2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geldik biz güzel arkidaşlarım benim merak eden herkes sağ olsun var olsun...
Hepimiz bebeciklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah...
Pancubenciğime de ayrıca a.s.

Evet tırsma durumum evde başladı peçeteyi sürdükçe pembe bir şey geliyordu hemen buraya yazdım zaten
Doktoru arayın dediniz hemen aradım
Doktorum hemen gel dedi
Üstümü giyindim taksiyi çağırdım ablamı aradım hastanenin yanında oturuyor zaten onu da çağırdım
ama nasıl titriyorum anlatamam çok panik oldum yaa hiç beklemezdim kendimden... :umursamaz:

Gerçi iyi oldu tecrübe kazandım bi daha panik olmam sanırım...

Neyse doktor hemen alttan muayne edeceğiz dedi... Hiç alttan muayne olmamıştım çok tuhaf oldum
ama pek acımadı açıkcası sonra ulturasonla baktı suyuda normal dedi. 1 cm açılma varmış
Nst de sancım çıkmadı 1 serum bağladılar ve yeniden nstye bağlandım yine sancım çıkmadı...

15 gün tuvalet ve yemek harici yat dedi riske atamayız en azından o kadar tutalım dedi...
Kanama mantardan olabilirmiş bir fitil yazdı...

O panikli ben hastaneye gidince kuş gibi hafifledim sanırım bütün panik evde tek olduğum içindi..
Eşim şimdi annemi çağıracağım gelsin sana baksın diyor ama ben istemiyorum...
Validenin yanında rahat edemem şimdi ben...

Ablam yengem var yakında onlar ara ara gelir giderler...

Bugün daha iyi anladım ki annelik başka bir duyguymuş... Bambaşka bir fedakarlık...

Rabbim hepimizi ve meleklerini korusun...

Vakitlice sağlıcakla gelsinler inşallah...

Sizleri Seviyorum...

gecmıs olsun canım bebısde sende ıyısınız ne gusel sukur :Saruboceq:

canımm yeni okudum bende cook geçmiş olsun su iki hafta genede dikkat et tmm??hiçbi iş yapma bebekten sonra fazlasyla yorulacaz zaten yat keyfini cıkar..

canım ya çok geçmiş olsun... iyi olmana çok sevindim... bu sıpalar iyice acele etmeye başladılar. sağlıkla gelsin hepsi de inşallah...

HııJYENıM seni merak ettim haber var mı diye bakayım dedim çok şükür iyiymişsin buna çok sevindim. geçmiş olsun canım.Allah sağlık versin bizlere ve bebeklerimize.

hijyenimi merak ettim bi bakayım dedim çok şükür iyisin canım bebişinde iyi yat dinlen bol bol yorma kendini geçmiş olsun tekrardan
bizde artık kendimize dikkat edelim kızlar bi erken doğum dalgasıdır gidiyor birazda bizlerden kaynaklanıyor sanırım kendimize dikkat etmiyoruz her işi halletmeye çalışıyoruz son haftalardayız bunu unutuyoruz şahsen ben öyleyim artık daha dikkatli olalım bebişlerimiz zamanında gelsin inşallah

Merhaba arkadaşlar.a.s.
Nasıl gidiyor bakalım,hepiniz iyisinizdir inşallah.

Çok az zamanınız kaldı bebişlerinize,o mis kokulu yavrularınıza kavuşmak için hepiniz gün sayıyorsunuz.
Ben de bu yola sizinle başlamıştım ama kısmet olmadı.Hatırlayanlar olacaktır,geçtiğimiz ağustos ayında düşük yapmıştım.Bu yüzden sizin şu anda neler hissettiğinizi anlayamam ama hepiniz adına çok ama çok sevindiğimi bilmenizi isterim.

Gelelim sebeb-i ziyaretime :)
Bugün test yaptım ve çift çizgiyi gördüm kızlar çok mutluyum ve bunu sizinle paylaşmak istedim.:lepi::lepi:
BU dördüncü hamileliğim,inşallah bu sefer tamamına erdirir Allahım.
Kızlar ne olur benim için dua edin,

Allah hayırlısıyla bebişlerinizi sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nasip etsin...AAMİİİİNNN.

evet kızlar bir erken doğum furyasıdır gidiyor. kendimizi fazla yormayalım. öyle temzilik bilmeme ne diye. boşverin hiçbir şey bebiklerden daha değerli değil..

canım çok sevindim çift çizgiyi görmene...
Rabbim'den dileğim seni ve senin gibi tüm bebek isteyenleri sağlıkla bebeklerine kavuştursun. bir daha kimseye böyle üzüntüler yaşatmasın.
bizim gibi bebek bekleyenlere de hayırlısyla kucağımıza almayı nasip etsin. amin. :Saruboceq:
dualrımız seninle..

Son düzenleme:

gözün aydın hemşerim inşallah bebeğini sağ salim alırsın kucağına inan çok sevindim opuyorumnanaktan

geçmiş olsun hijyencim aman dikkat et kendine sağlıkla gelsinler kuzucuklarımız :Saruboceq::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

günaydınnnn....

çalışmak hakkaten artık iyice zorlaşıyor ....

bu hafta evimize geçelim ben gider gelirim evden dedim ama hakkaten artık bizim insanalrımız iyice öküzleşmiş ( hani çok afedersiniz ama anlatınca anlayacaksınız sinirimi ... )

sabah otobüse bindim heryer dolu lise öğrencilerinden , orta yaşlı adamalrdn, genç baylardan herkes oturmuş bitanesi kalkıp yer vermiyor hadi kıızım duralım bi köşede tutunup düşmeden durmaya çalışalım derken bu kez muavin tutup demez mi bayan biraz ielrleyin arkalara doğru sıkışalım biraz nasıl sinirlerim zıpladı ddim ielrleyemme felan görmüyormusunuz halimi aptal bu toplu taşıma ilerlemek zorundasınız bayan diyor hala öküz öküz öküz ..... cinlerim tepeme çıktı bi tanesi de hala kalkıp ne yer veriyor nede kimse ulan adam kadının halini görmüyormusun demiyor.... döndüm adama bakın belki anlamıyorusnuz ama be hamileyim bana ait koltuklrda gençler oturuyor ona ses etmiyorsunuz hala dönüp bana birde çekinmeden pişkin pişkin ilerle diyorsunuz dedim adam sadece susutu ve iannırmısınız hala kimse yer vermedi 2 durak sonra okulun önünde otpobüs durdu öğrenciler indide ben öyle oturdum.... nasıl bir mileltiz ben gerçekten anlamıyorum artık..... çok yazık yaa hakkaten....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…