2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin hande hayırlı ve uğurlu olsun güle güle oturmayı nasip etsin bebeğinizle beraber nasılsınız nasıl oğluşun hımmm anlat

BEKNUR başınız sağolsun Allah geride kalanlara sabır versin.

BOSNACIM maşşallah oğluna canım evdesin bol bol dinlen artık çok çalıştın bunu
hakettin.halınızda çok güzel güle güle kullansın minik erkek.

HıJYENıM canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin Allah yardımcın olsun.

HANDE CıM hayırlı olsun sağlıkla huzurla oturun yeni evinizde.

PANCUBEN şekerleriniz çok güzelmiş canımcım.

iyi canım rahatlamışsındır biraz maşşallah bebişe.valla çok merak ediyorum her sabah acaba doğurdu mu diye geliyorum buraya.hayırlısı olsun.

maşşallah canım bebeğine.

hosbulduk canlarim; bu donemde tasinmak gercekten cok ama cok zor oldu.. ama degdi...
bende bebisimde iyiyiz...
doktorun dedigine gore 10 gun onden gidiyor oglum kaydirigubbakcemile3 anasina cekmis tosuncuk olacak heralde... suanda 2500 gr. 14 martta sezeryan olacagim allah bi aksilik vermesse...
gecen gittigimde idrar yolumda enfeksiyon olusmus o yuzden antibiyotik ictim.. onun disinda bir sikintim yok...
sizin melekleriniz nasil bakalimmmfisfisfis

beknur canım başın sağlsun şimdi okuyorum geçmişi..çok ama çok üzüldüm allah sizlere bebeğine ömür versin..ailesine size sabır versin..sakın kendini harap etme...

beknurcum
çok ğzğldüm gerçketn başınız sağolsun,çok zor Rabbim o yavrumuza rahmet kalanlarına peygamber sabrı versin inşallah

basiniz sagolsun canim. Allah annesine babasina yakinlarina sabir versin.

hem gecmis olsum diyim hem de kizina masallah canim. insalllah saglikla dogum yaparsin. kizlar erken gelmeye hevesli oluyorlar sanirim :)))))

Fty ve Hijyenim, teşekkür ederiz...
Beknur başın sağolsun...

beknur Allah sabır versin canım...
Saolun kızlar hepinize çok teşekkür ederim..Halamla konuştum, çok kötü kadın metanetli olmaya çalışıyo işte napsın..Ama gencecik 22 yaşında bir de ölüm şekli bukadar kötü olunca insan çok üzülüyoo

Canım bu arada olabilir %100 sezeryan demesi normal benim kardeşiminde plesentası aşağıdaydı o hareket ettikçe kanama oluyodu...Annemde sexeryan yaptı 36 haftalıkken filan...
ama sanırım senin bebeğinin daha dönme igtimali var canım sıkma canını

kalkamadım doyum olmuyo size ama bişeyler atıştırıp yatıcam canlarım öptüm hepinizi
hijyenim birşey yoktur inşallah canımcım
yaw sen nie sürekli uyuyosun anamadım iyimisin kujum?
doktoru aredım hemen gel dedi dua edin kızlar
hadi güzel haberlerle gel ama doğurma sakın..
kestim canım pekmezi...geçen hafta light beslendim zaten ...bu hafta biraz daha kıstım yemeği...
iyi yapmışsın sen kıssanda yemeği o alacak zaten yine günde 20,30 gr en az.. 3800 falan doğar
bnde burdan sipariş etmnek istiyorum çok özendim naaaann
kizlarr merhabaa zemuszemus
uzun bir aradan sonra girebildim; hersey yoluna girdi evimizi tasidik; duzenimizi kurduk...
artik girebilecegim siteyekaydirigubbakcemile5
sizler umarim iyisinizdir....

hosgeldin cnm ohh rahata erdin şükür allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin..

hijyeni merak ettim yatmadan bakayım bi dedim doktoru çağırmış inşallah hayırlı haberlerle döner :Saruboceq:

kizlarr merhabaa zemuszemus
uzun bir aradan sonra girebildim; hersey yoluna girdi evimizi tasidik; duzenimizi kurduk...
artik girebilecegim siteyekaydirigubbakcemile5
sizler umarim iyisinizdir....

hoşgeldin canım maşallah bebişinin kilosu iyi hiç dert tme sağlığıda yerinde çok şükür

handecim özledik seni yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun
bebeğinide görmüşsün maşallahh onada

bizde yedik bişeyler şimdi yatıcam yeniden öptüm canlarım
bu kalça ağrısına dayanamıyorum otururken

çok morelim bozuk
dalgaya vurup ilgilenmemeye calıssamda yerimden kalkmak bile bana resmen eziyet
karnım agrıyor sagdan sola dönerken
ayaga kalkatken alt tarafta agrı oluyor azıcık oturur pozisyonda kalsam aşaya sanki dikenler sipleniyor
aglıyorum artık sinir cok bozuluyo srekli morelim bozuluyo agrı oldukca bebekte cok hareket etmiyo sanki
napıcamı şaşırdım

hasretcim dünden beri neredeyse hiç uyumadım kuş uykusu gibi 5dk dalıyorum hemen uyanıyorum gecede hiç uyumadım kalçamda da çok ağrım var oturamıyorum o yüzden uzanıyorum yürütmüyo yoksa çok canım yanıyo canımcım

dun bıraz yardım ettım anneme
oncekılerdenn katmerlı katmerlı sıkıntı yasıyorum
tuvalete gıderkende oturdumda acı oluyo acı degılde agrı
herkezmı böylr ya

canim benim cokk tesekkur ederim; cok zorlandik ama sefasini surces insallah...
umarimm meleginle sende iyisinidir////opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…