- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #44.501
selkıe ne oldunan dogumamı gıdıyon
aayyy canım yaa hiç haberim olmadı kaçırmışım...
Eşim hiç beklemediğimiz bi anda kalp krizi geçirdi.. İki gün yoğun bakımda kaldı.. Hiç bi rahatsızlığı, sigarası, tansiyonu vs yoktu..
Ona üzülünce benim sancılarım başladı birden.. Bir haftadır nerdeyse hergün dr dayız.. İlaçlar, iğneler falan zor azalttık sancıları.. Yine de risk devam ediyo diyo doktor.. Bu haftayı da bi atlatsaydık., 37 olcak haftaya inşallah..
Canım ben amnios sıvısında pedin rengi değişmiyor idrar olursa değişiyor diye biliyordum doktor rengi değişir mi dedi?Arkadaşlar benim doktorumun yaptırdığı test sonucu idrarmı amniyo sıvısımı kaçırıyorum diye sonuç netleşti...Amniyo sıvısında pedin rengi değişiyor benimki değişti..(( Dr aradım yarın gel amniyo sıvısının kaç cc olduğuna bakacak.. ..Eğer sıvı az ise bebek 38 haftada sezeryanla alınacak.. Ben normal doğum istiyordum... (( Böyle problemi olan varmı veya duydunuzmu?
2010 anneleri selamlar,
Herşey yolundadır umarım. Sormak istediğiniz durumlar var ise 2009 anneleri olarak burdayız.
Hepinize kolay doğumlar.
Bol bol emzirin bebekleriniz gelince. Sütü gelmeyen anne yoktur. Bebekleriniz emdikçe gelecek sütleriniz.
kız ona göre değil ki bu işler bebeğin gelişimi 36+3te olabilir sen yine 37+1sin son adet tarihine göre yani, onla alakası yok...Aslında 37+1 olmam gerekiyodu ama yaşadığım yoğun stres yüzünden bebeğimin gelişememiş bu hafta... :a015: :çok üzgünüm: Doktor 36+ 3 dedi...
olur hayatım 2800 zaten 1 haftada 400gr aldı benim bıdık seniinde en az 200alır sen yeterki stres yapma belki benim bebişin iyi beslenmesinde kayınpederin defolup gitme payı da büyük yani sen rahat ol bebeğin beslenirde süyürde canım:teselli:
İnşallah...
İnşallah en azından bi 3 kg olur...
yemek yaptım geldim.yapan kadarda öyle tıkındımki bir saat sonra nasıl yiyeceğim merak ediyorum.ben böyle tabii kilo alırım pehhalsanaalsanasmile
canım iyi olmanıza çok sevindim Allahım bidaha yaşatmasın beterinden korusun.
inşaallah kızında biraz daha sabreder annesi sağlıkla gelir.
mutlaka haber ver birimize gerçi bende ararım.merakta kalırız sonraopuyorumnanaktan
maşşallah canım bebeğine.kilo alımı iyi bence dert etme saağlıklı olsunda.
kıızz hasret hiç bahsetmiyon ya gelişmelerden kurtulmuşsun hadi gözün aydınaklinialirimsmile
yaa biliyomusun normal doğumun acısından falan zerre kadar korkum yok ama sonrası.yani nekadar olsa eskisi gibi olmaz diye düşünüyorum.hele iri bir bebekte yada kafası büyük olan bir bebekte daha fazla deforme olacak daha fazla dikiş ve kesik.benimkinin kafası iri olarak devam ederse ben sezeryan yapacağım.Allah hayırlısını versin hepimize.
selam kızlar biz az önce doktordan geldik 36 haftalığız ama şişkoyuz ya 9 kilo aldım hepsini bebiş almı 2800gr doktor %80 normal doğum diyo bakalım hiç bir sorunumuz yok ALLAHA şükür.
hepimizin Allah yardımcısı olsun sağlıkla kucağımıza alırız inşallahhhh
ayy benimkide mi öyle acaba yaaa...ben çamaşır değiştirmiyorum ama birçok kez havlu peçete değiştiriyorum..sarımsı mukustan daha sulu bir akıntının etrafında oluyo benim bahsettiğim sıvı...yani çamaşırıma yapışınca etrafındaki sıvının çamaşırımı islattığını görüyorum birde o sıvı kuruyunca çamaşırım sertleşiyo..acaba benimkidemi öle yaa doktora sordum birçok kez yok dedi ama u hafta gidince bende isticem turnusol kağıdıŞöyle anladım güleciğim.. İdrarımı yapalı 5 dk olmasına rağmen hiç idrarım olmamasına rağmen oturduğum yerde akıntı gibi şeffaf bir sıvı geliyor.. Günde 3 defa çamaşır değiştiriyorum. Minik ped kullanıyorum.. Dr renk veren bir ped verdi o idrar olmadığını belli ediyormuş..
kız anlattım sen kaçırmışsın dur ama zewkle özetliyim sanadadelikafadulden
k.peder anneme demişki karım gelecek bize bakacak ertesi sabah cengiz açtı dükkanı ben yatıyorum, sonra geldi üstünü falan değişti bnde uyandım bi yukarı çıkiim dedim içime doğdu işte ayan oldu:))) bu da dioki çıkma çıkma yat uykun kaçar ya diorum bi hawa aliim uyuyamıorum gelir yatarım neyse zor bela bu önde ben arkada çıktım dükkana baktım babası gelmiş ben wcye bi girdim falan sonra hawa soğuk dedim geri gidiym ewe birden gözüm bi kol çantası ilişti kafayı bi uzattım kaynanam:1shok: elim ayağım boşaldı hemen ewe indim ( bu yüzden çıkarmıyo demekki şsiz beni yukarı,uykum kaçtı işteee) neyse o gün hastaneye gidecektik eşim 1 saat sonra falan seslendi hadi hazırlan ancak çıkarız dedi bnde giyiniorum annmde yanımda yukardan bi bağrış çağrış baktım cengiz bağırıyo: sizle konuşmak zorundamı siz kimsiniz peygambermisiniz herkes sizle konuşmak zorundamı o kadar düşünüyosanız beni p.ç gibi bırakıp gitmeseydiniz (ikahımıza gelmemişlerdide) az bile yapıyo wala falan dio, ewi satacaklardı ya hani uğur mumcu da ki o ewin yarı parasını istedi sanırım k.peder (hırsız oğluna wermek için) cengizde delirdi kaç ew sattın yedirdin oğluna buu ew benim hakkım sizin yine yangınız başladı zaten sebebi buydu dururyosan dur bu dükkanda durmuyosan kapı orda dedi ben sizle yaşayamm sizle aynı çatıda duramam dedi.. tamam o ew satılacak ben paramı alıcam sizde bundan sonra hayatımdan uzak durcaksınız ddi
daha neler neler war tabi ama anlatsam ooooo sonra biz doktra gittik geldik babası burdaydı annemle konuşmuş hasrete söle bizl konuşsun karım gelecek bebeğe bakıcak burda kalıcak o da bizle falan demiş annem wermiş tabi ağzının payını
bnde cengize söledim baban böle demiş die oda sen takma ötsün dursun dedi sonra çıkıp ona ne dediyse ben dinlenip dükkana çıktığımda gitmişti gidiş o gidiş...
ohh bir kez daha deşarj oldum kızhihoyyyt
canım maşallah bebişine!!1 :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?