2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlısı olsun canım...
Peki su nasıl azalıyor??? yani alttan kaçak mı oluyormuş su azalınca nasıl???

yok canım alttan kaçak falan demedi doktor bende aynı senin gbibi düşünmüştüm çok akıntım var die aceba bundanmı suyumaz die sordum deilse ben suyuda meyvemide iyi yiyorum ama akıntıyla alakası olmadığını söyledi bol sıvı tüket ve dinlen dedi

ahh varya zaten benim bu kafa doktora girmeden düşünüyom bunları bunları sorcam die hep unutuyomkafamçokkarıştı

gözün aydın canım bebeğinin sağlığı yerindeyse görmek önemli diil benimde daha netleşmedi doğum tarihim o ağırlaşmlar aynen bendede var

canım yaa çook geçmiş olsun neyseki şimdi bişeyi yok dimi eşinin inşallah sağ salim atlatıp kucağına alırsın bebeğini

Aslında 37+1 olmam gerekiyodu ama yaşadığım yoğun stres yüzünden bebeğimin gelişememiş bu hafta... :a015: :çok üzgünüm: Doktor 36+ 3 dedi...

bebeğin yeterki sağlıklı olsun da öle doktorun her dediğinide kafana takma canım genede yanlış yönledirmiş de olmıyım da çünkü banada öle gelişimi geri haftası geri falan demişti

[/B]

maşşallah canım bebeğine.kilo alımı iyi bence dert etme saağlıklı olsunda.

saol canım

bende seni merak ediyordum bu gün..snow giremiyor bir süredir..naptı acaba diye..iyimişsin şükür...

sağol canım...iyiyim çok şükür sizin bebekler önden benimki geriden malum...doğuma daha var diye rahatım şimdilik ama haftaya annemlerin Bursaya gidip dönmesi lazım annem gelmeden doğurmasam diye korkuyorumeyvahedigeldismile
benim de aklım damadımda ne zaman gelecek diye...bizi habersiz bırakma...hayırlısıyla inşallahopuyorumnanaktan

gözün aydın canım bebeğinin sağlığı yerindeyse görmek önemli diil benimde daha netleşmedi doğum tarihim o ağırlaşmlar aynen bendede var

haklısın canım...sağlıklı olmaları yeter...sadece kilosunu merak ediyordum...iştahım azaldı pek yiyemiyorum beslenemez diye korkuyorum...inşallah o büyüyordur....

haklısın canım...sağlıklı olmaları yeter...sadece kilosunu merak ediyordum...iştahım azaldı pek yiyemiyorum beslenemez diye korkuyorum...inşallah o büyüyordur....

bebek annenin beslenmesine bakmıyor bence benden 2 hafta büyük arkim şimdi doğum yaptı gercide bebişide gayet iyi hiç yemek meyve bişey yiyemiyordu kendisininde kiosu azdı karnıda yoktu şimdi maşallah olusu cin gibi bakınıyor bebek ben beslenmiyorum bebek de beslenmez die düşünme bence

pericim yaz bi kağıda ben geçen sefer yazmıştım ama bu seferde kağıdı bulamadım çantam arap saçı olduundankaydirigubbakcemile3

ıyi akşamlar hanımlar, Hijyenimden haber var mı diye bir bakayım dedim ama kimsenin haberi yok sanırım..

Son düzenleme:
gunaydin hamiledaslarim.
umarim herkesler iyidir.
Ankarada su an inanilmaz bir ruzgar var. sabah bu agirligima ragmen ucacaktim :))))
kaydirigubbakcemile3

aynı benım durumum cumartesı gunu soracagım dra

kaydirigubbakcemile3 bende her defasında okuyup guluyorum.

İyi akşamlar hanımlar, Hijyenimden haber var mı diye bir bakayım dedim ama kimsenin haberi yok sanırım..

canım bende merak edip mesaj çekmiştim iyi canım yaaa şuan ablasındaymış net olmadığından girememiş kanama için mantar olabilir demiş ve bir serum takmışlar 1 cm açılma varmış 15 gün daha dayan demiş sadece tuvalet ve yemek için kalk demiş çok korkmuş canım yaaa ama iyiymiş işte HİJYENİMİZ....
Canım tekrardan geçmiş olsun sana HİJYEN döndüğünde okursun canım benim

ay bu mart bebekleri nekadarda aceleci olmaya başladı duramıyolar durdukları yerde HİJYENİM geçmiş olsun canım inşallah bebek 15 gün daha durur.

ben çok kötü değilim 15kg aldım arada çorabımı giyemiyorum

magnezyum kasılmalara çok iyi geliyor

bende çoraplarımı giyemiyorum....

:))))) nasıl yapcam öğretsene bana!

selkiecim evet yaa aynı dert sorma bendede var felaket ağırımsanırım sende diyodun çok kilo aldım die bende çok aldım sölemeye bile utanıyorum :)eyvahedigeldismilebilmiyorumkismileklava:

aynen....:)

mutlaka haber veririm zaten ama kendi kendine açılma olmasına ragmen gelmeyeçek gibi...

inşallah daha ciddi bişey değildir....
kızlar artık daha dikkatli olun..ağır iş yapmayın..çok ayakta kalmayın...mümkün olduğunca dinlenşn...yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik,,,sağlıkla alalım bebkleri kuçaklarımıza...

ay bu mart bebekleri nekadarda aceleci olmaya başladı duramıyolar durdukları yerde HİJYENİM geçmiş olsun canım inşallah bebek 15 gün daha durur.

35 haftasına girmiş bugün 37 haftalık olana kadar tehlikesi olma durumu mu var acaba walla suç bizde acabalardan kafamızı kaldıramaz olduk hep sorularla ve de yorucu işler yüzünden kendimizi de bebeklerimizi de üzüyoruz relax olamıyoruz bir türlü

selamünaleyküm sevgili hamile bacılarım,
pek kıymetli mart kedileri..
geçmişe kısacıkl baktım.. hiccenim umarım iyisindir geçmiş olsun...
Frambuaz size de geçmiş olsun canım..
ben tudorsu izliyorum nette.. ama buradayım.. kaç gündür ben geliyorum millet kaçıyor kafanıza gözünüze dalmayayım ona göre klava:

vealeykümselammmm yaa bende bisey bakmak için girmiştim ama sende geç saatlerde giriyorsun yaa o yüzden

vealeykümselammmm yaa bende bisey bakmak için girmiştim ama sende geç saatlerde giriyorsun yaa o yüzden

aslında haklısın canım ya..
ben geceleri hiç uyumuyorum..
4-5 oluyor..
geç kalkıyorum ama o da hiç sağlıklı bir uyku değil böyle uykuyla uyanıklık arası..
bebekten mi oluyor neden oluyor anlamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…