2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım gerçekten teşekkür ederim.BUARADA adım filiz.Halamın kızı geçensene orda doğum yaptı odaları güzel ama çoçuk doktoru biraz fenaymış.Benimde orda yapıcam kesin değil zaten YAŞAMDA olabilir doktorumda ilk defa doğuma gidicekmiş ben eski hastası olunca kampanya var bu hafta gidicem bir bakıyım senin içinde dedi.

akşam eşimle de konuşayım o da tamam derse isterim senden canım..
sen de yine de merak ettiğin bişey varsa sorarım bakarım odalara canım..
evet anadolu tuzlu dr 2500 dedi gecen hafta:))

yatıyorum canım
annem gene(baharın oluyo dıyo ) cıldırtıyo benı ne yapcamıo sasırdım evıone gıtsın artık rahat rahat yatayım

Hayırla git gel inş. canım
sagol canim gittim geldim hemencecik.

canim benim az daha sabret.benim haftam sizlerin cok gerisinde bende artik bu tur sikintilar yasiyorum

canım sonlara geldin artık biraz daha sabır bende gece hiç uyumadım iştahım yok eşimle küsüm çok dertliyim çokkkk
istahin neden yok esinle neden kussun ?

ve son olarak EGE43 canım moralim çok bozuk hiçbişey yiyemiyorum demişin sanırım eşinle tartışmısın ama ne olursa olsun yemelisin bebişin tek besin kaynağı sensin başka bir şansı yok sen yemezsen o neyapıcak eşinle kavga ettiysen o garibin suçu ne onu niye cezalandırıyosun.[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR][/QUOTE]

canım moralim bozuk olunca istahım gidiyo ( yedim zorlada olsa bi şeyler kıyarmıyım ben ona

anladım canım..yaşamda doğum yapanlar memnun genelde:))
senin dr un antalyada mı?
antalyada cocuk dr u biraz problem galiba biz de şimdiden başladık araştırmaya özel hastanelerin dr larını çok iyi değil diyorlar bir de bu çıktı şimdi-tatlicadiarzu- senin bildiğin var mı cocuk dr u?

hamileyim die şımarmışım ondan tartıştık :))) benim dr um eskişehirde 7 ay boyunca o takip etti beni profösör kendisi.ve adamdan gayet memnunum .bastan beri kayınvalidemler vay kütahyada dr mu yokmuş neden oraya kadar gidiyormusum onun lafını ediyolar.bu arada eskişehir 40 dk buraya ve kimsenin beni oraya götürmesine ihtiyacım yok kendimde gidiyorum paramda var. Neyse son aylar die burdanda dr buldum ama arada uçurumlar var bi kere daha gitmek istiyorum eskişehirdeki dr uma eşim ona izin vermiyo.ondan kavga ettim

anladım dinlen o zamn cnm doğursak kurtulsak dicem ama asıl film ondan sonra başlıyo tabii-tatlicadiarzu-
dun bıraz yardım ettım anneme
oncekılerdenn katmerlı katmerlı sıkıntı yasıyorum
tuvalete gıderkende oturdumda acı oluyo acı degılde agrı
herkezmı böylr ya
ewet bn adım atamıorum sol bacağıma wuruyo çatımda ki ağrı.. fena aynı senin gibiyim ama mecbur ayakta kalıp çalışmak zorundayım işte(((
yatıyorum canım
annem gene(baharın oluyo dıyo ) cıldırtıyo benı ne yapcamıo sasırdım evıone gıtsın artık rahat rahat yatayım

o ne demek lan baharın oluyo???

Kocam yakınlardan geçiyormuş, geçerken de atıştıracak birşeyler alıp çaya gelmiş :)
Ne güzelmiş bu evde olmak böyle yaw :)

Kocam yakınlardan geçiyormuş, geçerken de atıştıracak birşeyler alıp çaya gelmiş :)
Ne güzelmiş bu evde olmak böyle yaw :)

kess lan yaralarımı kanatma git yiyin işte çörek börekleriniziiii hıhhh bnbm ewimde alt kat gider yatarım görürsün bak:dilcikar:

Canım çok saol teşekkür ederim

Bak sana iki çoçuk doktoru öneriyim eminim ikisinden birinden memnun kalırsın.Benim doğum doktorumun eşi NEDİM DOĞAN süper bir doktor kızımı hep ona götürdüm hep memnun kaldım ilaçsız antibiyotiksiz bebeğini büyütürsün emin ol.İkincisi ÜMİT BAŞER yaşamın doktoru oda yılların tecrübeli doktoru hiç gitmedim ama halamlar çok memnun.Evet doktorum antalayada LARADA muaynanesi hiçbir hastaneyle bağlantısı yok free çalıyo.Aslında 2500 herşey dahilse bence çokta tuzlu değil.Çünkü ben 900 hastanye versem bir bir buçukta doktara aşağı yukarı o fiyatı bulucak.

Ah bu erkek milleti işte illa anasının lafına bakıcak.Hamileyim diye şımarmışın o ne demek ya.Nekadar saçma bişey.Eşine en az 3 veya 2.5 kgrmlık bişey bağla karnına bir gün gezsin bakalım nasılmış.Ayağını bulamaz valla.Hamilelik bizim en hassas dönemimiz bide anlasalar dişimi kırıcam valla uzaktan davulun sesi hoş geliyo tabii yaşamak lazım sen kendi bildiğin gibi yap illa ısrar ederse buluversin bi doktor yada ebe mebede olur evde doğum yaparsın.Napcen bacım başa gelen çekiliyo işte ısrar ederse iyi bir doktor bulsunda ona git bari.

sağol canım.nedim doğan ın ofisi nerde?duydum sanki onu..senin dr kim?
2500 diğer hastaneleri duyunca tuzlu geldi ya ..bir de anlaşması bitti hastanenin..calıştığım kurumda sorun olurmu doğum raporu falan diye tereddüt ettim..

kess lan yaralarımı kanatma git yiyin işte çörek börekleriniziiii hıhhh bnbm ewimde alt kat gider yatarım görürsün bak:dilcikar:

Kız deli cadı, sen Cengiz geldi şundan yedim, kayınpederim bundan pişirdi diye anlatırken biz bişey dedik mi :)
Bırak da biz sefa sürelim biraz da....

yatıyorum canım

ay gülen senin ananda ananmı kaynananmı bilemedim yani ay bir iş yapıyo burnundan fitil fitil getiriyo valla.Ay neyse suyuna git bari doğuma az kaldı sezerayan olunca gene annene ihtiyacın olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…