2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

frambuaz
çok büyük gecmiş olsunn canım yaa ne ler oluyo bize nazar degdi sanırım
şimdi naslsın agrıların devam ediyormu? çiğer ignesi oldunmu evde ilac kullanıyormusun?

Ben de anlamadım canım ya bi anda hayatımız değişti.. Yine çok şükür ki Rabbim eşimi bize bağışladı..
İğnelerim dün bitti. Doktor olması gerekenin iki katı doz kullandı.. Riskli gördü heralde..
Bi gece hastanede yattım serum verdi. Taburcu olduğumdan beri de ilaç kullanıyorum sancılarımı düzenlesin diye.. Bu haftasonuna kalmaz doğar dedi ama hayırlısı..

haftanda ıyı ama masaallah
onde guden tarıhmı bu cetveldekı
esın nasıl sımdı canım
valla canınız saıolsunda sızde cok sıkısıktınız galba dımı maddı snlsmda
ne kadar verdınız senın o ıgnelere ve hsstanede kalmaya
ne ılac ıcıyosun dr bana yarın bıraktırıcak

turnusol kağıdı...
tabi ya adam paranın yarsına göz dikmiş şerfsiz ayy yeterki uzak olsunlar ewin tamamı onların olsun istemem ben. ama bak gör buraya yazıorum o bi kaç tur atar döner dolaşır yine sırnaşır bu kapıya eminim burda yaşamak istiyoki fatura ödemesinler masraf yapmasınlar emekli maaşlarıda olduğu gibi göndersinler hırsız oğullarına..

seninde mi haberin yok tüüüü sana nasıl bi hbaer kaldın nan bunlardan sensempatiksalakcinni

delirdi benimki yine git dinlen hadii dio ben ewe geçiorum canlar üşenmezsem açarım laptop..

slm kızlar hijyenim dönmemiş daha sanırım doktordan inşallah iyidir

canım maşallah kuzuna suyunda azalmaz daha fazla umarım

kendine iyi bak canımcım opuyorumnanaktan

canım çok büyük geçmiş olsun eşine de sanada Allah yaşatmasın bi daha sende toparlan artık bebeişinde üzülmesin annesi

canım hayırlısı nasılsa öyle olsun bebeğin sağlıkla doğsun sende iyi ol bende normal istiyorum ama her duruma hazırlıklı olmak lazım

canım maşallah bebişine herşeyin yyolunda olmasına sevindim

delirdi benimki yine git dinlen hadii dio ben ewe geçiorum canlar üşenmezsem açarım laptop..

kıss hasret yeni okudum hiç haberim yoktu kurtulmuşsun kayınpederden aklinialirimsmileartık uğraşmazlar sizinle

benimde sevgilim geldi yemek yedik sabahki korkudan eve girince öyle bi sarıldıki bana içim burkuldu yemeğimizi hazırladı yedik gel uzanalım birlikde diyo şimdilik çıkıyorum öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

ben sancıyı bekliyorum aslında gelsin diye,ama ne gelen var ne giden?bakalım cumartesi ne diyecek dr?
bende perşembe gideceğim doğsalarda sevsek artık evde kalmaktan 2 aydır sıkıldım

bende çıkıyorum yemek yiyip uzanıcam biraz öpüyorum hepinizi..
afiyet olsun ben yedim geldim
frambuaz nasılmış

bende perşembe gideceğim doğsalarda sevsek artık evde kalmaktan 2 aydır sıkıldım

afiyet olsun ben yedim geldim
frambuaz nasılmış

bende sıkıldım sürekli evde olmaktan...hayırlısı mutlu! sağ salim gelsinlerde....!ben aslında fiziksel olarakta çok sıkıldım..eski halime dönmek istiyorum artık,çok ağırım sanki,,,her tarafımda ağrıyor.......

ben çok kötü değilim 15kg aldım arada çorabımı giyemiyorum
üff hijyenimden haber yok daha.benimde ağrılarım var kızımda hiç olmamıştı magnezyum içtim umarım geçer.

magnezyum kasılmalara çok iyi geliyor

slm kızlar hijyenim dönmemiş daha sanırım doktordan inşallah iyidir

kıss hasret yeni okudum hiç haberim yoktu kurtulmuşsun kayınpederden aklinialirimsmileartık uğraşmazlar sizinle
ewt cnm şimdilik kurtuldum aama adım gibi biliorum bi bahaneyle bu kapıda biteceklerini şimdi çocukta oluyoya çocuğu gömek bahanesi sewmek ağlamak zırlamak süper iyi tiyatroculardır kaynanamda kayınpederde... inşallah bi parça gurur yapıp gelmezler
ben sancıyı bekliyorum aslında gelsin diye,ama ne gelen var ne giden?bakalım cumartesi ne diyecek dr?
ebru çatı muayneni kendin yapsanaaasempatiksalakcinni
üff hijyenimden haber yok daha.benimde ağrılarım var kızımda hiç olmamıştı magnezyum içtim umarım geçer.

arasakmı pınarı ya ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…