pekmezi...geçen hafta light beslendim zaten ...bu hafta biraz daha kıstım yemeği...
bnde burdan sipariş etmnek istiyorum çok özendim naaaannBEBEK ŞEKERİ "KAMPANYA" 25 ADET 35TL, #24382154 Gittigidiyor.com
dan aldık canlım kadın kendisi yapıyor 25 adet 35 tl kargo ile teslim ediliyor 3 günde teslim ediyor ben en çok bunu beğendim yapsak bile bu kadar güzel yapamam ben hem vaktim yok uğrasmaya benim
kizlarr merhabaa zemuszemus
uzun bir aradan sonra girebildim; hersey yoluna girdi evimizi tasidik; duzenimizi kurduk...
artik girebilecegim siteyekaydirigubbakcemile5
sizler umarim iyisinizdir....
kizlarr merhabaa zemuszemus
uzun bir aradan sonra girebildim; hersey yoluna girdi evimizi tasidik; duzenimizi kurduk...
artik girebilecegim siteyekaydirigubbakcemile5
sizler umarim iyisinizdir....
merhabalaar
bende geldim doktordan
yeni doktorumla tanismis oldum baya bi inceledi alttan ultrason ile bakti acilma olup olmadigina ilgincti... hersey yolundaymis 2 haftaya goruselim dedi hem kan idrar tahlillerinide o zaman alacagim
bebisim umdugumdan biraz daha az kilolu cikti cok iyi besleniyorum daha cok beklemistim once 2300 sonra 2500 dedi moralim bozuldu ama simdi daha iyiyim saglikli olsunlarda kiloyu sonrada alirlar..
hosbulduk canlarim; bu donemde tasinmak gercekten cok ama cok zor oldu.. ama degdi...
bende bebisimde iyiyiz...
doktorun dedigine gore 10 gun onden gidiyor oglum kaydirigubbakcemile3 anasina cekmis tosuncuk olacak heralde... suanda 2500 gr. 14 martta sezeryan olacagim allah bi aksilik vermesse...
gecen gittigimde idrar yolumda enfeksiyon olusmus o yuzden antibiyotik ictim.. onun disinda bir sikintim yok...
sizin melekleriniz nasil bakalimmmfisfisfis
hijyeni merak ettim yatmadan bakayım bi dedim doktoru çağırmış inşallah hayırlı haberlerle döner :Saruboceq:
hoşgeldin canım maşallahbebişinin kilosu iyi hiç dert tme sağlığıda yerinde çok şükür
handecim özledik seni yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun
bebeğinide görmüşsün maşallahhonada
bizde yedik bişeyler şimdi yatıcam yeniden öptüm canlarım bu kalça ağrısına dayanamıyorum otururken
dun bıraz yardım ettım anneme
oncekılerdenn katmerlı katmerlı sıkıntı yasıyorum
tuvalete gıderkende oturdumda acı oluyo acı degılde agrı
herkezmı böylr ya
kızlar ben şimdi tuvalete gittim iç çamaşırımda hafif pembemsi çok az kan vardı
ve peçeteyede geldi ne olabilir çok korktum eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?