- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #44.541
Hayırlısı olsun canım...
Peki su nasıl azalıyor??? yani alttan kaçak mı oluyormuş su azalınca nasıl???
yok canım alttan kaçak falan demedi doktor bende aynı senin gbibi düşünmüştüm çok akıntım var die aceba bundanmı suyumaz die sordum deilse ben suyuda meyvemide iyi yiyorum ama akıntıyla alakası olmadığını söyledi bol sıvı tüket ve dinlen dedi
pericim maşallah bebişine ne güzel ya çoğumuz 3 üzeri doğurabilicez:Saruboceq: we bebeklerimiz çabuk toparlanacak inşallah, neden çatı yapmadı seni allah allah daha ne beklior ki hem suyunda azmış bnce haftaya sen söyle bi baksın ona göre bende kendimi hazır ediym de doğum şekline falan/B]
ahh varya zaten benim bu kafa doktora girmeden düşünüyom bunları bunları sorcam die hep unutuyomkafamçokkarıştı
selam arkadaşlar
doğru düzgün okuyamıyorum forumu
annemdeyim malum ablamın kızına annem bakıyor...1buçuk yaşında
böcük rahat bırakmıyorki netbooku açabileyim.
tam onun ayarı alıyor eline başlıyor yazıp söylemeyesempatiksalakcinni
her şeyi kendi yapmak istediği için.....
dün kontrolüm vardı ama sadece nstye aldılar ultrasonla bakmadı doktor gıcık oldum
bir sorun yok gibi görünüyor ama ben acayip zorlanmaya başladım...rahat hareket edemiyorum
fazla hareket etsem hemen yoruluyorum ve oturup kalkamıyorum bile yerimden....
ödemim ve mide yanmam arttı...rennie yazdı bana da doktor Allahtan işe yarıyor....
aynı haftalardaki arkadaşların doğumları neredeyse kesinleşti ama benim doktor henüz bir şey
demiyor...erkenmiş...
özellikle geceleri ve tuvalete sıkıştığınmada karnım taş gibi oluyor ve bebeğimin hareketleri güçlenmesine karşın azaldı....sizlerde durum nasıl...doktor normal dedi ama çok hareketliydi benim cadı azalması hoşuma gitmedi hareketlerinin.....
gözün aydın canım bebeğinin sağlığı yerindeyse görmek önemli diil benimde daha netleşmedi doğum tarihim o ağırlaşmlar aynen bendede var
Eşim hiç beklemediğimiz bi anda kalp krizi geçirdi.. İki gün yoğun bakımda kaldı.. Hiç bi rahatsızlığı, sigarası, tansiyonu vs yoktu..
Ona üzülünce benim sancılarım başladı birden.. Bir haftadır nerdeyse hergün dr dayız.. İlaçlar, iğneler falan zor azalttık sancıları.. Yine de risk devam ediyo diyo doktor.. Bu haftayı da bi atlatsaydık., 37 olcak haftaya inşallah..
canım yaa çook geçmiş olsun neyseki şimdi bişeyi yok dimi eşinin inşallah sağ salim atlatıp kucağına alırsın bebeğini
Aslında 37+1 olmam gerekiyodu ama yaşadığım yoğun stres yüzünden bebeğimin gelişememiş bu hafta... :a015: :çok üzgünüm: Doktor 36+ 3 dedi...
bebeğin yeterki sağlıklı olsun da öle doktorun her dediğinide kafana takma canım genede yanlış yönledirmiş de olmıyım da çünkü banada öle gelişimi geri haftası geri falan demişti
[/B]
maşşallah canım bebeğine.kilo alımı iyi bence dert etme saağlıklı olsunda.
saol canım
canım maşallah bebişe.kilosu gayet güzel..benim oğlanın doğduğu kiloda ve boyda şu anda......QUOTE]
saol canım
Peri sanırım seninde suyun azalmış.. sana ped test verdimi ?
yok ped falan vermedi ama netten araştırdım neden ve nasıl suyunun azaldığına baktım ama öle akıntıyla su azalmıyormuşki kafamçokkarıştı ayy valla şimdi bişey anlamadım ben yaa(
Pedi dr veriyor. Gazlı bezin içine pamuk sarılmış.. pembe renkte iki kağıt şerit var içinde. Kağıt şeritler idrarla birleşince farklı renk amnio sıvısıyla birleşince farklı oluyor...Eğer ıslaklık hissediyorsan dr muhakkak söyle. ihmal etme canım..
yaa ozamn bende sorsammıki doktordan yarın arayıpda ama sonrda zıtlaşmasın şimdi yeni bi doktor tutturabildim zaten napsamki
canım maşallah kuzunasuyunda azalmaz daha fazla umarım
saol canım inşallah
kendine iyi bak canımcım opuyorumnanaktan
canım çok büyük geçmiş olsun eşine de sanada Allah yaşatmasın bi daha sende toparlan artık bebeişinde üzülmesin annesi
canım hayırlısı nasılsa öyle olsun bebeğin sağlıkla doğsun sende iyi ol bende normal istiyorum ama her duruma hazırlıklı olmak lazım
canım maşallah bebişineherşeyin yyolunda olmasına sevindim
kıss hasret yeni okudum hiç haberim yoktu kurtulmuşsun kayınpederden aklinialirimsmileartık uğraşmazlar sizinle
bende sıkıldım sürekli evde olmaktan...hayırlısı mutlu! sağ salim gelsinlerde....!ben aslında fiziksel olarakta çok sıkıldım..eski halime dönmek istiyorum artık,çok ağırım sanki,,,her tarafımda ağrıyor.......
selkiecim evet yaa aynı dert sorma bendede var felaket ağırımsanırım sende diyodun çok kilo aldım die bende çok aldım sölemeye bile utanıyorum :)eyvahedigeldismilebilmiyorumkismileklava: