- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #44.481
selam güzel annişler:CüvCüv: ve melekleriisonunda bi doktor tutturabildim doktordan geliyoruz gecen sefer gene suyumun az olduğunu söylemişti bu yüzden de nst ye girmiştim şimdi biraz iyi ama genede yeteri kadar olmadığını söyledi hareketlerini say günde 10 sefer olmazsa problem var dedi çok şükürki hareketlerimiz iyi gelişiminin iyi olduğunu söyledi şükürler olsun :Saruboceq: 2778 gr 48.7 boyu kilo alımı yavaşlamış gibi geldi bana boya vermiş bizim hanım yakın takipte olmam gerektiğini suyum dahada azalırsa doğuma alacağını söyledi amaa çatı muayenesini daha yapmadı benden buadar kızlarr bi geçmişe bakıyımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım maşallah bebişe.kilosu gayet güzel..benim oğlanın doğduğu kiloda ve boyda şu anda......
kızlar ben biliyosunuz bu akşam gidicem kayınvalideme en az bir hafta yokum,eşimin halasıda annemlerin sitesinde iki günde bir gider onlardan girerim eşimle nete,kısacık bakarım topiğe bana genel bilgi verirsiniz di mi o an da,çünkü aklım siz sevgili arkadaşlarımda olucak,yokluğunuz beli oluyor gerçekten
çok özletme haaa!!!!!
Kilo alımı yavaş yazmışsın...
Ben şu anda 36+3 üm ..Bebek 2800gr. ve doktor her an doğabilir dedi...
Senin bebeğinin gelişimi gayet iyi. Hiç kafana takma bence
ay canım sende mi doğurcan bu hafta.....heyecan çok demi?
kız ebru şimdi tek tek cewapla bakiim karnında nerdeyse 4 kg çocuk taşıyon we nasıl doğuracağım die hiç korkmuyomusun, ben bi video izledim we hislerim çok değişti dr.a demeyi düşünüyorum çok ısrarcı değilim olmazsa sezaryen yapın beni diebilmiyorumkismile, bide suni sancı olacağını biliyorsun korku yokmu bi anlatsana yaw?
bebek senle mi yatacak yatak odasında we senin canawar eray kıskanmayacak mı ne gibi planların war?
we açılman war sanırım demiş dr neden baktırmadın saffff:mymeka: cumartesiye kadar nasıl beklicen ben olsam kafayı yerim...
we senden haber gelmezse ctesi ben ararım seni
cevaplayayım canım sorularını...
1. korkuyorum canım,korkmazmıyım...içim pır pır ...ama sezeryandan daha çok korkuyorum..birde sezeryandan sonra kalaçak dikiş izini ve göbeği düşündükçe sezeryan istemiyorum...sonra diyorum Allah gücünü verir...birde normal doğumdan sonraki rahatlık sezeryanda yok...normal doğumdan sonra aynı gün hatta kalkıp gezebiliyorsun..en azından lavobaya falan yardımsız gidebiliyorsun...hastanede yatış süreside az,benim evde bir çoçuğum daha olaçak,o ne yapar ben hastanedeyken..annem yanımda kalaçak..oğlum babasıyla kalaçak..perişan olur...kısa zamanda ayağa kalkmak zorundayım...
2.bebek benim yatak odamda beşiğinde yatacak..eray kıskanmaz çünkü bebek olduğu için benimle kalaçağını,gece sürekli onu beslemek zorunda olduğum için benimle olaçağını küçükken onunda benimle kaldıgını,artık onun abi olduğunu anlattım,onu hazırladım bu duruma...onun bana yardımcı olması gerektiğini,kardeşinin onu çok seveceğini,abisine ihtiyacı olaçağını falan anlattım ona...zaten şimdilik kardeşi için çok hevesli,arada bende dengeyi sağlamaya çalışacağım...
3. baktırmadım çünkü cumartesi günkü çatı muayenesinde kanamam oldu,korktum yine kanarda bişey olur diye!
4.tamam ararsın beni ...fırsat bulursam bende ararım ve ya mesaj atmaya çalışırım bişey olaçak olursa......
selam arkadaşlar
doğru düzgün okuyamıyorum forumu
annemdeyim malum ablamın kızına annem bakıyor...1buçuk yaşında
böcük rahat bırakmıyorki netbooku açabileyim.
tam onun ayarı alıyor eline başlıyor yazıp söylemeyesempatiksalakcinni
her şeyi kendi yapmak istediği için.....
dün kontrolüm vardı ama sadece nstye aldılar ultrasonla bakmadı doktor gıcık oldum
bir sorun yok gibi görünüyor ama ben acayip zorlanmaya başladım...rahat hareket edemiyorum
fazla hareket etsem hemen yoruluyorum ve oturup kalkamıyorum bile yerimden....
ödemim ve mide yanmam arttı...rennie yazdı bana da doktor Allahtan işe yarıyor....
aynı haftalardaki arkadaşların doğumları neredeyse kesinleşti ama benim doktor henüz bir şey
demiyor...erkenmiş...
özellikle geceleri ve tuvalete sıkıştığınmada karnım taş gibi oluyor ve bebeğimin hareketleri güçlenmesine karşın azaldı....sizlerde durum nasıl...doktor normal dedi ama çok hareketliydi benim cadı azalması hoşuma gitmedi hareketlerinin.....
bende seni merak ediyordum bu gün..snow giremiyor bir süredir..naptı acaba diye..iyimişsin şükür...