- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #44.521
frambuaz
çok büyük gecmiş olsunn canım yaa ne ler oluyo bize nazar degdi sanırım
şimdi naslsın agrıların devam ediyormu? çiğer ignesi oldunmu evde ilac kullanıyormusun?
eftell
senıı facebookta ekledımm
tanıdınmı benı
napıyo cadı kaynanan
turnusol kağıdı...Şöyle anladım güleciğim.. İdrarımı yapalı 5 dk olmasına rağmen hiç idrarım olmamasına rağmen oturduğum yerde akıntı gibi şeffaf bir sıvı geliyor.. Günde 3 defa çamaşır değiştiriyorum. Minik ped kullanıyorum.. Dr renk veren bir ped verdi o idrar olmadığını belli ediyormuş..
tabi ya adam paranın yarsına göz dikmiş şerfsiz ayy yeterki uzak olsunlar ewin tamamı onların olsun istemem ben. ama bak gör buraya yazıorum o bi kaç tur atar döner dolaşır yine sırnaşır bu kapıya eminim burda yaşamak istiyoki fatura ödemesinler masraf yapmasınlar emekli maaşlarıda olduğu gibi göndersinler hırsız oğullarına..benim bunlardan hiç haberim olmamış yavv nerdeydimki???
son cümlene çok güldüm haakaydirigubbakcemile3bak iyiki sen bişey dememişsin onlara gördün mü oğulları haklarından gelmiş.artık yanaşmazlar bir dönem.seninkide satsın evi alın kendinize bir ev rahatınıza bakın artık.heralde bunca lafa salça olmazlar bidaha.
beknur o bahsettiğin akıntı
bendee oluyo hatta cogu zaamancamasıra yapışmıyo
ben selpakla alıyorum vajen agzında kalıyo aya kalkttıç abi çamaşırıma bi ucu bi ucu ıcerde hala yapışıp duruyor
benim o akıntıdan da sulu bişi gleiyo mesela ıdrarımı yapınca sildimde fark ediyorum ben onu normal zamanda gelmiyo ihç dikkat ediyorum
buarada hasrett ne ekşinn yaşamışşsınn lann
hiç habarım yog yanee
ne diyelim gözünmü aydınn diyekk
siz doktturdan geldinizde yoklarmıydı
merhaba gülencim iyiyim sen nasılsın benimde hiç iş yapmak içimden gelmiyor canım sıkılıyor
eftel frambuaz slm
selam güzel annişler:CüvCüv: ve melekleriisonunda bi doktor tutturabildim doktordan geliyoruz gecen sefer gene suyumun az olduğunu söylemişti bu yüzden de nst ye girmiştim şimdi biraz iyi ama genede yeteri kadar olmadığını söyledi hareketlerini say günde 10 sefer olmazsa problem var dedi çok şükürki hareketlerimiz iyi gelişiminin iyi olduğunu söyledi şükürler olsun :Saruboceq: 2778 gr 48.7 boyu kilo alımı yavaşlamış gibi geldi bana boya vermiş bizim hanım yakın takipte olmam gerektiğini suyum dahada azalırsa doğuma alacağını söyledi amaa çatı muayenesini daha yapmadı benden buadar kızlarr bi geçmişe bakıyımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar ben biliyosunuz bu akşam gidicem kayınvalideme en az bir hafta yokum,eşimin halasıda annemlerin sitesinde iki günde bir gider onlardan girerim eşimle nete,kısacık bakarım topiğe bana genel bilgi verirsiniz di mi o an da,çünkü aklım siz sevgili arkadaşlarımda olucak,yokluğunuz beli oluyor gerçekten
Eşim hiç beklemediğimiz bi anda kalp krizi geçirdi.. İki gün yoğun bakımda kaldı.. Hiç bi rahatsızlığı, sigarası, tansiyonu vs yoktu..
Ona üzülünce benim sancılarım başladı birden.. Bir haftadır nerdeyse hergün dr dayız.. İlaçlar, iğneler falan zor azalttık sancıları.. Yine de risk devam ediyo diyo doktor.. Bu haftayı da bi atlatsaydık., 37 olcak haftaya inşallah..
Arkadaşlar benim doktorumun yaptırdığı test sonucu idrarmı amniyo sıvısımı kaçırıyorum diye sonuç netleşti...Amniyo sıvısında pedin rengi değişiyor benimki değişti..(( Dr aradım yarın gel amniyo sıvısının kaç cc olduğuna bakacak.. ..Eğer sıvı az ise bebek 38 haftada sezeryanla alınacak.. Ben normal doğum istiyordum... (( Böyle problemi olan varmı veya duydunuzmu?
selam kızlar biz az önce doktordan geldik 36 haftalığız ama şişkoyuz ya 9 kilo aldım hepsini bebiş almı 2800gr doktor %80 normal doğum diyo bakalım hiç bir sorunumuz yok ALLAHA şükür.
hepimizin Allah yardımcısı olsun sağlıkla kucağımıza alırız inşallahhhh
delirdi benimki yine git dinlen hadii dio ben ewe geçiorum canlar üşenmezsem açarım laptop..
sselkie pazartesiyimi bekliyorsun
kocamın tarlasını toplayım ben kendi tarlamı
bıraktım şimdi o çıktı başıma ıyyyyyy sıkıldım valla...
bende perşembe gideceğim doğsalarda sevsek artık evde kalmaktan 2 aydır sıkıldımben sancıyı bekliyorum aslında gelsin diye,ama ne gelen var ne giden?bakalım cumartesi ne diyecek dr?
afiyet olsun ben yedim geldimbende çıkıyorum yemek yiyip uzanıcam biraz öpüyorum hepinizi..
bende perşembe gideceğim doğsalarda sevsek artık evde kalmaktan 2 aydır sıkıldım
afiyet olsun ben yedim geldim
frambuaz nasılmış
ben çok kötü değilim 15kg aldım arada çorabımı giyemiyorumbende sıkıldım sürekli evde olmaktan...hayırlısı mutlu! sağ salim gelsinlerde....!ben aslında fiziksel olarakta çok sıkıldım..eski halime dönmek istiyorum artık,çok ağırım sanki,,,her tarafımda ağrıyor.......
üff hijyenimden haber yok daha.benimde ağrılarım var kızımda hiç olmamıştı magnezyum içtim umarım geçer.
ewt cnm şimdilik kurtuldum aama adım gibi biliorum bi bahaneyle bu kapıda biteceklerini şimdi çocukta oluyoya çocuğu gömek bahanesi sewmek ağlamak zırlamak süper iyi tiyatroculardır kaynanamda kayınpederde... inşallah bi parça gurur yapıp gelmezlerslm kızlar hijyenim dönmemiş daha sanırım doktordan inşallah iyidir
kıss hasret yeni okudum hiç haberim yoktu kurtulmuşsun kayınpederden aklinialirimsmileartık uğraşmazlar sizinle
ebru çatı muayneni kendin yapsanaaasempatiksalakcinniben sancıyı bekliyorum aslında gelsin diye,ama ne gelen var ne giden?bakalım cumartesi ne diyecek dr?
üff hijyenimden haber yok daha.benimde ağrılarım var kızımda hiç olmamıştı magnezyum içtim umarım geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?