- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #44.461
Gözün aydın canım büyümüş bebiş uzun boylu olucak desene.
Kilo alımı yavaş yazmışsın...
Ben şu anda 36+3 üm ..Bebek 2800gr. ve doktor her an doğabilir dedi...
Senin bebeğinin gelişimi gayet iyi. Hiç kafana takma bence
Ben bu hafta doğum yaparsam hastaneden çıkar çıkmaz haber veririm size..
Hatta doğuma girerken bile haber veririm bakarsın..
Öyle oldu canım. Aklımıza gelmeyen şeyler geldi başımıza.. İnşallah Allah'ın izniyle sağlıklı biçimde atlatıcaz bu dönemi de..
hemşom güle güle git iyi vakit geçir.Tabii veririz nedemek kendine dikkat et inan senin yokluğunda belli olucak.
HEPATİT rica edrim canım aklımızın karıştığı noktalarda paslaşırız gene.
Ben bu hafta doğum yaparsam hastaneden çıkar çıkmaz haber veririm size..
Hatta doğuma girerken bile haber veririm bakarsın..
Öyle oldu canım. Aklımıza gelmeyen şeyler geldi başımıza.. İnşallah Allah'ın izniyle sağlıklı biçimde atlatıcaz bu dönemi de..
ay tamam kess iyi afiyet olsun.. bnim lafın yemene değil ewde keyif yapmana taaaammısenağlama ayrıca kayınpeder deme bana walla geriliorum allahtan kowdu kocam o işgüzarları bizde kurtulmuş olduk:Saruboceq:Kız deli cadı, sen Cengiz geldi şundan yedim, kayınpederim bundan pişirdi diye anlatırken biz bişey dedik mi :)
Bırak da biz sefa sürelim biraz da....
kız ebru şimdi tek tek cewapla bakiim karnında nerdeyse 4 kg çocuk taşıyon we nasıl doğuracağım die hiç korkmuyomusun, ben bi video izledim we hislerim çok değişti dr.a demeyi düşünüyorum çok ısrarcı değilim olmazsa sezaryen yapın beni diebilmiyorumkismile, bide suni sancı olacağını biliyorsun korku yokmu bi anlatsana yaw?daha rahatladım canım ya! iyi oldu!
yok bende hala sancı falan yok..bu gidişle ben açılacağım 5 cm ye kadar hala sancı olmayacak..öyle doğurcam gelcem herhalde.. :))))
ben pazartesi doğurcam herhalde kızlar bu gidişle yda hafta sonu..ay haber veririm bir şekilde..internete giremesem bile o durumda birinize mesaj atmaya çalışırım...
:)) bir hafta daha en fazla 300 gr alır....
pericim maşallah bebişine ne güzel ya çoğumuz 3 üzeri doğurabilicez:Saruboceq: we bebeklerimiz çabuk toparlanacak inşallah, neden çatı yapmadı seni allah allah daha ne beklior ki hem suyunda azmış bnce haftaya sen söyle bi baksın ona göre bende kendimi hazır ediym de doğum şekline falanselam güzel annişler:CüvCüv: ve melekleriisonunda bi doktor tutturabildim doktordan geliyoruz gecen sefer gene suyumun az olduğunu söylemişti bu yüzden de nst ye girmiştim şimdi biraz iyi ama genede yeteri kadar olmadığını söyledi hareketlerini say günde 10 sefer olmazsa problem var dedi çok şükürki hareketlerimiz iyi gelişiminin iyi olduğunu söyledi şükürler olsun :Saruboceq: 2778 gr 48.7 boyu kilo alımı yavaşlamış gibi geldi bana boya vermiş bizim hanım yakın takipte olmam gerektiğini suyum dahada azalırsa doğuma alacağını söyledi amaa çatı muayenesini daha yapmadı benden buadar kızlarr bi geçmişe bakıyımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar ben biliyosunuz bu akşam gidicem kayınvalideme en az bir hafta yokum,eşimin halasıda annemlerin sitesinde iki günde bir gider onlardan girerim eşimle nete,kısacık bakarım topiğe bana genel bilgi verirsiniz di mi o an da,çünkü aklım siz sevgili arkadaşlarımda olucak,yokluğunuz beli oluyor gerçekten
saol canım
yani 10 gün arayla gitttiğimden ben 3 kiloyu bulmusuzdur die düşünerek gitmiştim belki ondan az geldi bana sana neden heran doğabilir dedi canım problemmi var
Kilo alımı yavaş yazmışsın...
Ben şu anda 36+3 üm ..Bebek 2800gr. ve doktor her an doğabilir dedi...
Senin bebeğinin gelişimi gayet iyi. Hiç kafana takma bence
Eşim hiç beklemediğimiz bi anda kalp krizi geçirdi.. İki gün yoğun bakımda kaldı.. Hiç bi rahatsızlığı, sigarası, tansiyonu vs yoktu..
Ona üzülünce benim sancılarım başladı birden.. Bir haftadır nerdeyse hergün dr dayız.. İlaçlar, iğneler falan zor azalttık sancıları.. Yine de risk devam ediyo diyo doktor.. Bu haftayı da bi atlatsaydık., 37 olcak haftaya inşallah..
cnm topicin 37+1i gösterio???? kaçtasın sen ben 36+3üm?
Arkadaşlar biraz geç oldu ama iyi dilekleriniz için, geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler..
Çok şükür eşim biraz toparlandı. Onu sağlıklı görünce benim sancılarım da azaldı.
Doktor bu hafta doğum diyodu ama dün sancılar düşük çıkınca belki biraz daha bekleyebilir dedi.. İnşallah..
Bu dönemde moral çok önemliymiş.. Ama insanın elinde de değil ki üzülmemek...
selam arkadaşlar
doğru düzgün okuyamıyorum forumu
annemdeyim malum ablamın kızına annem bakıyor...1buçuk yaşında
böcük rahat bırakmıyorki netbooku açabileyim.
tam onun ayarı alıyor eline başlıyor yazıp söylemeyesempatiksalakcinni
her şeyi kendi yapmak istediği için.....
dün kontrolüm vardı ama sadece nstye aldılar ultrasonla bakmadı doktor gıcık oldum
bir sorun yok gibi görünüyor ama ben acayip zorlanmaya başladım...rahat hareket edemiyorum
fazla hareket etsem hemen yoruluyorum ve oturup kalkamıyorum bile yerimden....
ödemim ve mide yanmam arttı...rennie yazdı bana da doktor Allahtan işe yarıyor....
aynı haftalardaki arkadaşların doğumları neredeyse kesinleşti ama benim doktor henüz bir şey
demiyor...erkenmiş...
özellikle geceleri ve tuvalete sıkıştığınmada karnım taş gibi oluyor ve bebeğimin hareketleri güçlenmesine karşın azaldı....sizlerde durum nasıl...doktor normal dedi ama çok hareketliydi benim cadı azalması hoşuma gitmedi hareketlerinin.....
ben de bilmiyordum canım...çok geçmiş olsun...Rabbim esirgesin...sağlık versin sana da eşine de bebeğinize de...2500ü geçsin doğsa da sorun olmaz demişti doktorum bu haftayı da atltırsınız inşallah korkma....
Eşim hiç beklemediğimiz bi anda kalp krizi geçirdi.. İki gün yoğun bakımda kaldı.. Hiç bi rahatsızlığı, sigarası, tansiyonu vs yoktu..
Ona üzülünce benim sancılarım başladı birden.. Bir haftadır nerdeyse hergün dr dayız.. İlaçlar, iğneler falan zor azalttık sancıları.. Yine de risk devam ediyo diyo doktor.. Bu haftayı da bi atlatsaydık., 37 olcak haftaya inşallah..
Canım çok sevindim eşinin iyi olmasına...
Kuzunuz sağlıkla doğunca, o moralle daha da iyi olacak inşallah babası.
Bak ne güzel, sancıların da azalmış, bıdık biraz daha büyümeden gelmeyecek inşallah annesi...
...
Canım geçmiş olsun..Umarım eşin şu anda daha iyidir...Kötü şeyler düşünme.. İnşallah sancıların biter.. Benim dr um 37- 38 den sonra dışarda büyümesi içerde büyümesinden daha hzlı dedi.. Benimde su kaçırma problemim var eğer geçmezse belki 38 haftada alınacak. allah yardımcımız olsun...
Hoşgeldin canım...
Gece ve tuvalet ihtiyacı olduğunda benim karnım da taş gibi oluyor, hatta bazen biraz tırsıyorum ben...
Hareketleri daha sert ama biraz daha az tabi, benim doktorum da normal diyor, yerleri daralıyormuş...
canım iyi olmanıza çok sevindim Allahım bidaha yaşatmasın beterinden korusun.Arkadaşlar biraz geç oldu ama iyi dilekleriniz için, geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler..
Çok şükür eşim biraz toparlandı. Onu sağlıklı görünce benim sancılarım da azaldı.
Doktor bu hafta doğum diyodu ama dün sancılar düşük çıkınca belki biraz daha bekleyebilir dedi.. İnşallah..
Bu dönemde moral çok önemliymiş.. Ama insanın elinde de değil ki üzülmemek...
ben pazartesi doğurcam herhalde kızlar bu gidişle yda hafta sonu..ay haber veririm bir şekilde..internete giremesem bile o durumda birinize mesaj atmaya çalışırım...
maşşallah canım bebeğine.kilo alımı iyi bence dert etme saağlıklı olsunda.selam güzel annişler:CüvCüv: ve melekleriisonunda bi doktor tutturabildim doktordan geliyoruz gecen sefer gene suyumun az olduğunu söylemişti bu yüzden de nst ye girmiştim şimdi biraz iyi ama genede yeteri kadar olmadığını söyledi hareketlerini say günde 10 sefer olmazsa problem var dedi çok şükürki hareketlerimiz iyi gelişiminin iyi olduğunu söyledi şükürler olsun :Saruboceq: 2778 gr 48.7 boyu kilo alımı yavaşlamış gibi geldi bana boya vermiş bizim hanım yakın takipte olmam gerektiğini suyum dahada azalırsa doğuma alacağını söyledi amaa çatı muayenesini daha yapmadı benden buadar kızlarr bi geçmişe bakıyımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kıızz hasret hiç bahsetmiyon ya gelişmelerden kurtulmuşsun hadi gözün aydınaklinialirimsmileay tamam kess iyi afiyet olsun.. bnim lafın yemene değil ewde keyif yapmana taaaammısenağlama ayrıca kayınpeder deme bana walla geriliorum allahtan kowdu kocam o işgüzarları bizde kurtulmuş olduk:Saruboceq:
kız ebru şimdi tek tek cewapla bakiim karnında nerdeyse 4 kg çocuk taşıyon we nasıl doğuracağım die hiç korkmuyomusun, ben bi video izledim we hislerim çok değişti dr.a demeyi düşünüyorum çok ısrarcı değilim olmazsa sezaryen yapın beni diebilmiyorumkismile, bide suni sancı olacağını biliyorsun korku yokmu bi anlatsana yaw?
bebek senle mi yatacak yatak odasında we senin canawar eray kıskanmayacak mı ne gibi planların war?
we açılman war sanırım demiş dr neden baktırmadın saffff:mymeka: cumartesiye kadar nasıl beklicen ben olsam kafayı yerim...
we senden haber gelmezse ctesi ben ararım seni
canım iyi olmanıza çok sevindim Allahım bidaha yaşatmasın beterinden korusun.
inşaallah kızında biraz daha sabreder annesi sağlıkla gelir.
İnşallah...
İnşallah en azından bi 3 kg olur...
sağol canım...sorunsuz gidiyoruz diyordum ama bu son ay cidden çok zormuş...karnım da büyüdü iyice gören birazdan doğurcam sanıyor...demek senin doktor da aynı söylemiş içim rahatladı biraz daha inşallah sorunsuz tamamlarız bu dönemi....
yemek yaptım geldim.yapan kadarda öyle tıkındımki bir saat sonra nasıl yiyeceğim merak ediyorum.ben böyle tabii kilo alırım pehhalsanaalsanasmile
yaa biliyomusun normal doğumun acısından falan zerre kadar korkum yok ama sonrası.yani nekadar olsa eskisi gibi olmaz diye düşünüyorum.hele iri bir bebekte yada kafası büyük olan bir bebekte daha fazla deforme olacak daha fazla dikiş ve kesik.benimkinin kafası iri olarak devam ederse ben sezeryan yapacağım.Allah hayırlısını versin hepimize.[/B][/COLOR]
Arkadaşlar benim doktorumun yaptırdığı test sonucu idrarmı amniyo sıvısımı kaçırıyorum diye sonuç netleşti...Amniyo sıvısında pedin rengi değişiyor benimki değişti..(( Dr aradım yarın gel amniyo sıvısının kaç cc olduğuna bakacak.. ..Eğer sıvı az ise bebek 38 haftada sezeryanla alınacak.. Ben normal doğum istiyordum... (( Böyle problemi olan varmı veya duydunuzmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?