- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #44.401
dun bıraz yardım ettım anneme
oncekılerdenn katmerlı katmerlı sıkıntı yasıyorum
tuvalete gıderkende oturdumda acı oluyo acı degılde agrı
herkezmı böylr ya
kizlarr merhabaa zemuszemus
uzun bir aradan sonra girebildim; hersey yoluna girdi evimizi tasidik; duzenimizi kurduk...
artik girebilecegim siteyekaydirigubbakcemile5
sizler umarim iyisinizdir....
ayyy kızlar öldüm belim koptu ya,daha kıyafetleri hazırlıcam,off iş çok zor geliyor artık bana
çok morelim bozuk
dalgaya vurup ilgilenmemeye calıssamda yerimden kalkmak bile bana resmen eziyet
karnım agrıyor sagdan sola dönerken
ayaga kalkatken alt tarafta agrı oluyor azıcık oturur pozisyonda kalsam aşaya sanki dikenler sipleniyor
aglıyorum artık sinir cok bozuluyo srekli morelim bozuluyo agrı oldukca bebekte cok hareket etmiyo sanki
napıcamı şaşırdım
Canım sana zahmet eline ulaşınca beğenirsen eğer bana özelden msj atabilirmisin ona göre bende siapriş edeyim çünkü 50 adet falan sipariş edicemmm...3 gün sonra gelecek ama bana direk gelmeyecek eşimin kız kardeşi gitti gidiyorda üye onu iş adresini verdik kargoyla oda bana haftasonu getirir sanırım yada eşimle gönderir haber veririm gelsin
merhabalaar
bende geldim doktordan
yeni doktorumla tanismis oldum baya bi inceledi alttan ultrason ile bakti acilma olup olmadigina ilgincti... hersey yolundaymis 2 haftaya goruselim dedi hem kan idrar tahlillerinide o zaman alacagim
bebisim umdugumdan biraz daha az kilolu cikti cok iyi besleniyorum daha cok beklemistim once 2300 sonra 2500 dedi moralim bozuldu ama simdi daha iyiyim saglikli olsunlarda kiloyu sonrada alirlar..
hosbulduk canlarim; bu donemde tasinmak gercekten cok ama cok zor oldu.. ama degdi...
bende bebisimde iyiyiz...
doktorun dedigine gore 10 gun onden gidiyor oglum kaydirigubbakcemile3 anasina cekmis tosuncuk olacak heralde... suanda 2500 gr. 14 martta sezeryan olacagim allah bi aksilik vermesse...
gecen gittigimde idrar yolumda enfeksiyon olusmus o yuzden antibiyotik ictim.. onun disinda bir sikintim yok...
sizin melekleriniz nasil bakalimmmfisfisfis
gule gule kullansin bebisin canim. cok guzelmis.
masallah bebisine canim.
yeni evin oncelikle hayirli olsun. bebisine de masallah canim.
hepatit kac haftalıkhamıle
CANIM BOZMA MORALİNİ BUGÜN BENİMKİ DE ÇOK NAZLI BUGÜN...ÇİKOLATA VERDİM ONU BİLE İSTEMEDİçok morelim bozuk
dalgaya vurup ilgilenmemeye calıssamda yerimden kalkmak bile bana resmen eziyet
karnım agrıyor sagdan sola dönerken
ayaga kalkatken alt tarafta agrı oluyor azıcık oturur pozisyonda kalsam aşaya sanki dikenler sipleniyor
aglıyorum artık sinir cok bozuluyo srekli morelim bozuluyo agrı oldukca bebekte cok hareket etmiyo sanki
napıcamı şaşırdım
Canım geçmiş olsun temizlik yaptın ya ondandır belkihasretcim dünden beri neredeyse hiç uyumadım kuş uykusu gibi 5dk dalıyorum hemen uyanıyorum gecede hiç uyumadım kalçamda da çok ağrım var oturamıyorum o yüzden uzanıyorum yürütmüyo yoksa çok canım yanıyo canımcım
[
.
PANCUBEN şekerler çok güzel ya hemde antalyadan kargo gelince üstünde adreside yazar bana özelden yazarmısın burdan bir bakayım.
tamam olur canım gönderirim aklıma da geldi tüm antalyalılar bir baksın diyecektim
hepatit nerelerdesin kuzum sen ya fırtınadan bir hasarınız varmı canım ?bide medical hakkında bir bilgin varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?