- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #44.601
günaydınnnn....
çalışmak hakkaten artık iyice zorlaşıyor ....
bu hafta evimize geçelim ben gider gelirim evden dedim ama hakkaten artık bizim insanalrımız iyice öküzleşmiş ( hani çok afedersiniz ama anlatınca anlayacaksınız sinirimi ... )
sabah otobüse bindim heryer dolu lise öğrencilerinden , orta yaşlı adamalrdn, genç baylardan herkes oturmuş bitanesi kalkıp yer vermiyor hadi kıızım duralım bi köşede tutunup düşmeden durmaya çalışalım derken bu kez muavin tutup demez mi bayan biraz ielrleyin arkalara doğru sıkışalım biraz nasıl sinirlerim zıpladı ddim ielrleyemme felan görmüyormusunuz halimi aptal bu toplu taşıma ilerlemek zorundasınız bayan diyor hala öküz öküz öküz ..... cinlerim tepeme çıktı bi tanesi de hala kalkıp ne yer veriyor nede kimse ulan adam kadının halini görmüyormusun demiyor.... döndüm adama bakın belki anlamıyorusnuz ama be hamileyim bana ait koltuklrda gençler oturuyor ona ses etmiyorsunuz hala dönüp bana birde çekinmeden pişkin pişkin ilerle diyorsunuz dedim adam sadece susutu ve iannırmısınız hala kimse yer vermedi 2 durak sonra okulun önünde otpobüs durdu öğrenciler indide ben öyle oturdum.... nasıl bir mileltiz ben gerçekten anlamıyorum artık..... çok yazık yaa hakkaten....
Bu arada.yazmayı unutmuşum.
Hjyenim,geçmiş olsun arkadaşım,sağlıkla bebeğine kavuşacaksın inşallah birazdaha dikkat birazdaha sabır.
hijyenim ucuz yırtmışsın şekerimm
cok gecmiş olsun bizim döneme nazar degdi
hilos aynı şeyi bende yaşadın bilirsin ben o gece hastanede yattınm üstleik öyle aman aman bagırtan bi sancıda cıkmadı makinede ıltıhapta yok ancak çok feci bi agrıydı sürekli sag kasıkgım ve karnımın altı agrıyordu çok kötü bişi gecmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım yaaa...Dikkat et kendine yorma son zamanlardaMerhaba Kızlar
Fazla geçmişi okuyamadım.
HİJYEN cim dikkatli ol artık.kendini yorma hep yat dinlen lütfen.
HASRET:alemsin canım ya.. rüyaların bile hoş kızım ya.Hayırolsun nediyelim artık:)
Arkadaşlar ben biraz kötüyüm.evde internet olmadığı için size yazamadım hiç.
Pazartesi gecesi hastanelik oldum ben.sormayın.çok korktum.
Eşim annemlere braktı beni abimle mağzaları kontrol edip eve kapattırıp geleceklerdi.Saat 18:07 sol tarafımdan bi ağrı başladı. yattığım yerde dönemez kalkamaz oldum.acaba kasılma deyip magnezyumumu içtim.ama azalıp artan kesilip başlayanbi ağrı değildi. çok canım yandı.tamm 55 dakikak sürdü.eşimi aradık çünkü artık ağlamaya başladımdı.geldi hemen doktorumu aradı. tarif ettirdi sancımı.minoset içsin demiş.ama benim seslerimi duyuncada yok olmaz siz hastanetye gidin bende bişi olurs gelicem şimdi ameliyata giricem dedi. minoset yolda ağrımı kesti sayılır. hastaneye hbr vermiş doktorum zaten hemen acilden karşılayıp beni biodaya çıkardılar. nst ye bağladılar .sancı yoktu.iraar tahlili yapıldı. belkide minoset ağrınızı aldı dediler.tahlilimde iltihap çıktı.doktorum gelemedi ama hem beni hem hastaneyi sürekli arayıp kontrol etti .dediki evnize dönün.bunlar artık normal şeyler dedi.verdiğim ilaçları kullann dedi.buzkopan ve antibiyotik verdi.canlarım eve geldim merdiven çıkınca yine oldum.kıvrandım nasıl anlatamam.eşimle ilaçları almayı unutmuştuk.çıkıp ilaçları aldı geldi. kıyamam hemde o havada.( çatalcada kar var yine kızlar hemde çokkk )içtim rahatladım.ertesi gün işe gelmedim. doktorum aradı merdiven inip binince oldu tekrar eve dönünce dedim.şimdi ultrason çektircez bakalım. bana dediki bu ağrı kum yada taş dökmeye benziyor dedi.
Ki duymuşunuzdur bu çok can yakan bişi.Şimdi korkuyom doğuma kadar bişi olmasın neolur diye.O an kendi canım hiç aklımd değildi. bebeğime bişi olmasın dedim dua ettim hep .Bana bu güzel duygu hamileliği yaşattın yarabbim ne olur anneliği kucağıma almayı onu sağlıklı görmeyi de kısmet et diye hep yalvardım.
E bu arada kızlar ;ben pazartesi eve girerken bişi yoktu aman bi çıktım heryer kar olmuş.dediki eh kızım ayça karlı havaları hiç kaçırma.Çünkü biz ayçaya nezaman alışverişe çıksak kar yağdı .odası gelirken kar yağdı. boya yapılırken kar yağdı.doktor randevularımız ep gecikti kardan. kızım karlı havada mı gelecek ne.:))))))))))
Seyyalcim canım yaaa ne salaklar düşmüş şansına....
Bende bikaç kez bindiğimde yer vermediler ama bir kaçında verdiler denk geldi de...Hatta birinde kadın verdi biliyomusun..Yine kadın kadının halinden anlıyor demekki az da olsa...
Bazıları salak ayağına yatıyo yer vermemek için sinir oluyorum...
HİJYENİM canım dünden beri merak etmiştim bende seni...
Birşey olmadığına çoook sevindimmm...
Ay kızlar ne yalan söyliyim burada olanları okuyunca bilinçaltımda nasıl etkileniyosam eğer her gece rüyamda erken doğum yapıyorum eşim diyorki erken doğurcam diye diye çocuk erken doğucak diyor...Birde birşeyi 40 kez söylersen olurmuş ya...
Ama bu gerçek biliyomusunuz...Yani 40 kez değil tabiii birşeyi çoğu kez söylersen psikolojik olarak ona inanıyosun biliyosunuz ki herşey insan psikolojisi ile ilgili...
Bu gece rüyamda göbeğimi taşıyamaz olduğumdan göbeğim düştü
ay diyorum yetişiiin göbeğim düştü içinden yumurta gibi pat diye kızım çıkıyor...Sağlıklı oldupunu görüyorum sonra rahatlıyorum..ama yüzü gözü heryeri simsiyah kıl içindeydi kaydirigubbakcemile3
Merhaba Kızlar
HASRET:alemsin canım ya.. rüyaların bile hoş kızım ya.Hayırolsun nediyelim artık:)
Eşim annemlere braktı beni abimle mağzaları kontrol edip eve kapattırıp geleceklerdi.Saat 18:07 sol tarafımdan bi ağrı başladı. yattığım yerde dönemez kalkamaz oldum.acaba kasılma deyip magnezyumumu içtim.ama azalıp artan kesilip başlayanbi ağrı değildi. çok canım yandı.tamm 55 dakikak sürdü.eşimi aradık çünkü artık ağlamaya başladımdı.geldi hemen doktorumu aradı. tarif ettirdi sancımı.minoset içsin demiş.ama benim seslerimi duyuncada yok olmaz siz hastanetye gidin bende bişi olurs gelicem şimdi ameliyata giricem dedi. minoset yolda ağrımı kesti sayılır. hastaneye hbr vermiş doktorum zaten hemen acilden karşılayıp beni biodaya çıkardılar. nst ye bağladılar .sancı yoktu.iraar tahlili yapıldı. belkide minoset ağrınızı aldı dediler.tahlilimde iltihap çıktı.doktorum gelemedi ama hem beni hem hastaneyi sürekli arayıp kontrol etti .dediki evnize dönün.bunlar artık normal şeyler dedi.verdiğim ilaçları kullann dedi.buzkopan ve antibiyotik verdi.canlarım eve geldim merdiven çıkınca yine oldum.kıvrandım nasıl anlatamam.eşimle ilaçları almayı unutmuştuk.çıkıp ilaçları aldı geldi. kıyamam hemde o havada.( çatalcada kar var yine kızlar hemde çokkk )içtim rahatladım.ertesi gün işe gelmedim. doktorum aradı merdiven inip binince oldu tekrar eve dönünce dedim.şimdi ultrason çektircez bakalım. bana dediki bu ağrı kum yada taş dökmeye benziyor dedi.
Ki duymuşunuzdur bu çok can yakan bişi.Şimdi korkuyom doğuma kadar bişi olmasın neolur diye.O an kendi canım hiç aklımd değildi. bebeğime bişi olmasın dedim dua ettim hep .Bana bu güzel duygu hamileliği yaşattın yarabbim ne olur anneliği kucağıma almayı onu sağlıklı görmeyi de kısmet et diye hep yalvardım.
E bu arada kızlar ;ben pazartesi eve girerken bişi yoktu aman bi çıktım heryer kar olmuş.dediki eh kızım ayça karlı havaları hiç kaçırma.Çünkü biz ayçaya nezaman alışverişe çıksak kar yağdı .odası gelirken kar yağdı. boya yapılırken kar yağdı.doktor
randevularımız ep gecikti kardan. kızım karlı havada mı gelecek ne.:))))))))))
selkie çatı muayneni yaptınmıkaydirigubbakcemile3
dilacım , hijyencim ve selkiecim hakakten mevlam yolalrda oalnalra kolaylık vesin ama
gençlik böyle ise biizm sıpalar nasıl oalcak yok yaaa ben böyle yetiştirmek istemiyorum çocuğumu yazık yani.... dila daha ne diyeyim sabah sabah ben dokunamdım milelte millete hani ama adam öyle diyince adamı otobüsten aşağı atmadığıma şükür valla :)))))))))
selkie canım en yakın senmisin şimdi yoksa ben en zmandır giremedim takip edemiyporum
canım hayırlısı olsun bizde çok istioruz ikiz olsun eğer öyle bir yöntem varsa bizede anlat )::):) ikinci ikiz olsun üstelik ikiside erkek olsun :=)))))))
kız kocana sarıl ben onunla bi rhaat yatıyorum anlatamam ama bu kez uykusuz kalan o oluyormuş sabaha kadar uyandırıp sağa sola döndürüyormuşum hiç farkında değilim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız rüyaların bile acayip delüm benimmm :):)): )
ya yok binme otobüse felan bende analttım eşime gene kalalım annelerde dedi yoksa başım derde girecek diyor bide sabah yanımda gelemsin diye uyandırmadan kaçtım evden o yüzden azar işittim ondna zaten beni yanına almazsan öyle olur diye :):):): )
E SEYYALCİM TABİİKİ WAR bilmiomusun iki embriyo ayrıştırıolar ikisini enjekte ediolar cinsiyetinide seçiyoruz tabii türkiyede yasakmış cinsiyet seçimi ama birileri wardır tabii yapanörneğin gülben ergen o şekil hamile kalanlardan
ben öyle istiyorum ikinciyi ikiz erkeksempatiksalakcinni hayırlı olsunlarda gerisi boşş
bu gece ruysamda kendımı temızlerken vajınamdan tıpa cıktını hgordum
sozde o nısanmış
heme esımı aradım cabuk gel doguma alıyolar benı dıye egenın esyalarunı al dıye bagırdım ve uyandım
Merhaba Kızlar
E bu arada kızlar ;ben pazartesi eve girerken bişi yoktu aman bi çıktım heryer kar olmuş.dediki eh kızım ayça karlı havaları hiç kaçırma.Çünkü biz ayçaya nezaman alışverişe çıksak kar yağdı .odası gelirken kar yağdı. boya yapılırken kar yağdı.doktor randevularımız ep gecikti kardan. kızım karlı havada mı gelecek ne.:))))))))))
Bu arada anneannemiz öyle güzel şeyler örmüş ki
etekler, çiçekli hırkalar, kapşonlu kabanlar, kısa kollu elbiseler, süslü püslü yelekler, patikler ve saç bantları..Resimlerini çekicem diyorum her akşam unutuyorum
ben hemen kıyafetini filan hepsini aldım...kayınvalidem dediki alıcak bişi kalmamış bana dedi...bende dedimki banyo havlusu al kırmızı tulum al birde nevresim takımı al onları ben almadım dedim...İyi ozaman onları birlikte gider seçeriz dedi...tamam dedim..Saolsun hakkını yiyemem benim beyendiğimi almaya çalışıyooo...Kafasına göre takılmıyo yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?