2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim doktorum D.YELDA DOĞAN.İkiside eşiyle aynı ofisteler zaten.Kartlarından adresi yazıyorum Metin Kasapoğlu Cad. Yorgancıoğlu Sitesi
A Blok No:209 K:2 D:6 Tel:313 13 04 - 313 13 05

Arkadaşlar biraz geç oldu ama iyi dilekleriniz için, geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler..
Çok şükür eşim biraz toparlandı. Onu sağlıklı görünce benim sancılarım da azaldı.
Doktor bu hafta doğum diyodu ama dün sancılar düşük çıkınca belki biraz daha bekleyebilir dedi.. ınşallah..
Bu dönemde moral çok önemliymiş.. Ama insanın elinde de değil ki üzülmemek...

kizlarr merhabaa zemuszemus
uzun bir aradan sonra girebildim; hersey yoluna girdi evimizi tasidik; duzenimizi kurduk...
artik girebilecegim siteyekaydirigubbakcemile5
sizler umarim iyisinizdir....

hasi canım eviniz hayırlı olsun...

cnm benim tekrar hem sana hem eşine büyük geçmişler olsun ve bişilerin düzelemsine sevindim gerçekten Allah bir daha yaşatmasın böle şeyler inşallah,bak minnoşun henüz gelmiyor bu da çok sevindirici bir habera.s.

Benim doktorum D.YELDA DOĞAN.İkiside eşiyle aynı ofisteler zaten.Kartlarından adresi yazıyorum Metin Kasapoğlu Cad. Yorgancıoğlu Sitesi
A Blok No:209 K:2 D:6 Tel:313 13 04 - 313 13 05

not aldım canım yeride kolaymışş teşküropuyorumnanaktan

canım iyi olmanıza cok sevindimm
çok çok gecmiş olsun umarım bir dah yaşamazsınız böyle bir şey eşine acil şifalar..
sen de dikkat et kendine ..sağlıkla al lkucağına da hepinize moral olsun inşallahh

selam güzel annişler:CüvCüv: ve meleklerii sonunda bi doktor tutturabildim doktordan geliyoruz gecen sefer gene suyumun az olduğunu söylemişti bu yüzden de nst ye girmiştim şimdi biraz iyi ama genede yeteri kadar olmadığını söyledi hareketlerini say günde 10 sefer olmazsa problem var dedi çok şükürki hareketlerimiz iyi gelişiminin iyi olduğunu söyledi şükürler olsun :Saruboceq: 2778 gr 48.7 boyu kilo alımı yavaşlamış gibi geldi bana boya vermiş bizim hanım yakın takipte olmam gerektiğini suyum dahada azalırsa doğuma alacağını söyledi amaa çatı muayenesini daha yapmadı benden buadar kızlarr bi geçmişe bakıyımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hadi göüzn aydın tatlım maşşallah bebeğine,Allah sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasipetsin inşallah

naz yapıyosam 5 hafta daha çekiversin nazımı çok mu ya ben çocuğumuz için nelere katlanıyorum onun haberi yok

kızlar ben biliyosunuz bu akşam gidicem kayınvalideme en az bir hafta yokum,eşimin halasıda annemlerin sitesinde iki günde bir gider onlardan girerim eşimle nete,kısacık bakarım topiğe bana genel bilgi verirsiniz di mi o an da,çünkü aklım siz sevgili arkadaşlarımda olucak,yokluğunuz beli oluyor gerçekten

AY canım ya neler yaşadın sen tekrar büyük geçmiş olsun eşinin düzelmesinede sevindim sende üzülme artık bak bebişte tutunmuş artık sana dikkat et canım kendine.
Gözün aydın canım büyümüş bebiş uzun boylu olucak desene.

Teşekkürler ikinize de.. İnşallah bebeğim biraz daha büyümeyi bekler..

hemşom güle güle git iyi vakit geçir.Tabii veririz nedemek kendine dikkat et inan senin yokluğunda belli olucak.
HEPATİT rica edrim canım aklımızın karıştığı noktalarda paslaşırız gene.

Kilo alımı yavaş yazmışsın...
Ben şu anda 36+3 üm ..Bebek 2800gr. ve doktor her an doğabilir dedi...
Senin bebeğinin gelişimi gayet iyi. Hiç kafana takma bence

Ben bu hafta doğum yaparsam hastaneden çıkar çıkmaz haber veririm size..
Hatta doğuma girerken bile haber veririm bakarsın..

Öyle oldu canım. Aklımıza gelmeyen şeyler geldi başımıza.. İnşallah Allah'ın izniyle sağlıklı biçimde atlatıcaz bu dönemi de..

Hayırlısı olsun canım...
Peki su nasıl azalıyor??? yani alttan kaçak mı oluyormuş su azalınca nasıl???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…