- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #44.421
eşim 2 gün calışıp 2 gün tatil yapıyor benim calışma düzeni:) o evde olunca pek fırsat olmuyor canım..fırtınadan hasar yok şükür ama feciydi yaa ev yüsek katta olunca sesten hiç uyuyamadım..dün akşama dek elektrik yoktu dondum valla..
medical de doğumu tercih eden yok hiç cevremde canım..ama cok yakınım 500 metre var yok evim medical e:))
merak ettiğin ne varsa sor olmadı gider bakarım:)
aaa pardon canım ya zaten sen yorumunu antalyalı hamişlerde yapmışın evet benim kendi doktorum gelcek.Bak eğer istersen benim doktorun adresini sana bir yazıyım git bir görüş nekadar alır nekadara patlar falan.Ben bide doktora ücret ödiycem hastane ayrı.zaten sezeryan olcan herhalde anadoluda kafam karıştı demişin orayı bizraz tuzlu diyolar eğer gitmek istersen doktorumla görüş genede kendin bilirsin.
senınmıydı pembiş akıntı gelen
akşam eşimle de konuşayım o da tamam derse isterim senden canım..
sen de yine de merak ettiğin bişey varsa sorarım bakarım odalara canım..
evet anadolu tuzlu dr 2500 dedi gecen hafta:))
sagol canim gittim geldim hemencecik.Hayırla git gel inş. canım
canim benim az daha sabret.benim haftam sizlerin cok gerisinde bende artik bu tur sikintilar yasiyorumçok morelim bozuk
dalgaya vurup ilgilenmemeye calıssamda yerimden kalkmak bile bana resmen eziyet
karnım agrıyor sagdan sola dönerken
ayaga kalkatken alt tarafta agrı oluyor azıcık oturur pozisyonda kalsam aşaya sanki dikenler sipleniyor
aglıyorum artık sinir cok bozuluyo srekli morelim bozuluyo agrı oldukca bebekte cok hareket etmiyo sanki
napıcamı şaşırdım
istahin neden yok esinle neden kussun ?canım sonlara geldin artık biraz daha sabır bende gece hiç uyumadımiştahım yok eşimle küsüm çok dertliyim çokkkk
sağol canım gerçekten teşekkür ederim.BUARADA adım filiz.Halamın kızı geçensene orda doğum yaptı odaları güzel ama çoçuk doktoru biraz fenaymış.Benimde orda yapıcam kesin değil zaten YAŞAMDA olabilir doktorumda ilk defa doğuma gidicekmiş ben eski hastası olunca kampanya var bu hafta gidicem bir bakıyım senin içinde dedi.
doktor hastane tahliller ne bileyim artı masraflar herşey dahilmi 2500.
anladım dinlen o zamn cnm doğursak kurtulsak dicem ama asıl film ondan sonra başlıyo tabii-tatlicadiarzu-hasretcim dünden beri neredeyse hiç uyumadım kuş uykusu gibi 5dk dalıyorum hemen uyanıyorum gecede hiç uyumadım kalçamda da çok ağrım var oturamıyorum o yüzden uzanıyorum yürütmüyo yoksa çok canım yanıyo canımcım
ewet bn adım atamıorum sol bacağıma wuruyo çatımda ki ağrı.. fena aynı senin gibiyim ama mecbur ayakta kalıp çalışmak zorundayım iştedun bıraz yardım ettım anneme
oncekılerdenn katmerlı katmerlı sıkıntı yasıyorum
tuvalete gıderkende oturdumda acı oluyo acı degılde agrı
herkezmı böylr ya
yatıyorum canım
annem gene(baharın oluyo dıyo ) cıldırtıyo benı ne yapcamıo sasırdım evıone gıtsın artık rahat rahat yatayım
Kocam yakınlardan geçiyormuş, geçerken de atıştıracak birşeyler alıp çaya gelmiş :)
Ne güzelmiş bu evde olmak böyle yaw :)
herkese merhaba.bizim tv uydusu kaput dünkü fırtınada su almış hem makine hem kablo tamire gitti yarına ancak gelecek artı bugün heryerleri açtım ama gene yağmur başlamış baraj kapaklarını açmış denyolar.ay neyse biz iyiyiz geçmişe bir baktım şöyle.umarım sizlerde iyisinizdir.
FTY VE SİNCAP maşallah bebişlere büyümüşler gözünüz aydın.
GELİNCİK001AY TAM BİR YOL çilesi çekmişin hamile halinle neyseki mutlu son hoşgeldin memlekitine.ayrıca bebeğinin kilosuda iyi bence son haftalarda dahada çok alır üzülme.
BEKNURCUMbaşınsağolsun canım allah sabır versin gencecikmiş yazık neyapalım takdiri ilahi elden bişey gelmez sen bebişi düşün fazla hırpalama kendini.
MEGRYANN canım artık son aylar şişmelerde olucak ağrılarda.BEBİŞEDE MAŞALLAH.plesanta yaşlanması ilk defa duyuyorum umarım ilerlemezde bebiş iyi beslenir.
anladım canım..yaşamda doğum yapanlar memnun genelde:))
senin dr un antalyada mı?
antalyada cocuk dr u biraz problem galiba biz de şimdiden başladık araştırmaya özel hastanelerin dr larını çok iyi değil diyorlarbir de bu çıktı şimdi-tatlicadiarzu- senin bildiğin var mı cocuk dr u?
hamileyim die şımarmışım ondan tartıştık :))) benim dr um eskişehirde 7 ay boyunca o takip etti beni profösör kendisi.ve adamdan gayet memnunum .bastan beri kayınvalidemler vay kütahyada dr mu yokmuş neden oraya kadar gidiyormusum onun lafını ediyolar.bu arada eskişehir 40 dk buraya ve kimsenin beni oraya götürmesine ihtiyacım yok kendimde gidiyorum paramda var. Neyse son aylar die burdanda dr buldum ama arada uçurumlar var bi kere daha gitmek istiyorum eskişehirdeki dr uma eşim ona izin vermiyo.ondan kavga ettim
Bak sana iki çoçuk doktoru öneriyim eminim ikisinden birinden memnun kalırsın.Benim doğum doktorumun eşi NEDİM DOĞAN süper bir doktor kızımı hep ona götürdüm hep memnun kaldım ilaçsız antibiyotiksiz bebeğini büyütürsün emin ol.İkincisi ÜMİT BAŞER yaşamın doktoru oda yılların tecrübeli doktoru hiç gitmedim ama halamlar çok memnun.Evet doktorum antalayada LARADA muaynanesi hiçbir hastaneyle bağlantısı yok free çalıyo.Aslında 2500 herşey dahilse bence çokta tuzlu değil.Çünkü ben 900 hastanye versem bir bir buçukta doktara aşağı yukarı o fiyatı bulucak.
kess lan yaralarımı kanatma git yiyin işte çörek börekleriniziiii hıhhh bnbm ewimde alt kat gider yatarım görürsün bak:dilcikar:
yatıyorum canım
annem gene(baharın oluyo dıyo ) cıldırtıyo benı ne yapcamıo sasırdım evıone gıtsın artık rahat rahat yatayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?