2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın anneler hepinize çok çok teşekkür ediyoruz oğlumda ellerinizden öper opuyorumnanaktan

Kızılcık Allah tamamına erdirsin... Hayırla sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin...

Seyyalciğim bende kaç kere otobüs, münibüs, bankada ayakta kaldım... Kimse yer vermedi...

Malesef insaf kalmamış insanlarda... Allah yardımcın olsun canım...

kızlar günaydın nasılsınız?
ben iyiyim hala doğurmadım...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım iyi haberlerini almak çok güzel..umarım böyle bişey bir daha yaşamazsın...sende kendine dikkat et,yorma kendini fazla!

canım bebeğin hayırlı olsun,umarım bu sefer sağlıkla kuçağına gelir....

ya geçen gün bende anneme diyordum,yeni nesil çok terbiyesiz diye,kimsenin kimseye saygısı kalmamış diye,yaşlı yaşlı insanlar ayakta gençler geçmiş oturuyor,kimse kimseyi önemsemiyor,yolda birisi düşse,bayılsa falan kimse bakmaz...yardımcı olmaz..o kadar vurdumduymaz ir toğlum olmuşuz işte..ama suç bizde o gençleride biz yetirştiriyoruz yine...demekki bazı şeyleri öğretemiyoruz onlara...

canım mevlma tamamına erdirsin ço ksevindim.... inşallah sağlıklı ir kuzucuk alırsın kucağına......... dualarımız seninle

geçmiş olsun canım tekrar dinlen güzelce yorma kendini

günaydın herkese ebrucum doğurmadıına sewindim desem yalan olur bnce doğur artık maşallah çocuuun gayet iyi durumda çünkü
ya ben bi rüya gördüm çok ilginçti ikizlerim olmuş ikiside erkekmiş annem we cengiz war yanımda diorumki bakın kocaman çocuklarım oldu ikiside maşallahı war falan diorum birden gözüme ikizlerden birinin pipisi gelio kocaman pipisi war:kedi: diğeride normal bebk kadar.. ayy diorum o ne öyle kendi kadar şeyi warkaydirigubbakcemile3 çok ilginçti

cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine mantar warsa kanama ondan olabilir dr.un haklı korkma, ama istirahat et tabii

yazık canıma ne sandın kızım o eskidendi artık saygı yok maaalesef otobüse biniosan itilip kakılmayı ayakta kalmayı göze alacaksın, ya hep özenirdim eskiden hamile biri binince yer werirlerdi bende bi denicem sırf bu yüzdn nasıl bi duygu diezemuszemus ama baksana wermiolar diosun en iyisi merakım içimde kalsınaklinialirimsmile

günaydın canım,rüyan hayır olsun..ikizlermi geleçek yoksa..?bu arada rüyada bile aklın başka yerlere kayıyor...gün içind eçokmu düşünüyorsun ne o kısmı?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ege ve hasret teşekkür ederim size de canlar...
hasret rüyan hayırlara gitsin ilginçmiş...

selkieciğim rahatları yerinde tabii bebelerin ekmek elden su gölden ohhh

aslında bundan sonra ki gebeliğimi planlı yapmak istiyorum ikiz olsun die kocam çok istiyo ondan olabilir:)) walla o kısmı düşünüyom desem nasıl oluuuur düşünmüom desem nasıl olurrraklinialirimsmile ne bilim walla öle gördüm işte allah hayra yorsun

ahh hijyenim kusura bakma ya görmedim yeni arkadaşa iş öğretiyorum hep kaçııyorum yazdıklarınızı çok geçmiş olsun canım...
seyyal çüş ben olsam kalkın derdim çocuklara biliyosun ön koltuklar hamile ve yaşlılar için...gençlik iyice yozlaştı yaaa..bizimkiler öyle olmaz inşallah.

hayır olsun canım....boshayallersmile

Son düzenleme:
Günaydın,

herkese güsel bir gün diliyorum ağrısız sancısız, uykular alınmış olarak :))) ben yine gece uyuyamadım bi sağ bi sol bi sırt üstü bi yan yüzüstü.......

kocaöm gelsede uyusam dicem ama oda bugün baskınmı ne bişiler yapcaklarmış oaraya buraya gelemicek sanırımmafoldumben fena uykum geldi yaaa

günaydın kızlar...hijyencim canım çok geçmiş olsun neyseki çok şükür önemli bişey yokmuş Rabbim inşallah seninde hepimizinde bebeklerini zamanında sağlıkla gönderir.....

dilacım , hijyencim ve selkiecim hakakten mevlam yolalrda oalnalra kolaylık vesin ama
gençlik böyle ise biizm sıpalar nasıl oalcak yok yaaa ben böyle yetiştirmek istemiyorum çocuğumu yazık yani.... dila daha ne diyeyim sabah sabah ben dokunamdım milelte millete hani ama adam öyle diyince adamı otobüsten aşağı atmadığıma şükür valla :)))))))))

selkie canım en yakın senmisin şimdi yoksa ben en zmandır giremedim takip edemiyporum

canım hayırlısı olsun bizde çok istioruz ikiz olsun eğer öyle bir yöntem varsa bizede anlat )::):) ikinci ikiz olsun üstelik ikiside erkek olsun :=)))))))

Siendrunce Günaydın,

herkese güsel bir gün diliyorum ağrısız sancısız, uykular alınmış olarak :))) ben yine gece uyuyamadım bi sağ bi sol bi sırt üstü bi yan yüzüstü.......

kız kocana sarıl ben onunla bi rhaat yatıyorum anlatamam ama bu kez uykusuz kalan o oluyormuş sabaha kadar uyandırıp sağa sola döndürüyormuşum hiç farkında değilim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız rüyaların bile acayip delüm benimmm :):)): )
ya yok binme otobüse felan bende analttım eşime gene kalalım annelerde dedi yoksa başım derde girecek diyor bide sabah yanımda gelemsin diye uyandırmadan kaçtım evden o yüzden azar işittim ondna zaten beni yanına almazsan öyle olur diye :):):): )

canım bizde seni çok seviyoruz... inşalah sağlıckal zamanlı gelir... tabi hepimizinki öyle olsun :)):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…