- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #44.581
Geldik biz güzel arkidaşlarım benim merak eden herkes sağ olsun var olsun...
Hepimiz bebeciklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah...
Pancubenciğime de ayrıca a.s.
Evet tırsma durumum evde başladı peçeteyi sürdükçe pembe bir şey geliyordu hemen buraya yazdım zaten
Doktoru arayın dediniz hemen aradım
Doktorum hemen gel dedi
Üstümü giyindim taksiyi çağırdım ablamı aradım hastanenin yanında oturuyor zaten onu da çağırdım
ama nasıl titriyorum anlatamam çok panik oldum yaa hiç beklemezdim kendimden... :umursamaz:
Gerçi iyi oldu tecrübe kazandım bi daha panik olmam sanırım...
Neyse doktor hemen alttan muayne edeceğiz dedi... Hiç alttan muayne olmamıştım çok tuhaf oldum
ama pek acımadı açıkcası sonra ulturasonla baktı suyuda normal dedi. 1 cm açılma varmış
Nst de sancım çıkmadı 1 serum bağladılar ve yeniden nstye bağlandım yine sancım çıkmadı...
15 gün tuvalet ve yemek harici yat dedi riske atamayız en azından o kadar tutalım dedi...
Kanama mantardan olabilirmiş bir fitil yazdı...
O panikli ben hastaneye gidince kuş gibi hafifledim sanırım bütün panik evde tek olduğum içindi..
Eşim şimdi annemi çağıracağım gelsin sana baksın diyor ama ben istemiyorum...
Validenin yanında rahat edemem şimdi ben...
Ablam yengem var yakında onlar ara ara gelir giderler...
Bugün daha iyi anladım ki annelik başka bir duyguymuş... Bambaşka bir fedakarlık...
Rabbim hepimizi ve meleklerini korusun...
Vakitlice sağlıcakla gelsinler inşallah...
Sizleri Seviyorum...
Merhaba arkadaşlar.a.s.
Nasıl gidiyor bakalım,hepiniz iyisinizdir inşallah.
Çok az zamanınız kaldı bebişlerinize,o mis kokulu yavrularınıza kavuşmak için hepiniz gün sayıyorsunuz.
Ben de bu yola sizinle başlamıştım ama kısmet olmadı.Hatırlayanlar olacaktır,geçtiğimiz ağustos ayında düşük yapmıştım.Bu yüzden sizin şu anda neler hissettiğinizi anlayamam ama hepiniz adına çok ama çok sevindiğimi bilmenizi isterim.
Gelelim sebeb-i ziyaretime :)
Bugün test yaptım ve çift çizgiyi gördüm kızlar çok mutluyum ve bunu sizinle paylaşmak istedim.:lepi::lepi:
BU dördüncü hamileliğim,inşallah bu sefer tamamına erdirir Allahım.
Kızlar ne olur benim için dua edin,
Allah hayırlısıyla bebişlerinizi sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nasip etsin...AAMİİİİNNN.
günaydınnnn....
çalışmak hakkaten artık iyice zorlaşıyor ....
bu hafta evimize geçelim ben gider gelirim evden dedim ama hakkaten artık bizim insanalrımız iyice öküzleşmiş ( hani çok afedersiniz ama anlatınca anlayacaksınız sinirimi ... )
sabah otobüse bindim heryer dolu lise öğrencilerinden , orta yaşlı adamalrdn, genç baylardan herkes oturmuş bitanesi kalkıp yer vermiyor hadi kıızım duralım bi köşede tutunup düşmeden durmaya çalışalım derken bu kez muavin tutup demez mi bayan biraz ielrleyin arkalara doğru sıkışalım biraz nasıl sinirlerim zıpladı ddim ielrleyemme felan görmüyormusunuz halimi aptal bu toplu taşıma ilerlemek zorundasınız bayan diyor hala öküz öküz öküz ..... cinlerim tepeme çıktı bi tanesi de hala kalkıp ne yer veriyor nede kimse ulan adam kadının halini görmüyormusun demiyor.... döndüm adama bakın belki anlamıyorusnuz ama be hamileyim bana ait koltuklrda gençler oturuyor ona ses etmiyorsunuz hala dönüp bana birde çekinmeden pişkin pişkin ilerle diyorsunuz dedim adam sadece susutu ve iannırmısınız hala kimse yer vermedi 2 durak sonra okulun önünde otpobüs durdu öğrenciler indide ben öyle oturdum.... nasıl bir mileltiz ben gerçekten anlamıyorum artık..... çok yazık yaa hakkaten....
kızılcık kullanıcısından alıntı
Merhaba arkadaşlar.
Nasıl gidiyor bakalım,hepiniz iyisinizdir inşallah.
Çok az zamanınız kaldı bebişlerinize,o mis kokulu yavrularınıza kavuşmak için hepiniz gün sayıyorsunuz.
Ben de bu yola sizinle başlamıştım ama kısmet olmadı.Hatırlayanlar olacaktır,geçtiğimiz ağustos ayında düşük yapmıştım.Bu yüzden sizin şu anda neler hissettiğinizi anlayamam ama hepiniz adına çok ama çok sevindiğimi bilmenizi isterim.
Gelelim sebeb-i ziyaretime :)
Bugün test yaptım ve çift çizgiyi gördüm kızlar çok mutluyum ve bunu sizinle paylaşmak istedim.
BU dördüncü hamileliğim,inşallah bu sefer tamamına erdirir Allahım.
Kızlar ne olur benim için dua edin,
Allah hayırlısıyla bebişlerinizi sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nasip etsin...AAMİİİİNNN.
Günaydın anneler hepinize çok çok teşekkür ediyoruz oğlumda ellerinizden öper opuyorumnanaktan
Kızılcık Allah tamamına erdirsin... Hayırla sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin...
Seyyalciğim bende kaç kere otobüs, münibüs, bankada ayakta kaldım... Kimse yer vermedi...
Malesef insaf kalmamış insanlarda... Allah yardımcın olsun canım...
sağ ol selkieciğim sende bir avazda kurtulursun inşallah... kaydirigubbakcemile5
cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine mantar warsa kanama ondan olabilir dr.un haklı korkma, ama istirahat et tabiiGünaydın anneler hepinize çok çok teşekkür ediyoruz oğlumda ellerinizden öper opuyorumnanaktan
Kızılcık Allah tamamına erdirsin... Hayırla sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin...
Seyyalciğim bende kaç kere otobüs, münibüs, bankada ayakta kaldım... Kimse yer vermedi...
Malesef insaf kalmamış insanlarda... Allah yardımcın olsun canım...
günaydınnnn....
çalışmak hakkaten artık iyice zorlaşıyor ....
bu hafta evimize geçelim ben gider gelirim evden dedim ama hakkaten artık bizim insanalrımız iyice öküzleşmiş ( hani çok afedersiniz ama anlatınca anlayacaksınız sinirimi ... )
sabah otobüse bindim heryer dolu lise öğrencilerinden , orta yaşlı adamalrdn, genç baylardan herkes oturmuş bitanesi kalkıp yer vermiyor hadi kıızım duralım bi köşede tutunup düşmeden durmaya çalışalım derken bu kez muavin tutup demez mi bayan biraz ielrleyin arkalara doğru sıkışalım biraz nasıl sinirlerim zıpladı ddim ielrleyemme felan görmüyormusunuz halimi aptal bu toplu taşıma ilerlemek zorundasınız bayan diyor hala öküz öküz öküz ..... cinlerim tepeme çıktı bi tanesi de hala kalkıp ne yer veriyor nede kimse ulan adam kadının halini görmüyormusun demiyor.... döndüm adama bakın belki anlamıyorusnuz ama be hamileyim bana ait koltuklrda gençler oturuyor ona ses etmiyorsunuz hala dönüp bana birde çekinmeden pişkin pişkin ilerle diyorsunuz dedim adam sadece susutu ve iannırmısınız hala kimse yer vermedi 2 durak sonra okulun önünde otpobüs durdu öğrenciler indide ben öyle oturdum.... nasıl bir mileltiz ben gerçekten anlamıyorum artık..... çok yazık yaa hakkaten....
günaydın herkese ebrucum doğurmadıına sewindim desem yalan olur bnce doğur artık maşallah çocuuun gayet iyi durumda çünkü
ya ben bi rüya gördüm çok ilginçti ikizlerim olmuş ikiside erkekmiş annem we cengiz war yanımda diorumki bakın kocaman çocuklarım oldu ikiside maşallahı war falan diorum birden gözüme ikizlerden birinin pipisi gelio kocaman pipisi war:kedi: diğeride normal bebk kadar.. ayy diorum o ne öyle kendi kadar şeyi warkaydirigubbakcemile3 çok ilginçti
cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine mantar warsa kanama ondan olabilir dr.un haklı korkma, ama istirahat et tabii
yazık canıma ne sandın kızım o eskidendi artık saygı yok maaalesef otobüse biniosan itilip kakılmayı ayakta kalmayı göze alacaksın, ya hep özenirdim eskiden hamile biri binince yer werirlerdi bende bi denicem sırf bu yüzdn nasıl bi duygu diezemuszemus ama baksana wermiolar diosun en iyisi merakım içimde kalsınaklinialirimsmile
ege ve hasret teşekkür ederim size de canlar...
hasret rüyan hayırlara gitsin ilginçmiş...
selkieciğim rahatları yerinde tabii bebelerin ekmek elden su gölden ohhh
günaydın canım,rüyan hayır olsun..ikizlermi geleçek yoksa..?bu arada rüyada bile aklın başka yerlere kayıyor...gün içind eçokmu düşünüyorsun ne o kısmı?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aslında bundan sonra ki gebeliğimi planlı yapmak istiyorum ikiz olsun die kocam çok istiyo ondan olabilir:)) walla o kısmı düşünüyom desem nasıl oluuuur düşünmüom desem nasıl olurrraklinialirimsmile ne bilim walla öle gördüm işte allah hayra yorsun
Pancubenciğime de ayrıca a.s.
Evet tırsma durumum evde başladı peçeteyi sürdükçe pembe bir şey geliyordu hemen buraya yazdım zaten
Doktorum hemen gel dedi
Üstümü giyindim taksiyi çağırdım ablamı aradım hastanenin yanında oturuyor zaten onu da çağırdım
ama nasıl titriyorum anlatamam çok panik oldum yaa hiç beklemezdim kendimden... :umursamaz:
Neyse doktor hemen alttan muayne edeceğiz dedi... Hiç alttan muayne olmamıştım çok tuhaf oldum
ama pek acımadı açıkcası sonra ulturasonla baktı suyuda normal dedi. 1 cm açılma varmış
Nst de sancım çıkmadı 1 serum bağladılar ve yeniden nstye bağlandım yine sancım çıkmadı...
15 gün tuvalet ve yemek harici yat dedi riske atamayız en azından o kadar tutalım dedi...
O panikli ben hastaneye gidince kuş gibi hafifledim sanırım bütün panik evde tek olduğum içindi..
Bugün daha iyi anladım ki annelik başka bir duyguymuş... Bambaşka bir fedakarlık...
Sizleri Seviyorum...
kızlar günaydın nasılsınız?
ben iyiyim hala doğurmadım...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya geçen gün bende anneme diyordum,yeni nesil çok terbiyesiz diye,kimsenin kimseye saygısı kalmamış diye,yaşlı yaşlı insanlar ayakta gençler geçmiş oturuyor,kimse kimseyi önemsemiyor,yolda birisi düşse,bayılsa falan kimse bakmaz...yardımcı olmaz..o kadar vurdumduymaz ir toğlum olmuşuz işte..ama suç bizde o gençleride biz yetirştiriyoruz yine...demekki bazı şeyleri öğretemiyoruz onlara...
dila06 ahh hijyenim kusura bakma ya görmedim yeni arkadaşa iş öğretiyorum hep kaçııyorum yazdıklarınızı çok geçmiş olsun canım...
seyyal çüş ben olsam kalkın derdim çocuklara biliyosun ön koltuklar hamile ve yaşlılar için...gençlik iyice yozlaştı yaaa..bizimkiler öyle olmaz inşallah.
hasret0587 kullanıcısından alıntı
aslında bundan sonra ki gebeliğimi planlı yapmak istiyorum ikiz olsun die kocam çok istiyo ondan olabilir:)) walla o kısmı düşünüyom desem nasıl oluuuur düşünmüom desem nasıl olurrr ne bilim walla öle gördüm işte allah hayra yorsun
Siendrunce Günaydın,
herkese güsel bir gün diliyorum ağrısız sancısız, uykular alınmış olarak :))) ben yine gece uyuyamadım bi sağ bi sol bi sırt üstü bi yan yüzüstü.......
hasret0587 kullanıcısından alıntı
günaydın herkese ebrucum doğurmadıına sewindim desem yalan olur bnce doğur artık maşallah çocuuun gayet iyi durumda çünkü
ya ben bi rüya gördüm çok ilginçti ikizlerim olmuş ikiside erkekmiş annem we cengiz war yanımda diorumki bakın kocaman çocuklarım oldu ikiside maşallahı war falan diorum birden gözüme ikizlerden birinin pipisi gelio kocaman pipisi war diğeride normal bebk kadar.. ayy diorum o ne öyle kendi kadar şeyi war çok ilginçti
cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine mantar warsa kanama ondan olabilir dr.un haklı korkma, ama istirahat et tabii
yazık canıma ne sandın kızım o eskidendi artık saygı yok maaalesef otobüse biniosan itilip kakılmayı ayakta kalmayı göze alacaksın, ya hep özenirdim eskiden hamile biri binince yer werirlerdi bende bi denicem sırf bu yüzdn nasıl bi duygu die ama baksana wermiolar diosun en iyisi merakım içimde kalsın
hijyenim kullanıcısından alıntı
Pancubenciğime de ayrıca
Doktorum hemen gel dedi
ama nasıl titriyorum anlatamam çok panik oldum yaa hiç beklemezdim kendimden...
Sizleri Seviyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?