- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #44.441
sağol canım.nedim doğan ın ofisi nerde?duydum sanki onu..senin dr kim?
2500 diğer hastaneleri duyunca tuzlu geldi ya ..bir de anlaşması bitti hastanenin..calıştığım kurumda sorun olurmu doğum raporu falan diye tereddüt ettim..
kizlarr merhabaa zemuszemus
uzun bir aradan sonra girebildim; hersey yoluna girdi evimizi tasidik; duzenimizi kurduk...
artik girebilecegim siteyekaydirigubbakcemile5
sizler umarim iyisinizdir....
selam kızlar,,,
bu gün başka bir dr ye gittim...onun ultrasonundada 3600 civarı dedi dr..aşağıda inmiş bayabi dedi..2-3 cm açılma olmuş gibi duruyor ultrasonda dedi.şu pozisyonuna bakarsak dedi......çaTI MUAYENESİ YAPMAK İSTEDİ YAPTIRMADIM...HAFTA SONUNDA YAPAÇAK ZATEN BENİM DR,BIKTIM ZATEN İKİ HAFTADIR üst üste ....en azından içim rahatşadı pazartesi ye kadar 4000 gr bulmaz herhalde değilmi benim bıdık?normal doğururum ben bu ufaklığı...
tosuncuk doguracan sen kesin :)
amin insallah
:Saruboceq: hayirli haberlerle gelirsin insallah
desene ben o yusden katana gibi oldum sempatiksalakcinni
:))))) biraz tosun olaçak bu..zaten bende tosun oldum...oda olsun artık demi....
Canım 35 haftayı bitirdik aslında.Ama minişim daha 2400 kiloda olduğu için az daha kalsın içerde büyüsün kilo alsın istiyorum.Yani 39 haftaya kadar gelmeyi çok isterim...
kalsın o zaman annesi birazçık daha inşallah...
ohh sen ye pekmezlerii..acım ben acckafamçokkarıştı
için rahat etmiştir umarım canım başka dr a gidince...
azcık yok olunca sen sancısı mı geldi ki dedim yaa selkie..senin yeine ben telaş yaptım burdakaydirigubbakcemile3
daha rahatladım canım ya! iyi oldu!
yok bende hala sancı falan yok..bu gidişle ben açılacağım 5 cm ye kadar hala sancı olmayacak..öyle doğurcam gelcem herhalde.. :))))
merhabalaar
bende geldim doktordan
yeni doktorumla tanismis oldum baya bi inceledi alttan ultrason ile bakti acilma olup olmadigina ilgincti... hersey yolundaymis 2 haftaya goruselim dedi hem kan idrar tahlillerinide o zaman alacagim
bebisim umdugumdan biraz daha az kilolu cikti cok iyi besleniyorum daha cok beklemistim once 2300 sonra 2500 dedi moralim bozuldu ama simdi daha iyiyim saglikli olsunlarda kiloyu sonrada alirlar..
canım maşallah bebişe..çokta zayıf değil bence...
]
iyi canım rahatlamışsındır biraz maşşallah bebişe.valla çok merak ediyorum her sabah acaba doğurdu mu diye geliyorum buraya.hayırlısı olsun.
maşşallah canım bebeğine.
ben pazartesi doğurcam herhalde kızlar bu gidişle yda hafta sonu..ay haber veririm bir şekilde..internete giremesem bile o durumda birinize mesaj atmaya çalışırım...
iyi yapmışsın sen kıssanda yemeği o alacak zaten yine günde 20,30 gr en az.. 3800 falan doğar
:)) bir hafta daha en fazla 300 gr alır....
BOSNACIM oh sende bizim gibin ev keyfi yapıyosun demek halıda süper bebişte süper olmuş maşallah.
PANCUBEN şekerler çok güzel ya hemde antalyadan kargo gelince üstünde adreside yazar bana özelden yazarmısın burdan bir bakayım.
hijyenim umarım önemli bişey yokturcanım bizi merakta bırakma ay günler yaklaştıkça korkuyorum şu pcyi açmaya.
EBRUSONUNDA İÇİN RAHATLAMIŞTIR BENCE AÇILMA OLDUĞUNA GÖRE SENİN BEBEK PAZARTESİYİ BEKLER İNŞALLAH.
HANDEOZFgüle güle oturun yeni evinizde bebeğinide görmüşün gözün aydın.
ve son olarak EGE43 canım moralim çok bozuk hiçbişey yiyemiyorum demişin sanırım eşinle tartışmısın ama ne olursa olsun yemelisin bebişin tek besin kaynağı sensin başka bir şansı yok sen yemezsen o neyapıcak eşinle kavga ettiysen o garibin suçu ne onu niye cezalandırıyosun.
inşallah bekler ya..ben planımı ona göre yaptım...
kargo gelsin veririm canım daha gelmediantalyadan mı adresi versene cnm bana hemenzemuszemus
Kız deli cadı, sen Cengiz geldi şundan yedim, kayınpederim bundan pişirdi diye anlatırken biz bişey dedik mi :)
Bırak da biz sefa sürelim biraz da....
Arkadaşlar biraz geç oldu ama iyi dilekleriniz için, geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler..
Çok şükür eşim biraz toparlandı. Onu sağlıklı görünce benim sancılarım da azaldı.
Doktor bu hafta doğum diyodu ama dün sancılar düşük çıkınca belki biraz daha bekleyebilir dedi.. İnşallah..
Bu dönemde moral çok önemliymiş.. Ama insanın elinde de değil ki üzülmemek...
Benim doktorum D.YELDA DOĞAN.İkiside eşiyle aynı ofisteler zaten.Kartlarından adresi yazıyorum Metin Kasapoğlu Cad. Yorgancıoğlu Sitesi
A Blok No:209 K:2 D:6 Tel:313 13 04 - 313 13 05
Arkadaşlar biraz geç oldu ama iyi dilekleriniz için, geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler..
Çok şükür eşim biraz toparlandı. Onu sağlıklı görünce benim sancılarım da azaldı.
Doktor bu hafta doğum diyodu ama dün sancılar düşük çıkınca belki biraz daha bekleyebilir dedi.. İnşallah..
selam güzel annişler:CüvCüv: ve melekleriisonunda bi doktor tutturabildim doktordan geliyoruz gecen sefer gene suyumun az olduğunu söylemişti bu yüzden de nst ye girmiştim şimdi biraz iyi ama genede yeteri kadar olmadığını söyledi hareketlerini say günde 10 sefer olmazsa problem var dedi çok şükürki hareketlerimiz iyi gelişiminin iyi olduğunu söyledi şükürler olsun :Saruboceq: 2778 gr 48.7 boyu kilo alımı yavaşlamış gibi geldi bana boya vermiş bizim hanım yakın takipte olmam gerektiğini suyum dahada azalırsa doğuma alacağını söyledi amaa çatı muayenesini daha yapmadı benden buadar kızlarr bi geçmişe bakıyımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ah bu erkek milleti işte illa anasının lafına bakıcak.Hamileyim diye şımarmışın o ne demek ya.Nekadar saçma bişey.Eşine en az 3 veya 2.5 kgrmlık bişey bağla karnına bir gün gezsin bakalım nasılmış.Ayağını bulamaz valla.Hamilelik bizim en hassas dönemimiz bide anlasalar dişimi kırıcam valla uzaktan davulun sesi hoş geliyo tabii yaşamak lazım sen kendi bildiğin gibi yap illa ısrar ederse buluversin bi doktor yada ebe mebede olur evde doğum yaparsın.Napcen bacım başa gelen çekiliyo işte ısrar ederse iyi bir doktor bulsunda ona git bari.
AY canım ya neler yaşadın sen tekrar büyük geçmiş olsun eşinin düzelmesinede sevindim sende üzülme artık bak bebişte tutunmuş artık sana dikkat et canım kendine.Arkadaşlar biraz geç oldu ama iyi dilekleriniz için, geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler..
Gözün aydın canım büyümüş bebiş uzun boylu olucak desene.selam güzel annişler:CüvCüv: ve melekleriisonunda bi doktor tutturabildim doktordan geliyoruz gecen sefer gene suyumun az olduğunu söylemişti bu yüzden de nst ye girmiştim şimdi biraz iyi ama genede yeteri kadar olmadığını söyledi hareketlerini say günde 10 sefer olmazsa problem var dedi çok şükürki hareketlerimiz iyi gelişiminin iyi olduğunu söyledi şükürler olsun :Saruboceq: 2778 gr 48.7 boyu kilo alımı yavaşlamış gibi geldi bana boya vermiş bizim hanım yakın takipte olmam gerektiğini suyum dahada azalırsa doğuma alacağını söyledi amaa çatı muayenesini daha yapmadı benden buadar kızlarr bi geçmişe bakıyımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cnm benim tekrar hem sana hem eşine büyük geçmişler olsun ve bişilerin düzelemsine sevindim gerçekten Allah bir daha yaşatmasın böle şeyler inşallah,bak minnoşun henüz gelmiyor bu da çok sevindirici bir habera.s.
not aldım canım yeride kolaymışş teşküropuyorumnanaktan
canım iyi olmanıza cok sevindimm
çok çok gecmiş olsun umarım bir dah yaşamazsınız böyle bir şey eşine acil şifalar..
sen de dikkat et kendine ..sağlıkla al lkucağına da hepinize moral olsun inşallahh
hemşom güle güle git iyi vakit geçir.Tabii veririz nedemek kendine dikkat et inan senin yokluğunda belli olucak.kızlar ben biliyosunuz bu akşam gidicem kayınvalideme en az bir hafta yokum,eşimin halasıda annemlerin sitesinde iki günde bir gider onlardan girerim eşimle nete,kısacık bakarım topiğe bana genel bilgi verirsiniz di mi o an da,çünkü aklım siz sevgili arkadaşlarımda olucak,yokluğunuz beli oluyor gerçekten
selam güzel annişler:CüvCüv: ve melekleriisonunda bi doktor tutturabildim doktordan geliyoruz gecen sefer gene suyumun az olduğunu söylemişti bu yüzden de nst ye girmiştim şimdi biraz iyi ama genede yeteri kadar olmadığını söyledi hareketlerini say günde 10 sefer olmazsa problem var dedi çok şükürki hareketlerimiz iyi gelişiminin iyi olduğunu söyledi şükürler olsun :Saruboceq: 2778 gr 48.7 boyu kilo alımı yavaşlamış gibi geldi bana boya vermiş bizim hanım yakın takipte olmam gerektiğini suyum dahada azalırsa doğuma alacağını söyledi amaa çatı muayenesini daha yapmadı benden buadar kızlarr bi geçmişe bakıyımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ben bu hafta doğum yaparsam hastaneden çıkar çıkmaz haber veririm size..kızlar ben biliyosunuz bu akşam gidicem kayınvalideme en az bir hafta yokum,eşimin halasıda annemlerin sitesinde iki günde bir gider onlardan girerim eşimle nete,kısacık bakarım topiğe bana genel bilgi verirsiniz di mi o an da,çünkü aklım siz sevgili arkadaşlarımda olucak,yokluğunuz beli oluyor gerçekten
AY canım ya neler yaşadın sen tekrar büyük geçmiş olsun eşinin düzelmesinede sevindim sende üzülme artık bak bebişte tutunmuş artık sana dikkat et canım kendine.
Gözün aydın canım büyümüş bebiş uzun boylu olucak desene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?