2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın canım büyümüş bebiş uzun boylu olucak desene.

saol canım

Kilo alımı yavaş yazmışsın...
Ben şu anda 36+3 üm ..Bebek 2800gr. ve doktor her an doğabilir dedi...
Senin bebeğinin gelişimi gayet iyi. Hiç kafana takma bence

yani 10 gün arayla gitttiğimden ben 3 kiloyu bulmusuzdur die düşünerek gitmiştim belki ondan az geldi bana sana neden heran doğabilir dedi canım problemmi var

hemşom güle güle git iyi vakit geçir.Tabii veririz nedemek kendine dikkat et inan senin yokluğunda belli olucak.
HEPATİT rica edrim canım aklımızın karıştığı noktalarda paslaşırız gene.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canım noldu ben kaçırdım hayırdır???

Kız deli cadı, sen Cengiz geldi şundan yedim, kayınpederim bundan pişirdi diye anlatırken biz bişey dedik mi :)
Bırak da biz sefa sürelim biraz da....
ay tamam kess iyi afiyet olsun.. bnim lafın yemene değil ewde keyif yapmana taaaammısenağlama ayrıca kayınpeder deme bana walla geriliorum allahtan kowdu kocam o işgüzarları bizde kurtulmuş olduk:Saruboceq:
kız ebru şimdi tek tek cewapla bakiim karnında nerdeyse 4 kg çocuk taşıyon we nasıl doğuracağım die hiç korkmuyomusun, ben bi video izledim we hislerim çok değişti dr.a demeyi düşünüyorum çok ısrarcı değilim olmazsa sezaryen yapın beni diebilmiyorumkismile, bide suni sancı olacağını biliyorsun korku yokmu bi anlatsana yaw?
bebek senle mi yatacak yatak odasında we senin canawar eray kıskanmayacak mı ne gibi planların war?
we açılman war sanırım demiş dr neden baktırmadın saffff:mymeka: cumartesiye kadar nasıl beklicen ben olsam kafayı yerim...
we senden haber gelmezse ctesi ben ararım seni

pericim maşallah bebişine ne güzel ya çoğumuz 3 üzeri doğurabilicez:Saruboceq: we bebeklerimiz çabuk toparlanacak inşallah, neden çatı yapmadı seni allah allah daha ne beklior ki hem suyunda azmış bnce haftaya sen söyle bi baksın ona göre bende kendimi hazır ediym de doğum şekline falan

senağlama ağlatacan benüüüüü gitmeeeeeehihoyyyt:icecream:

selam arkadaşlar
doğru düzgün okuyamıyorum forumu
annemdeyim malum ablamın kızına annem bakıyor...1buçuk yaşında
böcük rahat bırakmıyorki netbooku açabileyim.
tam onun ayarı alıyor eline başlıyor yazıp söylemeyesempatiksalakcinni
her şeyi kendi yapmak istediği için.....
dün kontrolüm vardı ama sadece nstye aldılar ultrasonla bakmadı doktor gıcık oldum
bir sorun yok gibi görünüyor ama ben acayip zorlanmaya başladım...rahat hareket edemiyorum
fazla hareket etsem hemen yoruluyorum ve oturup kalkamıyorum bile yerimden....
ödemim ve mide yanmam arttı...rennie yazdı bana da doktor Allahtan işe yarıyor....
aynı haftalardaki arkadaşların doğumları neredeyse kesinleşti ama benim doktor henüz bir şey
demiyor...erkenmiş...
özellikle geceleri ve tuvalete sıkıştığınmada karnım taş gibi oluyor ve bebeğimin hareketleri güçlenmesine karşın azaldı....sizlerde durum nasıl...doktor normal dedi ama çok hareketliydi benim cadı azalması hoşuma gitmedi hareketlerinin.....

saol canım

yani 10 gün arayla gitttiğimden ben 3 kiloyu bulmusuzdur die düşünerek gitmiştim belki ondan az geldi bana sana neden heran doğabilir dedi canım problemmi var

Eşim hiç beklemediğimiz bi anda kalp krizi geçirdi.. İki gün yoğun bakımda kaldı.. Hiç bi rahatsızlığı, sigarası, tansiyonu vs yoktu..
Ona üzülünce benim sancılarım başladı birden.. Bir haftadır nerdeyse hergün dr dayız.. İlaçlar, iğneler falan zor azalttık sancıları.. Yine de risk devam ediyo diyo doktor.. Bu haftayı da bi atlatsaydık., 37 olcak haftaya inşallah..

ben de bilmiyordum canım...çok geçmiş olsun...Rabbim esirgesin...sağlık versin sana da eşine de bebeğinize de...2500ü geçsin doğsa da sorun olmaz demişti doktorum bu haftayı da atltırsınız inşallah korkma....

Canım çok sevindim eşinin iyi olmasına...
Kuzunuz sağlıkla doğunca, o moralle daha da iyi olacak inşallah babası.
Bak ne güzel, sancıların da azalmış, bıdık biraz daha büyümeden gelmeyecek inşallah annesi...

Hoşgeldin canım...
Gece ve tuvalet ihtiyacı olduğunda benim karnım da taş gibi oluyor, hatta bazen biraz tırsıyorum ben...
Hareketleri daha sert ama biraz daha az tabi, benim doktorum da normal diyor, yerleri daralıyormuş...

Canım geçmiş olsun..Umarım eşin şu anda daha iyidir...Kötü şeyler düşünme.. İnşallah sancıların biter.. Benim dr um 37- 38 den sonra dışarda büyümesi içerde büyümesinden daha hzlı dedi.. Benimde su kaçırma problemim var eğer geçmezse belki 38 haftada alınacak. allah yardımcımız olsun...

İnşallah...
İnşallah en azından bi 3 kg olur...

Amin canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

sağol canım...sorunsuz gidiyoruz diyordum ama bu son ay cidden çok zormuş...karnım da büyüdü iyice gören birazdan doğurcam sanıyor...demek senin doktor da aynı söylemiş içim rahatladı biraz daha inşallah sorunsuz tamamlarız bu dönemi....

yemek yaptım geldim.yapan kadarda öyle tıkındımki bir saat sonra nasıl yiyeceğim merak ediyorum.ben böyle tabii kilo alırım pehhalsanaalsanasmile

canım iyi olmanıza çok sevindim Allahım bidaha yaşatmasın beterinden korusun.
inşaallah kızında biraz daha sabreder annesi sağlıkla gelir.
ben pazartesi doğurcam herhalde kızlar bu gidişle yda hafta sonu..ay haber veririm bir şekilde..internete giremesem bile o durumda birinize mesaj atmaya çalışırım...

mutlaka haber ver birimize gerçi bende ararım.merakta kalırız sonraopuyorumnanaktan
maşşallah canım bebeğine.kilo alımı iyi bence dert etme saağlıklı olsunda.
kıızz hasret hiç bahsetmiyon ya gelişmelerden kurtulmuşsun hadi gözün aydınaklinialirimsmile
yaa biliyomusun normal doğumun acısından falan zerre kadar korkum yok ama sonrası.yani nekadar olsa eskisi gibi olmaz diye düşünüyorum.hele iri bir bebekte yada kafası büyük olan bir bebekte daha fazla deforme olacak daha fazla dikiş ve kesik.benimkinin kafası iri olarak devam ederse ben sezeryan yapacağım.Allah hayırlısını versin hepimize.

Arkadaşlar benim doktorumun yaptırdığı test sonucu idrarmı amniyo sıvısımı kaçırıyorum diye sonuç netleşti...Amniyo sıvısında pedin rengi değişiyor benimki değişti.. (( Dr aradım yarın gel amniyo sıvısının kaç cc olduğuna bakacak.. ..Eğer sıvı az ise bebek 38 haftada sezeryanla alınacak.. Ben normal doğum istiyordum... (( Böyle problemi olan varmı veya duydunuzmu?

İnşallah...
İnşallah en azından bi 3 kg olur...

Frambuazcım, inşallah canım, Allah yardımcınız olsun.

Son dönemle zormuş gerçekten.
Ama ben ilk dönemlere tercih ederim, ne yalan söyliyim :)

Ohhh afiyet olsun...
Benim doktor, cumartesi günü dedi ki, bak izne çıkıyorsun, evde olunca çok yerinsan, dikkat et çok kilo alma...
Ben de kendisine yemem ki ben dedim...
İki gündür mutfaktan hiç çıkmıyorum diyebilirim :))

Valla son günlerde beni de biraz sarmaya başladı normal doğum korkusu...
Doktorum mutlaka denemen lazım diyor, çok destekliyor sağolsun ama ya kafası büyük olursa, ya ıkınamazsam vakum gerekirse diye biraz fazlaca düşünmeye başladım ben.

canım bebeğin suyunun azalmasını duymuştum.sen sakin ol doktorun önce bir baksın bakalım ne durumda amnio sıvısı.ona göre eminim doktor en doğru kararı verecektir sezeryan bile olsa önemli olan sağlıkla olması bunu düşünme.inşaallah sorunsuzca tamamlarsın canım hamileliğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…