2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım maşallah bebişe.kilosu gayet güzel..benim oğlanın doğduğu kiloda ve boyda şu anda......

çok özletme haaa!!!!!

Kilo alımı yavaş yazmışsın...
Ben şu anda 36+3 üm ..Bebek 2800gr. ve doktor her an doğabilir dedi...
Senin bebeğinin gelişimi gayet iyi. Hiç kafana takma bence

ay canım sende mi doğurcan bu hafta.....heyecan çok demi?

cevaplayayım canım sorularını...

1. korkuyorum canım,korkmazmıyım...içim pır pır ...ama sezeryandan daha çok korkuyorum..birde sezeryandan sonra kalaçak dikiş izini ve göbeği düşündükçe sezeryan istemiyorum...sonra diyorum Allah gücünü verir...birde normal doğumdan sonraki rahatlık sezeryanda yok...normal doğumdan sonra aynı gün hatta kalkıp gezebiliyorsun..en azından lavobaya falan yardımsız gidebiliyorsun...hastanede yatış süreside az,benim evde bir çoçuğum daha olaçak,o ne yapar ben hastanedeyken..annem yanımda kalaçak..oğlum babasıyla kalaçak..perişan olur...kısa zamanda ayağa kalkmak zorundayım...

2.bebek benim yatak odamda beşiğinde yatacak..eray kıskanmaz çünkü bebek olduğu için benimle kalaçağını,gece sürekli onu beslemek zorunda olduğum için benimle olaçağını küçükken onunda benimle kaldıgını,artık onun abi olduğunu anlattım,onu hazırladım bu duruma...onun bana yardımcı olması gerektiğini,kardeşinin onu çok seveceğini,abisine ihtiyacı olaçağını falan anlattım ona...zaten şimdilik kardeşi için çok hevesli,arada bende dengeyi sağlamaya çalışacağım...
3. baktırmadım çünkü cumartesi günkü çatı muayenesinde kanamam oldu,korktum yine kanarda bişey olur diye!

4.tamam ararsın beni ...fırsat bulursam bende ararım ve ya mesaj atmaya çalışırım bişey olaçak olursa......

bende seni merak ediyordum bu gün..snow giremiyor bir süredir..naptı acaba diye..iyimişsin şükür...

Canım ne tür bir pedle baktın? Adını yazsana... Bende ıslaklık yoğun... O pedden almayı isterim doğrusu...

duymamıştım daha önce ama farkedilmemesinden iyidir...sağlıkla hayırlısıyla doğsun da varsın sezaryen olsun...sıkma canını...Allah hepimiz için hayırlısını versin...

Son dönemle zormuş gerçekten.
Ama ben ilk dönemlere tercih ederim, ne yalan söyliyim :)

yerimseniben en sorunsuz geçeni bile zor...anne olmak kolay değilmiş:CüvCüv:

Sağol canım ..Güzel dileklerin için teşekkürler .Su kaçırmamak için nerdeyse bu gün hep yattım.. Ama yine az da olsa kaçmış. Yarın belli olacak...

valla bosnacım öyle bir yeniyor ki yada ben yiyorumki bildiğin gibi değil.benim bir kedim vardı tekir çok kiloluydu ne versen yiyordu.şimdi bende tekir gibiyim biraz önce üst üste yediklerimi saysam nasıl mide şaşarsın.bilmiyorumkismile.

canım düşünme öyle vakum falan Allah korusun.gerçekten hayatta ençok tatmak istediğim duyguydu diyebilirim.ama işte son kontrolümüzde bebeğin kafasının iri çıkması ve bahsettiğim diğer nedenler düşündürüyor beni.bide doktorum %70 sezeyan gibi dedi birazda kendimi hazırlıyorum.ama kuşkusuz tarifsiz bir şey olmalı:asigim:.

Son düzenleme:

bebeğin suyunun azalmasını duydum..ama ne sonuçlar oluyor bilmiyorum...inşallah düzelir canım..önemli olan sağlıklı gelmesi...

mutlaka haber ver birimize gerçi bende ararım.merakta kalırız sonraopuyorumnanaktan

senin hijyenin ve hasretin numarası var bende..arayamam belki o durumda ama mesaj yazmayı denerim sancıların arasındasempatiksalakcinni,3 ünüze birden geçerim mesajı...

Canım ne tür bir pedle baktın? Adını yazsana... Bende ıslaklık yoğun... O pedden almayı isterim doğrusu...

Pedi dr veriyor. Gazlı bezin içine pamuk sarılmış.. pembe renkte iki kağıt şerit var içinde. Kağıt şeritler idrarla birleşince farklı renk amnio sıvısıyla birleşince farklı oluyor...Eğer ıslaklık hissediyorsan dr muhakkak söyle. ihmal etme canım..

yaa
bendende su gıbı bısı gelıuyo
nası anladın sen
ne pedı bıde bu
benım ıdrarımı yapıncs kendımı temızlemeden once sılıyorum sora taret alıyorum
suldımde sekpak ıslanıyo dseffaf akıntı gıbı ama uzayan akıntı gıbı degıl dagnık ıslaklık gıbı

Hiç duymamıştım.
Çok geçmiş olsun, kontrolde ciddi birşey çıkmaz umarım...

Hiç kolay değilmiş gerçekten...
Yine de en kötü günümüz böyle olsun, sağlıkla kucağımıza alalım, hepsini unutucaz :)

Hayırlısı olsun hakkımızda...
Ben her iki şekil için de çok ısrarcı değilim, hangisi hem bebişlerimiz hem bizim için daha sağlıklı olacaksa öyle gelsinler.
Nasıl olsa ben ikisinden de korkuyorum kaydirigubbakcemile3

2010 anneleri selamlar,

Herşey yolundadır umarım. Sormak istediğiniz durumlar var ise 2009 anneleri olarak burdayız.

Hepinize kolay doğumlar.

Bol bol emzirin bebekleriniz gelince. Sütü gelmeyen anne yoktur. Bebekleriniz emdikçe gelecek sütleriniz.

sşnpac sen nası oluyo ıslaklık

benım ıdrardan sonra kenfdımı temızlerken oluyo
onun dısında camarımda ıslaklık olmuyo
sadece uzayan akıntım oldunda o ıslaklık yapıyo
dıger bahsettım oyle uzayan akıntı degıl

Şöyle anladım güleciğim.. İdrarımı yapalı 5 dk olmasına rağmen hiç idrarım olmamasına rağmen oturduğum yerde akıntı gibi şeffaf bir sıvı geliyor.. Günde 3 defa çamaşır değiştiriyorum. Minik ped kullanıyorum.. Dr renk veren bir ped verdi o idrar olmadığını belli ediyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…