2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dun bıraz yardım ettım anneme
oncekılerdenn katmerlı katmerlı sıkıntı yasıyorum
tuvalete gıderkende oturdumda acı oluyo acı degılde agrı
herkezmı böylr ya

tatlım artık ağırlaştın son zamanların sıkıntıların normal hareket kısıtlılığı bendede var bu aldığımız kilodanda oluyor biraz fazla gezinsem akıntım artıyor belim bitarafalarım ağrıyor hemen.

çikolata falan ye bolca su iç soluna yat bakalım bıdıkta değişiklik olacak mı???

HıJYENıM hayırlı haberlerle gel inşallah canım, dualarım seninle...
MEG, SıMENAY, YAZ, HEPATıT, PANCUBEN, ASıNAZ hepinize çok teşekkür ederim.

kizlarr merhabaa zemuszemus
uzun bir aradan sonra girebildim; hersey yoluna girdi evimizi tasidik; duzenimizi kurduk...
artik girebilecegim siteyekaydirigubbakcemile5
sizler umarim iyisinizdir....

Handecim hoşgeldin...
Güle güle oturun yeni evinizde, yoruldun ama değmiş en azından, sevindim...

ayyy kızlar öldüm belim koptu ya,daha kıyafetleri hazırlıcam,off iş çok zor geliyor artık bana

Ben de çok yoruluyorum artık.
ıki tencere yıkadım, bi de bulaşık makinesini yerleştirdim, taş taşımış gibiyim.

Canım kasıklardaki ağrı-acı arası o şey bende de var, haftalardır hem de...
Yerimden kalkıp da yürümediğim, yataktan kalkamadığım çok oluyor.
Ağlama, bozma moralini, ağrılar olacak tabi, koca bebek var içimizde :)
Sen moralini bozarsan bebecik de oynamaz kalır tabi.
Çok rahatsızsan doktorunla bir konuş.
Benim doktorum ısrarla bu tip ağrıların normal olduğunu, ilerleyen haftalarda da artacağını söylüyor.

Son düzenleme:
3 gün sonra gelecek ama bana direk gelmeyecek eşimin kız kardeşi gitti gidiyorda üye onu iş adresini verdik kargoyla oda bana haftasonu getirir sanırım yada eşimle gönderir haber veririm gelsin
Canım sana zahmet eline ulaşınca beğenirsen eğer bana özelden msj atabilirmisin ona göre bende siapriş edeyim çünkü 50 adet falan sipariş edicemmm...
Öpüyorum çok sağol..

benım dr oyle dıyo canım
sancı degıl bunlar baska turlu seyler ıstee off zaman cabuk gecsın

Eki Görüntüle 35771

Halımız geldi bile :)
Bakalım beğenecek misiniz?

gule gule kullansin bebisin canim. cok guzelmis.

masallah bebisine canim.

yeni evin oncelikle hayirli olsun. bebisine de masallah canim.

herkese merhaba.bizim tv uydusu kaput dünkü fırtınada su almış hem makine hem kablo tamire gitti yarına ancak gelecek artı bugün heryerleri açtım ama gene yağmur başlamış baraj kapaklarını açmış denyolar.ay neyse biz iyiyiz geçmişe bir baktım şöyle.umarım sizlerde iyisinizdir.
FTY VE SıNCAP maşallah bebişlere büyümüşler gözünüz aydın.
GELıNCıK001AY TAM BıR YOL çilesi çekmişin hamile halinle neyseki mutlu son hoşgeldin memlekitine.ayrıca bebeğinin kilosuda iyi bence son haftalarda dahada çok alır üzülme.
BEKNURCUMbaşınsağolsun canım allah sabır versin gencecikmiş yazık neyapalım takdiri ilahi elden bişey gelmez sen bebişi düşün fazla hırpalama kendini.
MEGRYANN canım artık son aylar şişmelerde olucak ağrılarda.BEBıŞEDE MAŞALLAH.plesanta yaşlanması ilk defa duyuyorum umarım ilerlemezde bebiş iyi beslenir.

CANIM BOZMA MORALİNİ BUGÜN BENİMKİ DE ÇOK NAZLI BUGÜN...ÇİKOLATA VERDİM ONU BİLE İSTEMEDİ

Canım geçmiş olsun temizlik yaptın ya ondandır belki
HİJYENİM BENCE İHMAL ETME ARA DOKTORU...

BOSNACIM oh sende bizim gibin ev keyfi yapıyosun demek halıda süper bebişte süper olmuş maşallah.
PANCUBEN şekerler çok güzel ya hemde antalyadan kargo gelince üstünde adreside yazar bana özelden yazarmısın burdan bir bakayım.
hijyenim umarım önemli bişey yokturcanım bizi merakta bırakma ay günler yaklaştıkça korkuyorum şu pcyi açmaya.
EBRUSONUNDA ıÇıN RAHATLAMIŞTIR BENCE AÇILMA OLDUĞUNA GÖRE SENıN BEBEK PAZARTESıYı BEKLER ıNŞALLAH.
HANDEOZFgüle güle oturun yeni evinizde bebeğinide görmüşün gözün aydın.
ve son olarak EGE43 canım moralim çok bozuk hiçbişey yiyemiyorum demişin sanırım eşinle tartışmısın ama ne olursa olsun yemelisin bebişin tek besin kaynağı sensin başka bir şansı yok sen yemezsen o neyapıcak eşinle kavga ettiysen o garibin suçu ne onu niye cezalandırıyosun.

[
.
PANCUBEN şekerler çok güzel ya hemde antalyadan kargo gelince üstünde adreside yazar bana özelden yazarmısın burdan bir bakayım.

tamam olur canım gönderirim aklıma da geldi tüm antalyalılar bir baksın diyecektim

hepatit nerelerdesin kuzum sen ya fırtınadan bir hasarınız varmı canım ?bide medical hakkında bir bilgin varmı.

eşim 2 gün calışıp 2 gün tatil yapıyor benim calışma düzeni:) o evde olunca pek fırsat olmuyor canım..fırtınadan hasar yok şükür ama feciydi yaa ev yüsek katta olunca sesten hiç uyuyamadım..dün akşama dek elektrik yoktu dondum valla..
medical de doğumu tercih eden yok hiç cevremde canım..ama cok yakınım 500 metre var yok evim medical e:))
merak ettiğin ne varsa sor olmadı gider bakarım:)

aaa pardon canım ya zaten sen yorumunu antalyalı hamişlerde yapmışın evet benim kendi doktorum gelcek.Bak eğer istersen benim doktorun adresini sana bir yazıyım git bir görüş nekadar alır nekadara patlar falan.Ben bide doktora ücret ödiycem hastane ayrı.zaten sezeryan olcan herhalde anadoluda kafam karıştı demişin orayı bizraz tuzlu diyolar eğer gitmek istersen doktorumla görüş genede kendin bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…